Puslapiai: 1 … 8 9 10 11 12 … 98
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#226 2009-05-05 21:50
Re: Ginekomastija
Sports_Menas rašė:
Kauciukas rašė:
Sports_Menas rašė:
Pades tabletes as ir taip kudas ner ka degintNesuprantu tada is kur pas tave tie papai..
Nuo metano galvojau bet suklydau ten tik formuojasi y nromalius
Jei edei metana tai nesistebek kad ispute, taip turi but
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 632
- Atsiliepimai: 0
#227 2009-05-17 22:15
PRADĖJAU KURSA TRENAS+propas dėl ligos po dviejų sav teko nutraukt ir pajutau kad gyno lenda tai pradėjau gert tamoxa jau netoli dvi sav kai varau po 40mg ir nepadeda lygtais neprogresuoja bet ir nedingsta yra guziukai ir paspaudzius speniukus skauda.... ka imt?
Neprisijungęs
- steras
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Marijampolė
- Registravosi: 2008-08-25
- Žinutės: 131
#228 2009-05-17 22:44
elislaimis rašė:
PRADĖJAU KURSA TRENAS+propas dėl ligos po dviejų sav teko nutraukt ir pajutau kad gyno lenda tai pradėjau gert tamoxa jau netoli dvi sav kai varau po 40mg ir nepadeda lygtais neprogresuoja bet ir nedingsta yra guziukai ir paspaudzius speniukus skauda.... ka imt?
tren gyno su tamoxa nesigydo
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#229 2009-05-17 22:53
steras rašė:
elislaimis rašė:
zinau.. buvau kazkada skaites tik nepamenu su kuo gydosi tdl ir klausiu... seip galvojau kad nuo propo gyno bet matyt ne...
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-21
- Žinutės: 79
#230 2009-05-18 12:24
elislaimis rašė:
steras rašė:
elislaimis rašė:
zinau.. buvau kazkada skaites tik nepamenu su kuo gydosi tdl ir klausiu... seip galvojau kad nuo propo gyno bet matyt ne...
o tai kas gydo?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#231 2009-05-18 14:18
Buvo mineta daug kartu, ir kiek pamenu aprasyta ir PCT skiltyje.
Tokius dalykus isiaiskinti reikia pries kursa, o ne matuojantis liemenele.
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
#232 2009-05-18 16:18
Antana5 rašė:
Buvo mineta daug kartu, ir kiek pamenu aprasyta ir PCT skiltyje.
Tokius dalykus isiaiskinti reikia pries kursa, o ne matuojantis liemenele.
nesuprantu td ,perskaiciau db visa ta pct ir rase kad nuo ginekomastijos tamoxifenas,provironas o ce raso kad tamoxa ne nuo jo...
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#233 2009-05-18 16:49
dvieju tipo gynecomastia:
sukelta estrogeno, vatojant stipriai aromatizacijso proceso veikiamiems anabolikams. Prevencijai vartojami SERM'ai kaip nolvadex arba AI kaip arimidex ar aromasin. pasireiskus pozymiams, imamasi SERM'o ir salia vartojama AI norint isvengti estrogeno atgalinio suolio nutraukus SERM'a.
sukelta progesterona skatinanciu anaboliku. lengvu doziu prevencijai gali buti naudojami DHT steroidai arba bromocriptinas , cabergoline.
letroloze taip pat kartais vartojama sumenkinti kartu estrogeno ir progesterono kelemiems salutiniams.
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#234 2009-05-19 20:36
Antana5 rašė:
sukelta estrogeno, vatojant stipriai aromatizacijso proceso veikiamiems anabolikams. Prevencijai vartojami SERM'ai kaip nolvadex arba AI kaip arimidex ar aromasin. pasireiskus pozymiams, imamasi SERM'o ir salia vartojama AI norint isvengti estrogeno atgalinio suolio nutraukus SERM'a.
sukelta progesterona skatinanciu anaboliku. lengvu doziu prevencijai gali buti naudojami DHT steroidai arba bromocriptinas , cabergoline.
letroloze taip pat kartais vartojama sumenkinti kartu estrogeno ir progesterono kelemiems salutiniams.
tai ka man db masteri koki pavaryt kad preitų? seip lygtais geriau gal praeis savaime
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#235 2009-05-19 22:04
elislaimis rašė:
Antana5 rašė:
letroloze taip pat kartais vartojama sumenkinti kartu estrogeno ir progesterono kelemiems salutiniams.tai ka man db masteri koki pavaryt kad preitų? seip lygtais geriau gal praeis savaime
As kai buvau isivares, bet labai anksti pastebejau, ty ta pacia diena, emiau letro (2.5mg) ir tamoksifena (20mg). Po dienos gumbiukas pranyko.
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-25
- Žinutės: 401
#236 2009-05-20 10:40
elislaimis yra vaistinese to bromcriptino, apie 18 lt kainuoja kazkur, tikrai nedeficitas Tik nezinau kiek stipriai kontroliuojamas jo pardavimas.
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
#237 2009-05-20 14:29
Dejavu rašė:
elislaimis yra vaistinese to bromcriptino, apie 18 lt kainuoja kazkur, tikrai nedeficitas
Tik nezinau kiek stipriai kontroliuojamas jo pardavimas.
pas mane yra tas gumbiukas viename,tai reikia ir man paragauti bent savaite to dalyko gal praeis
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#238 2009-05-20 15:21
lyderis rašė:
Dejavu rašė:
elislaimis yra vaistinese to bromcriptino, apie 18 lt kainuoja kazkur, tikrai nedeficitas
pas mane yra tas gumbiukas viename,tai reikia ir man paragauti bent savaite to dalyko gal praeis
jai kietas - geiciausia nuo estrogeno. Bei jai yra kuri laiak (ty ne pirma savaite) abejoju ar kas be pades apart skalperio.
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#239 2009-05-20 16:00
Tik reikia atsargiai su tuo bromu zaist, nes jau salutiniu turi tai irgi uz tevyne Pykinimas, galvos skausmai ir panasiai. Siulyciau pirmiems kartams tiesiog po puse tab pries miega ikalt, veliau po 1tab pries miega, nes kiek teko skaityt, tai prolaktino organizmas daugiausiai isskiria nakty.
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#240 2009-05-21 10:48
Antana5 rašė:
lyderis rašė:
Dejavu rašė:
jai kietas - geiciausia nuo estrogeno. Bei jai yra kuri laiak (ty ne pirma savaite) abejoju ar kas be pades apart skalperio.
tai tada man jau neverta vartot.... vaizdas normalus seip neatrodo kaip bobos papai tik jauciasi guziukai ir kai spaudai biski juos skauda..
Neprisijungęs
- sportuniversal
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-22
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 2
#241 2009-05-22 14:05
as tik dabar suzinojau kad tokia liga yra. As paziuriu i savo papus tai speniai gal siektiek didesni mazdaug kaip sitam paveiksleli pries paskutine . Ar tai reiskia kad pas mane yra liga? Bet kiek atsimenu pas mane visada tokie buvo tik nesupratau . dabar man 30m . sportuoju 4 metai niekada nevartojas buvau steroidu o dabar pabandziau deca+ vinstrol 8 sav kursa. dar nebaigiau. Ir suzinojas apie sita liga truputi neramu, nejauciu as nei skausmo,nei guziuku nejauciu,arba nezinau kaip tai turetu atrodyt tie guziukai. Kaip buvau jaunas tai budavo kad jautrus speniai buvo. Tai noreciau paklausti ar nuo decos ir winstol gali pradeti dideti? Ir turiu nusipirkes tomoxso ar jis man padetu del tu speniu kad nebutu tokie paburke lengvai, ir ar galiu ji naudot kurso metu ar po kurso ar isviso net gerti neapsimoka?
foto. http://anabolicminds.com/forum/attachme … o-gyno.jpg
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
#242 2009-05-24 11:21
elislaimis rašė:
Antana5 rašė:
lyderis rašė:
pas mane yra tas gumbiukas viename,tai reikia ir man paragauti bent savaite to dalyko gal praeisjai kietas - geiciausia nuo estrogeno. Bei jai yra kuri laiak (ty ne pirma savaite) abejoju ar kas be pades apart skalperio.
tai tada man jau neverta vartot.... vaizdas normalus seip neatrodo kaip bobos papai tik jauciasi guziukai ir kai spaudai biski juos skauda..
o kaip vartoti ta bormcitripina taip kaip raso? bet ten keli budai yra rasomi...
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#243 2009-05-24 15:46
Pries miega, is pradziu po puse tab, veliau gali po visa tablete ikalt ir tikrai gana bus.
Neprisijungęs
- abs
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-23
- Žinutės: 22
#244 2009-05-24 21:24
lyderis rašė:
elislaimis rašė:
Antana5 rašė:
jai kietas - geiciausia nuo estrogeno. Bei jai yra kuri laiak (ty ne pirma savaite) abejoju ar kas be pades apart skalperio.tai tada man jau neverta vartot.... vaizdas normalus seip neatrodo kaip bobos papai tik jauciasi guziukai ir kai spaudai biski juos skauda..
o kaip vartoti ta bormcitripina taip kaip raso? bet ten keli budai yra rasomi...
Nesuprantu, kodel jus puolat vartoti vaistus pries tai neissityre.. Bromocriptina vartoti tikslinga tik tuomet, jei yra prolaktino pagausejimas organizme. Jeigu jau norite savavaliskai gydytis, tai nors nepagailekite to simto litu ir pasidarykite hormoninius tyrimus, tada nors aiskumas bus ir nereikes eksperimentuoti su ivairiais vaistais
Neprisijungęs
- Vaidas14
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-06-01
- Žinutės: 49
#245 2009-06-28 18:32
Gal kas esate patyre ir galite pasakyti, koks jausmas kai ginekomastija nyksta?
Kokie pozymiai, savijauta?
Dekuj!
Neprisijungęs
- 200gTauku
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 117
#246 2009-07-03 16:32
sveiki kazkur kaip buvau 16 metu pradejau sportuot daug ziniu neturejau tai pavartojau 800 metano nesivaliau nieko nedariau nes ziniu neturejau (cia mano klaida) dabar 23 metai vis dar sportuoju bet pastebejau kad guziukas yra po kairiu papu nezinau kiek laiko.. galvoju daryt kursiuka vel(si kart normalu) bet pirma reikia ta guziuka sutvarkyt gal kas koki patarima duotumet ?
Neprisijungęs
- ermusj
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Norge-Alytus-Кaliningrad
- Registravosi: 2008-04-24
- Žinutės: 264
#247 2009-07-03 16:54
200gTauku rašė:
sveiki kazkur kaip buvau 16 metu pradejau sportuot daug ziniu neturejau tai pavartojau 800 metano nesivaliau nieko nedariau nes ziniu neturejau (cia mano klaida) dabar 23 metai vis dar sportuoju bet pastebejau kad guziukas yra po kairiu papu nezinau kiek laiko.. galvoju daryt kursiuka vel(si kart normalu) bet pirma reikia ta guziuka sutvarkyt gal kas koki patarima duotumet ?
eik pas gydytoja.kas ce tau pasakys ka
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#248 2009-07-03 17:27
Jau tik chirurgo peilis pades..
200gTauku rašė:
Neprisijungęs
- abs
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-23
- Žinutės: 22
#249 2009-07-03 19:26
200gTauku rašė:
Patarimas butu paprastas , nueik pas endokrinologa, jis nusius tave pasidaryti tyrimus, po to pas chirurga, issioperuosi, tada jau spresi, ka toliau daryti
Neprisijungęs
- 200gTauku
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 117
#250 2009-07-04 13:46
pradziugino patarimai antraddieni pas daktara eisiu , kazkaip nesitiki kad reiks pjaut vaistai kokie nepadetu kazin?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 8 9 10 11 12 … 98
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija