Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildų deriniai
- » Padekit issirinkt papildus
- sembo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-08-20
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2013-08-20 22:37
Padekit issirinkt papildus
Sveiki visi! Nusprendziau nuo rudens pradedi rimtai sportuoti ir nepagaileti pinigu papildams. Siuo metu po vasaros darbu esu 73kg 186cm, tai kaip ir suprantat, kad mano tikslas priaugti kuo daugiau mases, ryskumas raumenu man nera labai svarbus po ilgu ieskojimu issirinkau siuos papildus: PVL Mutant Mass (gaineris), Olimp Anabolic Amino 5500 (amynkes), Bsn N.O. Xplode 2.0 (N.O), Amix creatine monohydrate (kreatinas), Olimp Vita-min multiple Sport (vitaminai). Prie viso to dar nusipirksiu kokiu nors zuvu tauku. Ka manot apie toki derini, gal kazka galima pakeisti kazkuo kitu? Nieko nezinau apie pasirinkta gaineri ir vitaminus, juos rinkausi tik is aprasymo ir komentaru.
Neprisijungęs
- Privatus
- Išmestas
- Registravosi: 2013-07-01
- Žinutės: 405
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 3
#2 2013-08-20 22:45
Re: Padekit issirinkt papildus
sembo rašė:
Sveiki visi! Nusprendziau nuo rudens pradedi rimtai sportuoti ir nepagaileti pinigu papildams. Siuo metu po vasaros darbu esu 73kg 186cm, tai kaip ir suprantat, kad mano tikslas priaugti kuo daugiau mases, ryskumas raumenu man nera labai svarbus po ilgu ieskojimu issirinkau siuos papildus: PVL Mutant Mass (gaineris), Olimp Anabolic Amino 5500 (amynkes), Bsn N.O. Xplode 2.0 (N.O), Amix creatine monohydrate (kreatinas), Olimp Vita-min multiple Sport (vitaminai). Prie viso to dar nusipirksiu kokiu nors zuvu tauku. Ka manot apie toki derini, gal kazka galima pakeisti kazkuo kitu? Nieko nezinau apie pasirinkta gaineri ir vitaminus, juos rinkausi tik is aprasymo ir komentaru.
Gaineri rinkis ka nors is situ
Mex size max
zaliasss rašė:
xxl carb gainer, bet cia ne kiekvieno kisenei :smile:
mass fusion
gaspari real mass
gaspari real mass probiotic
cristal mass kaip ir lexas minejo
(mazu pakuociu nepirk)
Amino rinkis tik bcaa. Pigiausias variantas grynos bcaa is forumo pardaveju. Tik jos neskanios ir tirpsta sunkiai.
Kitu atveju scivation xtend, controled labs purple wraath, xxl bcaa.
Kreatinas irgi geriausiai grynas, bet ir amix nera is brangiuju.
Vitaminai gaspari anavite, controled labs orange triad. Ir omega 3 paprastu.
Bsn no xplode tau jo nereikia jis raumenu neuzaugins jis tau duos energijos per tren ir nemiga vakare.
Neprisijungęs
- sembo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-08-20
- Žinutės: 2
#3 2013-08-20 23:46
Kodėl tavo nuomne BCAA geriau už pilna komplektą amino rūgščių? Ką turi omenyje grynas kreatinas ir kuo negeras šis mano pasirinktas?
Neprisijungęs
- Privatus
- Išmestas
#4 2013-08-20 23:55
Nes tavo tie amino tai paprastas presuotas baltymas.
Ta ir turiu omeny grynas, be brando. Tavo amix niekuom jis ne prastesnis uz kitus, tiesiog jeigu nori moketi uz lipduka tai mokek, bet zinok efektas ar kazkas kitas tai nepasikeis.
Neprisijungęs
- Power777
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-06-04
- Žinutės: 210
- Įspėjimai: 1
#5 2013-08-21 20:16
Privatus rašė:
sembo rašė:
Gaineri rinkis ka nors is situ
Mex size maxzaliasss rašė:
xxl carb gainer, bet cia ne kiekvieno kisenei :smile:
mass fusion
gaspari real mass
gaspari real mass probiotic
cristal mass kaip ir lexas minejo(mazu pakuociu nepirk)
Amino rinkis tik bcaa. Pigiausias variantas grynos bcaa is forumo pardaveju. Tik jos neskanios ir tirpsta sunkiai.
Kitu atveju scivation xtend, controled labs purple wraath, xxl bcaa.
Kreatinas irgi geriausiai grynas, bet ir amix nera is brangiuju.
Vitaminai gaspari anavite, controled labs orange triad. Ir omega 3 paprastu.
Bsn no xplode tau jo nereikia jis raumenu neuzaugins jis tau duos energijos per tren ir nemiga vakare.
waifajus vel svietimu uzsiima Kaip kurselis juda sportininke? Matau per smegenis gerai uzvoze,kad apsimetineji kitu zmogum
Kiek accountu turi ligoni?
Paskutinį kartą taisė Power777 (2013-08-21 20:17)
Neprisijungęs
- Privatus
- Išmestas
#6 2013-08-21 21:24
Tu daunas )
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis