Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

sembo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-08-20
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2013-08-20 22:37

Padekit issirinkt papildus

Sveiki visi! Nusprendziau nuo rudens pradedi rimtai sportuoti ir nepagaileti pinigu papildams. Siuo metu po vasaros darbu esu 73kg 186cm, tai kaip ir suprantat, kad mano tikslas priaugti kuo daugiau mases, ryskumas raumenu man nera labai svarbus po ilgu ieskojimu issirinkau siuos papildus: PVL Mutant Mass (gaineris), Olimp Anabolic Amino 5500 (amynkes), Bsn N.O. Xplode 2.0 (N.O), Amix creatine monohydrate (kreatinas), Olimp Vita-min multiple Sport (vitaminai). Prie viso to dar nusipirksiu kokiu nors zuvu tauku. Ka manot apie toki derini, gal kazka galima pakeisti kazkuo kitu? Nieko nezinau apie pasirinkta gaineri ir vitaminus, juos rinkausi tik is aprasymo ir komentaru.

Neprisijungęs

Privatus
Išmestas
Registravosi: 2013-07-01
Žinutės: 405
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 3

#2 2013-08-20 22:45

Re: Padekit issirinkt papildus

sembo rašė:

Sveiki visi! Nusprendziau nuo rudens pradedi rimtai sportuoti ir nepagaileti pinigu papildams. Siuo metu po vasaros darbu esu 73kg 186cm, tai kaip ir suprantat, kad mano tikslas priaugti kuo daugiau mases, ryskumas raumenu man nera labai svarbus po ilgu ieskojimu issirinkau siuos papildus: PVL Mutant Mass (gaineris), Olimp Anabolic Amino 5500 (amynkes), Bsn N.O. Xplode 2.0 (N.O), Amix creatine monohydrate (kreatinas), Olimp Vita-min multiple Sport (vitaminai). Prie viso to dar nusipirksiu kokiu nors zuvu tauku. Ka manot apie toki derini, gal kazka galima pakeisti kazkuo kitu? Nieko nezinau apie pasirinkta gaineri ir vitaminus, juos rinkausi tik is aprasymo ir komentaru.

Gaineri rinkis ka nors is situ
Mex size max

zaliasss rašė:

xxl carb gainer, bet cia ne kiekvieno kisenei :smile:
mass fusion
gaspari real mass
gaspari real mass probiotic
cristal mass kaip ir lexas minejo

(mazu pakuociu nepirk)

Amino rinkis tik bcaa. Pigiausias variantas grynos bcaa is forumo pardaveju. Tik jos neskanios ir tirpsta sunkiai.
Kitu atveju scivation xtend, controled labs purple wraath, xxl bcaa.

Kreatinas irgi geriausiai grynas, bet ir amix nera is brangiuju.

Vitaminai gaspari anavite, controled labs orange triad. Ir omega 3 paprastu.

Bsn no xplode tau jo nereikia jis raumenu neuzaugins jis tau duos energijos per tren ir nemiga vakare.

Neprisijungęs

sembo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-08-20
Žinutės: 2

#3 2013-08-20 23:46

Kodėl tavo nuomne BCAA geriau už pilna komplektą amino rūgščių? Ką turi omenyje grynas kreatinas ir kuo negeras šis mano pasirinktas?

Neprisijungęs

Privatus
Išmestas

#4 2013-08-20 23:55

Nes tavo tie amino tai paprastas presuotas baltymas.
Ta ir turiu omeny grynas, be brando. Tavo amix niekuom jis ne prastesnis uz kitus, tiesiog jeigu nori moketi uz lipduka tai mokek, bet zinok efektas ar kazkas kitas tai nepasikeis.

Neprisijungęs

Power777
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-06-04
Žinutės: 210
Įspėjimai: 1

#5 2013-08-21 20:16

Privatus rašė:

sembo rašė:

Gaineri rinkis ka nors is situ
Mex size max

zaliasss rašė:

xxl carb gainer, bet cia ne kiekvieno kisenei :smile:
mass fusion
gaspari real mass
gaspari real mass probiotic
cristal mass kaip ir lexas minejo

(mazu pakuociu nepirk)

Amino rinkis tik bcaa. Pigiausias variantas grynos bcaa is forumo pardaveju. Tik jos neskanios ir tirpsta sunkiai.
Kitu atveju scivation xtend, controled labs purple wraath, xxl bcaa.

Kreatinas irgi geriausiai grynas, bet ir amix nera is brangiuju.

Vitaminai gaspari anavite, controled labs orange triad. Ir omega 3 paprastu.

Bsn no xplode tau jo nereikia jis raumenu neuzaugins jis tau duos energijos per tren ir nemiga vakare.

waifajus vel svietimu uzsiima big_smile Kaip kurselis juda sportininke? Matau per smegenis gerai uzvoze,kad apsimetineji kitu zmogum big_smile Kiek accountu turi ligoni?

Paskutinį kartą taisė Power777 (2013-08-21 20:17)

Neprisijungęs

Privatus
Išmestas

#6 2013-08-21 21:24

Tu daunas smile)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis