- Bigger
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-09-08
- Žinutės: 2227
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#26 2013-10-31 18:04
Re: Autocad 2014
takeitdown rašė:
Bigger rašė:
takeitdown rašė:
tikrai neTies kuria vieta " tikrai ne " ?
nes su offset ir trim gali nubraizyt lentele tik kokia ir tikrai ne beveik viska, toli grazu, snekant apie rimtus darbus autocadu
Nu 2 D tai tikrai daug galima nubraizyt, protingai su juo elgiantis tj daug skaiciavimu galima isvengt.
Neprisijungęs
- takeitdown
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-03-22
- Žinutės: 1184
- Atsiliepimai: 4
#27 2013-10-31 18:04
Bigger rašė:
takeitdown rašė:
Bigger rašė:
Zn kad automatiskai irgi yra, bet mum taip neleisdavo, senas supuves destytojas buvo, labai letas ir dar labiau seno poziurio, sakydavo kad taip perlengva.keistas zmogus, tam ir sukurta programa kad lengviau daryti berezinius galetum, o kokio lygio breziniai pas jus budavo, parodyk pavyzdi koki eigu turi
Nzn koks tai lygis, nu vgtu lygis ir tiek
ne architektai mes bet budavo ka veikt, turiu kazkur, bet rmt tai tyngiu kelt.
tai nereik kelt mazdaug parasyk ka ten darydavot , ar tas paprastas 3d detales kur nesuprasi kas , ar kokius variklius, guolius, pastatus, tiltus ir t.t
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#28 2013-10-31 18:06
takeitdown rašė:
Bigger rašė:
takeitdown rašė:
keistas zmogus, tam ir sukurta programa kad lengviau daryti berezinius galetum, o kokio lygio breziniai pas jus budavo, parodyk pavyzdi koki eigu turiNzn koks tai lygis, nu vgtu lygis ir tiek
ne architektai mes bet budavo ka veikt, turiu kazkur, bet rmt tai tyngiu kelt.
tai nereik kelt mazdaug parasyk ka ten darydavot , ar tas paprastas 3d detales kur nesuprasi kas , ar kokius variklius, guolius, pastatus, tiltus ir t.t
Tas detales kur nesuprasi kas dbr prasideda kazkas kitka, varikliai manau, na nzn tiksliai nes veluoju jau 3 darbus atsiskaityt
Neprisijungęs
- takeitdown
- Dažnas senbūvis
#29 2013-10-31 18:09
Bigger rašė:
takeitdown rašė:
Bigger rašė:
Nzn koks tai lygis, nu vgtu lygis ir tiekne architektai mes bet budavo ka veikt, turiu kazkur, bet rmt tai tyngiu kelt.
Tas detales kur nesuprasi kas
dbr prasideda kazkas kitka, varikliai manau, na nzn tiksliai nes veluoju jau 3 darbus atsiskaityt
tai tik dbr prasides tikroji braizyba kaip tiksliai vadinasi tavo specialybe?
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#30 2013-10-31 18:10
takeitdown rašė:
Bigger rašė:
takeitdown rašė:
tai nereik kelt mazdaug parasyk ka ten darydavot , ar tas paprastas 3d detales kur nesuprasi kas , ar kokius variklius, guolius, pastatus, tiltus ir t.tTas detales kur nesuprasi kas
dbr prasideda kazkas kitka, varikliai manau, na nzn tiksliai nes veluoju jau 3 darbus atsiskaityt
tai tik dbr prasides tikroji braizyba
kaip tiksliai vadinasi tavo specialybe?
Inovatyvioji gamybos inzinerija, nu numanau, bet braizyba tai tikrai nesunkiausias dalykas tai labai nepergyvenu
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Elektrenai
- Registravosi: 2010-08-01
- Žinutės: 1253
- Atsiliepimai: 0
#31 2013-10-31 19:20
as ir VGTU,statybu inzinerija,tai manes laukia namu projektavimas ,bent kiek matau is antrakursio kambarioko.Takeitdown ,3D gerai supranti/ nes man dbr bus tik detales paprastos.
Paskutinį kartą taisė Uzsispyres16 (2013-10-31 19:21)
Neprisijungęs
- takeitdown
- Dažnas senbūvis
#32 2013-10-31 20:46
Uzsispyres16 rašė:
as ir VGTU,statybu inzinerija,tai manes laukia namu projektavimas ,bent kiek matau is antrakursio kambarioko.Takeitdown ,3D gerai supranti/ nes man dbr bus tik detales paprastos.
pakankamai gerai
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
#33 2013-11-15 14:34
gal ir kvailas klausimas, patarkit kokią nors kiek įmanoma paprastesnę ir nesudėtingesnę programą nesudėtingiems ir paprastiems darbams. na tikslas kažkas tokio, ar dar paprastesnio..
na man dar paprastesnių užtektų. esu matęs, bet dabar ant greičio nerandu, kad pvz parodyt
va, kažką tokio gal
Paskutinį kartą taisė rubizzz (2013-11-15 14:50)
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
#34 2013-11-15 14:52
Revit
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#35 2013-11-15 14:55
Sims3
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#36 2013-11-15 18:25
Uzsispyres16 rašė:
Revit
pfff, visą savaitgalį dabar turėsiu ką veikt, kol perprasiu
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
#37 2013-11-15 18:29
rubizzz rašė:
Uzsispyres16 rašė:
Revit
Kambariokas su sita dirba,tai rekomendavau.Su atucoad taip nepadarysi ,o jei ir bandysi tai uzims x10 ilgiau.
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#38 2013-11-15 18:47
Uzsispyres16 rašė:
rubizzz rašė:
Uzsispyres16 rašė:
Revit
Kambariokas su sita dirba,tai rekomendavau.Su atucoad taip nepadarysi ,o jei ir bandysi tai uzims x10 ilgiau.
na sienas pastačiau, bet durų ir langų kažko nepavyksta reik mokintis
Neprisijungęs
- Vitamin_C
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 1612
- Atsiliepimai: 2
#39 2013-11-20 23:42
Yra čia autoCADistų AutoCAD braižyba buvo mano stipriausia vieta, Atmintinai žinojau komandas be problemų braižęs ir 2D ir 3D, 3D dar įdomiau. Padedavau grupiokams dar braižyti, veliau padarydavau ir šiaip kokių nors projektų sau asmeniškai. Paskui nustojau braižyt tai taip ir nubluko tas mano įgūdis, nes gyvenau LT kur apskritai ne visada gali būti įvertintas kad nors profesorium buk
Bet čia jau atskira tema.. Vienu žodžiu turėjom gerą dėstytoją kuris gerai ir aiškiai dėstė tą visą reikalą, turiu ir pats šiek tiek literatūros ir konspektus. Bet aišku vien jų neužtenka, jei nori rimčiau braižyti tai turi ir pats dar daugiau domėtis šitoj srity negu kiek tau duoda žinių per paskaitas.
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
#40 2013-11-21 00:19
Vitamin_C rašė:
Yra čia autoCADistų
AutoCAD braižyba buvo mano stipriausia vieta, Atmintinai žinojau komandas be problemų braižęs ir 2D ir 3D, 3D dar įdomiau. Padedavau grupiokams dar braižyti, veliau padarydavau ir šiaip kokių nors projektų sau asmeniškai. Paskui nustojau braižyt tai taip ir nubluko tas mano įgūdis, nes gyvenau LT kur apskritai ne visada gali būti įvertintas kad nors profesorium buk
Bet čia jau atskira tema.. Vienu žodžiu turėjom gerą dėstytoją kuris gerai ir aiškiai dėstė tą visą reikalą, turiu ir pats šiek tiek literatūros ir konspektus. Bet aišku vien jų neužtenka, jei nori rimčiau braižyti tai turi ir pats dar daugiau domėtis šitoj srity negu kiek tau duoda žinių per paskaitas.
Kokia specialybe tavo?Gal galetum pasidalinti savo turima informacija?
p.s smagu matyti tave grizusi
Neprisijungęs
- Vitamin_C
- Administratorius
#41 2013-11-21 22:47
Uzsispyres16 rašė:
Vitamin_C rašė:
Yra čia autoCADistų
AutoCAD braižyba buvo mano stipriausia vieta, Atmintinai žinojau komandas be problemų braižęs ir 2D ir 3D, 3D dar įdomiau. Padedavau grupiokams dar braižyti, veliau padarydavau ir šiaip kokių nors projektų sau asmeniškai. Paskui nustojau braižyt tai taip ir nubluko tas mano įgūdis, nes gyvenau LT kur apskritai ne visada gali būti įvertintas kad nors profesorium buk
p.s smagu matyti tave grizusi
Tai kad tolko jokio dabar iš tos mano "informacijos", nes net dabartiniam kompe neturiu suinstalinęs autocado, viskas liko senuose kompuose kurie dabar smirdi Lietuvoj. Kaip tik nesenai bandžiau parsisiusti, norėjau pasigilinti į aštuonkampio geometriją kur kokiais kampais pjauti, kur kokie atstumai gausys ir pan, nors ir be autocado paskui viskas tapo aišku. Tai atsiunčiau kažkokią šūdų kruvą kurią kaip supratau reikia į cd įrašyt kad pasileistų bet dydis 5,19gb. Tai nežinau, turint laiko reikes užsiimti ir vistiek įmesti autocadą nes kartais gali daug padėti. O su informaciją tai jei tu šiuo metu dirbi su autocad tai tikrai daugiau moki negu aš, aš viską prisiminčiau jeigu vėl pradėčiau kiekvieną dieną ką nors braižyti taip kad kažyn ar ką patarsiu
Tai kad niekur dingęs ir nebuvau, tiesiog nėra jau tokio entuziazmo kaip anksčiau sėdėti skaityti rašyti Tik dabar pradėjau suprasti vieną sportininką kuris vienu momentu daug rašydavo naudingos informacijos, tai dar seniai jo klausiau kodėl jau nebesėdi forumuose? Tas sako tai kad viskas tas pats per tą patį
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
#42 2013-11-21 22:53
Vitamin_C rašė:
Uzsispyres16 rašė:
Vitamin_C rašė:
Yra čia autoCADistų
p.s smagu matyti tave grizusiTai kad tolko jokio dabar iš tos mano "informacijos", nes net dabartiniam kompe neturiu suinstalinęs autocado, viskas liko senuose kompuose kurie dabar smirdi Lietuvoj. Kaip tik nesenai bandžiau parsisiusti, norėjau pasigilinti į aštuonkampio geometriją kur kokiais kampais pjauti, kur kokie atstumai gausys ir pan, nors ir be autocado paskui viskas tapo aišku. Tai atsiunčiau kažkokią šūdų kruvą kurią kaip supratau reikia į cd įrašyt kad pasileistų bet dydis 5,19gb. Tai nežinau, turint laiko reikes užsiimti ir vistiek įmesti autocadą nes kartais gali daug padėti. O su informaciją tai jei tu šiuo metu dirbi su autocad tai tikrai daugiau moki negu aš, aš viską prisiminčiau jeigu vėl pradėčiau kiekvieną dieną ką nors braižyti taip kad kažyn ar ką patarsiu
![]()
Tai kad niekur dingęs ir nebuvau, tiesiog nėra jau tokio entuziazmo kaip anksčiau sėdėti skaityti rašytiTik dabar pradėjau suprasti vieną sportininką kuris vienu momentu daug rašydavo naudingos informacijos, tai dar seniai jo klausiau kodėl jau nebesėdi forumuose? Tas sako tai kad viskas tas pats per tą patį
Pats ilgai mazai naudojaus forumu,dabar dazniau.Vis delto yra keletas zmoniu ,kuriu logus idomu sekti ir dar karts nuo karto Randi ka idomaus.Kaip sportas sekas? p.s.avatare tu?
Neprisijungęs
- Vitamin_C
- Administratorius
#43 2013-11-22 21:28
Uzsispyres16 rašė:
Pats ilgai mazai naudojaus forumu,dabar dazniau.Vis delto yra keletas zmoniu ,kuriu logus idomu sekti ir dar karts nuo karto Randi ka idomaus.Kaip sportas sekas? p.s.avatare tu?
Gausys jau biški offtopic Su sportu normaliai, sportuoju, fanatiškai žopos nedraskau. Šiek tiek kitaip jaučiuos sportuodamas ne LT, niekas niekam neįdomus ar tu butum dviratis ar tu pro duris vos telpi, kiekvienas sau normaliai sportuoja ir tiek. Lietuvoj ateina kokie molokososai, nesvarbu kad vos pakelia hantelius ir daro netaisyklingai bet svarbu daryti nes gal kas nors pamatys tipo koks aš stiprus
Avatare tai čia dar jaunas Barzinskas, juokauju, be abejo aš
Neprisijungęs