Puslapiai: 1 … 229 230 231 232 233 … 376
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas
- apgamas
- Išmestas
- Registravosi: 2011-03-21
- Žinutės: 95
- Atsiliepimai: 0
#5751 2011-12-11 20:57
Re: Kreatinas
apgamas rašė:
Ar verta kreatina vartoti sportuojaqnt kovini sporta? (boksa)
???
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2010-11-15
- Žinutės: 1037
- Atsiliepimai: 2
#5752 2011-12-11 22:22
apgamas rašė:
apgamas rašė:
Ar verta kreatina vartoti sportuojaqnt kovini sporta? (boksa)
???
Kiek esu skaites tai sprinteriai vartoja kreatina,kad padidinti sprogstamaja jega tai ir boksui turetu tikti,nes ir ten reikalinga sprogstamoji jega.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 1043
- Atsiliepimai: 7
#5753 2011-12-11 23:21
gal kas galit pasakyt kodel nuo kretino atsiranda pykinimas? pries 1,5 metu geriau kretina ir kiek pamenu isgerus uz kokiu 10min toks nemalonus jausmas pilve budavo, nors eik ir issivemk. Aisku nieko baisaus, bet vistiek nuotaika sugadindavo. Gal pats kretinas lievas buvo? nors pirkau is kepalo, tai nlb tikisi. Dabar vel galvoju pasiimt tik gal nuo smulkesnio nepykins?
Paskutinį kartą taisė DDonatas (2011-12-11 23:22)
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#5754 2011-12-12 00:24
DDonatas rašė:
gal kas galit pasakyt kodel nuo kretino atsiranda pykinimas? pries 1,5 metu geriau kretina ir kiek pamenu isgerus uz kokiu 10min toks nemalonus jausmas pilve budavo, nors eik ir issivemk. Aisku nieko baisaus, bet vistiek nuotaika sugadindavo. Gal pats kretinas lievas buvo? nors pirkau is kepalo, tai nlb tikisi. Dabar vel galvoju pasiimt tik gal nuo smulkesnio nepykins?
man taip budavo kai kreatina+beta alanina išgerdavau būtent ryte tik, kol negali dar valgyt, pykindavo ir tai buvo kol gliukozės nenusipirkau, bet net ir su gliukoze paskui papykindavo bet rečiau ir ciklas į pabaigą ėjo, tai ištempiau.
Neprisijungęs
- neziniukas666
- loja,bet nekanda
- Registravosi: 2011-11-26
- Žinutės: 264
- Atsiliepimai: 3
#5755 2011-12-12 11:22
159159 rašė:
DDonatas rašė:
man taip budavo kai kreatina+beta alanina išgerdavau būtent ryte tik, kol negali dar valgyt, pykindavo ir tai buvo kol gliukozės nenusipirkau, bet net ir su gliukoze paskui papykindavo bet rečiau ir ciklas į pabaigą ėjo, tai ištempiau.
Nu ryte gert tokius dalykus ant tuscio skrandzio,tai tikrai nera protinga
DDonatas, pasiimk kre-alkalyn'a ,jeigu baidaisi monohidrato.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
#5756 2011-12-12 13:47
neziniukas666 rašė:
159159 rašė:
DDonatas rašė:
DDonatas, pasiimk kre-alkalyn'a ,jeigu baidaisi monohidrato.
brangus tas alkalynas, bet kokiu atveju imsiu monohidrata, tik gal kazkaip to pykinimo isseitu issvenkt? gal jei su gliukoze nepykins arba smulkesni pirkt?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
#5757 2011-12-12 13:58
DDonatas rašė:
neziniukas666 rašė:
159159 rašė:
man taip budavo kai kreatina+beta alanina išgerdavau būtent ryte tik, kol negali dar valgyt, pykindavo ir tai buvo kol gliukozės nenusipirkau, bet net ir su gliukoze paskui papykindavo bet rečiau ir ciklas į pabaigą ėjo, tai ištempiau.Nu ryte gert tokius dalykus ant tuscio skrandzio,tai tikrai nera protinga
DDonatas, pasiimk kre-alkalyn'a ,jeigu baidaisi monohidrato.brangus tas alkalynas, bet kokiu atveju imsiu monohidrata, tik gal kazkaip to pykinimo isseitu issvenkt? gal jei su gliukoze nepykins arba smulkesni pirkt?
Aš tai nesuprantu kodėl jį gert ant tuščio skrandžio? Kai į visokių gainerių sudėtį maišo viskas ok, o kai jau grynas tai ant tuščio? Nemanau, kad po valgio būtu kitoks poveikis, juk čia nėra tikslo, kad kuo greičiau pasisavintų, svarbu bendras kiekis per dieną.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
#5758 2011-12-12 14:23
studentas rašė:
DDonatas rašė:
neziniukas666 rašė:
DDonatas, pasiimk kre-alkalyn'a ,jeigu baidaisi monohidrato.brangus tas alkalynas, bet kokiu atveju imsiu monohidrata, tik gal kazkaip to pykinimo isseitu issvenkt? gal jei su gliukoze nepykins arba smulkesni pirkt?
Aš tai nesuprantu kodėl jį gert ant tuščio skrandžio? Kai į visokių gainerių sudėtį maišo viskas ok, o kai jau grynas tai ant tuščio? Nemanau, kad po valgio būtu kitoks poveikis, juk čia nėra tikslo, kad kuo greičiau pasisavintų, svarbu bendras kiekis per dieną.
jei su maistu geri kretina jis per ilgai uzsibuna skrandyje ir sumazeja jo isisavinimas plonosiose zarnose.
Neprisijungęs
- 159159
#5759 2011-12-12 14:23
studentas rašė:
DDonatas rašė:
neziniukas666 rašė:
gal žinai susimaišo su visu skrandžio turiniu ir dalis jo praeina pro visą virškinimo traktą nepasisavinta. jeigu lengvai užkandęs gal ir nieko, lengvai kartais užkandu ir truputį palaukiu bent 10min prieš kreatiną.
čia tik pamastymui.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
#5760 2011-12-12 14:43
159159 rašė:
studentas rašė:
DDonatas rašė:
brangus tas alkalynas, bet kokiu atveju imsiu monohidrata, tik gal kazkaip to pykinimo isseitu issvenkt? gal jei su gliukoze nepykins arba smulkesni pirkt?Aš tai nesuprantu kodėl jį gert ant tuščio skrandžio? Kai į visokių gainerių sudėtį maišo viskas ok, o kai jau grynas tai ant tuščio? Nemanau, kad po valgio būtu kitoks poveikis, juk čia nėra tikslo, kad kuo greičiau pasisavintų, svarbu bendras kiekis per dieną.
gal žinai susimaišo su visu skrandžio turiniu ir dalis jo praeina pro visą virškinimo traktą nepasisavinta. jeigu lengvai užkandęs gal ir nieko, lengvai kartais užkandu ir truputį palaukiu bent 10min prieš kreatiną.
čia tik pamastymui.
skrandzio sultys juk ardo kretina, o suvirskintas jis tampa neveiksmingas
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
#5761 2011-12-13 23:26
Jums mono istirpsta vandenyje?
Neprisijungęs
- 159159
#5762 2011-12-14 00:05
?uess rašė:
Jums mono istirpsta vandenyje?
ai dedu gliutamina gliukoze ir mono į stiklinę, užpilu vandeniu pasuku, ten nelaukiu kol ištirps svarbu pasklinda po vandenį ir kali viską. jeigu palauki tai patirpsta, bet vistiek viskas neištirpsta. tokiam kiekiui reikėtų ne stiklinės vandens.
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#5763 2011-12-14 00:19
Man is viso netirpsta, nors per tuos video youtube rodo, kad istirpsta.
Neprisijungęs
- 159159
#5764 2011-12-14 00:22
?uess rašė:
kokį nusipirkai? gal ne kreatinas?
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#5765 2011-12-14 13:43
159159 rašė:
?uess rašė:
Creatine mono 200 mesh, be firmos Nzn gal koki suda ikiso, tas veikejas jau is cia pasalintas. Tai toks vos ne vienadienis gal ka ir primaste, nors abejociau.
Paskutinį kartą taisė ?uess (2011-12-14 13:44)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#5766 2011-12-14 14:08
?uess rašė:
159159 rašė:
?uess rašė:
Creatine mono 200 mesh, be firmos
Nzn gal koki suda ikiso, tas veikejas jau is cia pasalintas. Tai toks vos ne vienadienis gal ka ir primaste, nors abejociau.
tai creatinas netirpsta
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#5767 2011-12-14 15:36
zaliasss rašė:
?uess rašė:
159159 rašė:
kokį nusipirkai? gal ne kreatinas?Creatine mono 200 mesh, be firmos
Nzn gal koki suda ikiso, tas veikejas jau is cia pasalintas. Tai toks vos ne vienadienis gal ka ir primaste, nors abejociau.
tai creatinas netirpsta
Maishai sudrungnu vandeniu ir tirps.O ateityje visad gerai ziureti is ko perki, vienadienio veikejo, ar uzhsirekomendavusio.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#5768 2011-12-14 15:37
lexusrx rašė:
zaliasss rašė:
?uess rašė:
Creatine mono 200 mesh, be firmosNzn gal koki suda ikiso, tas veikejas jau is cia pasalintas. Tai toks vos ne vienadienis gal ka ir primaste, nors abejociau.
tai creatinas netirpsta
Maishai sudrungnu vandeniu ir tirps.O ateityje visad gerai ziureti is ko perki, vienadienio veikejo, ar uzhsirekomendavusio.
saukta i burna uzgeri vandens stikline, nk paprasciau nematau
Neprisijungęs
- 159159
#5769 2011-12-14 19:10
perkant maisto papildus žiūrėkit iš ko perkat. Aš asmeniškai girdėjęs ir vieno dar dabar čia esančio dylerio aferą. Perkat grynus-rizijuokat, turit pasitikėt labai dyleriu. Firminiai kitas reikalas.
P.S. dėl to ką pasakiau į AP klaust apie kurį dylerį aš galit nemėgint, ne pačiam kliuvo, o ir apšmeižt, pletkų paleist nesinori, tik tiek, kad būkit atsargūs pirkdami grynus.
Paskutinį kartą taisė 159159 (2011-12-14 19:10)
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#5770 2011-12-14 19:28
Jo nzn ar ten pridaryta ko nors, bet grynus tik is patikimu, nes lb lengva, kad ir biski su kuo praskiesti, o kai kiekiai dideli, tai toks lochas nemazai uzsikaltu.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#5771 2011-12-14 20:09
159159 rašė:
perkant maisto papildus žiūrėkit iš ko perkat. Aš asmeniškai girdėjęs ir vieno dar dabar čia esančio dylerio aferą. Perkat grynus-rizijuokat, turit pasitikėt labai dyleriu. Firminiai kitas reikalas.
P.S. dėl to ką pasakiau į AP klaust apie kurį dylerį aš galit nemėgint, ne pačiam kliuvo, o ir apšmeižt, pletkų paleist nesinori, tik tiek, kad būkit atsargūs pirkdami grynus.
Jei yra konkreciu motyvuotu nusiskundimu del grynu papildu is nors vieno is dealeriu, mielai PM man su konkreciomis detalemis.
Labiausiai tiketina, jog vartotojas nezhinojo tam tikru niunsu kurie buna , visgi jei tikrai yra dvejoniu, as mielai pasistengsiu padeti atsakyti i rupimus klausimus ir forume tikrai nebus toleruojami nekokybishki produktai.
Visi grynieji produktai turi COA (Analizes sertifikatus), didziosios dalies ju galite vieshai matyti spusteleje nuoroda mano temoje - si informacija yra vieshai matoma dar priesh perkant.
Tai kas stumdoma kitame forume as zalio supratimo neturiu, nes poros dealeriu veikla man seniai kele nuostaba, esu nekarta vieshai apie tai rashes.
Sitas forumas NEVELTUI pashalino keleta is ju ir NETOLERUOJA dealeriu kurie neatsako uz savo produktus, o uz nusizhengimus dealeriai PASHALINAMI.
Todel gerbiamieji, neskleiskime pletku, o sportuokime.
Pakanka jau Pletku apie Animal Pack is lenkishka, arba ON Gold Lenkijoj gaminama.
Prasciausia kai pletkus paleidzia vaikutis zalio supratimo neturedamas kad ANIMAL PACK sudetis keiciasi kas keli metai, o veliau visas kaimas ieshko tu senu tableciu naujoje pakuoteje ir t.t.
Tokiu cirku mes matome cia pastoviai.
Pasaku apie ale padirbtus papildus as girdziu vos ne kasdien. BET kaip NETEKO chiupinet taip NETEKO.,
Bukit geri padarykit paslauga ATVEZHKIT man padirbta papidla as uz ji SUMOKESIU
Gero sporto ir palikime pasakeles pensijiniam amziuj, va tada bus laiko, galima bus pafilosofuoti kas buvo prie Kubiliaus, kas prie Brazausko, o dabar Sportuokim gerbiamieji, nes nosi saleje krapshtanciu gretos lenkia sportuojancius
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
- Atsiliepimai: 11
#5772 2011-12-14 20:18
lexusrx rašė:
Visi grynieji produktai turi COA (Analizes sertifikatus), didziosios dalies ju galite vieshai matyti spusteleje nuoroda mano temoje - si informacija yra vieshai matoma dar priesh perkant.
Gal gali plačiau apie COA? Man visada atrodė, kad bet kurį popiergalį daug lengviau suklastoti, negu pvz daiktą Neturiu nieko prieš COA ir tikrai netikiu, kad kas nors pas mus fufliakus pardavinėja, tiesiog neatrodo labai patikimas reikalas tie sertifikatai.
Geriausia iš senų vilkų pirkt ir nebus problemų.
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#5773 2011-12-14 20:30
Sekanti karta kai pirksiu grynus, uzmesiu aki i COA, nes ten paraso kiek sunkiuju metalu daleliu, arseno (labai toksiskas). Ypac CM'e - cadnium, Mercury ( Labai toksiskas). Krc iskur ten visokie arsenai, is kuriu gaminami akumuliatoriai ir dazai.. . Nezinau ar tokiais kiekiais suvartojant labai kenkia, bet kai pasidomi tom chemijom, tai baisu pirkt.
. Bet manes asmeniskai tai neatbaido, pilna deze bulkiniu produktu.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#5774 2011-12-14 20:39
mauglis rašė:
lexusrx rašė:
Gal gali plačiau apie COA? Man visada atrodė, kad bet kurį popiergalį daug lengviau suklastoti, negu pvz daiktą
Neturiu nieko prieš COA ir tikrai netikiu, kad kas nors pas mus fufliakus pardavinėja, tiesiog neatrodo labai patikimas reikalas tie sertifikatai.
Geriausia iš senų vilkų pirkt ir nebus problemų.
BUTENT.
Perki is Vilko ir tai yra didziausia garantija - jo ilgalaike reputacija, na ir kas beko zinios menkiausiems nesusipratimams ishspresti.
Kaip nedidelis pavyzdys OnSaleSupplements ir Myprotein yra 2 papildu kompanijos kurios remia Prancuzijos kulturistu foruma, tai tik vienas is pasitikejimo pavyzdziu.
O kai pradeda vaikutis pabirutis kazhka pardavineti nesugebedamas suskaiciuoti kiek aminorughsciu mg yra 1gr baltymo, arba kai prasideda WPC70 saldaus saldutelio pardavinejimai, tai jau ko ir noreti ...
Visgi kaip ir minejau sitas forumas yra priziurimas ir galiu tik ishreiksti padeka Miniui uz atlikta darba, pasiziurejus i kitus forumus tiesiog verkti norisi kas ten darosi...
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2011-12-14 20:47)
Neprisijungęs
- 159159
#5775 2011-12-14 21:14
lexusrx rašė:
159159 rašė:
P.S. dėl to ką pasakiau į AP klaust apie kurį dylerį aš galit nemėgint, ne pačiam kliuvo, o ir apšmeižt, pletkų paleist nesinori, tik tiek, kad būkit atsargūs pirkdami grynus.Jei yra konkreciu motyvuotu nusiskundimu del grynu papildu is nors vieno is dealeriu, mielai PM man su konkreciomis detalemis.
Labiausiai tiketina, jog vartotojas nezhinojo tam tikru niunsu kurie buna , visgi jei tikrai yra dvejoniu, as mielai pasistengsiu padeti atsakyti i rupimus klausimus ir forume tikrai nebus toleruojami nekokybishki produktai.
Tai kas stumdoma kitame forume as zalio supratimo neturiu, nes poros dealeriu veikla man seniai kele nuostaba, esu nekarta vieshai apie tai rashes.
Sitas forumas NEVELTUI pashalino keleta is ju ir NETOLERUOJA dealeriu kurie neatsako uz savo produktus, o uz nusizhengimus dealeriai PASHALINAMI.
Todel gerbiamieji, neskleiskime pletku, o sportuokime.
Pakanka jau Pletku apie Animal Pack is lenkishka, arba ON Gold Lenkijoj gaminama.
Prasciausia kai pletkus paleidzia vaikutis zalio supratimo neturedamas kad ANIMAL PACK sudetis keiciasi kas keli metai, o veliau visas kaimas ieshko tu senu tableciu naujoje pakuoteje ir t.t.
Tokiu cirku mes matome cia pastoviai.
Pasaku apie ale padirbtus papildus as girdziu vos ne kasdien. BET kaip NETEKO chiupinet taip NETEKO.,
Bukit geri padarykit paslauga ATVEZHKIT man padirbta papidla as uz ji SUMOKESIU
Gero sporto ir palikime pasakeles pensijiniam amziuj, va tada bus laiko, galima bus pafilosofuoti kas buvo prie Kubiliaus, kas prie Brazausko, o dabar Sportuokim gerbiamieji, nes nosi saleje krapshtanciu gretos lenkia sportuojancius
tavim aš pasitikiu
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 229 230 231 232 233 … 376
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas