Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#501 2016-03-24 22:41

Re: Laikrodžiai

pizius (a.k.a. shabba) su sequel sutartų gerai manau.

Neprisijungęs

Bigger
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-09-08
Žinutės: 2227
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#502 2016-03-24 22:52

SeQueL rašė:

4Fun rašė:

SeQueL rašė:

mano galva jei tau virs 30 tai ir laikrodis turi but nuo ~1500e o geriausia ~4000eur..

Alga 200 eu, laikrodis 4000 eu big_smile cia gal labiau priklauso nuo pajamu o labiausiai nuo poziurio i laikrodzius... smile

nu jei alga 200 tai tada turi but visisku debilu kad dirbt uz tiek..jei smegeninei tuscia tai jau niekas nebepades.

o brangesnis laikrodis tai yra solidus reikalas...

o dabar prisiperka visokie visokiu po 100-400 euru ir bando is saves pastatyt persona:)

juokingai ir kvailai atrodo big_smile

Jei tu cia rimtai taip mastai, tai sunkus gyvenimelis nusimato smile)

Neprisijungęs

lengvas11
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2015-04-24
Žinutės: 282
Atsiliepimai: 0

#503 2016-03-25 01:21

Pirkdamas paprasta ar vidutines klases laikrodi (normalaus gamintojo - casio, seiko, tissot ir t.t.) uz 100-400 euru niekada neprasau - ir gaudamas vidutines, ir dideles pajamas, ir budamas 25 metu, ir 60,  nes atrodysi kaip paprastas ir praktiskas zmogus. Bet jei gaudamas vidutines pajamas nusipirksi laikrodi uz 4000 euru ir bandysi kazka is saves statyti, tai atrodysi juokingai. O jei tuos pinigus uzdirbai ardamas juodame darbe uzsienyje, o pats sukiesi neissilavinusiu zmoniu sluoksnyje, tai apskritai busi klounas, nes niekam tas tavo laikrdodis nebus idomus.

Neprisijungęs

igndnp
DNP survivor
Registravosi: 2014-11-18
Žinutės: 2111
Atsiliepimai: 8

#504 2016-03-30 13:50

Gal kas turit arba žinot ar verti savo kainos šie laikrodžiai ?:
http://www.laikrodziai.lt/lt/rankiniai- … late.17773

Kažką panašaus norėčiau pasiimti

Neprisijungęs

4Fun
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2015-08-18
Žinutės: 761

#505 2016-03-30 14:40

lengvas11 rašė:

Pirkdamas paprasta ar vidutines klases laikrodi (normalaus gamintojo - casio, seiko, tissot ir t.t.) uz 100-400 euru niekada neprasau - ir gaudamas vidutines, ir dideles pajamas, ir budamas 25 metu, ir 60,  nes atrodysi kaip paprastas ir praktiskas zmogus. Bet jei gaudamas vidutines pajamas nusipirksi laikrodi uz 4000 euru ir bandysi kazka is saves statyti, tai atrodysi juokingai. O jei tuos pinigus uzdirbai ardamas juodame darbe uzsienyje, o pats sukiesi neissilavinusiu zmoniu sluoksnyje, tai apskritai busi klounas, nes niekam tas tavo laikrdodis nebus idomus.

O kam jis turi but idomus? Jus ne del saves juos perkat? yikes

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-29
Žinutės: 565
Atsiliepimai: 7

#506 2016-03-30 14:46

igndnp rašė:

Gal kas turit arba žinot ar verti savo kainos šie laikrodžiai ?:
http://www.laikrodziai.lt/lt/rankiniai- … late.17773

Kažką panašaus norėčiau pasiimti

turejau suunto, modelio nebepamenu - antra kart nepirkciau. pasiemiau su oranziniu silikonu, po pusmecio apyranke teko keist, nes pajuodavo ir nelabai tas purvas nuo silikono issivalo (bent jau as neradau efektyvaus budo). papildomu funkciju nelabai naudojau, lengvas, tikslus, stiklas nesibraizo. batareika pakeist kainavo brangiai (nebepamenu, bet tada man atrode nesamoningai daug).
siaip kas liecia outdoor, sportinius laikrodzius imciau G-Shocka vietoj Suunto, ten modeliu gamoj is debesies nesamoningu funkciju, reikalingu kosmonautams, bent jau rasi modeli, kuriame tau bus kazkas naudingo smile aisku, jei paciam commando dizainas priimtinas big_smile
cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs

SeQueL
Kalbus dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-04-23
Žinutės: 77

#507 2016-03-30 15:58

aš turiu Tissot ir Fenixa. tai Tissot praktiškai naujas jau metus guli stalčiuje (na tik su kostiumu užsidedu)
ant rankos amžinai Fenixas.

kas liečia darbą už 200.00 tai jei nera ka daryt tai reikia dirbt. bet mano galva tai zmogų žeminanti alga..

o laikrodis perkamas del saves.. jus nueikit pasimatuot brangesnius laikrodukus ar oro uostuose pasimatuokit.. kad ir po 2000-5000 eur..
nieko ten stebuklingo nera:)

aš iš foto buvau labai pameges viena Tag Heuer, bet uzsidejus kazkaip nebepatiko jis man smile ir kaina buvo nedidele ~1500

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino

#508 2016-03-30 18:20

Sequel dar vienas buržujus. Gal kaip aizenas ir šluotelę sniegui valyt nuo mašinos perki už 16 eur?

Neprisijungęs

lengvas11
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2015-04-24
Žinutės: 282

#509 2016-03-31 01:37

Brangus laikrodis - ivaizdzio dalis, o ivaizdis reikalingas, kad padarytum ispudi kitiems. Labai daug verslu tik ant to ir laikosi. Taip kad brangus laikrodis peramas tikrai ne tik del saves.  Kitas dalykas, jei laikrodyje uz 2000-5000 euru nieko stebuklingo nera, tai kuriu velniu uz ji tiek moketi?

Neprisijungęs

igndnp
DNP survivor
Registravosi: 2014-11-18
Žinutės: 2111
Atsiliepimai: 8

#510 2016-03-31 09:20

Na aš irgi nesuprantu kam mokėti už laikrodį 2k+ euro, bet žmoniem kurie mėgsta juos, hobis yra ir pan, tai prašom. Kiti mašinas kolekcionuoja ir perka senienas už didelius pinigus, kas kitiem irgi atrodo išmetimas litų į balą.. Aš laikrodį žiūrėjau iki 1000€, nes praktiškai visi kiti turi to, ko man nereikia. Nenorėjau jokių papildomų funkcijų, kad būtų paprastas, ne 5mm, be jokių papildomų funkcijų tik data ir odinė rankenėlė. Pagal kokybės/kainos santykį pasiemiau tissota kuris mano manymu tikrai blogai neatrodo..

Man pvz juokinga kai perka mašinas kaip "įvaizdžio dalis", sumoka už 2008m bmwą daugiau nei už naujesnę (na tarkim 2013m) hyundajų ir mano, kad čia įvaizdžio dalis važinėt su senesniu ir brangesniu auto, nes bmw prestižas ale, o va hyundai tai gavno smile Su laikrodžiais tas pats man.

Pigesnis daiktas gali atrodyti prabangiau ir prie įvaizdžio derėt geriau, nei kad brangus. Jei kalbant apie tą įvaizdį tai kurie mano, jog užsidėję su milžinišku ciferblatu laikrodį po kostiumu atrodys "kietai" tai realiai atvirkščiai yra, parodo savo nesupratimą ir labiau kvailio vietoj būsi "rimtam susitikime" nei kad baisiai "krūtas"

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino

#511 2016-03-31 09:22

O verslininkai yra laiktodziu ekspertai ir gali paziureje nustatyt iskart kaina, brangus ar ne? Ar kaip sita sistema veikia?

Neprisijungęs

SeQueL
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-04-23
Žinutės: 77

#512 2016-03-31 09:23

Neprivalges rašė:

Sequel dar vienas buržujus. Gal kaip aizenas ir šluotelę sniegui valyt nuo mašinos perki už 16 eur?

pirkau viena karta bet per antra valyma suluzo smile tai daugiau nieko nedarau nes masina sildoma visa (priekinis stiklas)

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#513 2016-03-31 22:27

igndnp rašė:

Na aš irgi nesuprantu kam mokėti už laikrodį 2k+ euro, bet žmoniem kurie mėgsta juos, hobis yra ir pan, tai prašom. Kiti mašinas kolekcionuoja ir perka senienas už didelius pinigus, kas kitiem irgi atrodo išmetimas litų į balą.. Aš laikrodį žiūrėjau iki 1000€, nes praktiškai visi kiti turi to, ko man nereikia. Nenorėjau jokių papildomų funkcijų, kad būtų paprastas, ne 5mm, be jokių papildomų funkcijų tik data ir odinė rankenėlė. Pagal kokybės/kainos santykį pasiemiau tissota kuris mano manymu tikrai blogai neatrodo..

Man pvz juokinga kai perka mašinas kaip "įvaizdžio dalis", sumoka už 2008m bmwą daugiau nei už naujesnę (na tarkim 2013m) hyundajų ir mano, kad čia įvaizdžio dalis važinėt su senesniu ir brangesniu auto, nes bmw prestižas ale, o va hyundai tai gavno smile Su laikrodžiais tas pats man.

Pigesnis daiktas gali atrodyti prabangiau ir prie įvaizdžio derėt geriau, nei kad brangus. Jei kalbant apie tą įvaizdį tai kurie mano, jog užsidėję su milžinišku ciferblatu laikrodį po kostiumu atrodys "kietai" tai realiai atvirkščiai yra, parodo savo nesupratimą ir labiau kvailio vietoj būsi "rimtam susitikime" nei kad baisiai "krūtas"

brangus laikrodziai dazniausiai nebuna dideli. cia tik vostok'ai 2kg sveria.

Neprisijungęs

Darijus
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2016-01-17
Žinutės: 111

#514 2016-12-23 20:18

Neprisijungęs

pauliokas123
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-10-14
Žinutės: 473

#515 2016-12-23 20:40

eilines padielkos, taspats kas virsilos shope:D tokie zmones perka kurie nemoka i ebay.nueit

Neprisijungęs

Darijus
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2016-01-17
Žinutės: 111

#516 2016-12-24 19:05

pauliokas123 rašė:

eilines padielkos, taspats kas virsilos shope:D tokie zmones perka kurie nemoka i ebay.nueit

Nesusisuki, negyvensi. Kvailų žmonių sočiai ir dalis iš to pelnosi.

Pats tokį laikrodį nusipirkau. Paprastas, neprabangus, 100 eurų, bet man užtenka ir patenkintas. http://laikrodistau.lt/image/cache/1-1850A-800x800.jpg

Neprisijungęs

pauliokas123
Dažnas dalyvis

#517 2016-12-24 19:43

as sita pirksiu kita sav, man grazus
http://www.jomashop.com/invicta-force-l … -3332.html

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#518 2016-12-25 17:06

double

Paskutinį kartą taisė siluetaz (2016-12-25 17:10)

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#519 2016-12-25 17:10

siluetaz rašė:

igndnp rašė:

Su šituo palyginimu nevisai sutikčiau. Asmeniškai, visada renkuosi ir rinkčiausi senesnį, bet aukštesnės klasės ir "normalesnės" markės automobilį (žinoma, su protu, tokį, kurį galėčiau išlaikyti, o ne kai nusiperka auto apynaują ir perka dalis kur tik pardavimui ruošdami tokias deda..), nes jis, nors ir senesnis, bus ir komfortiškesnis, ir patikimesnis (daugeliu atveju), žodžiu, vienintelis jo trūkumas bus tik tas, kad senesnis amžiumi, toliau - beveik vien privalumai. smile

Kad nedaryt OT, apie laikrodžius, pats turiu

https://goo.gl/dnIuxV

Gražus, kaina įperkama man buvo, patenkintas. smile Ai, tiesa, turi ir trūkumą - karūnėlė neužsukama ir gan masyvi, įkišus ranką į kelnių kišenę kartais užkimba ir išsitraukia, laikrodis sustoja.. Kažkaip kvailai neapgalvotas dalykas, kurio kaip ir nesutvarkysi. smile

Paskutinį kartą taisė siluetaz (2016-12-25 21:01)

Neprisijungęs

pauliokas123
Dažnas dalyvis

#520 2016-12-25 20:56

utiutiu as tai pasiziurejau visi tas padelkas kiniskas perka, malaletkos, siaip susenisios bobos, kentai visokiausi pamyli armani paauksuotus. o tie kur pardavineja pz kokias saibas darosi, 2-5$/kainuoja, pardavineja po 15-20€, galvoju ir as taip daryt, bet db ziejau tai aliexpressas uzdraudes pardavinet padielkes ir viska trina, tai bbz is kur ten jie randa

Neprisijungęs

DuBro
Išmestas
Vietovė: Adaptas
Registravosi: 2015-10-10
Žinutės: 3007
Atsiliepimai: 5

#521 2016-12-25 21:19

hugo boss ir armani geriausi. 😂 turi bendradarbis uz 15k kazkoki rusiska geneve konstantin ar kaip. suds

Neprisijungęs

pauliokas123
Dažnas dalyvis

#522 2016-12-25 21:29

Įkyrusis mažylis rašė:

hugo boss ir armani geriausi. 😂 turi bendradarbis uz 15k kazkoki rusiska geneve konstantin ar kaip. suds

marozu svajone uztikt toki einanti gatve:D nors angluose gal nera tokiu marozu, ir siaip nelabai tas cj benxradarbis ir vaiksto, visur vazineja:D

Neprisijungęs

DuBro
Išmestas

#523 2016-12-25 21:51

nu jis drug dealeris, 50 metu gal jam 😂 visur su dviraciu vazineja, sake jei nupizdinciau dviraty pagal gps atsektu, su draugais nuvarytume,ir neveztume tave i policija, o nestum atlyginima savo pas mane puse metu 😂😁 sake labiausiai myli dviraty, poto savo ex wife 😂

Neprisijungęs

jazzmatazz
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-10-10
Žinutės: 1002
Atsiliepimai: 18

#524 2016-12-26 10:52

O jus pirkdami laikrodi bent pasidomite kad laikrodzio u 600 euru koki 70% kainos sudaro apyrankes verte. Ir koks skirtumas tureti laikrodi uz 100 ae 700 euru? Skirtumas 600 euru, bet jus ji bent jauciat? Jus ka specialiu pajegu, ipatingu operaciju padalinys, "marskyje pichatynci" ar aliaskoje lokius gelbstintys didvyriai. Kiek moteru jums "dave" vien todel kad turi brangesni laikrodi?
Ziurejau laida su G Ramsey. Tai jis pasakojo, kad vairuoja LaFerrari, bet rengiasi rubais is H&M ir laikrodziais uz 80 euru. Nes svarbiausia ne daigtai ant rankos ar naglas telefonas, bet turis po kaukole!

Neprisijungęs

DuBro
Išmestas

#525 2016-12-26 10:55

pasigydyk seni, kol nevelu, kam tu vairuoji ta prabangu mersa kai gali vairuot ekonomiska honda,kam turi zmones namus su baseinais kai yra vonia?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net