Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Vartotojas258
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-06-11
Žinutės: 1211
Atsiliepimai: 1

#76 2014-11-04 18:13

Re: AKNĖ - oda/liga

Woody rašė:

Vartotojas258 rašė:

Roaccutane pageriat ir susitvarko.

Visam laikui susitvarko?? yikes Ar po kiek laiko vėl reiks naudot.?

Man dabar dar atsiranda spuogų, bet jau pavieniai, nėra taip kaip buvo, o jau ir negeriu kokius 7-8mėn.

Bet prieš vaistus man žiūrėjo kepenis, po vaistų vėl kepenis žiūri, ten tas dozes tai didindavo, tai mažindavo...

Paskutinį kartą taisė Vartotojas258 (2014-11-04 18:14)

Neprisijungęs

Woody
Išmestas
Registravosi: 2014-04-19
Žinutės: 1183
Įspėjimai: 3

#77 2014-11-04 20:05

Vartotojas258 rašė:

Woody rašė:

Vartotojas258 rašė:

Man dabar dar atsiranda spuogų, bet jau pavieniai, nėra taip kaip buvo, o jau ir negeriu kokius 7-8mėn.

Bet prieš vaistus man žiūrėjo kepenis, po vaistų vėl kepenis žiūri, ten tas dozes tai didindavo, tai mažindavo...

Aisku tai jau cia tau beda turbut buvo kaip reikiant jai daktarai israse tokiu vaistu.. as gal dar pakentesiu nuo ju.

Neprisijungęs

Klayton
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-01
Žinutės: 524
Atsiliepimai: 2

#78 2014-11-04 20:19

Woody rašė:

Vartotojas258 rašė:

Neklausyk tu jo, nenaudok to shudo. Atsilieps paskui sveikatai...

Neprisijungęs

Vartotojas258
Dažnas senbūvis

#79 2014-11-04 20:20

Klayton rašė:

Woody rašė:

Vartotojas258 rašė:

Vartojai, kad tiek daug žinai? Man niekas neatsiliepė kažkodėl, tačiau kas dvi sav važinėjau pas dermatologe, žiūrėjo mane, jeigu vieni gersit nenormaliom dozėm tai ir atsilieps.

Paskutinį kartą taisė Vartotojas258 (2014-11-04 20:21)

Neprisijungęs

Klayton
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-01
Žinutės: 524
Atsiliepimai: 2

#80 2014-11-04 20:31

Vartotojas258 rašė:

Klayton rašė:

Woody rašė:

Vartojai, kad tiek daug žinai? Man niekas neatsiliepė kažkodėl, tačiau kas dvi sav važinėjau pas dermatologe, žiūrėjo mane, jeigu vieni gersit nenormaliom dozėm tai ir atsilieps.

Draugas vartojo, nuo spuogu isgijo, bet rega ziauriai pablogejo. Gal tu tiesiog lucky arba turi labai ger daktara as nzn, bet side effectu naudojant sita vaista isvengti yra praktiskai neimanoma. (Aisku dauguma ju dingsta, bet nevisada) Cia ziauriai rimtas vaistas.. As tai tikrai nerizikuociau

Paskutinį kartą taisė Klayton (2014-11-04 20:32)

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#81 2014-11-05 18:01

Klayton rašė:

Woody rašė:

Vartotojas258 rašė:

Nera pas mane tokios super dideles problemos, kad naudot si vaista. kepenys reikalingos dar kitiems dalykams smile O jai ir vartosiu tai tik su daktaro prieziura.

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#82 2014-11-05 18:02

Nuo berimo ir nelabai sunkiu spuogu puikiai tinka medetku tinktura. Gerai padziovina veida, ryte atsikeli jokiu isberimu ir spuogiukai padziuve buna.

Neprisijungęs

nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 3797
Atsiliepimai: 13

#83 2014-12-07 00:09

http://www.livestrong.com/article/77460 … ohydrates/

Aukstu GI angliavandeniu itaka aknei, tyrimas parode, kad itakos turi, t.y. akne pablogeja, bet butent del kokiu priezasciu taip yra nesuzinojo.

Neprisijungęs

nenugalimas
pulsometras

#84 2015-02-15 21:33

"Kol kas moksliškai nėra patvirtinta, bet manoma, kad nemažai įtakos acne tarda turi maistas. Mūsų vartojamuose produktuose yra gausu hormonų, antibiotikų, įvairių sintetinių papildų. Angliavandeniais turtingas racionas, duona ar makaronai, saldumynai, krekeriai, bulvių traškučiai sukelia staigų gliukozės ir insulino padidėjimą kraujyje. Insulinas kartu su IGF-1 (insulinoidinis augimo faktorius) skatina androgenų gamybą (vyriškų lytinių hormonų) bei mažina sintezę baltymo, kuris suriša šiuos hormonus. Dėl to padaugėja cirkuliuojančių kraujyje laisvų androgenų ir jie lengviau pasiekia riebalinių liaukų receptorius. Padidėja riebalų gamyba, pagausėja Propionibacterium acnes kiekis bei išsivysto uždegimas." http://groziopajegos.lt/akne-82

Kaip jau ir seniai esu spejes, itakos aknei gali turet zemas SHBG,  zema SHBG isprovakuoja aukstas IGF-1, o auksta IGF-1 isporovokuoja mityba, junk food, greiti angliavandeniai, pienas.

Neprisijungęs

KempiniukasZyzzakelnis
Išmestas
Registravosi: 2015-01-28
Žinutės: 519
Atsiliepimai: 0

#85 2015-02-15 21:41

Tarp kitko man acne nuo baltymu buna didelio kiekio. Veidas riebaluotumo kaip bbz kas, bet ka padarysi. Ir gal taip jau 4metus. Nurimsta, vel prasideda

Neprisijungęs

Nando
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-02-26
Žinutės: 192

#86 2015-02-16 14:08

Man maistas labai daug reiškia, pats įsitikinau. Ir dar nuo nuotaikos, streso priklauso.

Neprisijungęs

Diky
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-03-27
Žinutės: 1855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 3

#87 2015-02-16 15:21

KempiniukasZyzzakelnis rašė:

Tarp kitko man acne nuo baltymu buna didelio kiekio. Veidas riebaluotumo kaip bbz kas, bet ka padarysi. Ir gal taip jau 4metus. Nurimsta, vel prasideda

tai kodėl nesumažini tų baltymų kiekio?

Neprisijungęs

KempiniukasZyzzakelnis
Išmestas
Registravosi: 2015-01-28
Žinutės: 519

#88 2015-02-16 16:04

Diky rašė:

Negaliu, gainsus islaikyt tai reik. Pvz dabar oda labai aprimus, inkstyrai pavieniai, spuogu ner, bet prausiu daznai ir t.t.. bet zinau kad vel ta pati chujnia bus kaip gerai uzvalgysiu baltymu.

Neprisijungęs

Vartotojas258
Dažnas senbūvis

#89 2015-02-16 16:27

Diky rašė:

Negaliu, gainsus islaikyt tai reik. Pvz dabar oda labai aprimus, inkstyrai pavieniai, spuogu ner, bet prausiu daznai ir t.t.. bet zinau kad vel ta pati chujnia bus kaip gerai uzvalgysiu baltymu.

Kiek baltymų laikai?

Neprisijungęs

nenugalimas
pulsometras

#90 2015-02-16 17:07

Cia vel tas pats igf-1 gali but, nes dideli baltymu kiekiai kelia igf-1, nu o tada jau shbg krenta, laisvu androgenu daugeja, jie pradeda veikt odods riebalu liaukas, kyla uzdegimas ir soka spuogai...

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 1594
Atsiliepimai: 6

#91 2015-02-16 17:53

Nezinau, kiek is jusu bande, bet man vienintelis dalykas, kuris visiskai isnaikina spuogus yra visiskai atsisakyti angliavandeniu. Maitinaus ilga laika taip, veidas idealus buna, paskui imeciau anglis po truputi.. Is pradziu taip laikesi normaliai, nieko gan, paskui vis blogyn blogyn... Riebaluojasi veidas, plaukai, spuogai dygsta. Sokau vel i ketoze, vel visas veidas svarus per mazdaug 2 savaites. Manau, kad labai dideli vaidmeni cia atlieka disbakterioze zarnyno ar kazkas panasaus. 'Blogosios'  bakterijos minta angliavandeniais betkokiais. Pilnas internetas su lygiai tokiais pat atsiliepimais kaip ir mano. Visi kas soka ant visiskai low carb, tiems veidas grazus. Tik imeta angliu iskarto 1-3dienu laikotarpi outburst'ai prasideda

Neprisijungęs

Nando
Atkaklus dalyvis

#92 2015-02-17 09:32

FLUzY rašė:

Nezinau, kiek is jusu bande, bet man vienintelis dalykas, kuris visiskai isnaikina spuogus yra visiskai atsisakyti angliavandeniu. Maitinaus ilga laika taip, veidas idealus buna, paskui imeciau anglis po truputi.. Is pradziu taip laikesi normaliai, nieko gan, paskui vis blogyn blogyn... Riebaluojasi veidas, plaukai, spuogai dygsta. Sokau vel i ketoze, vel visas veidas svarus per mazdaug 2 savaites. Manau, kad labai dideli vaidmeni cia atlieka disbakterioze zarnyno ar kazkas panasaus. 'Blogosios'  bakterijos minta angliavandeniais betkokiais. Pilnas internetas su lygiai tokiais pat atsiliepimais kaip ir mano. Visi kas soka ant visiskai low carb, tiems veidas grazus. Tik imeta angliu iskarto 1-3dienu laikotarpi outburst'ai prasideda

Tarp jų ir toks maistas kaip grikiai, avižiniai dribsniai?

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis

#93 2015-02-17 09:58

Taip. Grikiai, rudi ryziai, vien tik vaisiai, viskas isbandyta. Visi atskirai isbandyti, ta prasme, kad  vien tik grikius ir baltyma/riebala, ar tai vaisiai + baltymas/riebalas. Vistiek beria. Nuimu viska, kas turi betkokios rusies angliavandeniu - vel idealu. Ne tik veidas, bet viso kuno oda, nustoja oda aplink nagus plysinet, zaizdeles gryna greiciau, plauku galiu net sampunu neplaut, visada blizga, neriebaluoti, klausia moterys, kokias priemones naudoju big_smile big_smile

Neprisijungęs

nenugalimas
pulsometras

#94 2015-02-17 11:57

Kuri laika as irgi palaikiau vissiskai be angliavandeniu, na atrodo lyg ir gerejo reikalai, bet veliau vel pajungiau, nes energijos trukumas ir svoris kris pradejo, bet ateityj vel bandysiu, tik si karta susideliosiu griesciau mityba, kad netruktu kaloriju.

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis

#95 2015-02-17 12:25

Svarbiausia palaikyt riebala aukstumoj, kad netruktu energijos. Svoris is pradziu gali pakrist 2-3kg vien vandeniui nubegus.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#96 2015-02-17 12:40

FLUzY rašė:

Svarbiausia palaikyt riebala aukstumoj, kad netruktu energijos. Svoris is pradziu gali pakrist 2-3kg vien vandeniui nubegus.

kokius kiekius baltymo ir riebalo laikai 1kg kuno mases? kokie produktai vyrauja racione? angliavandeniu isvis 0?

Neprisijungęs

apetitas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-04-02
Žinutės: 608

#97 2015-02-17 13:15

Būtų įdomu pamatyt tokį maždaug dienos planą kaip atrodytų mityba.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#98 2015-02-17 14:24

apetitas rašė:

Būtų įdomu pamatyt tokį maždaug dienos planą kaip atrodytų mityba.

as apie ta pati, bet manau nuspeju bus kiausiniu pilnu kiekis nemazas, suris riebus, pienas gal koks, varskes suris vietoi paprastos varskes nu arba riebi varske, kiauliena kokia big_smile
seip labai idomu smile

Neprisijungęs

Nando
Atkaklus dalyvis

#99 2015-02-17 15:26

Bent man nuo riebaus maisto kaip tik beria, o kokių grikių, avižinių dribsnių galiu valgyti ir viskas gerai yra. Čia jau kaip kam, kiekvienam individualiai smile

Paskutinį kartą taisė Nando (2015-02-17 15:28)

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis

#100 2015-02-17 17:51

Ernestas rašė:

FLUzY rašė:

kokius kiekius baltymo ir riebalo laikai 1kg kuno mases? kokie produktai vyrauja racione? angliavandeniu isvis 0?

Nu pvz vakar pusryciai 6 L dydzio kiausiniene, kazkiek back bacon sviezaus, daug brokoliu, kalafijoru, svogunu, pomidoru, viskas kepta ant kokosu aliejaus. Pietus ~400g lasisos, daug salotu, avokadas salotose, alyvuogiu aliejus. Vakarienei pasidariau kose is brokoliu, kalafijoru, svogunu, juos sumaisiau su sviestu. I vidu dameciau vistos papa, nes praejusia diena kepta visa vista buvo, kuria su salotom valgiau, tai nelindo ta sausa krutinele. Nu va taip ir valgau panasiai. Katik va beef brisket kepiau, tai riebesne jaucio ispjova, bet labai skani 3h roast'inus. Zodziu kiausiniai, riebi zuvis, riebesnes mesos dalys, daaaaug salotu ir darzoviu, alyvuogiu aliejus, kokosu aliejus, sviestas, kepenys, uogu karts nuo karto ir riesutu.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net