Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#501 2010-04-12 21:55

Re: Trenbolone Acetate

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

elislaimis rašė:

klysti.kritimo kiekis skiriasi, priklausomai nu to ka esi vartojes. kad ir ilgam mesi sporta zinau ne viena pavizdi. kas kale vandeni ir db nesportuoja kuri laika tai ir atrodo kaip niekada nesportaves tokie truputi teslainiai ir tiek, o kas visada svariai sedejo tai va vienas apie 2metus nesportuoja tai per tuos pora metu apie  5kg tik numete (per pirmuosius mėnesius metus sporta) o siuo metu kad ir nesportuoja bet atrodo patikek labai padoriai. atrodo geriau uz nemazai sportuojanciu.

klystu, neklistu bet patirtis 7metai yra, ir ne is lempos, vaiku kalbu nekalbu, paskutini sezona uzbaigiau masteronu, propu ir anavaru(80-100mg ED), po kurso prasidejo itemptas laikotarpis mazai maisto, sporto, daug nervu, ant akiu susitraukiau per menesi laiko... kiek stebedamas visus pazistamus 4-8sav po kurso - 5-7kg nukrenta akivazdziai..

Nezinau nezinau, jei tiek numetat tai klausimas kiek priaugat ? big_smile

pala pala. gal nereiketu maishyti asmeniniu problemu ir elementaraus vandesn ishsileidimo.
kazhkaip sunkiai tiketina kad nubegtu daugiau 3kg.
o kad prarast 5-7kg tai reikia priaugt virsh 10kg kas sunkiai suvokiama tokiu kursu.
nenoriu as cia gilintis nes garantuoju kad atsiras ir po +15 priauges ir likes +13 ir kokius 4 kursus tokius dares, tik va gatvej tokiu kaip nematyt taip nematyt big_smile

Neprisijungęs

Siulas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-23
Žinutės: 54
Atsiliepimai: 0

#502 2010-04-12 21:56

mazaididelis rašė:

nu kaip ten rezai pas siula ir kitus tren a varancius?
nes man tai iki siol trenas- visiskas nusivylimas...pirmas 4 d. po 30 mg soviau , paskuj pakeliau iki 75mg EOD, tai kaip pirmai pazinciai, doze tikrai veiksminga turetu buti, va jau antra savaite baigiu, o svoris stovi vietoj...kazkiek apdegino riebala, linijos paryskejo, bet kadangi tikslas buvo mase, tai tas toli garzu netenkina, tuo labiau uz tokia kaina...varau kartu su susta- kuri tikrai velkanti, pradzioj su mecka zveriskai istaske + 9kg uzimeciau, speniai nevaikiskai pabrinke ir siaip visi test pasaliniai jauciasi, o be to pati susta jau 7 savaitej- turi but pilnai isisiubavus, 250mg/ kas 3 d. varau, ir su tokiu besiaromatizuojanciu prepu , trenas turetu kaip ant mieliu mase auginti, o viskas vietoj stovi kazkodel, beje tren 'greater' ir tikrai ne fake, nes visi jo salutiniai jaucias: patamsejes slapimas, inkstus kartais paskauda, kosulys, cardio sunku daryt, jega nezmoniskai sukilus, irzlumas, nuotaiku kaita, pykcio protrukiai, prastas miegas, kosmarai arba sexualiniai sapnai, perdetas prakaitavimas visa para ir t.t....miegas, mityba, vitaminai, papildai irgi normoj, o mase ne is vietos, net nezinau ka ir galvot, gal prepas tiesiog ne man..

Bbz man tai tas Trenas visai patinka ,jauciasi nuo jo efektas,bet iskart variau po 60mg,jega pakilo ir seip raumenukai padidejo smile atxodu tokiu ir jau nelb yra smile

Paskutinį kartą taisė Siulas (2010-04-12 21:59)

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife
Registravosi: 2008-11-01
Žinutės: 1611
Atsiliepimai: 5

#503 2010-04-12 22:05

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

elislaimis rašė:

klysti.kritimo kiekis skiriasi, priklausomai nu to ka esi vartojes. kad ir ilgam mesi sporta zinau ne viena pavizdi. kas kale vandeni ir db nesportuoja kuri laika tai ir atrodo kaip niekada nesportaves tokie truputi teslainiai ir tiek, o kas visada svariai sedejo tai va vienas apie 2metus nesportuoja tai per tuos pora metu apie  5kg tik numete (per pirmuosius mėnesius metus sporta) o siuo metu kad ir nesportuoja bet atrodo patikek labai padoriai. atrodo geriau uz nemazai sportuojanciu.

klystu, neklistu bet patirtis 7metai yra, ir ne is lempos, vaiku kalbu nekalbu, paskutini sezona uzbaigiau masteronu, propu ir anavaru(80-100mg ED), po kurso prasidejo itemptas laikotarpis mazai maisto, sporto, daug nervu, ant akiu susitraukiau per menesi laiko... kiek stebedamas visus pazistamus 4-8sav po kurso - 5-7kg nukrenta akivazdziai..

~-8-10kg, beveik viskas nukrenta... na bet pas mane tai niekada normalaus sporto po varzybu nebebuna 2-3men, manksta tik.. plius visi kiti blogumai, nedavalgymai/nervai..

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife

#504 2010-04-12 22:08

lexusrx rašė:

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

pala pala. gal nereiketu maishyti asmeniniu problemu ir elementaraus vandesn ishsileidimo.
kazhkaip sunkiai tiketina kad nubegtu daugiau 3kg.
o kad prarast 5-7kg tai reikia priaugt virsh 10kg kas sunkiai suvokiama tokiu kursu.
nenoriu as cia gilintis nes garantuoju kad atsiras ir po +15 priauges ir likes +13 ir kokius 4 kursus tokius dares, tik va gatvej tokiu kaip nematyt taip nematyt big_smile

rasiau kad cia kursas uzbaigtas buvo siais produktais, o kurso trukme buvo visas varzibu periodas 4men( tie produktai tik pabaiga)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#505 2010-04-12 22:13

Siulas rašė:

mazaididelis rašė:

nes man tai iki siol trenas- visiskas nusivylimas...pirmas 4 d. po 30 mg soviau , paskuj pakeliau iki 75mg EOD, tai kaip pirmai pazinciai, doze tikrai veiksminga turetu buti, va jau antra savaite baigiu, o svoris stovi vietoj...kazkiek apdegino riebala, linijos paryskejo, bet kadangi tikslas buvo mase, tai tas toli garzu netenkina, tuo labiau uz tokia kaina...varau kartu su susta- kuri tikrai velkanti, pradzioj su mecka zveriskai istaske + 9kg uzimeciau, speniai nevaikiskai pabrinke ir siaip visi test pasaliniai jauciasi, o be to pati susta jau 7 savaitej- turi but pilnai isisiubavus, 250mg/ kas 3 d. varau, ir su tokiu besiaromatizuojanciu prepu , trenas turetu kaip ant mieliu mase auginti, o viskas vietoj stovi kazkodel, beje tren 'greater' ir tikrai ne fake, nes visi jo salutiniai jaucias: patamsejes slapimas, inkstus kartais paskauda, kosulys, cardio sunku daryt, jega nezmoniskai sukilus, irzlumas, nuotaiku kaita, pykcio protrukiai, prastas miegas, kosmarai arba sexualiniai sapnai, perdetas prakaitavimas visa para ir t.t....miegas, mityba, vitaminai, papildai irgi normoj, o mase ne is vietos, net nezinau ka ir galvot, gal prepas tiesiog ne man..

Bbz man tai tas Trenas visai patinka ,jauciasi nuo jo efektas,bet iskart variau po 60mg,jega pakilo ir seip raumenukai padidejo smile atxodu tokiu ir jau nelb yra smile

sitas geras big_smile

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#506 2010-04-12 22:37

nenormalus rašė:

mazaididelis rašė:

variantas nr1:
ne i kg ziurek, o i veidrodi ir i kokybe
manau, kad sustos sukauptas vanduo leidziasi ir po truputi auga raumuo, kai dega riebalas
todel svoris ir issilygina

variantas nr2:
trenas lievas

nu, kad ne lievas tai faktas, kuria cia diena darbe tulike soviausi, paemiau kontrolke, kaip visada, kad i kokia vena neivaryt, bet, turbut beleisdamas pastumiau dar gilyn...karocia kraujas bego rimciau ,nei paprastai ir po kokiu 10 sekundziu prasidejo tas nuostabusis tren- kosulys..net akyse vienu momentu aptemo big_smile akys raudonos kaip pas vezi, asaros, kojos linksta ir bandai pagaut ora tarp kosulio, nu nachuj vos neuzdusau big_smile isejau is tuliko i lauka, o visi ziuri akis ispute ir klausia kas yra? sakiau  vandeni gerdamas paspringau big_smile taip, kad zaislas ne vaikams..
siaip tai baika, dar malalietka, ne karta geros buvau perdozaves- tai sita palyginti su anuo, tik juokas, bet siaip vaikam geriau neliest smile
turbut bus kaip ir rasei: raumuo auga, bet svyla riebalas, todel ir laikosi mase, daug maz ta pati, nes linijos tikrai su kasdiena ryskeja, raumuo kieteja, ir siaip sian sveriaus, 96.3 kg, o pries pradedant trena 95 buvo, tai gal ir neblogai smile

Neprisijungęs

Siulas
Kalbus dalyvis

#507 2010-04-12 22:43

hehe,na man tai tokiu prixodu jau nebera big_smile pradzia buvo sunki ,o del kusulio ir ten dusimo tai nebuvo tokio big_smile ,kad blem inkstai paskauda ,sian va ant vakaro max citrinos ispausiu padarysiu tokia vitamin C  arbata biski apvalyt inkstus smile

Paskutinį kartą taisė Siulas (2010-04-12 22:43)

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#508 2010-04-12 22:53

Siulas rašė:

hehe,na man tai tokiu prixodu jau nebera big_smile pradzia buvo sunki ,o del kusulio ir ten dusimo tai nebuvo tokio big_smile ,kad blem inkstai paskauda ,sian va ant vakaro max citrinos ispausiu padarysiu tokia vitamin C  arbata biski apvalyt inkstus smile

tai cia del to, kad i vena pataikiau...smile
sakai apvalo tokia arbata?

Neprisijungęs

Siulas
Kalbus dalyvis

#509 2010-04-12 22:59

Na manau geriau negu nieko big_smile tevas vos nemyre del inkstu ligos ,jam sake ten daktarai,kad turi valgyt apie 6~ citrinas i diena jai nori lygt gyvas,tai taip ir dare 6 menesius ir isgyveno ,nes nebuvo tuo metu vaistu nuo tos lygos  ,o tada buvo atrodo 1974~ smile))

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-02-15
Žinutės: 2587
Atsiliepimai: 10

#510 2010-04-13 08:39

drugsmylife rašė:

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

~-8-10kg, beveik viskas nukrenta... na bet pas mane tai niekada normalaus sporto po varzybu nebebuna 2-3men, manksta tik.. plius visi kiti blogumai, nedavalgymai/nervai..

Tai tada man durnam isaiskink kox tixlas taip sportuot ? Jei darai kursa upini 10kg, baigi kursa visas dalampachki ir po 5 men toj pacioj vietoj kur buvai prie kursa ?

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife

#511 2010-04-13 10:27

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

Taboo rašė:

Tai tada man durnam isaiskink kox tixlas taip sportuot ? Jei darai kursa upini 10kg, baigi kursa visas dalampachki ir po 5 men toj pacioj vietoj kur buvai prie kursa ?

del tam tikru pasiekimu varai ta xemija, varzybu, viskas tik laikina... ir cia daugiau apie jegos sporta kalbu...

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#512 2010-04-13 10:33

drugsmylife rašė:

Taboo rašė:

drugsmylife rašė:

del tam tikru pasiekimu varai ta xemija, varzybu, viskas tik laikina... ir cia daugiau apie jegos sporta kalbu...

jegos sporte aktualu vanduo, nes vanduo = jega ,) taip, kad nematau cia prasmes daugiau sia tema diskutuot

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife

#513 2010-04-13 11:37

ar yra forumieciu vartojanciu si trena? - http://uspharmatec.site40.net/pimg/6.jpg

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#514 2010-04-13 11:58

drugsmylife rašė:

ar yra forumieciu vartojanciu si trena? - http://uspharmatec.site40.net/pimg/6.jpg

as ne smile
bet kazkas cia labai giria smile
taip pat jau kazkur gal net siam forume kazkas rase, kad nekabino smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#515 2010-04-13 11:59

jo, sitam forume skaiciau pora zmoniu lb gyre, o vienas ar du sake, kad nekabina visai smile

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife

#516 2010-04-13 12:32

na tuos esu pastebejas ir as, bet be ju gal daugiau kas nors atsiras...

Neprisijungęs

fedor
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-27
Žinutės: 11

#517 2010-04-13 15:13

siule man toki, cia tas is pigesniu kur man siule.  zmogus sake pazysta kas vartojas tai vieni  patenkinti labai liko, kitiem suveike bt ne taip kaip tikejosi

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 632

#518 2010-04-14 13:22

uztenka masterio po 100mg kas antra diena kad apsisaugot nuo treno-progesteronu keliamo gyno?

Neprisijungęs

Stipras
Dažnas dalyvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2008-04-09
Žinutės: 391

#519 2010-04-14 14:34

elislaimis rašė:

uztenka masterio po 100mg kas antra diena kad apsisaugot nuo treno-progesteronu keliamo gyno?

man 50mg kas antra padeda,

Paskutinį kartą taisė Stipras (2010-04-14 14:35)

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#520 2010-04-14 15:16

Stipras rašė:

elislaimis rašė:

man 50mg kas antra padeda,

+1

Neprisijungęs

Siulas
Kalbus dalyvis

#521 2010-04-20 09:17

Na ka galiu pasakyt apie Tren A ,turbut tapo vienas mano megstamiausiu preparatu kuriu esu bandes,kaip ir sake kazkas jis pradeda veikt po 2sav~ ,vakar tas pasijaute ,dar nebuvo tokios zveriskos treneruotes,norejosi stangas lankstyt ,o pute tai is vis nesveikai smile tikrai vertas pinigu vaistas.

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife

#522 2010-04-20 10:58

Siulas rašė:

Na ka galiu pasakyt apie Tren A ,turbut tapo vienas mano megstamiausiu preparatu kuriu esu bandes,kaip ir sake kazkas jis pradeda veikt po 2sav~ ,vakar tas pasijaute ,dar nebuvo tokios zveriskos treneruotes,norejosi stangas lankstyt ,o pute tai is vis nesveikai smile tikrai vertas pinigu vaistas.

ir kas ten per zveriska trenke? kokie svoriai? big_smile kokios firmos produktas?

Neprisijungęs

mulas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-04-22
Žinutės: 2

#523 2010-04-22 21:01

Gerai butu trenas+propa+winstrolis? jei gerai kokiais kiekiais varyt? 3kursas

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#524 2010-04-22 21:35

Prop 100mg kas antra, winstrol 50mg kas antra, tren a 30-60mg kas antra

Neprisijungęs

mulas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-04-22
Žinutės: 2

#525 2010-04-22 22:20

Taboo rašė:

Prop 100mg kas antra, winstrol 50mg kas antra, tren a 30-60mg kas antra

ir keliu savaiciu man toki kursa daryt? Ir ar butinai reik taip daznai badytis ar galima pvz propa po 200 ml ir tren po 100ml kas keturias?

Paskutinį kartą taisė mulas (2010-04-22 22:34)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net