Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174
Atsiliepimai: 0

#901 2010-10-14 10:58

Re: Trenbolone Acetate

filia rašė:

rolka78 rašė:

boldikas rašė:

duoda xebra nuo stipriausiu,ka poto kalsi? big_smile

Jaigu vartosi tren a,tai nereiskia kad paskui reikes kazko dar stipresnio.Beto trenas mera stipriausias steras

gal galetum pavizdeli bent vieno stipresnio numest?

As asmeniskai Halo laikau galingiausiu steru ir kenksmingiausiu, antroj vietoj trenas.

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#902 2010-10-14 12:38

filia rašė:

rolka78 rašė:

boldikas rašė:

duoda xebra nuo stipriausiu,ka poto kalsi? big_smile

Jaigu vartosi tren a,tai nereiskia kad paskui reikes kazko dar stipresnio.Beto trenas mera stipriausias steras

Matosi kad nesidomi sterais smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#903 2010-10-14 12:40

TNT rašė:

filia rašė:

rolka78 rašė:

As asmeniskai Halo laikau galingiausiu steru ir kenksmingiausiu, antroj vietoj trenas.

Va ir pavizdys , mano nuomone toia pati kaip ir tavo TNT

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-06
Žinutės: 254
Atsiliepimai: 1

#904 2010-10-14 13:10

rolka78 rašė:

TNT rašė:

filia rašė:

ar esi vartojes halo o gal imesi i koki artimaiusia kursa ?, tai jei pieskojus tai yra toks Methyltrienolone, tik idomu ar jei sugebetumet jo gaut irgi i kursa imestumet big_smile

Paskutinį kartą taisė filia (2010-10-14 13:10)

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#905 2010-10-14 13:21

rolka78 rašė:

filia rašė:

rolka78 rašė:

Matosi kad nesidomi sterais smile

kiek domiuosi tiek man uztenka, o tavo zinios tai tikrai man kelia  abejoniu: tema kursai postas #7246 smile

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#906 2010-10-14 14:07

TNT rašė:

filia rašė:

rolka78 rašė:

paimk tu trena ir halo ir paziuresi nuo kurio daugiau mesos usimesi, halo isvis kulturizme praktiskai bevertis turint omeny kaip raumenu auginimo prepa su paprasciausia testa daugiau raumens priaugsi ir cia ne mano nuomone
http://www.steroid.com/Halotestin.php

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#907 2010-10-14 14:25

filia rašė:

TNT rašė:

filia rašė:

paimk tu trena ir halo ir paziuresi nuo kurio daugiau mesos usimesi, halo isvis kulturizme praktiskai bevertis turint omeny kaip raumenu auginimo prepa su paprasciausia testa daugiau raumens priaugsi ir cia ne mano nuomone

man tai halo taip pat visiskai bevertis smile
brolis pasiemes buvo, tai nieko, nei mases, nei jegos smile
krc utiutiu Dbig_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#908 2010-10-14 16:53

filia rašė:

rolka78 rašė:

TNT rašė:

ar esi vartojes halo o gal imesi i koki artimaiusia kursa ?, tai jei pieskojus tai yra toks Methyltrienolone, tik idomu ar jei sugebetumet jo gaut irgi i kursa imestumet big_smile

Sudominai, papasakok daugiau apie Methyltrienolone. Gal as i savo kuri kursa imesiu. Aisku jeigu prasmes bus. Fluoxis man ne i tema, bet noriu as ji isbandyti. Tad sekanti karta kai varysiu trena imesiu kokia 10 -20mg

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#909 2010-10-14 16:54

filia rašė:

TNT rašė:

filia rašė:

Siaip as apie kenksminguma snekejau, bet supratau, kad suklydau. Man siaip tai ir nuo winio mesa gerai auga.

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#910 2010-10-14 17:11

TNT rašė:

filia rašė:

rolka78 rašė:

Sudominai, papasakok daugiau apie Methyltrienolone. Gal as i savo kuri kursa imesiu. Aisku jeigu prasmes bus. Fluoxis man ne i tema, bet noriu as ji isbandyti. Tad sekanti karta kai varysiu trena imesiu kokia 10 -20mg

apie Methyltrienolone daug nieko nepapasakosiu daviau kaip pavizdi stipresnio steroido uz halo, bet velgi stipresnis nereiskia geresnis, pasiskaityt gali cia
http://www.steroid.com/Methyltrienolone.php

manau kai paskaitysi kazin ar benoresi jo, nors  su tavim TNT cia nepasigalinesi big_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#911 2010-10-14 18:32

filia rašė:

TNT rašė:

filia rašė:

apie Methyltrienolone daug nieko nepapasakosiu daviau kaip pavizdi stipresnio steroido uz halo, bet velgi stipresnis nereiskia geresnis, pasiskaityt gali cia
http://www.steroid.com/Methyltrienolone.php

manau kai paskaitysi kazin ar benoresi jo, nors  su tavim TNT cia nepasigalinesi big_smile

Duomenys geri, bet sakyciau pasaliniai tai lengvai sakant gazdinantys big_smile

Neprisijungęs

training
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2010-11-15
Žinutės: 119

#912 2010-11-15 11:44

sveiki, pries perkan trena noretusi pasidometi kurios firmos tren acetate siuo metu kokybiskiausias lietuvoje? zinot, kad netektu gailetis jau nusipirkus smile

Neprisijungęs

Algiokas18
Kalbus dalyvis
Vietovė: SWN
Registravosi: 2010-07-07
Žinutės: 55

#913 2010-11-15 12:41

training rašė:

sveiki, pries perkan trena noretusi pasidometi kurios firmos tren acetate siuo metu kokybiskiausias lietuvoje? zinot, kad netektu gailetis jau nusipirkus smile

greater pharma kiek kas vare nesiskunde....wink gali drasiai imt sita  nors ir 30mg ml bet weikia geriau nei kito dvigubai;)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#914 2010-11-15 12:50

Algiokas18 rašė:

training rašė:

greater pharma kiek kas vare nesiskunde....wink gali drasiai imt sita  nors ir 30mg ml bet weikia geriau nei kito dvigubai;)

nu as irgi tik uz tai smile
sumokesi 200lt uz 10ml uspharma 200mg/ml (ar kiek ten, nzn net) ir turesi realiai uz 200lt:

1) 0 mg big_smile
2) 50x10=500mg smile

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-09-16
Žinutės: 149

#915 2010-11-15 17:12

yra ir daugiau lt geru farmu,us trenas lb gerai veikia. seip mano nuomone nereikia y viena farma ysikibt,nes vienas produktas vieno gamintojo kitas kito geriau veikia,tai per laika reiktu atsirinkt.

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-02-15
Žinutės: 2587
Atsiliepimai: 10

#916 2010-11-15 17:22

tu man tu daugiau geru tren a firmu pavardink smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#917 2010-11-15 17:31

Masteris rašė:

yra ir daugiau lt geru farmu,us trenas lb gerai veikia. seip mano nuomone nereikia y viena farma ysikibt,nes vienas produktas vieno gamintojo kitas kito geriau veikia,tai per laika reiktu atsirinkt.

us pharmatec isvis labai gera firma yra wink nykstys
visi produktai nesveikai kokybiski

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#918 2010-11-15 17:34

nenormalus rašė:

Masteris rašė:

us pharmatec isvis labai gera firma yra wink nykstys
visi produktai nesveikai kokybiski

o kainos irgi turbut pigiau grybo ? smile

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#919 2010-11-15 17:48

o tai taboo geriau pirkt brangiau bet ta pati ir brangiau?
kiek zinau greater tikrai ne pigi.
aisku cia kiekvienam sava nuomone

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#920 2010-11-15 17:56

Masteris rašė:

o tai taboo geriau pirkt brangiau bet ta pati ir brangiau?
kiek zinau greater tikrai ne pigi.
aisku cia kiekvienam sava nuomone

matai cia va tas ir klausimas ar TA PATI smile

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#921 2010-11-15 18:00

tai greater geriausia lietuvoi taip iseina?

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#922 2010-11-15 18:11

Masteris rašė:

tai greater geriausia lietuvoi taip iseina?

itariu kad ir ne vien lietuvoj.jei skaitei logus,dabar pats saunu pro.chem.laboratories imu po 100mg ir itariu jame gal koks 20-30 mg tik tera.aisku jei esi bandes kitos firmos ir tave kabino gerai,tai pasidalink kokios tai firmos.o cia hebra jei sako kad greater firma tikrai kabina,bent as kita kart iman,kitos nebandysiu,kad vel nebutu litai i ora.

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#923 2010-11-15 18:20

nieko as cia nesakysiu,as zinau is kur pigei ir veikianciu gaut. juk greater geriausia! anksciau buvo LYKA populeri lietuvoi todel ji buvo pati geriausia jo? db greter ispopulerinta tai db ji geriausia pasauly.kai jos neliks po to dar geriausia atsiras.as nesakau kad ji neveikia pazystu kurie vare ir rezultais patenkinti. sakiau kad reikia atsirinkt ir viskas.

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#924 2010-11-15 18:41

Geriausia isisiut implantus po 1-3g, va ten tai geriausia smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#925 2010-11-15 19:02

Masteris rašė:

nieko as cia nesakysiu,as zinau is kur pigei ir veikianciu gaut. juk greater geriausia! anksciau buvo LYKA populeri lietuvoi todel ji buvo pati geriausia jo? db greter ispopulerinta tai db ji geriausia pasauly.kai jos neliks po to dar geriausia atsiras.as nesakau kad ji neveikia pazystu kurie vare ir rezultais patenkinti. sakiau kad reikia atsirinkt ir viskas.

faktas, kad man asmeniskai jau 3-4 zmones skundesi us pharma produkcija smile del treno neatsimenu, bet uztenka zinoti, kad neveikia kazkurie sio gamintojo preparatai smile
kitas faktas, gal trenas ir veikia, bet tiesa, kad ten tikrai ne tiek mg, kiek skelbiasi smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net