Puslapiai: 1 … 5 6 7 8 9 … 152
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Trenbolone Acetate
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4190
- Atsiliepimai: 37
#151 2009-12-08 19:25
Re: Trenbolone Acetate
masteris winis propas ir trenas tikra bomba tik kisene stipriai isdraskys
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#152 2009-12-09 10:25
Nors ir krize pasirodo dar turtingu yra, bender, kur tu gyveni sakei? atsiusiu chebros biski y svecius
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
#153 2009-12-09 11:03
Marshalas rašė:
Nors ir krize pasirodo dar turtingu yra, bender, kur tu gyveni sakei?
atsiusiu chebros biski y svecius
suriu mieste gyvenu rokiskis
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#154 2009-12-09 11:08
tai ismesk masteri arba vini, arba pradzioj ant vieno pabuk o gale ant kito. ziurint kiek laiko kursas
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#155 2009-12-09 12:58
bender rašė:
Marshalas rašė:
Nors ir krize pasirodo dar turtingu yra, bender, kur tu gyveni sakei?
atsiusiu chebros biski y svecius
suriu mieste gyvenu
rokiskis
Man reik adreso, kur savo lemonus laikai
Neprisijungęs
- eldorado
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-10
- Žinutės: 63
- Atsiliepimai: 0
#156 2009-12-09 14:27
bender rašė:
masteris winis propas ir trenas tikra bomba
tik kisene stipriai isdraskys
na taip tren acetat tai favoritas , as ji i pecius tiesei efektas stulbinantis tik kas pradeda neisigaskit salutinio nes po injekcyjos pradedi dusti kartais, kosyt styprei, atsidarot langus ir kvepuot ramei, tai stiprus prepas nezaidimai.
Neprisijungęs
- Big I
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-10
- Žinutės: 47
#157 2009-12-09 15:59
eldorado su kuo tu ji kombinawaj? kiek lajko lajkej kursa?
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#158 2009-12-09 16:00
eldorado rašė:
bender rašė:
na taip tren acetat tai favoritas , as ji i pecius tiesei efektas stulbinantis tik kas pradeda neisigaskit salutinio nes po injekcyjos pradedi dusti kartais, kosyt styprei, atsidarot langus ir kvepuot ramei, tai stiprus prepas nezaidimai.
dust pradedi jei i bloga vieta pataikei ir ant plauciu uznesa. man irgi taip buvo, maniau paliubomu galiakas :-) to isvengt galima idurus adata truktelt atgal, jei kraujo nepaduoda gali leist, jei i svirksta pliupteli kraujas vadinas i kokia arterija pataikei...
Neprisijungęs
- Big I
- Naujas dalyvis
#159 2009-12-09 16:02
Phobos rašė:
eldorado rašė:
bender rašė:
dust pradedi jei i bloga vieta pataikei ir ant plauciu uznesa. man irgi taip buvo, maniau paliubomu galiakas :-) to isvengt galima idurus adata truktelt atgal, jei kraujo nepaduoda gali leist, jei i svirksta pliupteli kraujas vadinas i kokia arterija pataikei...
tu irgi y pecius sowej?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#160 2009-12-09 16:12
alieju i pecius?? kokia is to nauda?
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#161 2009-12-09 16:42
Big I rašė:
Phobos rašė:
eldorado rašė:
na taip tren acetat tai favoritas , as ji i pecius tiesei efektas stulbinantis tik kas pradeda neisigaskit salutinio nes po injekcyjos pradedi dusti kartais, kosyt styprei, atsidarot langus ir kvepuot ramei, tai stiprus prepas nezaidimai.dust pradedi jei i bloga vieta pataikei ir ant plauciu uznesa. man irgi taip buvo, maniau paliubomu galiakas :-) to isvengt galima idurus adata truktelt atgal, jei kraujo nepaduoda gali leist, jei i svirksta pliupteli kraujas vadinas i kokia arterija pataikei...
tu irgi y pecius sowej?
ne, as soviau i subine, bet ten irgi gali prastai pataikyt :-)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#162 2009-12-09 17:51
Phobos rašė:
Big I rašė:
Phobos rašė:
dust pradedi jei i bloga vieta pataikei ir ant plauciu uznesa. man irgi taip buvo, maniau paliubomu galiakas :-) to isvengt galima idurus adata truktelt atgal, jei kraujo nepaduoda gali leist, jei i svirksta pliupteli kraujas vadinas i kokia arterija pataikei...tu irgi y pecius sowej?
ne, as soviau i subine, bet ten irgi gali prastai pataikyt :-)
visi sauna ten kur phobos, nera prasmes kitur varyti.. nu nebent sintoli gali saudyti kur nori
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#163 2009-12-09 17:56
man ydomu koks jausmas alieju y pecius susisaut,mazas raumuo ilgai nesiojamas,ranka turbut jau nekyla:D
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#164 2009-12-09 18:32
sporcmenas-2 rašė:
man ydomu koks jausmas alieju y pecius susisaut,mazas raumuo ilgai nesiojamas,ranka turbut jau nekyla:D
jei gerai prisimenu antanas i pecius aliejaus saudavo, tik aisku ne 3 kubus :-) didelis raumuo peties, gal ir pofig koki milika suleisti, max pusantro, jei i sedimaja jau ner vietos durt :-)
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#165 2009-12-09 18:37
Phobos rašė:
sporcmenas-2 rašė:
jei gerai prisimenu antanas i pecius aliejaus saudavo, tik aisku ne 3 kubus :-) didelis raumuo peties, gal ir pofig koki milika suleisti, max pusantro, jei i sedimaja jau ner vietos durt :-)
nezinau, as tik uz subine,nu nebent kusas su daug suviu,tai vini tada kur kitur sauni
Paskutinį kartą taisė sporcmenas-2 (2009-12-09 18:37)
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 219
#166 2009-12-09 19:40
Phobos rašė:
sporcmenas-2 rašė:
esu soves 2ml i pecius, norma issivaiksto , propa saunu i pety kai abu subines zandai skauda. kartais greit labai issivaiksto, bet taip vidutiniskai po 3-4 dienu nebeskauda. vat i koja tai tfu nemalonu butu
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#167 2009-12-09 19:42
o trenas skausmingas ar ne?
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
#168 2009-12-09 19:48
cloudmaker rašė:
as maisydavau ji su propu tai 2 kubikai i sikna be jokio skausmo sueidavo bet kai teko trena padidint ir i subine po 3 kubikus saut va tada nebebuvo malonumo kai sikinykas melynuoja
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#169 2009-12-09 19:55
bender rašė:
cloudmaker rašė:
as maisydavau ji su propu tai 2 kubikai i sikna be jokio skausmo sueidavo bet kai teko trena padidint ir i subine po 3 kubikus saut va tada nebebuvo malonumo kai sikinykas melynuoja
tai kas skaudziau propas ar trenas?
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
#170 2009-12-09 19:57
as propa su trenu i viena svirksta traukdavau taigi negaliu pasakyti kuris skausmingesnis
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#171 2009-12-09 20:04
bender rašė:
as propa su trenu i viena svirksta traukdavau taigi negaliu pasakyti kuris skausmingesnis
kad propas skausmingas cia ir taip aisku, kartais kukareku issivaiksto, tai istinsta sikna ar petys tai pakentet tenka biski. sest atsargiai reikia o vat treno nesu soves bet sekantciam cycle bus, idomu ar skauda jis ar ne? nes sekanciam suviu daug bus kazin ar su 4 taskais apsiesiu
jei neskausmingas kaip masteris tai po dienos vel ten pat kalt galima:D
Neprisijungęs
- Stipras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-09
- Žinutės: 391
#172 2009-12-10 01:27
Phobos rašė:
eldorado rašė:
bender rašė:
jo buvo tas dusimas galfoju ftw??? mirtis ar kas,persikau baisiausiai+kvapas paastrejo,naudojau kaskokius kvepalus vietoj spirito tai man jie pasmirdo kak nada
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#173 2009-12-10 01:36
Stipras rašė:
Phobos rašė:
eldorado rašė:
jo buvo tas dusimas galfoju ftw??? mirtis ar kas,persikau baisiausiai+kvapas paastrejo,naudojau kaskokius kvepalus vietoj spirito tai man jie pasmirdo kak nada
tai ne taip dar cherova buvo tau jei kvapus uzuodei as maniau paliubomu jau lenkiuos
oro ikvept neina, plauciai svyla, galva sukas, sirdis dauzos belekaip... nu utiutiu. galvoju, grys drauge is darbo ras adatom apsikrovusi ir atsalusi, bandziau sukist tas adatas i deze, kad bant kiek vaizdas padoresnis butu kai suras, bet rankos ant tiek drebejo, kad nesugraibiau
po to kritau ant lovos visas prakaito ispiltas taip, kad lasai per kakta ir per nugara bego ir prasikvepavau siaip taip, bet plaucius po to dar vos ne savaite jauciau
good stuff tas Tren A
Neprisijungęs
- Big I
- Naujas dalyvis
#174 2009-12-10 10:37
utiutiu negazdinkit o taj tuoj parduosiu trena ir kita kursa imsiu
Neprisijungęs
- 200gTauku
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 117
#175 2009-12-10 11:09
kad man panasiai buvo nuo enthanto tik mixa gal kad padares buvau nuskausminamu isgeriau ir enth susileidau dar ant virsaus zoles parukiau tai nzn gal neten kur suleidau dust pradejau ir traukuliuotis , o galvoi tai matrica 3D - 6D buvo ziauru tiesiogine ta zodzio prasme, bet antro karto nenoreciau
toks vaizdas buvo kad galejau sirdies ritma reguliuot bet cia gal jau nuo zolytes vaidentis pradejo
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 5 6 7 8 9 … 152
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Trenbolone Acetate