Puslapiai: 1 … 1249 1250 1251 1252 1253 … 1380
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Įvairūs klausimai
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2020-10-09
- Žinutės: 91
- Atsiliepimai: 0
#31251 2020-10-12 12:51
Re: Įvairūs klausimai
bender rašė:
Spygoris rašė:
Tai va kita savaitę turėsiu 30ml profo 30ml nnp ir būsiu jau ivares 10ml profo kai pradėsiu nnp +70tab proviron ir 3 pakius clomid sveriu 85 priestai esu daręs profiko 30ml kursą ir 20ml profiko ir 20ml tren a, kaip toliau elgtis? Dabar varau profika eod 100mg kaip toliau varyt ?
Tu beleka darai isvis, pasimetes nezinai net ka darai. Net pavadinimo neparasai normalei, tai dar ir dozes ml skaiciuoji. Gal kuris paaiskins tau nuosekliai kaip elgtis:)
Sveikas jei būčiau nepasimetes tai ir neklausineciau o čia normalu aš ir prašau pagalbos ir patarimų kazkada ir jums jos reikėjo nepakelkit tiap plunksnų aukštai
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 5384
- Atsiliepimai: 36
#31252 2020-10-12 12:54
Spygoris rašė:
bender rašė:
Spygoris rašė:
Tai va kita savaitę turėsiu 30ml profo 30ml nnp ir būsiu jau ivares 10ml profo kai pradėsiu nnp +70tab proviron ir 3 pakius clomid sveriu 85 priestai esu daręs profiko 30ml kursą ir 20ml profiko ir 20ml tren a, kaip toliau elgtis? Dabar varau profika eod 100mg kaip toliau varyt ?
Tu beleka darai isvis, pasimetes nezinai net ka darai. Net pavadinimo neparasai normalei, tai dar ir dozes ml skaiciuoji. Gal kuris paaiskins tau nuosekliai kaip elgtis:)
Sveikas jei būčiau nepasimetes tai ir neklausineciau o čia normalu aš ir prašau pagalbos ir patarimų kazkada ir jums jos reikėjo nepakelkit tiap plunksnų aukštai
Kai pradedi i save pumpuot chemija tai reiktu siek tiek daugiau pries tai pasidometi ir susirinkti info, o ne dometis tada kai jau saudai ir klaust ka dabar daryti.
Lukas tau praeitam puslapyje atsake ka daryti. Vadovaukis tuo patarimu ir susitvarkyk savo kursa:)
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31253 2020-10-12 12:55
Jums žiūriu labai juokinga kai ateina koks naujokas paklausinet sumaišo žodį kokį ar nežino kaip jūs čia savo kalbą ką kaip vadinasi kokį preparatą tai žinoma smagu numesti paciepiansius komentarus man tai negaila juokas sveika
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 5384
- Atsiliepimai: 36
#31254 2020-10-12 13:04
Tu supranti kad tu per savo tinguma susirinkti informacija pries viska pradedant pats tik sau daugiau problemu prisidarai:) butum skyres savaite paskaityt pradziamoksli, paklausinejes pirma kas neaisku ir susideliojes tvarkingai kursa, o dabar.. dabar nieko gero:)
O tavo kursas toks:
Test p 1-9sav eod 100mg
Npp 1-8sav eod 100mg
Provironas 50mg
Adex/aromasin ir caber pagal tyrimus.
Clomidas pct
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31255 2020-10-12 13:21
Lukasb94 rašė:
Susta rašė:
Kas tas profikas ?
Gal sakau sito ikales profiko iskart pro card gauni?
Profiko autoriui -
Test prop 100mg/eod
Npp - 100mg/eod
Provironas - 1tab per diena jei 25mg
O kol viska sukalsi eik pct skilti pastudijuot ir tikrai nebeturetu kilt klausimu kaip ir kada clomida kramtyt;)
Gerai paskaitysiu būtinai ačiū, dar vienas klausimas ar yra skirtumas test prop nutraukiau kartu su nnp kai baigsis ar prop dar reikėtų ilgiau palaikyt? Nepykite jei mano klausimai lempiniai ir ant kažko stipraus sededami nervojates 🙈
Neprisijungęs
- Lukasb94
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2019-07-10
- Žinutės: 782
#31256 2020-10-12 13:27
Spygoris rašė:
Lukasb94 rašė:
Susta rašė:
Kas tas profikas ?
Gal sakau sito ikales profiko iskart pro card gauni?
Profiko autoriui -
Test prop 100mg/eod
Npp - 100mg/eod
Provironas - 1tab per diena jei 25mg
O kol viska sukalsi eik pct skilti pastudijuot ir tikrai nebeturetu kilt klausimu kaip ir kada clomida kramtyt;)Gerai paskaitysiu būtinai ačiū, dar vienas klausimas ar yra skirtumas test prop nutraukiau kartu su nnp kai baigsis ar prop dar reikėtų ilgiau palaikyt? Nepykite jei mano klausimai lempiniai ir ant kažko stipraus sededami nervojates 🙈
Test prop savaite ilgiau laikai nei npp,bender savo poste ta ir parases irgi
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31257 2020-10-12 13:30
Thx fellas pas mane prop OD Pharma žinomas kamnors?
Neprisijungęs
- intuziastas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-07-02
- Žinutės: 1710
- Atsiliepimai: 8
#31258 2020-10-12 13:52
Spygoris rašė:
2 metai tik OD 😉
Gal sakau turi kokiu geru ar blogu pastabu del OD? Butu idomu isgirsti tavo nuomone.
Paskutinį kartą taisė intuziastas (2020-10-12 13:53)
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 8836
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 20
#31259 2020-10-12 13:55
bender rašė:
Spygoris rašė:
Jam jau sake juk kad savaites skaiciuot reikia o ne ml 😂
Neprisijungęs
- Susta
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1841
- Atsiliepimai: 4
#31260 2020-10-12 14:01
bender rašė:
Tu supranti kad tu per savo tinguma susirinkti informacija pries viska pradedant pats tik sau daugiau problemu prisidarai
butum skyres savaite paskaityt pradziamoksli, paklausinejes pirma kas neaisku ir susideliojes tvarkingai kursa, o dabar.. dabar nieko gero:)
O tavo kursas toks:
Test p 1-9sav eod 100mg
Npp 1-8sav eod 100mg
Provironas 50mg
Adex/aromasin ir caber pagal tyrimus.
Clomidas pct
+1
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31261 2020-10-12 14:09
intuziastas rašė:
Spygoris rašė:
2 metai tik OD 😉
Gal sakau turi kokiu geru ar blogu pastabu del OD? Butu idomu isgirsti tavo nuomone.
Su mano patirtimi nelabai ką galiu pasakyti kabina gerai nuotaika svoris pumpas jėga viskas super nieko blogo negaliu pasakyt kai baigsiu kursą imesiu rezultatus
Neprisijungęs
- intuziastas
- Dažnas senbūvis
#31262 2020-10-12 14:27
Butinai taip ir padaryk, nes cia yra skeptiku kas liecia OD pharma 😂
I siaip jei turesi klausymu gali drasiai man i pm, kad cia kvailai neatrodyti.
Paskutinį kartą taisė intuziastas (2020-10-12 14:29)
Neprisijungęs
- Bune
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2018-05-01
- Žinutės: 968
- Atsiliepimai: 9
#31263 2020-10-12 14:31
😂
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 8836
- Atsiliepimai: 20
#31264 2020-10-12 14:32
intuziastas rašė:
I siaip jei turesi klausymu gali drasiai man i pm, kad cia kvailai neatrodyti.
As tai manau jie tiesiog nemoka norm dirbt. Keleto didziuju cia patareju tai formos ft nepriprasysi,o kursuoja ne pirmi metai.
Neprisijungęs
- Bune
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2018-05-01
- Žinutės: 968
- Atsiliepimai: 9
#31265 2020-10-12 14:37
As bllet skaiciuoju savaitias kiek reikia tiek is saunu nors ir lieka ant bonkes 5ml man dzin dedu i sona. Ka fitnesai tau svarbu visus likucius damusti?
Ar tu ieskai prie ko prisipi?
O tau spygori skaiciuok eurus i bala ismestus... nei kurso nei raumens nei nieko ir dar gausi sveremo clomo galesi pasidalinti sauksteliu dozyte ed
Neprisijungęs
- intuziastas
- Dažnas senbūvis
#31266 2020-10-12 14:50
fitnesas rašė:
intuziastas rašė:
I siaip jei turesi klausymu gali drasiai man i pm, kad cia kvailai neatrodyti.As tai manau jie tiesiog nemoka norm dirbt. Keleto didziuju cia patareju tai formos ft nepriprasysi,o kursuoja ne pirmi metai.
Tai vat as jau nekarta esu tuo isitikines,kad teoretiku cia dideliu daug, o kaip ten su praktine puse hmm... kas liecia formas kalbu. Nieko izeisti nenoriu, bet sprendziant is kaikuriu zmoniu ziniu bagazo tai turetu but APOLONAIS jopta mat 🙂
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3764
- Atsiliepimai: 15
#31267 2020-10-12 15:03
intuziastas rašė:
fitnesas rašė:
intuziastas rašė:
I siaip jei turesi klausymu gali drasiai man i pm, kad cia kvailai neatrodyti.As tai manau jie tiesiog nemoka norm dirbt. Keleto didziuju cia patareju tai formos ft nepriprasysi,o kursuoja ne pirmi metai.
Tai vat as jau nekarta esu tuo isitikines,kad teoretiku cia dideliu daug, o kaip ten su praktine puse hmm... kas liecia formas kalbu. Nieko izeisti nenoriu, bet sprendziant is kaikuriu zmoniu ziniu bagazo tai turetu but APOLONAIS jopta mat 🙂
"Apolonas saulės šviesos dievas, muzikos, poezijos globėjas, mūzų choro vadovas ir pats įžymus muzikantas. Žinomas kaip dievas pranašautojas ir gydytojas"
Neprisijungęs
- intuziastas
- Dažnas senbūvis
#31268 2020-10-12 15:07
Taip as zinau kas jis 😂 todel ir sakau kad jie apolonai, apsisviete kaip dieviskos butybes 😂
Bet reikia but visiskai durnam,kad nesuprasti ka as turejau omeny lorenzo
Paskutinį kartą taisė intuziastas (2020-10-12 15:08)
Neprisijungęs
- intuziastas
- Dažnas senbūvis
#31269 2020-10-12 15:13
O kas liecia tave Bune gai gal tau pats laikas prasukti koki ziurkeno kursa su OD , gal tada isitikinsi 😉 na ir aisku nesismaukyti saleje,o rimtai uzsiimti 🙂
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3764
- Atsiliepimai: 15
#31270 2020-10-12 15:25
intuziastas rašė:
Taip as zinau kas jis 😂 todel ir sakau kad jie apolonai, apsisviete kaip dieviskos butybes 😂
Bet reikia but visiskai durnam,kad nesuprasti ka as turejau omeny lorenzo
gi zinau ka toj galvoj turejai, nestresuok
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31271 2020-10-12 16:18
Bune rašė:
As bllet skaiciuoju savaitias kiek reikia tiek is saunu nors ir lieka ant bonkes 5ml man dzin dedu i sona. Ka fitnesai tau svarbu visus likucius damusti?
Ar tu ieskai prie ko prisipi?
O tau spygori skaiciuok eurus i bala ismestus... nei kurso nei raumens nei nieko ir dar gausi sveremo clomo galesi pasidalinti sauksteliu dozyte ed
Turiu aš tabletės yra ne milteliai, o dėl formos nieko negaliu sakyt paziuresim imesiu rezultatą ir matysime ar bus ar ne
Neprisijungęs
- airbee
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2020-01-13
- Žinutės: 360
#31272 2020-10-12 17:40
marketingas gerai dirba
Neprisijungęs
- mzslave
- Enciklopedija
- Registravosi: 2012-08-21
- Žinutės: 5939
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 50
#31273 2020-10-13 07:19
intuziastas rašė:
fitnesas rašė:
intuziastas rašė:
Stipriai nesutinku, tavo teiginiai yra nusistovejusi forumo stereotipai.
Jeigu blaiviu protu sestum ir paziuretum su google pagalba, kaip atrodo stipriausiu pasaulio cempionu treneriai (ir nekalbu vien apie bb), tai suprastum, kad kas karta klysti.
Ziniu ir supratimo turejimas neturi nieko bendro su isvazda. Kaip ir ne visi geriausi sportininkai yra geri treneriai, buti profiku = daryti ka sako treneris ir viskas.
Ir jeigu nesi profas (snekam dabar apie BB), tai aplamai xujaarint farma ir visur girtis savo 50cm bicke ar 6pack yra biski malalietku pafosas.
Suaugusiam vyrui yra kiti gyvenimo prioritetai. Sveikata pirmoje eileje, bet farma cia nieko nedeta.
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 6444
- Atsiliepimai: 39
#31274 2020-10-13 07:24
mzslave rašė:
intuziastas rašė:
fitnesas rašė:
As tai manau jie tiesiog nemoka norm dirbt. Keleto didziuju cia patareju tai formos ft nepriprasysi,o kursuoja ne pirmi metai.Tai vat as jau nekarta esu tuo isitikines,kad teoretiku cia dideliu daug, o kaip ten su praktine puse hmm... kas liecia formas kalbu. Nieko izeisti nenoriu, bet sprendziant is kaikuriu zmoniu ziniu bagazo tai turetu but APOLONAIS jopta mat 🙂
Jeigu blaiviu protu sestum ir paziuretum su google pagalba, kaip atrodo stipriausiu pasaulio cempionu treneriai (ir nekalbu vien apie bb), tai suprastum, kad kas karta klysti.
Ziniu ir supratimo turejimas neturi nieko bendro su isvazda. Kaip ir ne visi geriausi sportininkai yra geri treneriai, buti profiku = daryti ka sako treneris ir viskas.
Ir jeigu nesi profas (snekam dabar apie BB), tai aplamai xujaarint farma ir visur girtis savo 50cm bicke ar 6pack yra biski malalietku pafosas.
Suaugusiam vyrui yra kiti gyvenimo prioritetai. Sveikata pirmoje eileje, bet farma cia nieko nedeta.
Labai teisingai
Neprisijungęs
- Spygoris
- Kalbus dalyvis
#31275 2020-10-13 09:14
mzslave rašė:
intuziastas rašė:
fitnesas rašė:
As tai manau jie tiesiog nemoka norm dirbt. Keleto didziuju cia patareju tai formos ft nepriprasysi,o kursuoja ne pirmi metai.Tai vat as jau nekarta esu tuo isitikines,kad teoretiku cia dideliu daug, o kaip ten su praktine puse hmm... kas liecia formas kalbu. Nieko izeisti nenoriu, bet sprendziant is kaikuriu zmoniu ziniu bagazo tai turetu but APOLONAIS jopta mat 🙂
Kiekvienam savas gyvenimas kiekvienas kitaip masto vienam reikia vaikų bobos kitam nereikia vienam reikia didelios byckes kitam gero tonuso geriau leisios farma ir valgysiu sveikai nei visą gyvenimą niekados nebūsiu labai geroje formoj sedesiu ant sofkutes ir gersiu ar valgysiu blogai turim tik vieną gyvenimą ir kiekvieną valandą vis vertingesnes ir esmė ne 100metu nugyventi nelaimingai
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 1249 1250 1251 1252 1253 … 1380
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Įvairūs klausimai