Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Volframas
Moderatorius
Registravosi: 2011-02-15
Žinutės: 6550
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 35

#201 2014-08-19 22:45

Re: Mielai negeriantys

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#202 2014-08-19 22:54

Juk čia laikraštis su pavadinimu "Science",negali būt,kad tai neteisybė.Kam tų tyrimų ir įrodymų!!!!

http://i.imgur.com/1iBiQAy.gif

Neprisijungęs

Balionelis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 144
Atsiliepimai: 1

#203 2014-08-20 10:28

.

Paskutinį kartą taisė Balionelis (2014-08-20 10:30)

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3227
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 12

#204 2014-08-20 10:53

nykstys Čia netikėjo manim, kai sakiau kad ir jėgų prideda ir pan, dar sako storas aš o ne užsikačialinęs, nuo "kreatino" vandens pribėgę big_smile

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#205 2014-08-20 11:02

Ignas87 rašė:

nykstys Čia netikėjo manim, kai sakiau kad ir jėgų prideda ir pan, dar sako storas aš o ne užsikačialinęs, nuo "kreatino" vandens pribėgę big_smile

Aš tikiuosi tu nuoširdžiai čia jo nepalaikai. hmm

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#206 2014-08-20 11:13

TriEdge rašė:

Ignas87 rašė:

Aš tikiuosi tu nuoširdžiai čia jo nepalaikai. hmm

Cia jo visi 130 IQ pasirode.

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#207 2014-08-20 12:26

Kodėl žmogaus nepalaikyt ? smile Įmetė rimtą va straipsnį, įmeskit ir jūs, kur priešingai rašo? Čia jūs savo kiemo toliau nematot, turit kažkokius įsitikinimus per kuriuos peržengt negalit, kažkas pasakė - tuo ir tikit. Nu meskit straipsnį, kad rašytų, jog kreatinas net 5 kartus! geriau už alų? smile Akiratį praplėskit žmonės, ką nors nebandyto išmėginkit. Galintys daro ir ieško, negalintys, nemokantys ir nežinantys - kritikuoja wink

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#208 2014-08-20 13:01

Ignas87 rašė:

Kodėl žmogaus nepalaikyt ? smile Įmetė rimtą va straipsnį, įmeskit ir jūs, kur priešingai rašo? Čia jūs savo kiemo toliau nematot, turit kažkokius įsitikinimus per kuriuos peržengt negalit, kažkas pasakė - tuo ir tikit. Nu meskit straipsnį, kad rašytų, jog kreatinas net 5 kartus! geriau už alų? smile Akiratį praplėskit žmonės, ką nors nebandyto išmėginkit. Galintys daro ir ieško, negalintys, nemokantys ir nežinantys - kritikuoja wink

Asilenai, va tau rimtas straipsnis:
http://www.addletters.com/pictures/newspaper-generator/newspaper-generator.php?section=++++++++++++++++OMG+News&headline=How+stupid+Ignas87+can+be%3F

http://www.addletters.com/newspaper-gen … _RyOfl_t0k

Paskutinį kartą taisė samas (2014-08-20 13:02)

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius

#209 2014-08-20 13:05

Pala tai čia Ignas netrolino?

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#210 2014-08-20 13:07

Volframas rašė:

Pala tai čia Ignas netrolino?

Sakys kad trolino, kaip visad.

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#211 2014-08-20 13:07

Pakeist antraštę bet kokio straipsnio reikia, čia tik parodei, koks pats kvailas smile

Ir kaip ir minėjau, tik neigt ir šaukt, be argumentų ir įrodymų.

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius

#212 2014-08-20 13:12

Ignas87 rašė:

Pakeist antraštę bet kokio straipsnio reikia, čia tik parodei, koks pats kvailas smile

Še tau ir 130IQ

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#213 2014-08-20 13:16

Ignas87 rašė:

Zinojau kad rasysi tokia pieva, tai is kart idejau nuoroda i puslapi, kuriuo pasinaudojes sidaz toki paveiksleli sugeneravo. Buk zmogus, nesikvailink daugiau?
Speju ta IQ testa daaaaaug kartu sprendei kol 130 surinkai.

Paskutinį kartą taisė samas (2014-08-20 13:17)

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#214 2014-08-20 13:18

Na tai čia aš apie jus galiu pasakyt, kad su mažesniu iq apakinti propagandos, kad kreatinas geriau už alų švaistos pinigus miltam, vietoj to kad natūralaus brandinto produkto gautumėt smile Na alaus minusas kai kam gal bus tame, kad kreatinas kaupia vandenį, o alus pučia švariai, be vandens, kadangi alkoholis turi savybę varyt skysčius iš organizmo, tai jei kas mažiau vandens geria, turėtų alų vartodami daugiau šiek tiek pilt big_smile

samas rašė:

Ignas87 rašė:

Zinojau kad rasysi tokia pieva, tai is kart idejau nuoroda i puslapi, kuriuo pasinaudojes sidaz toki paveiksleli sugeneravo. Buk zmogus, nesikvailink daugiau?

Labai daug, 1kartą. 2kartą bet kokius atsakymus spaudžiau ir vis tiek virš 100buvo. Jei manai, kad esi protingesnis už mane einam už pinigus normaliai kur iq patikrina wink O šiaip nebandyk būt protingesniu. Ir ne tik tą paveiksliuką bet aš kalbu aplamai bet kokius - pakeist galima.

Kad ten netikras sraipsnis, tai aš tą suprantu smile Bet palaikau žmogų tame, jog bandytų kas jo organizmui labiau tinka. Jei mano kad alus - tegu smile Čia jūs pavydo užspausti tik šmeižiat smile

Panašiai kaip ir mane, šiaip sako čia kai kurie ai negaliu masės priaugt, nepakeliu daugiau ir pan, o aš kai pakeliu daugiau ir masės daugiau turiu tai varo ai tu čia pijokas persirijęs big_smile Bet turiu to, ko jie neturi. Tai bbž tokius suprasi.. Sako, kad nori, kai pasakai kaip gaut - nedaro. Neapsisprendę žodžiu big_smile

Paskutinį kartą taisė Ignas87 (2014-08-20 13:23)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#215 2014-08-20 13:25

big_smilelolbig_smilelolbig_smile

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius

#216 2014-08-20 13:26

Nieko nuo mūsų neslepi, Ignai?

http://www.addletters.com/pictures/newspaper-generator/newspaper-generator.php?section=++++++++++++++++Science+&headline=Alcohol+abuse+causes+homosexuality

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#217 2014-08-20 13:28

http://s3.amazonaws.com/brotips/tips-images/2098/original-2071.png?1341183458

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#218 2014-08-20 13:46

Volframas rašė:

http://www.addletters.com/pictures/news … osexuality

Volframikai, jei esi utiutiu tai ir būk pediku, nebandyk manęs čia prie savo draugų prirašyt smile

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#219 2014-08-20 15:31

Volframas rašė:

http://www.addletters.com/pictures/news … osexuality

alahalahalahalah

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#220 2014-08-20 15:59

Ignas87 rašė:

Rimtas straipsnis laikraštyje?

http://i.imgur.com/mKbIuWL.gif

Rimti straipsniai būna tikruose moksliniuose/medicininiuose leidiniuose (žurnaluose).Kur būna ir iš kur,ir kaip,ir kas.Dabar man viskas aišku,iš kur atsiranda žmonės,kuriem mus driežažmogiai kontroliuoja.Skirtumas yra tas,kad šiuo atveju kritikuoja žinantys,o nežinantys gina vienintelį įrodymą - laikraštį.

Na,bet nusileiskime iki tokio pat lygio.Ten aluje kreatino atominė bomba,tai pamirškime  "excessive"  vartojimo minusus.Eikim ir metankes,steroidus šaudytis,visgi nauda,ką tie minusai. /facepalm

Ignas87 rašė:

Na tai čia aš apie jus galiu pasakyt, kad su mažesniu iq apakinti propagandos, kad kreatinas geriau už alų švaistos pinigus miltam, vietoj to kad natūralaus brandinto produkto gautumėt smile Na alaus minusas kai kam gal bus tame, kad kreatinas kaupia vandenį, o alus pučia švariai, be vandens, kadangi alkoholis turi savybę varyt skysčius iš organizmo, tai jei kas mažiau vandens geria, turėtų alų vartodami daugiau šiek tiek pilt big_smile

samas rašė:

Ignas87 rašė:

Labai daug, 1kartą. 2kartą bet kokius atsakymus spaudžiau ir vis tiek virš 100buvo. Jei manai, kad esi protingesnis už mane einam už pinigus normaliai kur iq patikrina wink O šiaip nebandyk būt protingesniu. Ir ne tik tą paveiksliuką bet aš kalbu aplamai bet kokius - pakeist galima.

Kad ten netikras sraipsnis, tai aš tą suprantu smile Bet palaikau žmogų tame, jog bandytų kas jo organizmui labiau tinka. Jei mano kad alus - tegu smile Čia jūs pavydo užspausti tik šmeižiat smile

Panašiai kaip ir mane, šiaip sako čia kai kurie ai negaliu masės priaugt, nepakeliu daugiau ir pan, o aš kai pakeliu daugiau ir masės daugiau turiu tai varo ai tu čia pijokas persirijęs big_smile Bet turiu to, ko jie neturi. Tai bbž tokius suprasi.. Sako, kad nori, kai pasakai kaip gaut - nedaro. Neapsisprendę žodžiu big_smile

Dabar jau sutinki,kad ten straipsnis iš lempos ir tiek jis,tiek tu neturi visiškai jokių įrodymų,bet vistiek teigi savo.O dar kalbi apie propagandos "praplautagalvius".

Paskutinį kartą taisė TriEdge (2014-08-20 16:02)

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#221 2014-08-20 16:09

Išleisiu aš jum žurnalą, jei jums žurnaluose jau rimta yra viskas smile

O šiaip pofik kas kur ką rašo, kiekvienas organizmas reaguoja kitaip, ir nebandydamas neatrasi, kas geriausia tinka tau smile Taip kad nesmerkit tų, kurie daro kitaip negu jūs, kad jei ir atrodo jums tai blogis, nesveika, nenaudinga bla bla bla. Aš juk nesmerkiu jūsų, kad jūs negeriat, aš tik sakau, kad jūs gyvenimo neturit ;DDD Ok peace

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#222 2014-08-20 16:13

Ignas87 rašė:

O šiaip pofik kas kur ką rašo, kiekvienas organizmas reaguoja kitaip, ir nebandydamas neatrasi, kas geriausia tinka tau smile Taip kad nesmerkit tų, kurie daro kitaip negu jūs, kad jei ir atrodo jums tai blogis, nesveika, nenaudinga bla bla bla. Aš juk nesmerkiu jūsų, kad jūs negeriat, aš tik sakau, kad jūs gyvenimo neturit ;DDD Ok peace

Tai tu nori pasakyti pasauliniu mastu pripažinti medicininiai žurnalai yra nerimta?

Viskas aišku su tavim....

http://i.imgur.com/XplZjFh.gif

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#223 2014-08-20 16:25

Ignas87 rašė:

O tai ko pats taip darai? Jei nenori kad kiti smerktu, tai pradek nuo saves ir kitu nesmerk.

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#224 2014-08-20 16:26

Ignas87 rašė:

ka utiutiu ?

Neprisijungęs

tigit
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-06-03
Žinutės: 125

#225 2014-08-20 16:29

Ignas87 rašė:

bet tu ir kiauras...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net