Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Sporto sale namie. Patarkit del irangos
- FlamX
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 10
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-12-23 19:03
Sporto sale namie. Patarkit del irangos
Sveiki,
senokai bresta mintis namie isirengti mini sporto sale tik va beda nezinau kokia butu optimaliausia iranga tam. Nesinori kazka tokio pirkt labai didelio. Nesu is tu kurie mano, kad kuo kietesne iranga nusipirksi tuo greiciau raumenu uzsiauginsi (dazniausiai tokia iranga ir dulka paskui). Siuo metu turiu dvirati ir pora ganteliu. ko dar reiketu norint optimaliai treniruotis namie? Zinau, i kluba butu eit geriausia tik va beda - klubo nera Biudzetas tam reikalui apie 4000 lt. Esu zalias kulturizme ar siaip sporte na ir jei jau rasysit apie iranga bukit geri rasykit paprastu mirtinguju terminais bo nesuprasiu
butu gerai ir keletas linku su paveiksleliais. Isanksto aciu. P.S. Visus su sventem
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#2 2007-12-23 19:08
Re: Sporto sale namie. Patarkit del irangos
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:58)
Neprisijungęs
- Arnius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 299
#3 2007-12-23 19:10
nusipirk suoliuka su stanga jorizontalu , galesi spaust stanga , dirbt tricui , pritupkes daryt su ta pacia stanga jei netrumpa nusipirksi , ta pacia m.trauka galesi , ant suoliuko galesi daug pratimu atlikt atsigules , plesima , puloveri .
Neprisijungęs
- andrukas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-12-07
- Žinutės: 162
#4 2007-12-23 21:14
FlamX rašė:
Sveiki,
senokai bresta mintis namie isirengti mini sporto sale tik va beda nezinau kokia butu optimaliausia iranga tam. Nesinori kazka tokio pirkt labai didelio. Nesu is tu kurie mano, kad kuo kietesne iranga nusipirksi tuo greiciau raumenu uzsiauginsi (dazniausiai tokia iranga ir dulka paskui). Siuo metu turiu dvirati ir pora ganteliu. ko dar reiketu norint optimaliai treniruotis namie? Zinau, i kluba butu eit geriausia tik va beda - klubo neraBiudzetas tam reikalui apie 4000 lt. Esu zalias kulturizme ar siaip sporte na ir jei jau rasysit apie iranga bukit geri rasykit paprastu mirtinguju terminais bo nesuprasiu
butu gerai ir keletas linku su paveiksleliais. Isanksto aciu. P.S. Visus su sventem
Suoliuka tai cia butinai jau reikia tureti, geriausiai
pirk, kad kampas pasidarytu, tada galesi ir spaudima
kampu daryti. Ant suoliuko, tai jau ten daug pratimu
galesi daryti tiek trica, krutine, nugara, bica, jeigu
suoliukas daug pasikelia tai ir pecius galesi daryti.
Gerai butu, kad kitoje puseje, butu stovas stangai
tupimam daryti, pas mus salei yra toks naglas
suolas ;] nes pvz nznau, kaip tau bus galima daryti
tupimus su nemenku svoriu, pats tai nlb uzsimesi.
Neprisijungęs
- Aleksandras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-11-29
- Žinutės: 301
#5 2007-12-23 22:07
Butiniausias dalykas suoliukas,stanga ir dar tos stakles(laikiklis ) kad pritupimus galima butu daryt.
Neprisijungęs
- FlamX
- Naujas dalyvis
#6 2007-12-23 22:11
Aciu visiems patarusiems, nuo suolo ir pradesiu, o toliau manau atsiradus siokiam tokiam idirbiui bus matyt kas ir kaip.
Neprisijungęs
- Aleksandras
- Dažnas dalyvis
#7 2007-12-23 22:18
FlamX rašė:
Aciu visiems patarusiems, nuo suolo ir pradesiu, o toliau manau atsiradus siokiam tokiam idirbiui bus matyt kas ir kaip.
Tik koju nepamirsk...O taj pradesi ant suolo visa diena trica,krutine,pecius varynet o kojas pamirsi...Siaip gan didelis tavo biudzetas tai ir nepakenktu ir panaudotos stakles tos pritupimams.
Neprisijungęs
- FlamX
- Naujas dalyvis
#8 2007-12-24 01:42
Aleksandras rašė:
FlamX rašė:
Tik koju nepamirsk...O taj pradesi ant suolo visa diena trica,krutine,pecius varynet o kojas pamirsi...Siaip gan didelis tavo biudzetas tai ir nepakenktu ir panaudotos stakles tos pritupimams.
Neisivaizduoju kaip tokios stakles pritupimams atrodo. Gal gali bent koki linka i foto mestelt?
Neprisijungęs
- Arnius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 299
#9 2007-12-24 10:19
na toks remas /\ <-- panasus , ten stanga ystatyta , ir ja keli aukstyn zemyn .
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#10 2007-12-24 12:06
Arnius rašė:
nusipirk suoliuka su stanga jorizontalu , galesi spaust stanga , dirbt tricui , pritupkes daryt su ta pacia stanga jei netrumpa nusipirksi , ta pacia m.trauka galesi , ant suoliuko galesi daug pratimu atlikt atsigules , plesima , puloveri .
kaip Arnius, kad sakė reikia štangos būtinai ir lyg jau būtų viskas. nusipikrt reiktų tokius blynus 2x20kg, 2x15kg, 2x10kg, 2x5kg, 2x2,5kg. na bet aš dar patarčiau hantelius nusipirkt su nujamumu svoriu. tame tarpe kad galėtum užsidėt 5kg-25kg. aišku jei dėl savęs sportuoji kriaušė bokso gerai . tai tiek
viską galėtum nupirkt už 1000lt-2500lt. žiūrent kokius pirksi.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#11 2007-12-24 12:54
Na aš irgi turiu šiokia tokia štangine namie tai galėčiau patart ko reikia. Pirmiausia pirk štanga jei daugiau pinigų tam gali skirt imk tokia kur blynai su 50 mm skylėm dedasi ir pati štanga 20 kg sveria tada turėsi štanga visam gyvenimui, arba imk su 30 mm tada dar hantelius galėsi nusipirk 30 mm ir tuos pačius svorius galėsi dėt ir ant štangos ir ant hantelių, tokia štanga ir aš turiu ir nesiskundžiu tik ji mažiau svorio atlaiko, na bet manau kad užtektų ir tokios, tada suoliuko būtinai reiks, siūlau kuo paprastesni ir tvirta, nes tie kur visokių bajerių pridėta nėra patikimi, toliau reiktų stovų štangai, kad galėtum daryt pritupimus arba power rack (nežinau kaip lietuviškai)
tada gėlėsi ir vienas pritupimus daryt arba galima ir paprasta siuliuka ten pasistatyt, neprisipaustum su štanga jei neiškeltum. O taliau tik skersinio reikia na ir galbūt lygiaigretės nepamaišytų, o jei dar liks pinigų gali ir kojom paimt kažką, kad gėltum daryt lenkimą ir tiesima, būna ir iškarto prie suoliuko štangai turbūt ne ka daugiau kainuotu. O daugiau kaip ir nieko nereikia, treniruoklių jokių nepirk nes jie nelabai ir reikalingi bet to daug vietos užima.
Neprisijungęs
- Aleksandras
- Dažnas dalyvis
#12 2007-12-24 15:20
Kaip skaiciau sake Svarcas kad pagrindas yra stanga ir hanteliai.
Neprisijungęs
- andrukas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-12-07
- Žinutės: 162
#13 2007-12-24 18:56
Aleksandras rašė:
Kaip skaiciau sake Svarcas kad pagrindas yra stanga ir hanteliai.
Faktas cia, tie visi trosai nepatinka ir
man.
Neprisijungęs
- FlamX
- Naujas dalyvis
#14 2007-12-24 21:19
studentas rašė:
Na aš irgi turiu šiokia tokia štangine namie tai galėčiau patart ko reikia. Pirmiausia pirk štanga jei daugiau pinigų tam gali skirt imk tokia kur blynai su 50 mm skylėm dedasi ir pati štanga 20 kg sveria tada turėsi štanga visam gyvenimui, arba imk su 30 mm tada dar hantelius galėsi nusipirk 30 mm ir tuos pačius svorius galėsi dėt ir ant štangos ir ant hantelių, tokia štanga ir aš turiu ir nesiskundžiu tik ji mažiau svorio atlaiko, na bet manau kad užtektų ir tokios, tada suoliuko būtinai reiks, siūlau kuo paprastesni ir tvirta, nes tie kur visokių bajerių pridėta nėra patikimi, toliau reiktų stovų štangai, kad galėtum daryt pritupimus arba power rack (nežinau kaip lietuviškai)
http://www.pacillo.com/products/tds_power_rack_b.jpg
tada gėlėsi ir vienas pritupimus daryt arba galima ir paprasta siuliuka ten pasistatyt, neprisipaustum su štanga jei neiškeltum. O taliau tik skersinio reikia na ir galbūt lygiaigretės nepamaišytų, o jei dar liks pinigų gali ir kojom paimt kažką, kad gėltum daryt lenkimą ir tiesima, būna ir iškarto prie suoliuko štangai turbūt ne ka daugiau kainuotu. O daugiau kaip ir nieko nereikia, treniruoklių jokių nepirk nes jie nelabai ir reikalingi bet to daug vietos užima.
Oi aciu zmogau , tikrai daug ir issamios info.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#15 2007-12-24 21:35
Power rack'o ir as noreciau bet neturiu kur pastatyt ir kazkaip lietuvoj tokiu nelbai matosi, na bet lietuvos auksarankiai dar netokių dalykų padaro
Neprisijungęs
- dovis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: RDV "Cool Gym"
- Registravosi: 2007-03-13
- Žinutės: 257
#16 2007-12-24 22:09
studentas rašė:
Power rack'o ir as noreciau bet neturiu kur pastatyt ir kazkaip lietuvoj tokiu nelbai matosi, na bet lietuvos auksarankiai dar netokių dalykų padaro
ir net nauju treniruokliu pridaro
Neprisijungęs
- Kestosas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-06
- Žinutės: 1
#17 2008-01-06 19:29
Sveiki, norėčiau šiektiek pagalbos. Ruošiuosi pirkti svarmenų suoliuką ir iškilo problema dėl svarmenų ir grifo išsirinkimo. Nelabai žinau kiek man jų prireikt gali ir kokių svorių. Taip pat kokio ilgio grifos. Suoliukas http://www.shopsite.lt/index.php?main_p … ucts_id=82 nesu gero fizinio pasiruošimo, todėl svorių nereik didelių, bet šiaip manyčiau reikėtų įvairių įdėt. Todėl prašau, padėkit man išspręst šia problemėlę ;P
Neprisijungęs
- briuslis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Panevezys
- Registravosi: 2007-02-27
- Žinutės: 331
- Atsiliepimai: 1
#18 2008-01-06 20:33
tai ieskok skelbimuose http://www.gogi.lt/lt/,vid.6160571 tokios turetu uztekt pradzioj
Paskutinį kartą taisė briuslisans (2008-01-06 20:35)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#19 2008-01-06 20:36
Kestosas rašė:
Sveiki, norėčiau šiektiek pagalbos. Ruošiuosi pirkti svarmenų suoliuką ir iškilo problema dėl svarmenų ir grifo išsirinkimo. Nelabai žinau kiek man jų prireikt gali ir kokių svorių. Taip pat kokio ilgio grifos. Suoliukas http://www.shopsite.lt/index.php?main_p … ucts_id=82 nesu gero fizinio pasiruošimo, todėl svorių nereik didelių, bet šiaip manyčiau reikėtų įvairių įdėt. Todėl prašau, padėkit man išspręst šia problemėlę ;P
Šiek tiek aukščiau paskaityk, ten apie kalbėta buvo.
Neprisijungęs
- Steroid3000
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2009-06-08
- Žinutės: 33
#20 2009-08-01 13:32
FlamX rašė:
Sveiki,
senokai bresta mintis namie isirengti mini sporto sale tik va beda nezinau kokia butu optimaliausia iranga tam. Nesinori kazka tokio pirkt labai didelio. Nesu is tu kurie mano, kad kuo kietesne iranga nusipirksi tuo greiciau raumenu uzsiauginsi (dazniausiai tokia iranga ir dulka paskui). Siuo metu turiu dvirati ir pora ganteliu. ko dar reiketu norint optimaliai treniruotis namie? Zinau, i kluba butu eit geriausia tik va beda - klubo neraBiudzetas tam reikalui apie 4000 lt. Esu zalias kulturizme ar siaip sporte na ir jei jau rasysit apie iranga bukit geri rasykit paprastu mirtinguju terminais bo nesuprasiu
Pasidaryk pats lygegriates,pasidaryk kur galietum patogiai daryt prisitraukimus,pasidaryk atsilenkimams suoliuka,taciau atsilenkimus daryk ir ant zemes,nes cia visai kita preso raumenu grupe kacialinsi.Kas toliau,beabejo stanga ir suoliuka pirk ir psio viska turi,bent as taip namuose turiu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Sporto sale namie. Patarkit del irangos