Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

VarztaZz
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-06-03
Žinutės: 1620
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#51 2014-10-07 18:56

Re: Emigrantai Vs. like Lietuvoje

sp0rtMen rašė:

VarztaZz rašė:

Geriausia kai jus svarus verciat i litus.
Okey, jei lyginam sostines, lyginam sostines: Londonas vs Vilnius.

Londone jau ne karta aptarta tiek is patirciu tiek is pasakojimu - 2x 3x kartu daugiau LITAIS pragyvent. Ka tai reiskia? Kad LT dirbant uz 1000lt bus tas pats, kas ten uz 3000lt (t.y. 700svaru).
Minimumas paprastai ten Londone 1000~. tai reiskia, kad ant 300 svaru perkamoji galia padideja, o tai yra ant 1200lt. Kadangi ten 2-3x kartu daugiau kainuoja pargyvent, tai is tu 1200lt belieka 400lt.
Cia labai paprastas skaiciavimas, bet gyvenimas del 400lt minimuma kalant tikrai nepageres nei cia, nei ten smile Aisku, paprastai lietuviai daugiau uzdirba... O kodel daugiau uzdirba nei 1000svaru UK? TODEL KAD DIRBA VALANDU ne 8 kaip cia, o 10-15val. Tai b l e t, dirbkit jus po savo 8 val darbo cia Lietuvoj dar papildomai 2-5 valandas KUR NORS.

Tai dabar cia tik bapkes skaiciuojam. Taciau cia yra keli niuansai: vardan pinigu jus atsisakot SAVO LIETUVOS, kurioje yra visi artimieji, draugai, gamta, namai. Tai yra pagrindines vertybes, tiksliau turetu pas visus buti.

Tai kaip as sakau - as geriau cia uzdirbsiu 2000-3000lt, nei 2000-3000 svaru ten. Kodel? todel kad pas mane vertybes kitos. Kitas pamates tokiu pinigus kaip 2000-3000svaru apsvaigs nuo euforijos, nes per puse metu pitaka bemsa gales nusipirkt ..... O AS PITAKA NUSIPIRKSIU po 4 metu, bet juo galesiu ir mama, ir sese, ir draugus, ir gimine paveziot saslyko issikept prie juros I KOPAS! smile))

Seip cia nereikia varyt vieniems ant kitu, as tai tiesiog primetu, kad pas visus skirtingi norai ir poreikiai. Isvaziuot gali betkas betkada jei ateina sikna, o kol jos nera, pavergausim ir cia LT smile

Su skaičiavimu nekas, bet mintis pabaigai gera. O dėl išvažiavimo, bet kada ir betkas negali. Kiek daugumai šikna jau lt yra ir jie to negali padaryti.

Visi gali dar ir kaip. Bilietas keli simta, depozitas + pragyvenimas pora men per kuri laika susirasi darba - kiek? 3-4k lt. Jei turi galimybe pasijungt i kulturizmo foruma, tai tokius pinigus irgi gali susiveikt per trumpesni/ilgesni laika be jokiu problemu. Galu gale pasiskolink arba kredita paimk. Blogiausiu atveju: pavok, jei nebeturi ko prarast.
Nu as nezinau ant kiek zmogus turi atsibust paskutine minute, kad net ant minimaliu poreikiu isvaziavimui negaletu susirinkt. Cia apie benamius turbut nekalbam?smile Nors jei juo buciau - irgi turiu plana is kur pinigu susiveikt isvaziavimui .... smile))

Paskutinį kartą taisė VarztaZz (2014-10-07 18:57)

Neprisijungęs

VarztaZz
Dažnas senbūvis

#52 2014-10-07 18:57

sp0rtMen rašė:

VarztaZz rašė:

sp0rtMen rašė:

Diskusiją baigta :-) visi pasisakėm, tad nebėra tikslo čia kam beužsivedinėti. Gyvenkim be pavydo ir pykčio:)

Pavydo big_smile mes taip pavydim tau tevai kad tu ten esi, kaip mums ten papult? Ar sunku bilieta i UK gauti? Girdejau reikia praeiti atranka, ir tik vienam is milijono pasiseka. Kaip tau gerai ... sad

Dar vienas big_smile  pavydėti man nereikia. Esu toks kaip tu, kaip visi kiti:)

Toks kaip visi, bet sakai, kad pavydim. Tai pavydet mum tau ar ne, nebesuprantu ?big_smile
Neuzmigsim. Duok zinot.

Domantai, sorry. Manes cia neber smile

Paskutinį kartą taisė VarztaZz (2014-10-07 18:59)

Neprisijungęs

sp0rtMen
Atkaklus dalyvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2013-06-09
Žinutės: 158
Atsiliepimai: 1

#53 2014-10-07 19:00

smile man visiškai nesvarbu, ką tu manai, ką kitas mano:) tu man nulis, kaip ir kiti. Tad kažkieno nuomonę,kad imti į širdį nebuvo ir nebus.  O dėl tavęs master'i protinguoli galiu tik pasidžiaugti. Tik "protingas" pamato, kada kitas nusišneka. Taika brolau:)

Neprisijungęs

VarztaZz
Dažnas senbūvis

#54 2014-10-07 19:01

big_smile apsikai ir pagyrei. Nu dekui dekui tau emigrante:)

Neprisijungęs

sp0rtMen
Atkaklus dalyvis

#55 2014-10-07 19:03

VarztaZz rašė:

sp0rtMen rašė:

VarztaZz rašė:

Pavydo big_smile mes taip pavydim tau tevai kad tu ten esi, kaip mums ten papult? Ar sunku bilieta i UK gauti? Girdejau reikia praeiti atranka, ir tik vienam is milijono pasiseka. Kaip tau gerai ... sad

Dar vienas big_smile  pavydėti man nereikia. Esu toks kaip tu, kaip visi kiti:)

Toks kaip visi, bet sakai, kad pavydim. Tai pavydet mum tau ar ne, nebesuprantu ?big_smile
Neuzmigsim. Duok zinot.

Domantai, sorry. Manes cia neber smile

Kada žirnio didžio smegenys ir nesuprasi. Reikia tikėti, kad su laiku pagerės lt situaciją, o kartu su ja ir tavo supratingumas;-)

Paskutinį kartą taisė sp0rtMen (2014-10-07 19:04)

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#56 2014-10-07 20:03

Cia kalba ejo kad uk po 4k i men uzdirba,KUR CIA TAIP GAUNA???

Neprisijungęs

Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5236

#57 2014-10-07 20:07

Apie 4 tukst. LT turbut kalba ejo:)

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis

#58 2014-10-07 20:13

Jonn rašė:

Apie 4 tukst. LT turbut kalba ejo:)

A nu tada normaliai smile

Neprisijungęs

ernisx
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas/UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 363
Atsiliepimai: 0

#59 2014-10-07 20:56

Ne, kazkas minejo 3-4k svaru. Ir cia dauguma kosmines sumas sapnuoja is kazkur 10-15k lt lietuvoj, 3-4k svaru uk.. Idomu ar nors vienas tiek gauna.

Neprisijungęs

krapas
Dažnas dalyvis
Vietovė: UKAI
Registravosi: 2012-03-02
Žinutės: 231

#60 2014-10-07 21:08

Mokykites , gaukite specialybes tiek uk ar lt ir bus tu pinigu wink

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz
Vietovė: Bergen
Registravosi: 2012-05-06
Žinutės: 4893
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 11

#61 2014-10-07 21:24

Nebeuzsiveskit jus su savo tom nesamone. Simtus kartu jau uzvesta tema. As pasakiau tiesiog savo nuomone apie lt ir tiek. Ir man neidomu cia kiekvieno asmenines bedos smile  yra kam ir gerai lietuvoj kas turiu dedziu ir pan turtingiu smile baik tu kokius nori mokslus jie proto neduoda, tik ziniu. Kiekvienam savo.
antrarusiu jei cia kas nors manot kad jaustumetes svetimoj saly, tai vadinasi cia jau savyje turetumet ieskot problemu. Dirbu sau komandoj su vienmeciu norvegu partneriu. Galiu be problemu anglu-norvegu susikalbet. Buvo tik atvaziavus norejau dirbt tikrai daug uzdirbdavau kaip ir eslife sake 12-15k po taksu jau imdavau smile bet buvo negyvenimas, po to su bosais pakalbejom, dirbu vien nuo 8 iki 3. gaunua ~10l i rankas ir man sociai.
Jei jau kalbam apie antrarusius, tai cia ir lietuvoj gali jaustis tokiu kaip atvaziuoji i degaline ir piliesi drebancia ranka, arba po maxima kaip muzieju vaikstai smile
Man gerai norgei, ir kiekvienas gryzimas tik ta nora but cia stiprina. Dirbau cia tik atvare sudina darba, tai begt ir rekt norejos is cia. smile
Kazkas sake oj nereik daug proto isvaziuot i uzsieni ir pan, ar gauti darba smile nebepjaukit! angluose nekarta gavau pasiulyma idarbint i farbikus zmones  ir pan, tiesiog sedet ofise ir pan, bet as ten net nenoriu but. sese 5metus ten tai utiutiu baisu kas ten per marozinas... aisku  as neakau kad visur taip....
Arba kaip kiti issinomuoja chata ir 10zmoniu gyvena ir gryze i lt giriasi kad oj kaip cia daug uzdirbu smile
Pasakysiu tiek esu pasitaupes pakankamai i prieki, o dabar gyvenu, dziaugiuos gyvenimu, kiekvienas savaitgalis laisvas. visi vakarai laisvi ) noreciau drasiai metes sportus uzdirbciau 15-17 i rankas .. bet utiutiu man to reik... man patinka sportas tai ir darau. Buvau 2men lietuvoj   tai baisu kainos palyginus su atlyginimu santykiu. NOrvegijoj nuomuojuos sau chata moku 4k litu bet gyvenu vienas be jokiu balvonu kaimynu ir pan, kai issiskiriau su pana isvis nebekalbu beveik su nei vienu lietuviu nebent atsitiktinai susitikus, buna savaiciu savaites vien angliskai, arba norvegiskai kalbi. ir nesijauciu kazkuo ten atrarusiu ar kaipl
Kitiem gerai lietuvoj tai ir gyvenkit jus ten man netrugdo smile  as neturiu babu/dedzu kas man padedu tai nelb ir yra man ka ten veikt. Nu ir garantijos ir viskas, nu cia nera ka kalbet  sakau kiekvienam savo smile bet pasakysiu tiek cia dauguma sako ai cia nepasiseks egzai isvaziuosiu i uzsieni ir bus utiutiu. gal ir buvo 5-10m atgal bet ne dabar. pamirskit . darba gaut tiesiog o ne per firma idarbinimo tai cia jau kaip loterija. As kalbu gyrnai apie NO. Kol mokinaus as net nemaniau kad mesiu univea ir atleksiu cia, bet net nera noro dabar ziuret i ta puse smile jei ne tevai tai net negrysciau smile bilietai, butas menesiui kainuoa ta patik kaip geos atostogos porai savaiciu turkijoj ar egypte big_smile tik lietuvos vaziuoja atostogaut i lt smile krc rysam tema, jus lt as cia . svarbu mus sieja ta pati pramoga sportas ir viskas smile tik zinau viena lietuvoj as neuzsidirbciau net pavalgyt smile

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#62 2014-10-07 21:24

. oj bagiam smile sorry

Paskutinį kartą taisė Neprivalges (2014-10-07 21:27)

Neprisijungęs

sp0rtMen
Atkaklus dalyvis

#63 2014-10-07 21:46

Filmo pabaiga smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#64 2014-10-07 22:19

galvojau bus zacepas -> razborke -> maxanke -> pjanke

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#65 2014-10-07 23:06

kazkokie visi arba prie uzsieni nusistate arba pries Lietuva. O man ir ten ir ten gerai.

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#66 2014-10-08 00:02

jutas rašė:

kazkokie visi arba prie uzsieni nusistate arba pries Lietuva. O man ir ten ir ten gerai.

+++

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis

#67 2014-10-08 01:45

eNrr rašė:

jutas rašė:

+++

o man atrodo kiek vienas turim pasirinkima kur gyvent ir nera cia del ko vienas ant kito stumt.vieniem gerai ten kitiem ten.gyvenu uk,bet realiai noreciau kokioj ispanijoj gyvent.butu galimybe ten vaziuociau smile laimeciau sakykim loterijoj-bet i lt gyvent tikrai nevaziuociau.

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2281

#68 2014-10-08 13:01

o as metus lt pagyvenu , metus uk ir  ok , tik kad lt labai prastai duoda uzdirbt , isgyvent isgyveni bet  daugiau nieko big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#69 2014-10-08 13:16

zookyto rašė:

o as metus lt pagyvenu , metus uk ir  ok , tik kad lt labai prastai duoda uzdirbt , isgyvent isgyveni bet  daugiau nieko big_smile

xujova darba dirbi reiskias

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis

#70 2014-10-08 13:21

uzsivedes rašė:

zookyto rašė:

Padesi gera darba gaut?

Neprisijungęs

Justinux
Dažnas dalyvis
Vietovė: Near the Chicago
Registravosi: 2009-12-03
Žinutės: 593

#71 2014-10-08 13:24

kiekvienam žmogui reikia skirtingos pinigų sumos, kas valgo duoną su kiaušiniais, o kas su lašiša, tai tas išgyvenimas kiekvienam skirtingas, pvz seni žmonės sugeba iš mažos pensijos sutaupyt, tai taip, kad kiekvienas turi teisę rinktis.

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis

#72 2014-10-08 13:33

uzsivedes rašė:

zookyto rašė:

nu nzn siauliuose tai darbu po 2000lt kad gaut nesninga , uzdirbu varganus  1300  , darbas geras lengvas , bet  nori keliones , daiktu , ir t.t o is tos algos neimanoma:) fabrikuose daugelis isvis net 1000 negauna ar vos ta 1000 jei apie siaulius kalbant

Paskutinį kartą taisė zookyto (2014-10-08 13:34)

Neprisijungęs

hugas
Naras
Registravosi: 2014-08-02
Žinutės: 137

#73 2014-10-08 13:40

zookyto rašė:

uzsivedes rašė:

zookyto rašė:

nu nzn siauliuose tai darbu po 2000lt kad gaut nesninga , uzdirbu varganus  1300  , darbas geras lengvas , bet  nori keliones , daiktu , ir t.t o is tos algos neimanoma:) fabrikuose daugelis isvis net 1000 negauna ar vos ta 1000 jei apie siaulius kalbant

as ir is siauliu pabegau pries 4m ir nesigailiu,siauliuose uzdirbdavau iki 2000 ir nedagyvendavau iki algos.dabar sedziu toj supistoj uk kaip visi vadina,ir vargo nematau,vazineju daba su nauju pasatu,ir ant dienu tureciau chata pasimti.tai nzn ar lt bent ant geresnes masinos butu imanoma suraupiti,nekalbu jau apie chata smile

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis

#74 2014-10-08 13:46

faktas ,jei tureciau galimybe tam paciam uk turet pastovu darba po 40h , kur silta kaip zmogus dirbciau tia net negalvociau apie lt wink

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#75 2014-10-08 13:47

Domantas juk parase,kad ristumet sitas kalbas jo temoi, o jus ir vel pradedat ...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net