- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 5990
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#1851 2021-01-21 10:53
Re: PCT
Formos neliks praktiskai jei darysi pct vsio ir cia galima gincitys kiek norit,kursas+trt ir nesportas laimetu pries kursa+pct ir sporta sioki toki,tokia tiesa,soves farmkos per menesi aplenki tuos kurie vargsai sportuoja naturaliai metu,metus be poilsio tokia tiesa,juokas imdavo pas mane salej,kai matydavau zmones tikrai pastoviai sportuojancius 2-4metus ir taip pat atrodancius 😁 labjausiai cia liecia vyresnius 40+ kai testukas turbut siknoj ir progreso nera gal tik lasiniai neauga,nes juda
Paskutinį kartą taisė Savage (2021-01-21 11:10)
Prisijungęs
- airbee
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2020-01-13
- Žinutės: 288
- Atsiliepimai: 0
#1852 2021-01-21 12:20
Savage rašė:
Formos neliks praktiskai jei darysi pct vsio ir cia galima gincitys kiek norit,kursas+trt ir nesportas laimetu pries kursa+pct ir sporta sioki toki,tokia tiesa,soves farmkos per menesi aplenki tuos kurie vargsai sportuoja naturaliai metu,metus be poilsio tokia tiesa,juokas imdavo pas mane salej,kai matydavau zmones tikrai pastoviai sportuojancius 2-4metus ir taip pat atrodancius 😁 labjausiai cia liecia vyresnius 40+ kai testukas turbut siknoj ir progreso nera gal tik lasiniai neauga,nes juda
Tai su pct tiesiog trys zingsnisi i prieki per pct du atgal, jaunam zmogui as uz pct! Jei kalba eina kaip jau diedas su testu siknoj ir su vaikais, nienareiksmiskai trt .
Neprisijungęs
- invisibble
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2019-09-29
- Žinutės: 1203
- Atsiliepimai: 0
#1853 2021-01-21 12:24
Savage rašė:
Ziurint kiek testo i save varei,jeigu 125-200mg/week,o poto PCT,tai nemanau,kad labai daug ka prarastum
Neprisijungęs