- Megahaka
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2015-03-29
- Žinutės: 12
- Atsiliepimai: 0
#26 2015-04-26 13:40
Re: Lengvoji atletika (Sprinteris)
Norėja paklausti. Ar sprintinimas ir dviračių sportas suderinami dalykai? Turiu plentinį dviratį ir nežinau ar tai man bus į nauda ar ne? Su dviračiu važinėju tik dėl to, jog man tai patinka, nežadu labai aukštų rezultatu pasiekti. Tiesiog susimasčiau ar darant abu dalykus neatsiras man kokių keblumų ar panašiai? P.S su dviračiu galiu važinėti, jog sudeginčiau daugiau riebalų, nes kiek žinau tai efektyvus būdas.
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#27 2015-04-26 14:33
Re: Lengvoji atletika (Sprinteris)
Megahaka rašė:
Norėja paklausti. Ar sprintinimas ir dviračių sportas suderinami dalykai? Turiu plentinį dviratį ir nežinau ar tai man bus į nauda ar ne? Su dviračiu važinėju tik dėl to, jog man tai patinka, nežadu labai aukštų rezultatu pasiekti. Tiesiog susimasčiau ar darant abu dalykus neatsiras man kokių keblumų ar panašiai? P.S su dviračiu galiu važinėti, jog sudeginčiau daugiau riebalų, nes kiek žinau tai efektyvus būdas.
Važinėk, kiek nori, bet į didelę naudą neįsivaizduoju ar gali išeit.Sudeginsi riebalų - taip,tik turėk omeny, kad ilgai mint reiks.Tuom tikriausiai ir baigiasi.Na dar ištvermės gali įgaut, jei jos neturi daug.Dėl minusų tai tik filosofuot galima, nes kojos skirtingom amplitudėm dirba: sprinte turi dėti didelius sprogstamus žingsnius, o ne mažais vietoj trypalioti, o su dviračiu mažu ratuku kojos dirba. O užtikrintai dėl minusų, manau, deja, tik profesionalas srities padėt galėtų.
Paskutinį kartą taisė TriEdge (2015-04-26 14:39)
Neprisijungęs