Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki draugai!
- derype
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-17
- Žinutės: 35
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2015-04-25 11:32
Sveiki draugai!
Sveiki, amžius 21, svoris 78kg. ūgis 176cm. Sportuoju 1,3m. su savo svoriu, t.y. turnikas, atsispaudimai, atsilenkimai, dviratis, pritūpimai ir pan. dabar jau pusę metų apytiksliai savo sveikos gyvensenos ir aktyvaus laisvalaikio leidimo būdą stengiuosi perkelti prie geležinių įtaisų, hantelių, štangos. Sekasi gana neblogai, perėjau prie štangos ir hantelių po 2mėn. visiškos pertraukos nuo fizinių pratimų dėl sesijos, pradėjau nuo metimo rūkyti! Ir man pavyko, labai džiaugiuosi šiuo pasiekimu kad atsikračiau to niekingo įpročio kuris asmeniškai man trugdydavo visame kame, o dar ir nelabai su sveiku gyvenimo būdu derinosi, atisakiau beveik visame kame cukraus, ir vietoj seniau per dieną išgeriamu 6 - 8 puodelių kavos, pasilikau 2 silpnos kavos, vienas ryte, kitas po darbo, su vienu šaukšteliu cukraus (kad aš būčiau žinojes kokia iš tiesų yra skani žalioji arbata
) taigi nors sekasi jėgoje prasčiau nei tikėjausi, svoriai kolkas labai maži, štanga 62,5 kg. Na bet bandysiu toliau kažką koreguosiu kad procesas būtų spartesnis. Ateityje įkelsiu nuotraukų, nes kolkas nejauku tokį sudėjimą rodyt.
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#2 2015-04-25 11:46
Re: Sveiki draugai!
sveikas, sekmes
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis