Puslapiai: 1 … 83 84 85 86 87 … 167
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Ernestuko pasismaukymai....
- Vegitas
- Captain Lithuania
- Registravosi: 2006-04-19
- Žinutės: 2497
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 3
#2101 2016-01-29 15:07
Re: Ernestuko pasismaukymai....
Virai nesupikit, bet gaistat laika skaičiuodami tą mėšlą
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#2102 2016-01-29 15:07
Tipo maista ?
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#2103 2016-01-29 15:10
Vegitas rašė:
Virai nesupikit, bet gaistat laika skaičiuodami tą mėšlą
cia nereikia sedeti ir kazka skaiciuoti nuolatos kaip daugelis cia isivaizduoja, turi mitybos planeli +- sau ir laikaisi jo, aisku visada buna kad kazka kita suvalgai ar papildomai kombinuoji pagal savijauta , bet toks planelis gyvenime daug kur pliusu duoda, apsiperki maistu zinai ko ir kiek mazdaug reikes savaite i prieki, eini i darba zinai ka reikia ir ko pagaminti. o jei ten norisi kazko kito ar papildomai tai visada prasom. nu zodziu nepradekim vel diskutuoti sia tema
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#2104 2016-01-29 15:13
MrBurbulas rašė:
Tipo maista ?
Nu taip, tuos gramus, svarbu sudo kas dien neryt ir baltymo surinkti +-200g, terminatoriais nebusim vistiek, zuikis dėl iškreiptos vaizduotės tikrai teisus buvo kalbu apie natūralų sportą.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#2105 2016-01-29 15:13
Seip kodel. Idomus jo teiginysm galetu pagryst paargumentuot placiau
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#2106 2016-01-29 15:15
Vegitas rašė:
MrBurbulas rašė:
Tipo maista ?
Nu taip, tuos gramus, svarbu sudo kas dien neryt ir baltymo surinkti +-200g, terminatoriais nebusim vistiek, zuikis dėl iškreiptos vaizduotės tikrai teisus buvo
kalbu apie natūralų sportą.
Nu ir ? Ir nuteshleji kaip kiaule neskaiciuodamas kcal.
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#2107 2016-01-29 15:19
Pzv aš valgau belenka, pas mane tik yra pusryčiai +- vienodi 3 kiausai su duona + bananas ir varskes+riešutų sviesto kokteilis kasdien priešpiečiams , nu ir po trenkes kombikorma, viskas, daugiau kaip sakakant belenkas ir nematau pointo pastoviai valgyt tą pati per tą pati ar ten sausa višta ir pan, jei ką ir duotų tas tai speju minimaliai.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#2108 2016-01-29 15:24
Vegitas rašė:
Pzv aš valgau belenka, pas mane tik yra pusryčiai +- vienodi 3 kiausai su duona + bananas ir varskes+riešutų sviesto kokteilis kasdien priešpiečiams , nu ir po trenkes kombikorma, viskas, daugiau kaip sakakant belenkas
ir nematau pointo pastoviai valgyt tą pati per tą pati ar ten sausa višta ir pan, jei ką ir duotų tas tai speju minimaliai.
tai ais irgi daznai maista kaitaliuoju kai tam yra laiko, pvz iseigine ir nedirbu, bet kai varau i darba tai kam veliau sedeti ir mastyti ka cia nusipirkti pardei ar kur pavalgyti, kai zinau savo kaloraza , pasigaminu maista ir turiu, ir netgi maziau pisalines ir dar finansinskai sutaupai , patikrinta
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#2109 2016-01-29 15:26
bet kai mane nervina ta xujnia forume ir tas mastymas
''as taip nedarau, kam tau taip daryti ?''
'' as taip nedarau, tai cia kakutis kazkoks''
nu blee nedarai ir nedarai, kaip rusai pasakytu ''flag tebe v ruki i baraban na sheju'' as darau man gerai, kam cia bandyti pisti prota mol typo taip nedaryk, jei ir laiko gaisimas tai tik mano laiko
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#2110 2016-01-29 15:44
Ernestai ko toks susireiksmines, aš ne tave čia omeny turėjau, va atėjo ramas skaičiuoja tau kalorijas ateina dar kažkas skaičiuoja kalorijas, atrodo bbz neturi ką veikt, tau pačiam jei gerai tai ner bedu, skaičiuok, bet tiesiog kiek uzmetu aky čia tiek visi apie gramus ir kalorijas diskutuoja, nu bbz...
Neprisijungęs
- 4Fun
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-08-18
- Žinutės: 761
- Atsiliepimai: 0
#2111 2016-01-29 15:48
Nesinervok, ignoruok, jeigu tau is tikro viskas vienodai ir tau gerai
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Atsiliepimai: 20
#2112 2016-01-29 16:07
Vegitas rašė:
Ernestai ko toks susireiksmines, aš ne tave čia omeny turėjau, va atėjo ramas skaičiuoja tau kalorijas ateina dar kažkas skaičiuoja kalorijas, atrodo bbz neturi ką veikt, tau pačiam jei gerai tai ner bedu, skaičiuok, bet tiesiog kiek uzmetu aky čia tiek visi apie gramus ir kalorijas diskutuoja, nu bbz...
Tie tikrieji badybilderiai, jų idealai, mažiau skaičiuoja ir gilinasi
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
#2113 2016-01-29 16:16
Vegitas rašė:
laip ne apie erni? cia jis vienas taip skrupulingai maista renkasi
ka tu isvis steroidini cia pisi prota naturalam atejes... gedos turetum
Neprisijungęs
- 4Fun
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-08-18
- Žinutės: 761
- Atsiliepimai: 0
#2114 2016-01-29 16:22
O man toks jausmas, kad visi cia susirinke varzybiniai.... O realybe tokia, kad didzioji dalis eiliniai mirtingieji, kreivu veidrodziu pasaulyje paskende zmones, einantys miegoti suvalge varske, isivaizduoja esa prof kulturistai ir reiskia savo isminti, tiksliau perpasakoja, ka girdejo sekamame youtube kanale ir t.t...
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#2115 2016-01-29 16:33
Pelesis rašė:
Vegitas rašė:
laip ne apie erni? cia jis vienas taip skrupulingai maista renkasi
ka tu isvis steroidini cia pisi prota naturalam atejes... gedos turetum
Ačiū už komplimentus
Neprisijungęs
- Audrius
- buvęs Katukas
- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 5862
- Atsiliepimai: 7
#2116 2016-01-29 16:33
Vegitas rašė:
Pzv aš valgau belenka, pas mane tik yra pusryčiai +- vienodi 3 kiausai su duona + bananas ir varskes+riešutų sviesto kokteilis kasdien priešpiečiams , nu ir po trenkes kombikorma, viskas, daugiau kaip sakakant belenkas
ir nematau pointo pastoviai valgyt tą pati per tą pati ar ten sausa višta ir pan, jei ką ir duotų tas tai speju minimaliai.
Niekad neskaiciavau ir as
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#2117 2016-01-29 17:01
Vegitas rašė:
Tai,kad as jam neskaiciuoju ir tikrai neliepiu nieko daryt. Tiesiog buvo apie tai diskusija,tai ir pratesem apie ta pati. Tik paciam Ernestui cia atrodo,kad kazkas jam kazka bando ibrukt ir pan. Tiesiog jis megsta labai susireiksmint. Net va paskaicius jo posta virs tavo vel apie ta pati jis raso.
O kad ten kazka mazdaug isskaiciavau kiek ir ko jis valgo nematau nieko blogo,kaip kazkam turbut pasirode. Labiausiai susiparino,kad ale daug baltymo vartoja. As taip pat jo neskaiciuoju,patinka mesa,tai ja ir kapoju ir pajebat kiek to baltymo suvalgau. Zinau tik tiek,kad net ir mazai valgydamas as jo surenku daug,bet del to nesiparinu ir negalvoju ka apie mane kiti pagalvos.
P.s kas ten maista liecia,tai jis tik ir skaiciuoja gramus,bent jau taip is jo rasliavu atrodo. As gi irgi parsaiau,kad utiutiu cia skaiciuot,mazdaug meti i ta skrandi pakeliais,dezutem ir nesiterlioji su tom svarstyklem.
Toks jausmas,kad cia rimti kulturistai susirinke ir jau ant dienu stage'as
Paskutinį kartą taisė ramas (2016-01-29 17:03)
Neprisijungęs
- FLUzY
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-12-07
- Žinutės: 1594
- Atsiliepimai: 6
#2118 2016-01-29 17:08
Treniruotese isaugo, isaugs ir mityboj
young he is, learn he will
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#2119 2016-01-29 17:10
ramas rašė:
Vegitas rašė:
Tai,kad as jam neskaiciuoju ir tikrai neliepiu nieko daryt. Tiesiog buvo apie tai diskusija,tai ir pratesem apie ta pati. Tik paciam Ernestui cia atrodo,kad kazkas jam kazka bando ibrukt ir pan. Tiesiog jis megsta labai susireiksmint. Net va paskaicius jo posta virs tavo vel apie ta pati jis raso.
O kad ten kazka mazdaug isskaiciavau kiek ir ko jis valgo nematau nieko blogo,kaip kazkam turbut pasirode. Labiausiai susiparino,kad ale daug baltymo vartoja. As taip pat jo neskaiciuoju,patinka mesa,tai ja ir kapoju ir pajebat kiek to baltymo suvalgau. Zinau tik tiek,kad net ir mazai valgydamas as jo surenku daug,bet del to nesiparinu ir negalvoju ka apie mane kiti pagalvos.
P.s kas ten maista liecia,tai jis tik ir skaiciuoja gramus,bent jau taip is jo rasliavu atrodo. As gi irgi parsaiau,kad utiutiu cia skaiciuot,mazdaug meti i ta skrandi pakeliais,dezutem ir nesiterlioji su tom svarstyklem.
Toks jausmas,kad cia rimti kulturistai susirinke ir jau ant dienu stage'as
cia tik jums atrodo,kad ten skaiciuoju gramas i grama, viskas yra padaryta +- o skaicius tuos surasiau, kadangi zmogus teiravosi, tai man nesunku juos istraukti is galvos. cia nera kazkokio kasdienio skaiciavimo, tiesiog yra nusistoveje +- planeliai. o seip realiame gyvenime viskas daug paprasciau, viena diena eina daug grikiu ir avizu, kita diena daug riesutu, pilnu kiausiniu ir aliejaus. viskas lengva ir paprasta., cia galbut kai forume rasai kad kitiems butu suprantama atrodo aukstoji matematika, o realiai nesigruzinu as ten gramais stipriai, svarbiausia pati principa islaikau
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#2120 2016-01-29 17:16
Nu va,kita kalba,turbut rimtai koki snickersa suvalgei
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#2121 2016-01-29 17:28
ramas rašė:
Nu va,kita kalba,turbut rimtai koki snickersa suvalgei
zmogus teiravosi, tai jam ir parasiau skaicius. o seip pavargtum skaiciuoti kiekviena diena jau praejo tie laikai kai laikaisi tam tikro kaloriju skaiciaus , paklaida yra priklausomai nuo organizmo poreikiu.
anksciau durnas buvau, sedziu alkanas , bet va neperlipsiu kazkokio kcal kiekio , o dabar jauciu kad noriu valgyti kraunu dar , jei reikia dar papildomai dar kraunu. po kokios traukos ar tupu taip daznai buna tik turiu principa,kad stengiuosi sudo nevalgyti ir cukru riboju.
Paskutinį kartą taisė Ernestas (2016-01-29 17:30)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#2122 2016-01-29 17:47
Nu bet pvz bet jau as jei neskaiciuoju ir valgau kaip kiti daro " is akies" . Storeju savaitem. Kaip tokia dilema sprest?
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#2123 2016-01-29 17:55
MrBurbulas rašė:
Nu bet pvz bet jau as jei neskaiciuoju ir valgau kaip kiti daro " is akies" . Storeju savaitem. Kaip tokia dilema sprest?
as irgi nevalgau is akies, nes galiu privalgyti , tiesiog laikaisi +- , paklaida juk visada buna +- 200 kcal
Neprisijungęs
- Ptycka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Honolulu
- Registravosi: 2008-12-04
- Žinutės: 6275
- Atsiliepimai: 9
#2124 2016-01-29 18:42
Kokius kosmosus jus cia isradinejat tai ad bbd burbulas cardio padaryk kartais
Neprisijungęs
- jutas