Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

pusepenkiu
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-03-29
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#551 2016-06-21 10:03

Re: Skutimasis, barzda, depiliacija

protonas rašė:

Nežinojau, kad Eurokos taip pat pardavinėja šias prekes. Man iki šios parduotuvės netgi arčiau nei iki Douglas.
Pasiėmiau sau skutimosi kremą ir aftershave - https://www.douglas.lt/katalogas/proras … ucalyptus/ ir https://www.douglas.lt/katalogas/proras … ucalyptus/ . Pažiūrėsiu kokia kokybė, kai atkeliaus prekės.

Kokybė bus gera, jausi malonumą jei patinka stiprus Eukalipto kvapas, vėsins odą.
Douglas kaina didesnė nei Eurokos, tačiau dar geresnė kaina yra patikrintalaiko.lt wink
Tik tiesa Eurokos neviską turi iš Proraso, raudonos linijos neparduoda.

Paskutinį kartą taisė pusepenkiu (2016-06-21 10:05)

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#552 2016-06-23 21:20

Noriu rekomenduot balzamą po skutimosi - http://eparduotuve.biok.lt/lt/vyrams/20 … 35130.html . Pats jau kuris laikas naudoju - labai patenkintas. Iš vis lietuviška Aras linija man +- visa patinka ir naudojama, bet šitas turbūt geriausias iš visos linijos. Turėjęs ir proraso ir musgo real ir dar visokių, šitas ne tik kad neatsilieka, bet dar turbūt ir geresnis. nykstys
Gerai maitina, drėkina, gydo, o ir susigeria greitai ir maloniai. Pabandykit, kas nebandę. smile

Neprisijungęs

zvalgas
Išsityręs
Registravosi: 2013-04-08
Žinutės: 895

#553 2016-06-24 00:48

Isbandziau siandien nauja zaisliuka, GOODFELLAS SMILE SKUSTUVAS INFERNO, man labai patiko big_smile kaip pirma karta neisipjovus neisejo apsiskust, kaire ranka sudrebejo, skutau paplaukiui ir skersai, likau patenkintas skustuvu. Dekui Kentacmiui kaip visad uz greita ir gera aptarnavima .

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-29
Žinutės: 565
Atsiliepimai: 7

#554 2016-06-24 13:00

siluetaz aras produkcija bandziau kai tik ji pasirode (~10 metu atgal) atsimenu, kad labai patiko, nieko panasaus lentynose LT apskritai nebuvo (kalbu apie balzama), kiek veliau teko prie jo grizt, tai galiu drasiai pasakyt, kad nei kiek nenusileidzia edwin jagger balzamams (kaina skirias apie 4 kartus), o poveikis labai panasus smile
zvalgas pasiskusi su inferno koki menesi, su dvipusiu skustuvu miegodamas galesi skustis big_smile

Neprisijungęs

protonas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-06-03
Žinutės: 24

#555 2016-06-24 14:48

zvalgas rašė:

Isbandziau siandien nauja zaisliuka, GOODFELLAS SMILE SKUSTUVAS INFERNO, man labai patiko big_smile kaip pirma karta neisipjovus neisejo apsiskust, kaire ranka sudrebejo, skutau paplaukiui ir skersai, likau patenkintas skustuvu. Dekui Kentacmiui kaip visad uz greita ir gera aptarnavima .

Kelių kartų (pass) reikėjo švariam nusiskutimui ir ar ilgiau pats procesas truko nei skutantis DE skaustuvu? Ar yra didelė rizika sau persipjauti gerklę? smile Bent jau man pradedant su DE jokių problemų nebuvo. Nesu nė karto įsipjovęs nei su EJ R89, nei su tuo super agresyviu Muhle R41.

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis

#556 2016-06-24 15:41

protonas rašė:

zvalgas rašė:

Kelių kartų (pass) reikėjo švariam nusiskutimui ir ar ilgiau pats procesas truko nei skutantis DE skaustuvu? Ar yra didelė rizika sau persipjauti gerklę? smile Bent jau man pradedant su DE jokių problemų nebuvo. Nesu nė karto įsipjovęs nei su EJ R89, nei su tuo super agresyviu Muhle R41.

Offtopic, bet pradedant as irgi nesu isipjoves. Prasidejo isipjovimai, kai nusprendziau "nu ok, jau moku" big_smile

Neprisijungęs

protonas
Naujas dalyvis

#557 2016-06-24 17:10

siluetaz rašė:

protonas rašė:

zvalgas rašė:

Offtopic, bet pradedant as irgi nesu isipjoves. Prasidejo isipjovimai, kai nusprendziau "nu ok, jau moku" big_smile

Tai su EJ aš jau 11 mėnesių skutuosi, su Muhle kol kas tik 2 mėnesiai wink

Neprisijungęs

zvalgas
Išsityręs

#558 2016-06-24 22:35

protonas rašė:

zvalgas rašė:

gerkles nepersipjausi tikrai, tik kartais kampa gaudydamas susimetai ir jau jauti kad oda perpjauta big_smile kaip visad lengviausiai zandai eina, sunkiausiai kur islinkimai. Truputi leciau nei su DE nu gerai ne truputi o dvigubai ilgiau big_smile bet tas pats procesas atperka ta laika, mane uzkabino belekaip big_smile

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#559 2016-06-25 15:46

O baby sm00th, toki, kad braukiant per ziaunas su letena betkuria kryptim,  jaustUm tik lygia oda be jokio cezejim0, su straight razoru, buwot isgawe?

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis

#560 2016-06-25 22:20

Offtopic, bet čia vis tiek renkasi žmonės, daugiau nei average guy prižiūrintys savo odą, tai paklausiu. Ieškau scrub'o kokio grubesnio (su stambesnėm dalelėm) ir kad būtų natūralesnis toks prie to paties. Geriausias palyginimas būtų http://goo.gl/DgswE2 jei kas netyčia esat bandę, bet jo LT manau nebus, arba kaina bus aukšta labai. Dar Saint Ives iš UK buvau parsivežęs kelias tūbeles, irgi nieko http://bit.ly/28V1dSM , bet įtariu LT irgi negausiu... Tai va reiktų kažkokio atitikmens ką vietoj galima būtų rast už logišką kainą, nes eurocos'e pirkau kažkokį deep sea tai per švelnus jis man. smile

Neprisijungęs

protonas
Naujas dalyvis

#561 2016-06-25 22:58

siluetaz rašė:

Offtopic, bet čia vis tiek renkasi žmonės, daugiau nei average guy prižiūrintys savo odą, tai paklausiu. Ieškau scrub'o kokio grubesnio (su stambesnėm dalelėm) ir kad būtų natūralesnis toks prie to paties. Geriausias palyginimas būtų http://goo.gl/DgswE2 jei kas netyčia esat bandę, bet jo LT manau nebus, arba kaina bus aukšta labai. Dar Saint Ives iš UK buvau parsivežęs kelias tūbeles, irgi nieko http://bit.ly/28V1dSM , bet įtariu LT irgi negausiu... Tai va reiktų kažkokio atitikmens ką vietoj galima būtų rast už logišką kainą, nes eurocos'e pirkau kažkokį deep sea tai per švelnus jis man. smile

Patarti nelabai kuo galiu, bet Burt's Bees scrub galiam paimti iš lookfantastic parduotuvės - http://www.lookfantastic.com/burt-s-bee … 42786.html . Su nuolaidos kodu LF15 kaina bus 12.28€ (standartinė kaina 14.45€). Pristatymas nemokamas. Aš iš jų esu pirkęs Bulldog facewash. Pristatymas gana greitas, maždaug per savaitę pristatė man prekes. Gal rasi dar kitų firmų prekes.

Paskutinį kartą taisė protonas (2016-06-25 22:59)

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis

#562 2016-06-25 23:02

protonas rašė:

siluetaz rašė:

Patarti nelabai kuo galiu, bet Burt's Bees scrub galiam paimti iš lookfantastic parduotuvės - http://www.lookfantastic.com/burt-s-bee … 42786.html . Su nuolaidos kodu LF15 kaina bus 12.28€ (standartinė kaina 14.45€). Pristatymas nemokamas. Aš iš jų esu pirkęs Bulldog facewash. Pristatymas gana greitas, maždaug per savaitę pristatė man prekes. Gal rasi dar kitų firmų prekes.

Dekui, paziuresiu veliau su pc kai busiu. Bet nemokamas pristatymas i lt? Kazkaip per gerai kad butu tiesa, na bet tikiuosi nemeluoji. big_smile Bet kokiu atveju dar laukiu ir pasiulymu ka galeciau LT rasti. smile

Neprisijungęs

protonas
Naujas dalyvis

#563 2016-06-26 10:24

siluetaz rašė:

protonas rašė:

siluetaz rašė:

Dekui, paziuresiu veliau su pc kai busiu. Bet nemokamas pristatymas i lt? Kazkaip per gerai kad butu tiesa, na bet tikiuosi nemeluoji. big_smile Bet kokiu atveju dar laukiu ir pasiulymu ka galeciau LT rasti. smile

Į Lietuvą siunčia tikrai nemokamai. Kam man reikėtų meluoti tongue Be to ir jų puslapyje gali pažiūrėti pristatymo kainas - http://www.lookfantastic.com/info/inter … ivery.list

P.S. Ši parduotuvė pardavinėja ir Taylor of Old Bond Street skutimosi kremą, kuris yra tikrai nerealiai geras. Pritaikius aukščiau minėtą 15% nuolaidos kodą kremą galiam paimti vos už 11.43€ (standartinė sandalwood kaina 13.45€) wink
http://www.lookfantastic.com/health-bea … ond+Street

Neprisijungęs

zvalgas
Išsityręs

#564 2016-06-27 10:06

smekla rašė:

O baby sm00th, toki, kad braukiant per ziaunas su letena betkuria kryptim,  jaustUm tik lygia oda be jokio cezejim0, su straight razoru, buwot isgawe?

ant zandu iseina kitur dar nelabai, bet tykiuosi kad iseis visur su laiku big_smile

Neprisijungęs

gohard
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-10-15
Žinutės: 152

#565 2016-06-27 15:16

Išbandžiau R41 su feather.. Tai daiktas smagus,  bet šienauja visus nelygumus kokie tik gali būti, labai užjaučiu savo kaklą.
Net jei ir nėra didelių spuogelių, vis tiek nuvarė visus nelygumus. Čia visiems taip?

Aišku efektyvumas labai geras.
O dėl BBS išgavimo tai žandai, ūsai OK, bet kaklas ir smakras be šansu, nebent drožt 4 kartus, bet pasidaro gaila odos..

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#566 2016-06-27 15:50

gohard rašė:

Išbandžiau R41 su feather.. Tai daiktas smagus,  bet šienauja visus nelygumus kokie tik gali būti, labai užjaučiu savo kaklą.
Net jei ir nėra didelių spuogelių, vis tiek nuvarė visus nelygumus. Čia visiems taip?

Aišku efektyvumas labai geras.
O dėl BBS išgavimo tai žandai, ūsai OK, bet kaklas ir smakras be šansu, nebent drožt 4 kartus, bet pasidaro gaila odos..

aš tokio derinuko naudot negalėdavau. tiksliau 1-2 naujo feather skutimai eidavo švelniam skustuve, 3 skutimas R41 būdavo pats tas. naujas feather + R41 veidas pasidengdavo kraujo lašeliais (nesusipjaustydavau, bet subraižydavo visą) smile

Neprisijungęs

gohard
Atkaklus dalyvis

#567 2016-06-27 16:20

Reikės atrasti kas su R41 draugauja, nes susipjaustyt nepjausto, bet smulkiais kraujo lašeliai pasidengia visas kaklas.
Bet efektyvumas akivaizdus, nesitikėjau.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#568 2016-06-27 17:27

Man taip būna su pigiu muilu kaip cella ar proraso.  Su premium muilu no problem.

Neprisijungęs

Rojus
Netamsinti langai
Registravosi: 2011-02-12
Žinutės: 1003
Atsiliepimai: 4

#569 2016-07-02 11:01

nu nežinau, man kaklo neišeina nusiskusti normaliai niekad, ant pagurklio išvis kažkaip šonu plaukai auga, tai niekad nebuvo pavyke bbs padaryti, bet ir pradedu abejoti ar pavyks.... gal turit kokių patarimu kaip ta pagurkli nuskusti... bandau ir įtempus ir visaip ir iš visų pusių, bet kaip lieka biški taip lieka.... Beje šiandien išbandžiau SAPONIFICIO VARESINO bath soup, tai nuostabu tikrai, skaniai kvepia, gerai putuoja. Dar ieškojau sudeties, bet neradau...

Neprisijungęs

Viktoras O
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-04-13
Žinutės: 23
Atsiliepimai: 1

#570 2016-07-03 20:56

Sveiki,   jau kokie 5-6m skutimuisi naudoju Truefitt and Hill muilą, iš esmės jis mane tenkina, nors tiesa sakant neturiu su kuo lygint, kitokio nesu naudojęs smile Paskaičiau šią temą ir sugalvojau jog visai nieko būtų pabandyti ką nors naujo, gal turit ką patarti, smalsu būtų pabandyti ką nors geresnio, aišku už protingą kainą smile

Neprisijungęs

zvalgas
Išsityręs

#571 2016-07-03 21:19

Rojus rašė:

nu nežinau, man kaklo neišeina nusiskusti normaliai niekad, ant pagurklio išvis kažkaip šonu plaukai auga, tai niekad nebuvo pavyke bbs padaryti, bet ir pradedu abejoti ar pavyks.... gal turit kokių patarimu kaip ta pagurkli nuskusti... bandau ir įtempus ir visaip ir iš visų pusių, bet kaip lieka biški taip lieka.... Beje šiandien išbandžiau SAPONIFICIO VARESINO bath soup, tai nuostabu tikrai, skaniai kvepia, gerai putuoja. Dar ieškojau sudeties, bet neradau...

pas mane kakalas yra labai jautrus, jei pres plauka paiimi iskart isberia, tai ir net mesistengiu jo nugrozt, zemyn nubraukiu ir viskas

Neprisijungęs

Viktoras O
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-04-13
Žinutės: 23
Atsiliepimai: 1

#572 2016-07-03 21:38

zvalgas rašė:

Rojus rašė:

pas mane kakalas yra labai jautrus, jei pres plauka paiimi iskart isberia, tai ir net mesistengiu jo nugrozt, zemyn nubraukiu ir viskas

Pas mane ta pati istorija, jei noriu švariai nusiskusti, prieš plauką braukiu keletą kartų ir jau kitą dieną skustis nebegaliu, nes kaklas būna išbertas ir jau bandant skustis varau su oda... įtariu visokie preshave gal kažkiek pataisytų padėtį.

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#573 2016-07-03 21:57

Eikit iki to mazais zingsniais. Tai visiskai imanoma. Dabar vasara, tinkamas metas pabandyt su saltu vandeniu - puse kaifo nebeliks, bet imanomas nulinis sudirginimas. Paplaukiui/skersai/skersai is priesingos puses. Sutempiant oda pries plauku augimo krypti. Kad stotus. bandykit puta ant veido daryt, be bliudu, itrinant produkta pries plauka. Tobulet visada yra kur neprarandant laiko. Nes rezultatas ta atperka. Krc dirbkit big_smile

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#574 2016-07-03 22:28

Sutiksiu su kentacmiu jog reikia dirbt. Su kaklu dažnai pats turėdavau problemų. Bet problema buvo dėl plaukų augimo krypties, nes apacioj kaklo plaukai kyla į viršų ir virš obuolio užsisuka į šonus. Tad pradėjus iki pusės kaklo skutant žemyn, kitą pusę kuri yra žemiau pirmais passais eit iš apačios į viršu, kaip daug kam atrodytų prieš plauką, nebeliko jokių problemų. O jei ir kažkiek iškart po nusiskutimo jauti jog oda sudirginta, loccitane aftershave'as niekada nenuvilia. Tad tobulėti visad yra kur, o priemones tinkamas irgi reikia atrast smile

Neprisijungęs

gohard
Atkaklus dalyvis

#575 2016-07-04 13:56

Aš tai kažkaip nesiparinu, kad kaklas ne bbs. Svarbu žandai, ūsai, smakras pabūna švelnūs parą, kaklas poh big_smile
Pas mane ta pati bėda, šonai į apačią, apačia kaklo į viršų, šalia obuolio į šonus.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net