- Shax
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2016-08-18
- Žinutės: 619
- Atsiliepimai: 2
#12451 2017-01-10 15:09
Re: Blevyzgos IV dalis
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
Pelesis rašė:
Shax rašė:
Argumentų? Kiekvienas vyras turi praeiti šiokią tokią gyvenimo mokyklą, kad nuo papo atplėštas būtų. Aš visai būčiau už tai, jog padarytų kaip pas žydus. 12m atsimokei mokykloje, automatiškai metus turi armijoje atitarnauti. Nesvarbu vyras tu ar moteris-varai metus tarnauti, o kas netarnauja tas greičiausiai ligonis arba adaptuotas. Atitarnavai metus laiko, tada jau universitetai, darbai ir t.t. Savo įnašą įneša visi ir karo atveju kiekvienas sugebės ginti savo šalį.
utiutiu ne kiekvienas sugebes realiai kazka zudyt karui esant...
Nėra kalbos apie žudimą. Armijoje nieks nemoko tavęs žudyti. Ten moko kaip pasislėpti, kaip api**sti, kaip išgyventi, apeiti, apšliaužti. Daug paskaitų apie realų išgyvenimą karo sąlygomis, ką gali valgyti, gerti, ką gali kur rasti, ko negalima ir t.t. Plius metus laiko kiekvieną dieną sportuoji ir normaliai maitinies, išmoksti šaudyti. Vienu žodžiu išmoksti to, ko tau bet kada gali prireeikti esant nenumatytoms situacijoms.
4Fun rašė:
Armija gyvenimo mokykla?ka ten ismoko apie gyvenima? Lova greit pasiklot ir automata su savim tampyt, valyti?
O tu pabandyk iššauti iš užkimšto automato.
jooo ismoksti saudyt . Per visa laika 60 kulku paleidom i taikinius. EINA NA. As HITMANAS. Prof karys sulestu kai suda.
Cia nebent patranku mesa ruosiama
Prie ko čia tas šaudymas... Esmė išgyventi, o ne šaudyti.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#12452 2017-01-10 15:09
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
Argumentų? Kiekvienas vyras turi praeiti šiokią tokią gyvenimo mokyklą, kad nuo papo atplėštas būtų. Aš visai būčiau už tai, jog padarytų kaip pas žydus. 12m atsimokei mokykloje, automatiškai metus turi armijoje atitarnauti. Nesvarbu vyras tu ar moteris-varai metus tarnauti, o kas netarnauja tas greičiausiai ligonis arba adaptuotas. Atitarnavai metus laiko, tada jau universitetai, darbai ir t.t. Savo įnašą įneša visi ir karo atveju kiekvienas sugebės ginti savo šalį.
O ka cia gint? Tokius loxus seime sedincius ir suda sarancius? Sori. Is mano puses jokio patriotiskumo NEBELIKO.
Karo atveju . Cemodan vokzal ir davaj dasvidanija.Savo šeimą. Tėvus. namus. Tie ped**ai iš seimo išvažiuos dar prieš karą, o tavęs niekas iš šalies neišleis kilus karui, nepergyvenk, eisi ir tu šaudyti, tik klausimas mokėsi tu tai daryti ar ne.
Priversk. Pripjauciau tik meginant pro duris lyst
Savo seima as paslepciau. Ir ginciau . Bet daugiau , nera ka.
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12453 2017-01-10 15:12
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
O ka cia gint? Tokius loxus seime sedincius ir suda sarancius? Sori. Is mano puses jokio patriotiskumo NEBELIKO.
Karo atveju . Cemodan vokzal ir davaj dasvidanija.Savo šeimą. Tėvus. namus. Tie ped**ai iš seimo išvažiuos dar prieš karą, o tavęs niekas iš šalies neišleis kilus karui, nepergyvenk, eisi ir tu šaudyti, tik klausimas mokėsi tu tai daryti ar ne.
Priversk. Pripjauciau tik meginant pro duris lyst
Savo seima as paslepciau. Ir ginciau . Bet daugiau , nera ka.
O tu žinai, jog karo atveju, tave šaukiant ir tau atsisakius - tai yra įvardijama kaip tautos išdavystė ir galimas sušaudymas vietoje?Karo lauko teismas dar kitaip. Šaudysi ir tu, patikėk. Ateis savi į namus ir pasiūlys galvą nupjauti, o tada ir šaudysi.
Neprisijungęs
- 4Fun
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-08-18
- Žinutės: 761
- Atsiliepimai: 0
#12454 2017-01-10 15:13
Shax rašė:
4Fun rašė:
Shax rašė:
Pelesis rašė:
Shax rašė:
utiutiu ne kiekvienas sugebes realiai kazka zudyt karui esant...
Nėra kalbos apie žudimą. Armijoje nieks nemoko tavęs žudyti. Ten moko kaip pasislėpti, kaip api**sti, kaip išgyventi, apeiti, apšliaužti. Daug paskaitų apie realų išgyvenimą karo sąlygomis, ką gali valgyti, gerti, ką gali kur rasti, ko negalima ir t.t. Plius metus laiko kiekvieną dieną sportuoji ir normaliai maitinies, išmoksti šaudyti. Vienu žodžiu išmoksti to, ko tau bet kada gali prireeikti esant nenumatytoms situacijoms.
O tu pabandyk iššauti iš užkimšto automato.O tu miske pabegiojes is imitaciniu pasaudes save kariu laikai?
Kodėl tu manai, jog tu netarnavęs turėsi daugiau galimybių išgyventi, negu tas, kuris 5 metus kiaušus miškuose šaldė?
Todel, kad galva ant peciu turiu, tai ir isgyvensiu galbut. Man juokas ima is tu krutine atkisusiu ir sakanciu, kad visus i gabalus sudraskys, kaip taisykle tie pirmieji desa i kojas, ir tai galioja visuose situacijuose.
Snekejas su nevienu vyru kuris tikrame kare dalyvavo, po siai dienai kiti kalbet nenori, nemaza dalis kalbedami asara brauke. Kareiviai pz...
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 5
#12455 2017-01-10 15:13
Building rašė:
Įkyrusis mažylis rašė:
eNrr rašė:
O tu mokaisi ar bandysi per sveikatos patikra 'nepraeit'?
Ar keliausi pas sauktinius?as ne issiregistraves is lt, sekmes ieskant 😂 Mamai sius laiskus ji sakys jis cia negyvena ir fsio, negauni laisko nereikia nkur eit
tai geras triochala esi jei pasauke ir bandai isvengt
o jei mama dar uz kad neit tai isvis..
debiloidai
agirdi mesos gabale, kam man laika svaistyt? mamma ne uz, bet ji man negali liept.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#12456 2017-01-10 15:13
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
Savo šeimą. Tėvus. namus. Tie ped**ai iš seimo išvažiuos dar prieš karą, o tavęs niekas iš šalies neišleis kilus karui, nepergyvenk, eisi ir tu šaudyti, tik klausimas mokėsi tu tai daryti ar ne.Priversk. Pripjauciau tik meginant pro duris lyst
Savo seima as paslepciau. Ir ginciau . Bet daugiau , nera ka.O tu žinai, jog karo atveju, tave šaukiant ir tau atsisakius - tai yra įvardijama kaip tautos išdavystė ir galimas sušaudymas vietoje?Karo lauko teismas dar kitaip. Šaudysi ir tu, patikėk. Ateis savi į namus ir pasiūlys galvą nupjauti, o tada ir šaudysi.
Tai jau geriau vietoj tegul susaudo, galva pjauna negu eisiu kazkokius loxus gint.
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
#12457 2017-01-10 15:14
Building rašė:
MrBurbulas rašė:
Buildingai, o kam ten eit ? Argumentu turi?
Jei kviečia vadinasi privalai, dar kai jis ten trolis ant mamos papo sedi tai tuo labiau tik eit
gal mąstymą žmogui pakeis. Ir šiaip kai dabar daugiau nei puse lt vaikinuku pedikai tai zinai )
nuo 18m ne su mama gyvenu
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12458 2017-01-10 15:15
Turiu pažystamą drauge Ukrainoje. Šnekėjom su ja apie tą karą pas juos ir t.t. Tai sakė, kad bandė bėgti su vyru, bet neišleido iš šalies nei vieno vyro vyresio negu 16m. Moterys su vaikais galėjo varyti, bet ji pasiliko, nes kur be vyro varys. Ir buvo iškviestas čiuvelis ofisinis ir ėjo tarnauti su ašaromis akyse. Tai kad karas yra karas, čia kol nepamatysi ir nesuprasi kad šikna parėjo, tol ir sakysi kad pro duris neįleisi, nors realiai jeigu reikės kartu su stakta užeis.
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
#12459 2017-01-10 15:18
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
ka 2mln zmoniu pagins? jei bus karas vistiek PI ZDA bus , b l b l kai spangstat, visiskai useless ta armija, vistiek uzbambarduos + as dejas sliapa ant lietuvos vyriausybes, kodel tureciau klausyt ka jie man liepia?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#12460 2017-01-10 15:18
Shax rašė:
Turiu pažystamą drauge Ukrainoje. Šnekėjom su ja apie tą karą pas juos ir t.t. Tai sakė, kad bandė bėgti su vyru, bet neišleido iš šalies nei vieno vyro vyresio negu 16m. Moterys su vaikais galėjo varyti, bet ji pasiliko, nes kur be vyro varys. Ir buvo iškviestas čiuvelis ofisinis ir ėjo tarnauti su ašaromis akyse. Tai kad karas yra karas, čia kol nepamatysi ir nesuprasi kad šikna parėjo, tol ir sakysi kad pro duris neįleisi, nors realiai jeigu reikės kartu su stakta užeis.
Nu tu nesupranti k noriu pasakyt? Tegu uzeina, tegul issiveda prievarta. Bet suvok tai kad as net nesiruosiu kariaut. Tegul mane vietoj savi susaudys uz"vado komandos neklausyma"
Ar neaiskiai rasau?
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12461 2017-01-10 15:18
4Fun rašė:
Shax rašė:
4Fun rašė:
O tu miske pabegiojes is imitaciniu pasaudes save kariu laikai?Kodėl tu manai, jog tu netarnavęs turėsi daugiau galimybių išgyventi, negu tas, kuris 5 metus kiaušus miškuose šaldė?
Todel, kad galva ant peciu turiu, tai ir isgyvensiu galbut. Man juokas ima is tu krutine atkisusiu ir sakanciu, kad visus i gabalus sudraskys, kaip taisykle tie pirmieji desa i kojas, ir tai galioja visuose situacijuose.
Snekejas su nevienu vyru kuris tikrame kare dalyvavo, po siai dienai kiti kalbet nenori, nemaza dalis kalbedami asara brauke. Kareiviai pz...
Tu pats dabar taip ir šneki
Neprisijungęs
- 4Fun
- Dažnas dalyvis
#12462 2017-01-10 15:20
Shax rašė:
4Fun rašė:
Shax rašė:
Kodėl tu manai, jog tu netarnavęs turėsi daugiau galimybių išgyventi, negu tas, kuris 5 metus kiaušus miškuose šaldė?Todel, kad galva ant peciu turiu, tai ir isgyvensiu galbut. Man juokas ima is tu krutine atkisusiu ir sakanciu, kad visus i gabalus sudraskys, kaip taisykle tie pirmieji desa i kojas, ir tai galioja visuose situacijuose.
Snekejas su nevienu vyru kuris tikrame kare dalyvavo, po siai dienai kiti kalbet nenori, nemaza dalis kalbedami asara brauke. Kareiviai pz...Tu pats dabar taip ir šneki
Gyveni veiksmo filmo romantikoje manau
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12463 2017-01-10 15:22
Įkyrusis mažylis rašė:
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
ka 2mln zmoniu pagins? jei bus karas vistiek PI ZDA bus , b l b l kai spangstat, visiskai useless ta armija, vistiek uzbambarduos + as dejas sliapa ant lietuvos vyriausybes, kodel tureciau klausyt ka jie man liepia?
Aš apie tave nešneku. Man pačiam jau seniai poch., nėra čia ką veikti, bet kariaut eisiu jeigu reikės.
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
Nu tu nesupranti k noriu pasakyt? Tegu uzeina, tegul issiveda prievarta. Bet suvok tai kad as net nesiruosiu kariaut. Tegul mane vietoj savi susaudys uz"vado komandos neklausyma"
Ar neaiskiai rasau?
Tu nesupranti, ką aš tau sakau. Yra baisesnių dalykų negu mirtis, gali sakyt ką nori.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#12464 2017-01-10 15:24
Shaxai liekam prie skirtingu nuomoniu. Gal kazkas pasikeis lietuvoj i gera. Kad tureciau pagrinda kodel turiu gint sali. Sheima.
Gal pasikeis. Bet siuo momentu taip nera, kad ir kaip bebutu liudna
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12465 2017-01-10 15:24
Ką jūs čia svaigstat nesuprantu? Tvirti vyrai bijos savo vaikų ir žmonų eiti ginti? Veiksmo filmai? Armijos bijot? Aš tikiuosi jūs prikolinat, nes kitu atveju tai žiauru čia
MrBurbulas rašė:
Shaxai liekam prie skirtingu nuomoniu. Gal kazkas pasikeis lietuvoj i gera. Kad tureciau pagrinda kodel turiu gint sali. Sheima.
ok
Paskutinį kartą taisė Shax (2017-01-10 15:24)
Neprisijungęs
- 4Fun
- Dažnas dalyvis
#12466 2017-01-10 15:28
Shax rašė:
Ką jūs čia svaigstat nesuprantu? Tvirti vyrai bijos savo vaikų ir žmonų eiti ginti? Veiksmo filmai? Armijos bijot? Aš tikiuosi jūs prikolinat, nes kitu atveju tai žiauru čia
MrBurbulas rašė:
Gal pasikeis. Bet siuo momentu taip nera, kad ir kaip bebutu liudnaok
Armija tai vaiku darzelis, karas visai kas kita... Nenorit karo, bet visi iki vieno apsiginklave, provokuoja vieni kitus... Manau karas bus neisvengiamas, nes jau baigia ismirti zmones kurie zino kas tas karas...
Neprisijungęs
- Shax
- Dažnas dalyvis
#12467 2017-01-10 15:29
4Fun rašė:
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
Gal pasikeis. Bet siuo momentu taip nera, kad ir kaip bebutu liudnaok
Armija tai vaiku darzelis, karas visai kas kita... Nenorit karo, bet visi iki vieno apsiginklave, provokuoja vieni kitus... Manau karas bus neisvengiamas, nes jau baigia ismirti zmones kurie zino kas tas karas...
+
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-08-16
- Žinutės: 3790
- Įspėjimai: 3
#12468 2017-01-10 15:33
Shax rašė:
Ka tu cia svaigsti ? Kodel armija vadini gyvenimo mokykla ? Ten nuskuta galva ir aprengia visus vienodai ir klausai ka tau liepia ir trauma gauni visam gyvenimui. Tik kaimieciai marozai gali noret i armija, nes jiem ten vieta. Ir bandytai kaip Buildingas skustagalviai noretu i armija..
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#12469 2017-01-10 15:36
Shax rašė:
MrBurbulas rašė:
Shax rašė:
Savo šeimą. Tėvus. namus. Tie ped**ai iš seimo išvažiuos dar prieš karą, o tavęs niekas iš šalies neišleis kilus karui, nepergyvenk, eisi ir tu šaudyti, tik klausimas mokėsi tu tai daryti ar ne.Priversk. Pripjauciau tik meginant pro duris lyst
Savo seima as paslepciau. Ir ginciau . Bet daugiau , nera ka.O tu žinai, jog karo atveju, tave šaukiant ir tau atsisakius - tai yra įvardijama kaip tautos išdavystė ir galimas sušaudymas vietoje?Karo lauko teismas dar kitaip. Šaudysi ir tu, patikėk. Ateis savi į namus ir pasiūlys galvą nupjauti, o tada ir šaudysi.
va tokia ta musu armija, va uz tokius kariaut....
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#12470 2017-01-10 15:38
BritainFirst rašė:
Shax rašė:
Ka tu cia svaigsti ? Kodel armija vadini gyvenimo mokykla ? Ten nuskuta galva ir aprengia visus vienodai ir klausai ka tau liepia ir trauma gauni visam gyvenimui. Tik kaimieciai marozai gali noret i armija, nes jiem ten vieta. Ir bandytai kaip Buildingas skustagalviai noretu i armija..
Jis teisus sakydamas kad tai mokykla ))
Pilna ten tokiu mamyciuku ir proto ivalidu kaip tu. kuriems tas auklejimas LAAAABAI padeda( nors tiesa kiti kaip liko lo.xai tiap ir liko)
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
#12471 2017-01-10 15:38
Gyvenime neiciau tarnaut. Tegu susaudo ar daro ka nori, bet neiciau ir viskas. Gerai, kad 29 man ir nebereikes. Nepavydziu bernai jum kam reikes eiti 😂
Neprisijungęs
- X69
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-08-03
- Žinutės: 606
#12472 2017-01-10 15:39
:dddd
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
#12473 2017-01-10 15:40
MrBurbulas rašė:
BritainFirst rašė:
Shax rašė:
Jis teisus sakydamas kad tai mokykla
))
Pilna ten tokiu mamyciuku ir proto ivalidu kaip tu. kuriems tas auklejimas LAAAABAI padeda( nors tiesa kiti kaip liko lo.xai tiap ir liko)
O kuo blogai "mamyciukai" ? Pilna draugu su mamom gyvena ir yra simta kart normalesni uz tuos kareivius. Keistas tavo mastymas.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#12474 2017-01-10 15:41
MrBurbulas rašė:
ginti reikia savo turta, seima, interesus, investicijas, ateiti.. apibendrinant - valstybe.
nebent tau poc,hui kad tu viska prarandi, tai bek.. bet tokiu atveju tu niekada taip ir neturesi ka ginti, jei nenoresi ginti tai kas priklauso tau
istrauks koks kentas smartphona is ranku - bek, negi bandyti atsiimti.. arba ciups kas panai uz riestosios, irgi begsi turbut? ner ka ginti?
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
#12475 2017-01-10 15:43
BritainFirst rašė:
MrBurbulas rašė:
BritainFirst rašė:
Ka tu cia svaigsti ? Kodel armija vadini gyvenimo mokykla ? Ten nuskuta galva ir aprengia visus vienodai ir klausai ka tau liepia ir trauma gauni visam gyvenimui. Tik kaimieciai marozai gali noret i armija, nes jiem ten vieta. Ir bandytai kaip Buildingas skustagalviai noretu i armija..Jis teisus sakydamas kad tai mokykla
))
Pilna ten tokiu mamyciuku ir proto ivalidu kaip tu. kuriems tas auklejimas LAAAABAI padeda( nors tiesa kiti kaip liko lo.xai tiap ir liko)O kuo blogai "mamyciukai" ? Pilna draugu su mamom gyvena ir yra simta kart normalesni uz tuos kareivius. Keistas tavo mastymas.
patys proteinus susiplaka ar mamos suplaka? 😁
Neprisijungęs