Puslapiai: 1 … 374 375 376 377 378 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#9376 2013-09-09 08:44
Re: Įvairūs klausimai
Vokiete rašė:
Vysne rašė:
Vokiete rašė:
aw...turi omeny ta, kurios neturi?)))))
kuuurva tu ziople, negaliu taves pakest, ...zinai ka tau padaryciau..zinai?? kaaale??? papasakot?? tai va, papasakosiu: paimciau tavo ta jobana ranka, ta glezna kauleta ranka, nukirsciau ja per peties sanari.. tada su tavo pacios ranka, tuo supistu mesgabaliu, paimciau ir uzdauzyciau tave, dauzyciau tave su tavo pacios nukirsta ranka, per tavo ziopla galva, tol kol uzmusciau.. tada ateiciau i foruma ir perskaityciau visas padekas is kitu
D nzn kodel, bet taves ziauriai nemegstu, utiutiu kokia tu man debile..dauzyt tave reikia is kumscio i snuki tavo ta blondiniska
D gerai, davai, iki, nes jauciu gausiu ban dabar
galvojau, kad jei kadanors man parasysi, tai taip ir parasysiu tau, nes jau dapiiisai mane anksciau, kai bandei per pm irodyt, kad nesi debile
D ciau
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
žvengiau kokias 5 min. :DDDDDDDDDDDDDD
specialiai patrolinau kad pažiūrėt kaip sureaguosi... sureagavai tai, kaip ir tikėjausi... bet tu konkrečiai psichas esi, pas psichologą apsilankyk ir visų pirma paauk iki tokio ūgio kaip aš , nes su 168 cm nepašokinėsi prieš mane labai ir negalioja čia ta fraze "svarbu smūgis, o ne ūgis", nes neturi tu tos jėgos ir nesipūsk čia :DDDDD
Siulau abiems susikibt rankutemis ir ten nueiti
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#9377 2013-09-09 11:38
zaliasss rašė:
Vokiete rašė:
Vysne rašė:
kuuurva tu ziople, negaliu taves pakest, ...zinai ka tau padaryciau..zinai?? kaaale??? papasakot?? tai va, papasakosiu: paimciau tavo ta jobana ranka, ta glezna kauleta ranka, nukirsciau ja per peties sanari.. tada su tavo pacios ranka, tuo supistu mesgabaliu, paimciau ir uzdauzyciau tave, dauzyciau tave su tavo pacios nukirsta ranka, per tavo ziopla galva, tol kol uzmusciau.. tada ateiciau i foruma ir perskaityciau visas padekas is kituD nzn kodel, bet taves ziauriai nemegstu, utiutiu kokia tu man debile..dauzyt tave reikia is kumscio i snuki tavo ta blondiniska
galvojau, kad jei kadanors man parasysi, tai taip ir parasysiu tau, nes jau dapiiisai mane anksciau, kai bandei per pm irodyt, kad nesi debile
D ciau
specialiai patrolinau kad pažiūrėt kaip sureaguosi... sureagavai tai, kaip ir tikėjausi... bet tu konkrečiai psichas esi, pas psichologą apsilankyk ir visų pirma paauk iki tokio ūgio kaip aš , nes su 168 cm nepašokinėsi prieš mane labai ir negalioja čia ta fraze "svarbu smūgis, o ne ūgis", nes neturi tu tos jėgos ir nesipūsk čia :DDDDDSiulau abiems susikibt rankutemis ir ten nueiti
Nors galbūt jam pas psichiatrą reik, psichologas vargu ar padės
Man pas psichologą nereik, nes pas mane charakteris toks... greit "užsidegu", kartais ilgai , kartais trumpai tai trunka kas liečia sportą tai vot užsidegiau tai iki šiol tas trunka
))
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
#9378 2013-09-09 12:43
nu va kokia tu saunuole pas mumis
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-07-11
- Žinutės: 1651
- Atsiliepimai: 7
#9379 2013-09-09 12:45
Vokiete rašė:
zaliasss rašė:
Vokiete rašė:
specialiai patrolinau kad pažiūrėt kaip sureaguosi... sureagavai tai, kaip ir tikėjausi... bet tu konkrečiai psichas esi, pas psichologą apsilankyk ir visų pirma paauk iki tokio ūgio kaip aš , nes su 168 cm nepašokinėsi prieš mane labai ir negalioja čia ta fraze "svarbu smūgis, o ne ūgis", nes neturi tu tos jėgos ir nesipūsk čia :DDDDDSiulau abiems susikibt rankutemis ir ten nueiti
Nors galbūt jam pas psichiatrą reik, psichologas vargu ar padės
![]()
Man pas psichologą nereik, nes pas mane charakteris toks... greit "užsidegu", kartais ilgai , kartais trumpai tai trunkakas liečia sportą tai vot užsidegiau tai iki šiol tas trunka
))
Diletante, o ne sportininke tu
Neprisijungęs
- Powerbuilder
- Titan
- Registravosi: 2012-12-05
- Žinutės: 2775
- Atsiliepimai: 29
#9380 2013-09-09 12:48
Vysne rašė:
Vokiete rašė:
Vysne rašė:
tai va, esme yra tame, kad augt as visai nenoriu, bet noriu islaikyt jegaaw...turi omeny ta, kurios neturi?
)))))
kuuurva tu ziople, negaliu taves pakest, ...zinai ka tau padaryciau..zinai?? kaaale??? papasakot?? tai va, papasakosiu: paimciau tavo ta jobana ranka, ta glezna kauleta ranka, nukirsciau ja per peties sanari.. tada su tavo pacios ranka, tuo supistu mesgabaliu, paimciau ir uzdauzyciau tave, dauzyciau tave su tavo pacios nukirsta ranka, per tavo ziopla galva, tol kol uzmusciau.. tada ateiciau i foruma ir perskaityciau visas padekas is kitu
D nzn kodel, bet taves ziauriai nemegstu, utiutiu kokia tu man debile..dauzyt tave reikia is kumscio i snuki tavo ta blondiniska
D ciau
cia mazai dar butu
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
#9381 2013-09-09 12:50
moteriskas pavydas cia jau kazkoks
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9382 2013-09-09 15:33
giedriuvz rašė:
Gali būt. Tarkim gatvė einu ir kreivai šiandien dvi storos panos žiūri dumą traukdamos nors pirma kart gyvenime jas matau, taip kreivai žiūrėjo kad net nejaukiai pasijutau... ir nepirmas ir manau nepaskutinis atvėjis čia toks
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#9383 2013-09-09 15:37
Taip, tau visi pavydi grozio ir isminties
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9384 2013-09-09 15:40
samas rašė:
Taip, tau visi pavydi grozio ir isminties
Na kas liečia grožį tai visi skirtingai jį suprantam ir matom, o išmintis ateina su laiku ir patirtim. Esu jauna, tikrai ne viską žinau ir tikrai yra begalę sričių kuriomis galiu domėtis ir tobulėt, svarbiausia domėtis, o ne atsisėst ir galvot "aš ir taip viską žinau"
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#9385 2013-09-09 16:28
Vokiete rašė:
giedriuvz rašė:
Gali būt. Tarkim gatvė einu ir kreivai šiandien dvi storos panos žiūri dumą traukdamos nors pirma kart gyvenime jas matau, taip kreivai žiūrėjo kad net nejaukiai pasijutau... ir nepirmas ir manau nepaskutinis atvėjis čia toks
Tai,kad tu nesi simpatiska is veido , o ziurejo gal i kaulu maisa , arba siaip varna apsikus buvo. Pavydet tau nera ko, esi tuscia kaip barankos skyle, bent jau susivoktum ir nerodytum cia visiems savo neisprusimo
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9386 2013-09-09 16:36
Gourmandises rašė:
Vokiete rašė:
giedriuvz rašė:
Tai,kad tu nesi simpatiska is veido , o ziurejo gal i kaulu maisa , arba siaip varna apsikus buvo. Pavydet tau nera ko, esi tuscia kaip barankos skyle, bent jau susivoktum ir nerodytum cia visiems savo neisprusimo
Tai kad dažniausiai ir susilaukiu komplimentų vėl gražaus veido dėl figūros tai skirtingai ištikrųjų, tiems kuriem patinka lieknos - tiem mano figūra graži, kuriem stambesnes - tiem ne. Jeigu tu vaikštai apšikta varnos gatvėse tai čia tavo reikalas, nereik to kitiem prikaišiot.
Kitas dalykas... esu pilnesnė visko negu tu, taigi netuščia tikrai ir tikrai jau geresnė už tave viskuom, nerodyk to savo pavydo nes tikrai nebepirma esi kuri taip kabinėjasi, taigi jau įpratau prie to, bet vis tiek... kam be reikalo rodyt ta pavydą
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#9387 2013-09-09 16:43
merginos/moterys/paneles ar kas ju ten bebutumet uzteks gal siukslinti visas temas savo pykciais. eikit i AP ir koliokites
uzbanines buciau jau pirma diena....
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#9388 2013-09-09 16:47
zaliasss rašė:
merginos/moterys/paneles ar kas ju ten bebutumet uzteks gal siukslinti visas temas savo pykciais. eikit i AP ir koliokites
...Vokiete
Paskutinį kartą taisė samas (2013-09-09 16:48)
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9389 2013-09-09 17:01
zaliasss rašė:
jeigu tokie žmonės kaip Gourmandises neprisipisinėtų prie tokių žmonių kaip aš žodžių tai nebūtų problemos, bet tokiem kaip Gourmandises (ir dar kai kuriem) būtinai reik patrolint ką nors ))))
Neprisijungęs
- Kubikas
- Conchita Wurst
- Registravosi: 2011-11-18
- Žinutės: 618
- Atsiliepimai: 0
#9390 2013-09-09 17:09
Vokiete rašė:
zaliasss rašė:
uzbanines buciau jau pirma diena....jeigu tokie žmonės kaip Gourmandises neprisipisinėtų prie tokių žmonių kaip aš žodžių tai nebūtų problemos, bet tokiem kaip Gourmandises (ir dar kai kuriem) būtinai reik patrolint ką nors
))))
As tai matau kad tu cia ne vietoj ir ne laiku bandai trolint stuburine ziurkike ir tiek. Nei tu kam idomi nei tavo postai idomus ir tuo labiau niekam neidomus tavo charakteris ar ka tu kokiu paros metu labiau megsti valgyt. Cia kulturizmo forumas o ne tavo dienorastis kur rasineji kas tau patinka ir kas ne. Jeigu nori internetinio dienorascio tai pilna blog'u kurimo sistemu kaip wordpress.com blogspot.com ten eini, kuri savo irasus, auditorija ir svaigsti iki prisimyzimo. O cia tam ne vieta. Isikalk i galva.
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#9391 2013-09-09 18:10
Vokiete rašė:
Gourmandises rašė:
Vokiete rašė:
Gali būt. Tarkim gatvė einu ir kreivai šiandien dvi storos panos žiūri dumą traukdamos nors pirma kart gyvenime jas matau, taip kreivai žiūrėjo kad net nejaukiai pasijutau... ir nepirmas ir manau nepaskutinis atvėjis čia toksTai,kad tu nesi simpatiska is veido , o ziurejo gal i kaulu maisa , arba siaip varna apsikus buvo. Pavydet tau nera ko, esi tuscia kaip barankos skyle, bent jau susivoktum ir nerodytum cia visiems savo neisprusimo
Tai kad dažniausiai ir susilaukiu komplimentų vėl gražaus veido
dėl figūros tai skirtingai ištikrųjų, tiems kuriem patinka lieknos - tiem mano figūra graži, kuriem stambesnes - tiem ne. Jeigu tu vaikštai apšikta varnos gatvėse tai čia tavo reikalas, nereik to kitiem prikaišiot.
Kitas dalykas... esu pilnesnė visko negu tu, taigi netuščia tikrai ir tikrai jau geresnė už tave viskuom, nerodyk to savo pavydo nes tikrai nebepirma esi kuri taip kabinėjasi, taigi jau įpratau prie to, bet vis tiek... kam be reikalo rodyt ta pavydą
Jo, nepirma karta ane zmones kabinejasi? esi kvaila kaip bato aulas,todel ir kabinejasi. toks vaizdas isvis, kad adaptuota esi, jokio racionalaus mastymo ir aplinkos suvokimo pas tave nera. kazkokius kompleksus bandai uzgozt per kompa rasinedama,nes kai cia rase kazkas , kad tave pistu( tavo toj temoj kur fotkes sumetus buvai), tai uzdejai besisypsanti veida,o taip normalios moterys nereaguoja i tokius komentarus.dar is kitu tavo komentaru labai matosi noras isiteigt vyram ir jiems patikt.Ieskai demesio ne ten kur reikia, susitvarkyk su savo kompleksais, atejai isvis i vyru foruma, juos dalbajobais ir duxais vadini ir dar galvoji, kad cia taves niekas neizeidines ir nedes i suns dienas? Varai per visas temas ir jas tersi su savo nesamonem. Grazuole mat, geriausia is visu su supista genetika kaip pati ir issireiskei, dar riebalus verti raumeniu ir kitus mokai kaip youtube naudotis arba praskiest ka nors vandeniu. Eik dar gyvent mokyklinukiu gyvenima, nes ten tau ir vieta pagal viska
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#9392 2013-09-09 18:14
kojos, veidai, groziai ar dar kazkas.. KAIP TAI SUSIJE SU MITYBA IR DIETOS?((
...
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5228
- Atsiliepimai: 8
#9393 2013-09-09 18:20
Krc katik pašikau, idomu kam kvapas, spalva, sudėtis?
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
#9394 2013-09-09 18:21
Jonn rašė:
pagrisk moksliskai
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5228
- Atsiliepimai: 8
#9395 2013-09-09 18:22
smekla rašė:
Jonn rašė:
pagrisk moksliskai
utiutiu gal ne
Neprisijungęs
- Juliuoshius
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-04-12
- Žinutės: 101
#9396 2013-09-09 22:09
Nenoriu pertraukti jusu OFF TOPIKO, bet paklausiut tokio gal ir "kvailo" klausimo:
Tai vat, esu isvaziaves i Norge. su mityba manau labai prastai cia man gaunas, nes vasara kudinaus, numeciau nemazai riebalo,
o dabara atsiduriau norgei ir pas manes maisto racionas tai toks: ( 3 grudu ir pan. koses, makaronai,ryziai, grikiai, tunas, bananai, truputis darzoviu, razinos, dziovinti abrikosai ir praktiskai viskas)
Mano pusryciai:
Kose su razinom, dziov. vaisiais.
Pietus:
sumustiniai arba ryziu kose su lasinukais.
Vakariene:
Makaronai, dripsniai, kose arba grikiai.
Per diena isgeriu 2l vandens. + -
ugis 193cm. Svoris pries 3sav 86kg.
Kokiu turit patarimu ir pasiulymu ?
p.s zinau kad nusipirkti reikia maisto: mesos ir pan. bet, bet, dar neuzdirbau ant tos mesos. ( galvoju darytis kokiu proteinbaru pries valgius uzkast)
P.s.s. Nesijuokim ir nesisaipom, paprasciausiai dabar tokia situacija.
atrodo nykstu akyse ;]
gal kas duos kokiu patarimu naudingu.
Gero vakaro jums :}
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
#9397 2013-09-09 22:12
nu tai jei trumpam I ta norge isputes papahalint, tai walgyk ka walgai, grizes I ltu atsigriebsi nes jei ten sunkiai dirbi, mazai laiko, mitybos nepalaikysi normalios, tai nieko ir nesigaus itariu.. o kai finansai viskam ten kiti sukasi ;D
Neprisijungęs
- eQuity
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-26
- Žinutės: 2334
- Atsiliepimai: 5
#9398 2013-09-09 22:19
Juliuoshius rašė:
Nenoriu pertraukti jusu OFF TOPIKO, bet paklausiut tokio gal ir "kvailo" klausimo:
Tai vat, esu isvaziaves i Norge. su mityba manau labai prastai cia man gaunas, nes vasara kudinaus, numeciau nemazai riebalo,
o dabara atsiduriau norgei ir pas manes maisto racionas tai toks: ( 3 grudu ir pan. koses, makaronai,ryziai, grikiai, tunas, bananai, truputis darzoviu, razinos, dziovinti abrikosai ir praktiskai viskas)
Mano pusryciai:
Kose su razinom, dziov. vaisiais.
Pietus:
sumustiniai arba ryziu kose su lasinukais.
Vakariene:
Makaronai, dripsniai, kose arba grikiai.
Per diena isgeriu 2l vandens. + -
ugis 193cm. Svoris pries 3sav 86kg.
Kokiu turit patarimu ir pasiulymu ?
p.s zinau kad nusipirkti reikia maisto: mesos ir pan. bet, bet, dar neuzdirbau ant tos mesos. ( galvoju darytis kokiu proteinbaru pries valgius uzkast)
P.s.s. Nesijuokim ir nesisaipom, paprasciausiai dabar tokia situacija.
atrodo nykstu akyse ;]
gal kas duos kokiu patarimu naudingu.
Gero vakaro jums :}
ant tuno ar kitos zuvies irgi nera litu?
Neprisijungęs
- Juliuoshius
- Atkaklus dalyvis
#9399 2013-09-09 22:24
manau netrumpam, bet dabar dirbu kad pavalgyciau paciam juokinga, tuo baigsis atsivestos koses ir pan, ;]
tai gal pagelbetu kokie protein bar gamyba?
Neprisijungęs
- Juliuoshius
- Atkaklus dalyvis
#9400 2013-09-09 22:25
yra, tai valgau tuna ir kita koncervuota zuvi.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 374 375 376 377 378 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai