Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#9476 2013-09-13 14:47

Re: Įvairūs klausimai

smekla rašė:

Gourmandises rašė:

Vokiete rašė:

Na taip, tu tai tikrai šudus šneki big_smile
O į akis pasakyt galiu laisvai jeigu paprašytų smile Pričiom čia ta virėja tai nesuprasi, bet pom

o tai ne profkei mokienies? big_smile nuo rudens virejos kulinares spec? lol lol lol jau ir aisku is kur tos smegenys neveikia jei tik i profke 'mokintis' eini lol lol lol lol

nu cia biski klaidingas pacios poziuris

leisk jai bent cia pasijaust 'kazkuom' smile

Kai argumentu pritrukstama visad asmeniskumai lieka big_smile

Neprisijungęs

Gourmandises
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-07-11
Žinutės: 1651
Atsiliepimai: 7

#9477 2013-09-13 16:24

Pries_miega rašė:

smekla rašė:

Gourmandises rašė:

o tai ne profkei mokienies? big_smile nuo rudens virejos kulinares spec? lol lol lol jau ir aisku is kur tos smegenys neveikia jei tik i profke 'mokintis' eini lol lol lol lol

pritariu smile P.S. baigiau aukštąją lol

vyrai yra vyrai, bet panos profkines man nekazkoks lygis jau wink

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#9478 2013-09-13 16:40

athletic rašė:

smekla rašė:

Gourmandises rašė:

užgavo?big_smile

neuzgavo, ne profkej mokaus, nors jei ir ten mokyciaus, neuzgautu wink. toks poziuris tik ir parodo siaura mastymo skvera
cia matau daugelis kur stot tik pagal varda renkas, jei profke - kakutis, jei VU - valio. nenoriu sureiksmint bet realybe kartais kitokia buna.
o svarbiausia, kad visa si diskusija, mitybos temoj vyksta smile)
offtopic

Neprisijungęs

Katinas7
Kalbus dalyvis
Vietovė: Klaipėda-Sweden
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 0

#9479 2013-09-13 17:45

Siaip idomu kiek isleidziat per menesei maistui? Pvz ar imanoma uz 400lt per menesi susirinkti 3000kcal dienai aisku is teisingo maisto.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#9480 2013-09-13 18:06

Katinas7 rašė:

Siaip idomu kiek isleidziat per menesei maistui? Pvz ar imanoma uz 400lt per menesi susirinkti 3000kcal dienai aisku is teisingo maisto.

o uz 400lt iprastai prasimaitintum?
nes siaip nekazka ten skiriasi, juk zmogui valgyti reikia ar siaip ar taip...

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#9481 2013-09-13 18:10

10m kiausiniu ~3lt
400gr vistos papu ~6lt
180gr varskes ~2lt
500gr kruopu ~3lt
ir yra tavo 3k kaloriju smile

Neprisijungęs

Katinas7
Kalbus dalyvis

#9482 2013-09-13 18:11

Perkant iprasta maista tai taip. Va dabar pasiskaiciavau (3000kcal) maista ir kainas tai be 600lt nelabai kur judesi ir tai bulves, kiausiniai siek tiek mesos is kaimo .

Neprisijungęs

Katinas7
Kalbus dalyvis

#9483 2013-09-13 18:14

zaliasss rašė:

10m kiausiniu ~3lt
400gr vistos papu ~6lt
180gr varskes ~2lt
500gr kruopu ~3lt

ir kas cia toks uzsigrudines tik ta ir valgyti menesius smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#9484 2013-09-13 18:16

Katinas7 rašė:

zaliasss rašė:

10m kiausiniu ~3lt
400gr vistos papu ~6lt
180gr varskes ~2lt
500gr kruopu ~3lt

nu jei nezinai ka, kuom pakeisti tavo problema.
mesk sporta geriau

Neprisijungęs

Katinas7
Kalbus dalyvis

#9485 2013-09-13 18:18

Nu gal ne. Bet pagrindas kaip pavyzdys manau nevienam praverstu o pasikeisti i labiau sau tinkamus produktus galima ir paciam. o siaip is esmes visa forumo skiltis apie mityba ir belenkiek puslapiu apie nieka, ka konkretesnio rasti tai sunkiai sunkiai

Paskutinį kartą taisė Katinas7 (2013-09-13 18:32)

Neprisijungęs

Vokiete
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2013-08-11
Žinutės: 885
Atsiliepimai: 3

#9486 2013-09-13 18:31

Gourmandises rašė:

Vokiete rašė:

Gourmandises rašė:

jokie cia grasinimai, kai sneki zmonem sudus, ziurek,kad nepaprasytu i akis pasakyt, profkine vireja roll

O į akis pasakyt galiu laisvai jeigu paprašytų smile Pričiom čia ta virėja tai nesuprasi, bet pom

kokio velnio? aš gimnazijoj mokaus, durne tu :DDDDDDD utiutiu... :DDD kažkada tai jo, norėjau virėja būt :DDDD bet tai nafig...iš kur parovei tokius faktus :DDD žinai kaip ten yra... kai pačios gyvenimas neįdomus tai per daug kitų gyvenimu pradedi domėtis smile tai tik įrodo kad esu įdomesnė negu tu, nes mano gyvenimu kiti domisi.. smile))))

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#9487 2013-09-13 18:38

Katinas7 rašė:

Nu gal ne. Bet pagrindas kaip pavyzdys manau nevienam praverstu o pasikeisti i labiau sau tinkamus produktus galima ir paciam. o siaip is esmes visa forumo skiltis apie mityba ir belenkiek puslapiu apie nieka, ka konkretesnio rasti tai sunkiai sunkiai

va tau visas pagrindas
kruopos ryziai, grikiai, avizos, makaronai, bulves
mesa vista, kiaule, jautis, kalakutas, zuvis

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Atsiliepimai: 21

#9488 2013-09-13 19:21

Katinas7 rašė:

zaliasss rašė:

10m kiausiniu ~3lt
400gr vistos papu ~6lt
180gr varskes ~2lt
500gr kruopu ~3lt

As ir praktiskai visi is cia esanciu. Kazkoks durnas pasiteisinimas isejo is taves wink

Neprisijungęs

Katinas7
Kalbus dalyvis

#9489 2013-09-13 19:30

ATjr rašė:

Katinas7 rašė:

zaliasss rašė:

10m kiausiniu ~3lt
400gr vistos papu ~6lt
180gr varskes ~2lt
500gr kruopu ~3lt

As ir praktiskai visi is cia esanciu. Kazkoks durnas pasiteisinimas isejo is taves wink

nu dabar primeciau taip pagal ta pavyzduka, tai is esmes viskas ok ,aisku si bei ta pakeitus irgi galima surinkt tiek pat ir nebelieka tokios monotonijos. pripazystu buvau neteisus, bet geriausiu atveju i 500 lt telpu smile aisku tai jau yra gerai.Reikes i parduotuve susipirkti tai gal perkant viska iskart dar ir nuolaidu geru gausis.

Neprisijungęs

Gourmandises
Dažnas senbūvis

#9490 2013-09-13 19:49

Vokiete rašė:

Gourmandises rašė:

Vokiete rašė:

kokio velnio? aš gimnazijoj mokaus, durne tu :DDDDDDD utiutiu... :DDD kažkada tai jo, norėjau virėja būt :DDDD bet tai nafig...iš kur parovei tokius faktus :DDD žinai kaip ten yra... kai pačios gyvenimas neįdomus tai per daug kitų gyvenimu pradedi domėtis smile tai tik įrodo kad esu įdomesnė negu tu, nes mano gyvenimu kiti domisi.. smile))))

vanilla mascarpone. parašė:2013-06-12, 16:48
Na vot nuo rugsėjo mėn mokysiuos profkei pagal kulinarės (virėjos) specialybė, o paskui žiūrėsim kaip čia kas smile nieko neprimena? :DDDDDDDDD degei, kvaisa.  sedi hotnote ir blevyzgoji, o sakei nelimpa tau tokie sudai big_smileD zodziu kiekvienam forumiuke vis kitaipn save pristatai big_smile

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Atsiliepimai: 21

#9491 2013-09-13 19:50

Katinas7 rašė:

ATjr rašė:

Katinas7 rašė:

nu dabar primeciau taip pagal ta pavyzduka, tai is esmes viskas ok ,aisku si bei ta pakeitus irgi galima surinkt tiek pat ir nebelieka tokios monotonijos. pripazystu buvau neteisus, bet geriausiu atveju i 500 lt telpu smile aisku tai jau yra gerai.Reikes i parduotuve susipirkti tai gal perkant viska iskart dar ir nuolaidu geru gausis.

Siaip stebek nuolaidas, tada dezem pirkis smile

Neprisijungęs

Vartotojas258
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-06-11
Žinutės: 1211
Atsiliepimai: 1

#9492 2013-09-13 19:57

Varškė nelabai lenda, su jogurtu normaliai, bet jogurtas gal negerai svorio metimui ir dar ant vakaro? Ką patartumėt pridėt prie varškės, kad būtų galima skaniai valgyti?

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#9493 2013-09-13 20:04

Vartotojas258 rašė:

Varškė nelabai lenda, su jogurtu normaliai, bet jogurtas gal negerai svorio metimui ir dar ant vakaro? Ką patartumėt pridėt prie varškės, kad būtų galima skaniai valgyti?

Pz kaip mergaitės, gali pašildyt varškę ir geriau bus, o jei ne pridėk proteino kokio.

Neprisijungęs

Vartotojas258
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-06-11
Žinutės: 1211
Atsiliepimai: 1

#9494 2013-09-13 20:08

athletic rašė:

Vartotojas258 rašė:

Pz kaip mergaitės, gali pašildyt varškę ir geriau bus, o jei ne pridėk proteino kokio.

nenaudoju jokių papildų, nu tik mineralus naudosiu. Nu man nelenda ta vaškė, suvalgau 100g ir tiesiog jau bloga darosi ją viena valgyt.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#9495 2013-09-13 20:40

Vartotojas258 rašė:

athletic rašė:

Vartotojas258 rašė:

nenaudoju jokių papildų, nu tik mineralus naudosiu. Nu man nelenda ta vaškė, suvalgau 100g ir tiesiog jau bloga darosi ją viena valgyt.

90s i mikrobange imesk, aisku islupta is maiselio

Neprisijungęs

Vokiete
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2013-08-11
Žinutės: 885
Atsiliepimai: 3

#9496 2013-09-13 21:40

Gourmandises rašė:

Vokiete rašė:

Gourmandises rašė:

Na vot nuo rugsėjo mėn mokysiuos profkei pagal kulinarės (virėjos) specialybė, o paskui žiūrėsim kaip čia kas smile nieko neprimena? :DDDDDDDDD degei, kvaisa.  sedi hotnote ir blevyzgoji, o sakei nelimpa tau tokie sudai big_smileD zodziu kiekvienam forumiuke vis kitaipn save pristatai big_smile

Nesupratau? Kur ir kada aš aš rašiau kad turėt anketa pažinčių portalė yra "šudas"? Ir kokio velnio... kituose forumuose išvis neprisistatinėjau. Kažką tu čia skiedi smile)

Neprisijungęs

Gourmandises
Dažnas senbūvis

#9497 2013-09-13 21:54

Vokiete rašė:

Gourmandises rašė:

Vokiete rašė:

Nesupratau? Kur ir kada aš aš rašiau kad turėt anketa pažinčių portalė yra "šudas"? Ir kokio velnio... kituose forumuose išvis neprisistatinėjau. Kažką tu čia skiedi smile)

pati jau nebezinai kur ka sneki, fsio, nebesneku as su profkinem malalietkom,zemas lygis smile palieku tema kam ji ir skirta tongue

Neprisijungęs

Beard6
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-03-20
Žinutės: 8

#9498 2013-09-13 21:59

Sveiki, ka manot, apie mano mityba?:

Pusryciai:
5g. Kreatino
4 Kiausiniai virti
Avizine kose
100ml. Gainerio Kokteilis

Pietus:
5g.Kreatino pries treniruote
Kiaulienos arba Vistienos Kepsnys
vaisius
Sultys

Vakariene:
Makaronai
3 Kiausiniai virti
Stikline Pieno
Pakelis 200g. Liesos varskes

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#9499 2013-09-13 22:02

pries treniruote  angliu nera
o tuos gainerius geriau iterpk tarp valgiu jeigu nera galimybes dazniau valgyti
o siaip nekazka cia galima daugiau ir pasakyti. kai neaiskus tavo svoris, tikslas. nesuskaiciuotos kalorijos smile
tokie pastebejimai

Neprisijungęs

Beard6
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-03-20
Žinutės: 8

#9500 2013-09-13 22:05

Ugis 180, svoris 68.
Reikia 4000kcal, paskaiciavus, panasiai ir turetu but, manau ;D

Neprisijungęs