Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Step by step
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#51 2016-02-08 13:57
Re: Step by step
Woody rašė:
Staffordshire rašė:
busi ir be farmos grazus jei kunas leis ir jei pats investuosi laiko. nereikia visko ant vieno nurasyti.
Grazus gal bet per maike tikrai nesimatys.. cia matai velgi kam ko reikia. Viskas nuo tikslu ir poreikiu.
ziurint apie kokia maike kalbam, jei normalia
tai jau reikia ideti darbo. ir grazu kai ant tokio tipo maikes matosi iskilimai
o jei kalbam apie tokia maike tai nx cia. bet kuris dviratis atrodys ok
dar su tokia gerai atrodyti butu good
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#52 2016-02-08 14:05
ArnoldasWFF rašė:
Staffordshire rašė:
ArnoldasWFF rašė:
imesk video fluzzy kaip tupi
pamirsk kad jis kanors imes. as stengiuosi kuo maziau kreipti demesi i tokius laido riterius
imete ,kaip ir galvojau technika gera , aisku stangetkom pasirupinta :d per rubus neatrodo uzsikacelines ta jega irgi kaip dirbant ant to neispudinga atg 150x5 , spaudimas is viso silpnai ... bet pats pritupimas sutinku , graziau tupia nei as ) aisku gal cia seni video ir db 200kg eina atg
as nei is vieno sitam forume nesitikiu kad primes foto ir video kur ten jie ahujieni ir uzvare, bet jei bendrauja normaliai ir pasirodo ka daro tai saunu,o kai patarineja kaip ekspertai bet bijo pasirodyti tai viskas aisku kas ten per vienas.
dar sitas forumas pasidares biski troliu karalyste, niekas nieko nenori rodyti nes tie patys laido riteriai visada uzsumia. nors lietuvoj tokia kultura-kalbeti nesamones uz akiu. tie kas nieko neslepia jie ir normaliai bendrauja o troliai ir liks troliais,tai geriau tokius asilus ignoruoti
Neprisijungęs
- FLUzY
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-12-07
- Žinutės: 1594
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 6
#53 2016-02-08 14:17
ArnoldasWFF rašė:
Staffordshire rašė:
ArnoldasWFF rašė:
imesk video fluzzy kaip tupi
pamirsk kad jis kanors imes. as stengiuosi kuo maziau kreipti demesi i tokius laido riterius
imete ,kaip ir galvojau technika gera , aisku stangetkom pasirupinta :d per rubus neatrodo uzsikacelines ta jega irgi kaip dirbant ant to neispudinga atg 150x5 , spaudimas is viso silpnai ... bet pats pritupimas sutinku , graziau tupia nei as ) aisku gal cia seni video ir db 200kg eina atg
As niekur niekada ir nesakiau, kad as uzsikacialines ar koks kukareku stiprus. Ne karta minejau, kad i sale viena, max du kartus nueinu, tam kad palaikyt forma. Ir to uztenka bent tokius skaiciukus padaryt prie 90kg svorio.
Jus labiau stengiates, laikot rezima, pastoviai sportuojat, todel bandau ant kazkokio kelio uzvest, kad neleist vejais pastangu, kai atrodo, jog galima kazka geriau padaryt
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
- Registravosi: 2014-04-19
- Žinutės: 1183
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#54 2016-02-08 14:29
Staffordshire rašė:
Woody rašė:
Staffordshire rašė:
busi ir be farmos grazus jei kunas leis ir jei pats investuosi laiko. nereikia visko ant vieno nurasyti.
Grazus gal bet per maike tikrai nesimatys.. cia matai velgi kam ko reikia. Viskas nuo tikslu ir poreikiu.
ziurint apie kokia maike kalbam, jei normalia
http://media.askmebazaar.com/media/cata … 20tees.jpg
tai jau reikia ideti darbo. ir grazu kai ant tokio tipo maikes matosi iskilimai
o jei kalbam apie tokia maike tai utiutiu cia. bet kuris dviratis atrodys ok
http://shoptalk.dmagazine.com/wp-conten … 03/gl1.jpg
dar su tokia gerai atrodyti butu good
http://thumbs.ebaystatic.com/images/m/m … s-l225.jpg
Tai zinoma, kad kalbu apie 1 tipo maike
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#55 2016-02-08 14:35
FLUzY rašė:
ArnoldasWFF rašė:
Staffordshire rašė:
pamirsk kad jis kanors imes. as stengiuosi kuo maziau kreipti demesi i tokius laido riteriusimete ,kaip ir galvojau technika gera , aisku stangetkom pasirupinta :d per rubus neatrodo uzsikacelines ta jega irgi kaip dirbant ant to neispudinga atg 150x5 , spaudimas is viso silpnai ... bet pats pritupimas sutinku , graziau tupia nei as ) aisku gal cia seni video ir db 200kg eina atg
As niekur niekada ir nesakiau, kad as uzsikacialines ar koks kukareku stiprus. Ne karta minejau, kad i sale viena, max du kartus nueinu, tam kad palaikyt forma. Ir to uztenka bent tokius skaiciukus padaryt prie 90kg svorio.
Jus labiau stengiates, laikot rezima, pastoviai sportuojat, todel bandau ant kazkokio kelio uzvest, kad neleist vejais pastangu, kai atrodo, jog galima kazka geriau padaryt
Viskas ok. Patarimai yra gerai visais atvejais ir visoki, kai tik jie nesikerta su logika ( pas tave nesikerta). Bet reiktu suprast jog ne visiem toki patys siekiamumai kaip tarkim tau. Man pvz reik 100kg prie 6% ir as to siekiu, man nesvarbu ar as taip atrodydamas trauksiu trauksiu 300 ar 400. Kai pasieksiu savo dabartini tiksla tada soksiu ant kito tikslo, bet iki to dar nemazai darbo. O db bandau atrast ta aukso viduriuka sau. Ziuriu video, skaitau straipsnelius, lakstau per forumus ir tkrj ten mazai ka randu apie push pull raumens MASEI. Visur splitai splitai... todel man atrodo jog push pull varymas butu potencialo svaistymas. Norit graziai isdirbt raumeni neuztenka vien spaudimu, trauku ir paprastu pritupimu. Reik ir plesimu ir visokiu spaudimu variaciju ir darbu su trosais ir hanteliais ir dar visokios fignios apie kuria mes visi gerai zinom...
Neprisijungęs
- Arnoldas
- buvęs ArnoldasWFF
- Registravosi: 2009-04-21
- Žinutės: 1647
- Atsiliepimai: 4
#56 2016-02-08 14:46
Woody rašė:
FLUzY rašė:
ArnoldasWFF rašė:
imete ,kaip ir galvojau technika gera , aisku stangetkom pasirupinta :d per rubus neatrodo uzsikacelines ta jega irgi kaip dirbant ant to neispudinga atg 150x5 , spaudimas is viso silpnai ... bet pats pritupimas sutinku , graziau tupia nei as ) aisku gal cia seni video ir db 200kg eina atgAs niekur niekada ir nesakiau, kad as uzsikacialines ar koks kukareku stiprus. Ne karta minejau, kad i sale viena, max du kartus nueinu, tam kad palaikyt forma. Ir to uztenka bent tokius skaiciukus padaryt prie 90kg svorio.
Jus labiau stengiates, laikot rezima, pastoviai sportuojat, todel bandau ant kazkokio kelio uzvest, kad neleist vejais pastangu, kai atrodo, jog galima kazka geriau padarytViskas ok. Patarimai yra gerai visais atvejais ir visoki, kai tik jie nesikerta su logika ( pas tave nesikerta). Bet reiktu suprast jog ne visiem toki patys siekiamumai kaip tarkim tau. Man pvz reik 100kg prie 6% ir as to siekiu, man nesvarbu ar as taip atrodydamas trauksiu trauksiu 300 ar 400. Kai pasieksiu savo dabartini tiksla tada soksiu ant kito tikslo, bet iki to dar nemazai darbo. O db bandau atrast ta aukso viduriuka sau. Ziuriu video, skaitau straipsnelius, lakstau per forumus ir tkrj ten mazai ka randu apie push pull raumens MASEI. Visur splitai splitai... todel man atrodo jog push pull varymas butu potencialo svaistymas. Norit graziai isdirbt raumeni neuztenka vien spaudimu, trauku ir paprastu pritupimu. Reik ir plesimu ir visokiu spaudimu variaciju ir darbu su trosais ir hanteliais ir dar visokios fignios apie kuria mes visi gerai zinom...
geras variantas toks tarkim
1-krutine peciu priekis tricas
2- nugaras peciu galas ir sonas bicas
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvas
Neprisijungęs
- Arnoldas
- buvęs ArnoldasWFF
#57 2016-02-08 14:47
taip pradirbsi 2 kart i sav raumeni o tai yra gerai augimui , kojos tik 1 kart bet kojos dazniausiai ilgai atsistatyneja tai uztenka ir 1
Neprisijungęs
- Beast Mode
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-03-24
- Žinutės: 415
- Atsiliepimai: 8
#58 2016-02-08 15:01
Woody rašė:
ramas rašė:
Woody,kokia aplamai pas tave sav. trefke,kiek kartu ir pan? Man kazkaip irgi atrodo normaliai cia rankom.
1.krutine
2.nugara
3.off
4.peciai
5.kojos
6.rankos
7.off
Didesnem raumenu grupem 21-26 setai, mazesnem 13-16.
Rep range 6-8-10. Rankom 8-15.
utiutiu splitas, tik kojas su rankom sukeisciau vietoj, nes 1 off ir vel krutine daryt, tai dar nebus pilnai atsistates tricas. Nu, bent jau man tikrai jausdavosi skirtumas, atsistatyme, kai 2 off dienos po ranku gaudavosi pries krutine.
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#59 2016-02-08 15:05
Beast Mode rašė:
Woody rašė:
ramas rašė:
Woody,kokia aplamai pas tave sav. trefke,kiek kartu ir pan? Man kazkaip irgi atrodo normaliai cia rankom.
1.krutine
2.nugara
3.off
4.peciai
5.kojos
6.rankos
7.off
Didesnem raumenu grupem 21-26 setai, mazesnem 13-16.
Rep range 6-8-10. Rankom 8-15.utiutiu splitas, tik kojas su rankom sukeisciau vietoj, nes 1 off ir vel krutine daryt, tai dar nebus pilnai atsistates tricas. Nu, bent jau man tikrai jausdavosi skirtumas, atsistatyme, kai 2 off dienos po ranku gaudavosi pries krutine.
Va va as ir taip pagalvojau, nes siand dar trica skauda o krutine reiks daryt
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#60 2016-02-08 15:12
ArnoldasWFF rašė:
Woody rašė:
FLUzY rašė:
Jus labiau stengiates, laikot rezima, pastoviai sportuojat, todel bandau ant kazkokio kelio uzvest, kad neleist vejais pastangu, kai atrodo, jog galima kazka geriau padarytViskas ok. Patarimai yra gerai visais atvejais ir visoki, kai tik jie nesikerta su logika ( pas tave nesikerta). Bet reiktu suprast jog ne visiem toki patys siekiamumai kaip tarkim tau. Man pvz reik 100kg prie 6% ir as to siekiu, man nesvarbu ar as taip atrodydamas trauksiu trauksiu 300 ar 400. Kai pasieksiu savo dabartini tiksla tada soksiu ant kito tikslo, bet iki to dar nemazai darbo. O db bandau atrast ta aukso viduriuka sau. Ziuriu video, skaitau straipsnelius, lakstau per forumus ir tkrj ten mazai ka randu apie push pull raumens MASEI. Visur splitai splitai... todel man atrodo jog push pull varymas butu potencialo svaistymas. Norit graziai isdirbt raumeni neuztenka vien spaudimu, trauku ir paprastu pritupimu. Reik ir plesimu ir visokiu spaudimu variaciju ir darbu su trosais ir hanteliais ir dar visokios fignios apie kuria mes visi gerai zinom...
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvas
Irgi idomus variantas. Bet tarkim pirmoa dienos tren butu ~35 setai labai jau daug netilpciau net i pusantros h o stengiuos visada tilpt i valanda.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#61 2016-02-08 15:14
ArnoldasWFF rašė:
Woody rašė:
FLUzY rašė:
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvas
kitaip tariant push-pull-legs
Neprisijungęs
- Arnoldas
- buvęs ArnoldasWFF
#62 2016-02-08 15:19
Woody rašė:
ArnoldasWFF rašė:
Woody rašė:
Viskas ok. Patarimai yra gerai visais atvejais ir visoki, kai tik jie nesikerta su logika ( pas tave nesikerta). Bet reiktu suprast jog ne visiem toki patys siekiamumai kaip tarkim tau. Man pvz reik 100kg prie 6% ir as to siekiu, man nesvarbu ar as taip atrodydamas trauksiu trauksiu 300 ar 400. Kai pasieksiu savo dabartini tiksla tada soksiu ant kito tikslo, bet iki to dar nemazai darbo. O db bandau atrast ta aukso viduriuka sau. Ziuriu video, skaitau straipsnelius, lakstau per forumus ir tkrj ten mazai ka randu apie push pull raumens MASEI. Visur splitai splitai... todel man atrodo jog push pull varymas butu potencialo svaistymas. Norit graziai isdirbt raumeni neuztenka vien spaudimu, trauku ir paprastu pritupimu. Reik ir plesimu ir visokiu spaudimu variaciju ir darbu su trosais ir hanteliais ir dar visokios fignios apie kuria mes visi gerai zinom...geras variantas toks tarkim
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvasIrgi idomus variantas. Bet tarkim pirmoa dienos tren butu ~35 setai labai jau daug netilpciau net i pusantros h o stengiuos visada tilpt i valanda.
as pats dabar panasiai labai darau,aisku gaunasi didele apimptis tren. bet nu nzn augu,anksciau darydavau po viena raumenens grupe i diena irgi gerai buvo,tik is mano puses pastebejimas kad kai 2 kartus ar daugiau i sav raumeni pradirbi geresnis reljefas gaunasi
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#63 2016-02-08 16:01
Woody rašė:
ArnoldasWFF rašė:
Woody rašė:
Viskas ok. Patarimai yra gerai visais atvejais ir visoki, kai tik jie nesikerta su logika ( pas tave nesikerta). Bet reiktu suprast jog ne visiem toki patys siekiamumai kaip tarkim tau. Man pvz reik 100kg prie 6% ir as to siekiu, man nesvarbu ar as taip atrodydamas trauksiu trauksiu 300 ar 400. Kai pasieksiu savo dabartini tiksla tada soksiu ant kito tikslo, bet iki to dar nemazai darbo. O db bandau atrast ta aukso viduriuka sau. Ziuriu video, skaitau straipsnelius, lakstau per forumus ir tkrj ten mazai ka randu apie push pull raumens MASEI. Visur splitai splitai... todel man atrodo jog push pull varymas butu potencialo svaistymas. Norit graziai isdirbt raumeni neuztenka vien spaudimu, trauku ir paprastu pritupimu. Reik ir plesimu ir visokiu spaudimu variaciju ir darbu su trosais ir hanteliais ir dar visokios fignios apie kuria mes visi gerai zinom...geras variantas toks tarkim
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvasIrgi idomus variantas. Bet tarkim pirmoa dienos tren butu ~35 setai labai jau daug netilpciau net i pusantros h o stengiuos visada tilpt i valanda.
pirmoj dienoj butu 4-5 pratimai, ne daugiau 20 priejimu
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#64 2016-02-08 16:03
Ernestas rašė:
ArnoldasWFF rašė:
Woody rašė:
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
savaitgalis laisvaskitaip tariant push-pull-legs
Plee točnai.. ta linkolno tren permeciau. Tik ten biski volume padidinciau....
Ei galit jus jau nebesakyt nk... as krc nebezinau ka daryt. :DDDDDD
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#65 2016-02-08 16:06
Staffordshire rašė:
Woody rašė:
ArnoldasWFF rašė:
3-kojos
4- vel krutine....
5- vel nugara...
pirmoj dienoj butu 4-5 pratimai, ne daugiau 20 priejimu
Na gerai sakai. Tai mazdaug per savaite tų push pratimu gautusi apie 40 set tik isskirta i dvi dienas.
Stafai manai cia butu ok?
Nes jau Ernis su Arnu baigia itikint...
Paskutinį kartą taisė Woody (2016-02-08 16:06)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#66 2016-02-08 16:07
pirmos dienos splitas labai geras ir tikrai nenudros trico ir nesijausi pavarges, bus galima daryti drasiai kitas grupes antra karta savaitej jei nori.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#67 2016-02-08 16:10
nu gi gali bandyti
pull mazesniais repsais 5-8
push mazesniais repsais 5-8
legs cia kaip nori ir koks prioritetas pas tave
pull ausktesniais 10-15
push aukstesniais 10-15
i savaite pradirbsi 2 kart raumenu grupe apart koju nes daugiau atsistatymo reikia ir dar ivairiais repsais, viena diena skirdamas sunkiai bazei, o kita aukstesniais pakartojimais izoliacija raumens pradirbimui
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#68 2016-02-08 16:13
ta pirma diena peciai+krutine+tricas cia siaip gynai spaudimo pramusinejimui, bet ir bendrai viskas prasijudina neblogai
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#69 2016-02-08 16:14
Plee Erni, fluzy... nepykit jei draskiau maike D Zinot kaip sunku perailaust, kai visus sporto metus galvoji jog reik sportuot kaip cutleris, flexas ir visi kiti jauciai(plius lb geras tren papuole )... o gerumas slypi paprastume. Rmt taip logiskai permasciau jog pas mane atsistatymas superinis, kodel gi neprasidirbus du kart savaitej...
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#70 2016-02-08 16:15
Great success. As tai splita varau 3 dienu
Dar vienas idiotas
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#71 2016-02-08 16:18
MrBurbulas rašė:
Great success. As tai splita varau 3 dienu
Dar vienas idiotas
splita ? 3 dienu ? wtf ? kaip jis atrodo ? as pamenu kai naujokas budavau visi siule 3 dienu splita kur klasika peciai-kojos, tai niekada taip nevariau , nes neisivaizdavau kaip po koju dar pecius dauzyti arba kojas po peciu visad skirdavau trenkes i 4 dienu
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#72 2016-02-08 16:29
Staffordshire rašė:
ta pirma diena peciai+krutine+tricas cia siaip gynai spaudimo pramusinejimui, bet ir bendrai viskas prasijudina neblogai
Tai vistiek nelabai telpu i 20 set..
Tai pvz taip:
1push
Incline bench 4×6-8
Db bench 5×6-8
Pull overis 4×8
BB seated press 5×6-8
Front raises 4×8
Skull crush 4×10
Kikck backai ar pres downai 3×12????
Normal?
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#73 2016-02-08 16:33
Ka jau kojos ir peciai,tai man asmeniskai daug geriau krutine-peciai-bicas
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#74 2016-02-08 16:37
Woody rašė:
Staffordshire rašė:
Tai vistiek nelabai telpu i 20 set..
Tai pvz taip:
1push
Incline bench 4×6-8
Db bench 5×6-8
Pull overis 4×8
BB seated press 5×6-8
Front raises 4×8
Skull crush 4×10
Kikck backai ar pres downai 3×12????
Normal?
1 push diena orientuota labiau i didelius bazinius liftus, su nedideliais pakartojimais. jei tu ant ximkes tai deciau :
BP 5x5
BP kampu 4x6
karinis 5x5 arba 4x6-8
BP siaurai 4x6-8
dips 4x6-8
mostai i salis 3x10
antra push diena
hant kampu 4x10-12
hant ant lygaus 4x10-12
plesimas trosais 3x15
hanteliu spaudimas sedint 4x10-12
mostai 4x15
prancuzas 4x10-12
trosas tricui 3x12-15
nu kazka tokio
Paskutinį kartą taisė Ernestas (2016-02-08 16:38)
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#75 2016-02-08 16:39
ramas rašė:
Ka jau kojos ir peciai,tai man asmeniskai daug geriau krutine-peciai-bicas
Kojos cia be jokiu jokiu kalbu visada daromos vienos... net nzn kaip imanoma dar kazkoki raumenuka butu pavezt po koju dienos.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Step by step