Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3501 2024-05-21 11:40

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tadas12310 rašė:

Pasikeliau iki 35 su clomidu ir busteriu ,ovitrelle esu bandęs bet ir nieko dar pasmane yra blogai su prostata letinis uzdegimas ir nepritaiko jokio gydimo buvau nepasviena uroluga tai nieko jie nesigilina  arba nezinau pasak vaziuoti

Jo db kai viska nupasakojai - tai ne kažka🥴. Dėl prostatos visa bėda ir yra 🥴...kad an clomido galėjo nebut - tai čia galimas dalykas...bet ir nuo HCG nenori reguot kūnas..
Reik normalaus urologo ieškot..kol neišgydysi prostatos bus tas vargas🥴
O cialio, melotonan2 pt-141 - nesi bandes..bent laikinam efektui🙄

Neprisijungęs

 
Tadas12310
Naujas dalyvis
Registravosi: 2024-05-20
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#3502 2024-05-21 12:25

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tik cialio kažkiek geriau buvo ,bet laikinai,o iš kur suzinoti gera daktara

Neprisijungęs

 
Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5085
Atsiliepimai: 6

#3503 2024-05-21 12:38

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tadas12310 rašė:

2024-01-04 .E2-94,6/Laisvas testosteronas -29.20/LH5,5/Prolaktinas 390/testosteronas9,52/. 2024-02-12. E2 119/FSH 4,2/LH5,3/ PG 0,7/ prolaktinas 507/SHGB 13,70/testosteronas 7,83 .2024-03-25.E2-40/fsh3,7/prolaltinas292/shbg 13,70 ,testosteronas 3,63

Tai, kad prolaktinas jei neklystu visur aukstas

Paskutinį kartą taisė Jonn (2024-05-21 12:39)

Neprisijungęs

 
Tadas12310
Naujas dalyvis
Registravosi: 2024-05-20
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#3504 2024-05-21 12:55

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Jau gera mėnesį numušineju su cebergoline

Neprisijungęs

 
Martinelis
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-09-20
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#3505 2024-05-21 18:39

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Šaunu test-e 500 per savaitę, pasidariau tyrimus:

E2 Estradiolis (pmol/l)    350                    Vyr. 40,4-161,5    M1    L1
PRL Prolaktinas (mU/l)    323,9           Vyr. 72,6-407,4    M1    L1


užeina kartais spenelių niežtėjimas, bet nei guziukai, nei kas kito neatsiranda gal kiek libido ne toks kaip kurso pradžioje, bet viskas kitą +- gerai. Turiu anastrazole, vartoti ar tiesiog palikti viską kaip yra kol didesnių šalutinių nejaučiu?

Neprisijungęs

 
Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5085
Atsiliepimai: 6

#3506 2024-05-21 19:53

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Martinelis rašė:

Šaunu test-e 500 per savaitę, pasidariau tyrimus:

E2 Estradiolis (pmol/l)    350                    Vyr. 40,4-161,5    M1    L1
PRL Prolaktinas (mU/l)    323,9           Vyr. 72,6-407,4    M1    L1


užeina kartais spenelių niežtėjimas, bet nei guziukai, nei kas kito neatsiranda gal kiek libido ne toks kaip kurso pradžioje, bet viskas kitą +- gerai. Turiu anastrazole, vartoti ar tiesiog palikti viską kaip yra kol didesnių šalutinių nejaučiu?

Aisku vartoti.

Neprisijungęs

 
Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3507 2024-05-21 20:13

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Martinelis rašė:

Šaunu test-e 500 per savaitę, pasidariau tyrimus:

E2 Estradiolis (pmol/l)    350                    Vyr. 40,4-161,5    M1    L1
PRL Prolaktinas (mU/l)    323,9           Vyr. 72,6-407,4    M1    L1


užeina kartais spenelių niežtėjimas, bet nei guziukai, nei kas kito neatsiranda gal kiek libido ne toks kaip kurso pradžioje, bet viskas kitą +- gerai. Turiu anastrazole, vartoti ar tiesiog palikti viską kaip yra kol didesnių šalutinių nejaučiu?

Aukšta aromatizacija nuo tiek testo...
2 variantai - arba mažini test doze arba vartoji AI kad numušt E2

Jei guzai prades formuotis - šauni tamox..jis sutrauks
Tad pačiam rinktis eiga ..bet kontroliuot reikia - faktas čia..
Užsidirbsi gyno bus liudniau🤣

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1643
Atsiliepimai: 55

#3508 2024-05-21 21:48

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tadas12310 rašė:

Minimaliai geriau  į savaite po 1200 jeigu neklystu 5 kartai gavos

As per 4 kartus susaudau ovitrelle pakuote, kaintik kiausai pradeda didet , libido visada geras buna ir visai p(x) koks testas tuo metu 🤷

Neprisijungęs

 
Tadas12310
Naujas dalyvis
Registravosi: 2024-05-20
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#3509 2024-05-22 07:38

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gal grupėje butu narys kuriam galeciau Privaciai parasyti ir ta tema pabendrauti

Neprisijungęs

 
Tadas12310
Naujas dalyvis
Registravosi: 2024-05-20
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#3510 2024-05-22 07:39

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Nes pačiam neina rasti sprendimo

Neprisijungęs

 
eimantas98
Naujas dalyvis
Registravosi: 2024-06-03
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#3511 2024-06-03 20:52

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki,

Man 24m., 178cm 77kg, nieko nekursavęs. Gal kas pakomentuos tyrimų rodiklius? Eisiu juos aptarti pas endo, bet įdomu būtų išgirsti jūsų komentarus.

Gyvenimo būdas: miegu dažniausiai tuo pat metu, 6-8h. Sportuoju 3-4k. sav. arba cardio arba turnikas + lygiagretis. Mityba 80% normalaus maisto višta, jautiena, daržovės, mažai anglių valgau. kiti 20% būna kartais ir junk food ir tt., rūkau.

Simptomai: Dauguma žemo testosterono simptomų, pagrinde nepasitikėjimas savim, pastovus didelis nuovargis, prasta nuotaika, ED, pastovi įtampa, brain fog, atminties problemos.

Tyrimų rezultatai:

E2 - 118.3 pmol/l    (<146.10)
SHBG - 50.73 nmol/l    (11.54 - 54.49)
TEST - 16.99 nmol/l    (6.85 - 23.23)
PRL - 370.44 mIU/l    (45 - 375)
PRG - 2.41 nmol/l    (0.89-3.88)
FSH - <0.3 IU/l    (1.4 - 18.1)
LH - 5.26 IU/l    (1.50 - 9.30)

Dar prieš 6 mėn dariausi tik testosterono tyrimą, rezultatas buvo 10.45 nmol/l. Nuo tada numečiau ~5kg riebalų, pradėjau gerti vitaminus D3, K2, C, Magnį, Kalį, Cinką, Cordyceps, žuvų taukus, elektrolitus, labai retai NAC, pagerėjo rezultatai sporte, bet savijauta pablogėjo.

Paskutinį kartą taisė eimantas98 (2024-06-05 16:39)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net