Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#1301 2017-09-25 02:04

Re: Zuikio logas

zuiki kuom tu uzsiimi taip,kad negali 3 karta I savaite nueit I sale bent valandelei. ? gympliusas vilniui visa para. plius ant steru atsistatymas labai geras tai netikiu,kad ner jegu ar neatsistates ten ziauriai , jog nebutu jegu eiti smile

Neprisijungęs

bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 982
Atsiliepimai: 6

#1302 2017-09-25 02:15

O tu paskaityk ka jis raso,tada suprasi,kad turnikas ir lygiagrietes pastatytos kieme,vienintele jo sale.Apie farma istorija isvis nutyli.

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#1303 2017-09-25 02:18

Ernestas rašė:

zuiki kuom tu uzsiimi taip,kad negali 3 karta I savaite nueit I sale bent valandelei. ? gympliusas vilniui visa para. plius ant steru atsistatymas labai geras tai netikiu,kad ner jegu ar neatsistates ten ziauriai , jog nebutu jegu eiti smile

tiki ar ne,bet sterai gali tik isvargint ir sustiprinti letargija  jei neuztektinai valgoma .nes sukelia medziagu apykaita ir duobe kcal padidina.jau gerai maziau prepu daugiau kcal ,negu atvirksciai kalbant is drivo ir gainsu puses

man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar letargija kosmine svoris iskart krenta .blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu  per 5 sav 2 kg priaugsiu tik nepatikeciau. noris tiket ,kad rekompositionas vyksta ;d  cia dar turint omeni ,kad miegu po 8h i d ir ant siknos sedziu visa d be sporto sales

Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 02:24)

Neprisijungęs

bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 982
Atsiliepimai: 6

#1304 2017-09-25 02:24

nesako rašė:

Ernestas rašė:

tiki ar ne,bet sterai gali tik isvargint ir sustiprinti letargija  jei neuztektinai valgoma .nes sukelia medziagu apykaita ir duobe kcal padidina.jau gerai maziau prepu daugiau kcal ,negu atvirksciai kalbant is drivo ir gainsu puses

man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar.neduok.blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu  per 5 sav 2 k priaugsiu tik nepatikeciau

Azuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis

#1305 2017-09-25 02:25

bakas rašė:

nesako rašė:

Ernestas rašė:

man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar.neduok.blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu  per 5 sav 2 k priaugsiu tik nepatikeciau

Azuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.

preparata reikia ismaitinti.taskas.   ir trenas yra zyrna boba kuriai niekad negana

tureciau seip susimazint dozes ciuju,bet naiviai laikau riebalu 50-60g/d ir  tikiuos rekompositiono efekto  ant treno nu bus matyt

Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 02:27)

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis

#1306 2017-09-25 02:49

bakas rašė:

nesako rašė:

Ernestas rašė:

bet seip jo tema istikro idomi.dafiga faktoriu kurie ta letargija sukelia.tas pats aukstas e2 letargija prl letargija nuslopinta skydliauke treno letargija,kcal minusas .

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998

#1307 2017-09-25 05:41

nesako rašė:

bakas rašė:

nesako rašė:

preparata reikia ismaitinti.taskas.   ir trenas yra zyrna boba kuriai niekad negana

tureciau seip susimazint dozes ciuju,bet naiviai laikau riebalu 50-60g/d ir  tikiuos rekompositiono efekto  ant treno nu bus matyt

ka turi omeny ismaitinti ? kad maisto butu ? huh

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija
Vietovė: Pravėnai
Registravosi: 2015-01-20
Žinutės: 5229
Atsiliepimai: 96

#1308 2017-09-25 07:34

Valgau atrodo smile
Ernestai, nera laiko. Maciau kazkokios motyvacijos meme, kur rašė: "NERA pasiteisinimo, jei negali nueit i sale bent valandai!!!!". Blet pyktis sueme, nes malalietkos rašo tokias chujnias, kurie patys nenueina pasportuot tik del to, kad bybi dročina redtube.
Vakar is ryto vaika nuveziau i hbh, tada namo ir uzmigdziau, tada i stroijes uzveziau plytas ir cementa, tada namie tvarkiau imones ismuitinimus, tada jau vel vaika migdyk ir dar uzsakymus imonei pries miega daryk. Krc miegot ejau 1:00 am, o dabar rašau iš darbo 07:30.

Neprisijungęs

vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 986
Atsiliepimai: 4

#1309 2017-09-25 07:58

utiutiu as darba baigiau 7 ryto db paskaitoj sedziu big_smile

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715

#1310 2017-09-25 09:45

Del treno ir letargijos - pasitikrinkit skydliauke. Buna nuslopina ja ir pisa tada letargija lyg nebutu rytojaus.

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#1311 2017-09-25 09:59

Oas mane ne letargija, o amžinas užsipisimas.

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis

#1312 2017-09-25 10:52

eNrr rašė:

Del treno ir letargijos - pasitikrinkit skydliauke. Buna nuslopina ja ir pamyli tada letargija lyg nebutu rytojaus.

Enrr . Zinai gal principa kurioj cia vieoj nuslopina. T,y paty tsh gamyba tada lt4 gamyba skydliaukei ar lt4 virtima i t3 kepenyse ? Bsk gilinaus kazkada bet nk neradau tarp bro science atstovu

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis

#1313 2017-09-25 10:56

Ernestas rašė:

nesako rašė:

bakas rašė:

ka turi omeny ismaitinti ? kad maisto butu ? huh

Turiu omeni , kad kcal poreikis ziaurei padideja ta prasme nesukelsi kcal atitinkamai nuo dozes ir jauties  sudinai. Ta prasme ziaurus nuovargis drivas dingsta lyg and dietos butum.Sakau man tas ant tiek itakoja , kad 4 k  kelias palaikai i d vsio libido nulis. Kita d 5 vsio  nrml. Neduok dieve uzmetima padarai kokius 6 tai pradeda random erekcijos visa d lyst. Su trenu bent man dead giveaway lb saltys kratyt pradeda prie  kcal trukumo

Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 10:59)

Neprisijungęs

Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 3145
Atsiliepimai: 39

#1314 2017-09-25 11:57

nesako rašė:

Ernestas rašė:

man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar letargija kosmine svoris iskart krenta .blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu  per 5 sav 2 kg priaugsiu tik nepatikeciau. noris tiket ,kad rekompositionas vyksta ;d  cia dar turint omeni ,kad miegu po 8h i d ir ant siknos sedziu visa d be sporto sales

Jo letragas man baisus....

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#1315 2017-10-03 00:52

Žodž, praeitą savaitę vien dirbau ir nebuvo kaip nueit į salę. Net neatsimenu kuri kurso savaitė.. Nuo cemento tampymo riešai parėjo, šiandien nuėjau po pertraukos į salę, tai baisu štangą imt buvo nes visi sąnariai parėjo smile Krc bent pradedu ryt maista, po biški prisiversiu rast laiko salei ir dar kokias 4 sav. treną palaikysiu, tai gal farma veltui visiskai nenueis. Reiktų cholesterolį kokį pažiūrėt, bet jei sportui laiko nėra, tai kada blet man tuos tyrimus daryt.
Krc !No pasaran! Jei ilgai nesirodysiu, tai reiskia uzsilenkiau. Nors ne, jau ne vieną asmeniškai pažįstu, tai pakračius kojas kas nors praneš smile

Neprisijungęs

fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 6497
Atsiliepimai: 23

#1316 2017-10-03 01:19

Garmus rašė:

nesako rašė:

Ernestas rašė:

Jo letragas man baisus....

Bendra krauja ir vitaminus,mineralus paziuret reikia. Muktivitaminus gert gerai,bet kai kuriuos dar is sono pridet reik. Farma letargijos nesukelia,bet kai tiek prakaituoji salej ir tokia medziagu apykaita ant farmos tai reikia ziuret,kad ko netruktu

Neprisijungęs

GeorgeSoros
Išmestas
Registravosi: 2017-09-21
Žinutės: 92
Atsiliepimai: 0

#1317 2017-10-03 08:42

As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint.

Paskutinį kartą taisė GeorgeSoros (2017-10-04 08:35)

Neprisijungęs

DuBro
Išmestas
Vietovė: Adaptas
Registravosi: 2015-10-10
Žinutės: 3007
Atsiliepimai: 5

#1318 2017-10-03 17:58

GeorgeSoros rašė:

As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint. Cia viena is priezasciu kodel nusprendziau miegoti su vyrais. Nes gaila kai pazystami mirsta.

😂😂😂😂😃😃😄😄😅😅😃😃😂😁😁😀😀😁😂

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#1319 2017-10-03 18:03

GeorgeSoros rašė:

As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint. Cia viena is priezasciu kodel nusprendziau miegoti su vyrais. Nes gaila kai pazystami mirsta.

WTF...

Neprisijungęs

Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 3145
Atsiliepimai: 39

#1320 2017-10-03 20:35

😀😀

Neprisijungęs

Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#1321 2017-10-04 02:39

Zuikis13 rašė:

Žodž, praeitą savaitę vien dirbau ir nebuvo kaip nueit į salę. Net neatsimenu kuri kurso savaitė.. Nuo cemento tampymo riešai parėjo, šiandien nuėjau po pertraukos į salę, tai baisu štangą imt buvo nes visi sąnariai parėjo smile Krc bent pradedu ryt maista, po biški prisiversiu rast laiko salei ir dar kokias 4 sav. treną palaikysiu, tai gal farma veltui visiskai nenueis. Reiktų cholesterolį kokį pažiūrėt, bet jei sportui laiko nėra, tai kada utiutiu man tuos tyrimus daryt.
Krc !No pasaran! Jei ilgai nesirodysiu, tai reiskia uzsilenkiau. Nors ne, jau ne vieną asmeniškai pažįstu, tai pakračius kojas kas nors praneš smile

alternatyva sporto salei...

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#1322 2017-10-04 14:31

Kas nori sestadieni/sekmadieni priduot kartu neatlygintinai kraujo? Reik kad butu pirmas kartas.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#1323 2017-10-04 14:50

bloodis atvarys nemokamai nuleis krauja big_smile

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis