Puslapiai: 1 … 51 52 53 54 55 … 107
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Zuikio logas
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#1301 2017-09-25 02:04
Re: Zuikio logas
zuiki kuom tu uzsiimi taip,kad negali 3 karta I savaite nueit I sale bent valandelei. ? gympliusas vilniui visa para. plius ant steru atsistatymas labai geras tai netikiu,kad ner jegu ar neatsistates ten ziauriai , jog nebutu jegu eiti
Neprisijungęs
- bakas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-09
- Žinutės: 982
- Atsiliepimai: 6
#1302 2017-09-25 02:15
O tu paskaityk ka jis raso,tada suprasi,kad turnikas ir lygiagrietes pastatytos kieme,vienintele jo sale.Apie farma istorija isvis nutyli.
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-11-02
- Žinutės: 3552
- Atsiliepimai: 19
#1303 2017-09-25 02:18
Ernestas rašė:
zuiki kuom tu uzsiimi taip,kad negali 3 karta I savaite nueit I sale bent valandelei. ? gympliusas vilniui visa para. plius ant steru atsistatymas labai geras tai netikiu,kad ner jegu ar neatsistates ten ziauriai , jog nebutu jegu eiti
tiki ar ne,bet sterai gali tik isvargint ir sustiprinti letargija jei neuztektinai valgoma .nes sukelia medziagu apykaita ir duobe kcal padidina.jau gerai maziau prepu daugiau kcal ,negu atvirksciai kalbant is drivo ir gainsu puses
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar letargija kosmine svoris iskart krenta .blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 kg priaugsiu tik nepatikeciau. noris tiket ,kad rekompositionas vyksta ;d cia dar turint omeni ,kad miegu po 8h i d ir ant siknos sedziu visa d be sporto sales
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 02:24)
Neprisijungęs
- bakas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-09
- Žinutės: 982
- Atsiliepimai: 6
#1304 2017-09-25 02:24
nesako rašė:
Ernestas rašė:
tiki ar ne,bet sterai gali tik isvargint ir sustiprinti letargija jei neuztektinai valgoma .nes sukelia medziagu apykaita ir duobe kcal padidina.jau gerai maziau prepu daugiau kcal ,negu atvirksciai kalbant is drivo ir gainsu puses
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar.neduok.blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 k priaugsiu tik nepatikeciau
Azuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#1305 2017-09-25 02:25
bakas rašė:
nesako rašė:
Ernestas rašė:
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar.neduok.blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 k priaugsiu tik nepatikeciauAzuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.
preparata reikia ismaitinti.taskas. ir trenas yra zyrna boba kuriai niekad negana
tureciau seip susimazint dozes ciuju,bet naiviai laikau riebalu 50-60g/d ir tikiuos rekompositiono efekto ant treno nu bus matyt
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 02:27)
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#1306 2017-09-25 02:49
bakas rašė:
nesako rašė:
Ernestas rašė:
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar.neduok.blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 k priaugsiu tik nepatikeciauAzuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.
bet seip jo tema istikro idomi.dafiga faktoriu kurie ta letargija sukelia.tas pats aukstas e2 letargija prl letargija nuslopinta skydliauke treno letargija,kcal minusas .
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
#1307 2017-09-25 05:41
nesako rašė:
bakas rašė:
nesako rašė:
preparata reikia ismaitinti.taskas. ir trenas yra zyrna boba kuriai niekad negana
tureciau seip susimazint dozes ciuju,bet naiviai laikau riebalu 50-60g/d ir tikiuos rekompositiono efekto ant treno nu bus matyt
ka turi omeny ismaitinti ? kad maisto butu ?
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
- Vietovė: Pravėnai
- Registravosi: 2015-01-20
- Žinutės: 5229
- Atsiliepimai: 96
#1308 2017-09-25 07:34
Valgau atrodo
Ernestai, nera laiko. Maciau kazkokios motyvacijos meme, kur rašė: "NERA pasiteisinimo, jei negali nueit i sale bent valandai!!!!". Blet pyktis sueme, nes malalietkos rašo tokias chujnias, kurie patys nenueina pasportuot tik del to, kad bybi dročina redtube.
Vakar is ryto vaika nuveziau i hbh, tada namo ir uzmigdziau, tada i stroijes uzveziau plytas ir cementa, tada namie tvarkiau imones ismuitinimus, tada jau vel vaika migdyk ir dar uzsakymus imonei pries miega daryk. Krc miegot ejau 1:00 am, o dabar rašau iš darbo 07:30.
Neprisijungęs
- vlow34
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-09-21
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 4
#1309 2017-09-25 07:58
utiutiu as darba baigiau 7 ryto db paskaitoj sedziu
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
#1310 2017-09-25 09:45
Del treno ir letargijos - pasitikrinkit skydliauke. Buna nuslopina ja ir pisa tada letargija lyg nebutu rytojaus.
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#1311 2017-09-25 09:59
Oas mane ne letargija, o amžinas užsipisimas.
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#1312 2017-09-25 10:52
eNrr rašė:
Del treno ir letargijos - pasitikrinkit skydliauke. Buna nuslopina ja ir pamyli tada letargija lyg nebutu rytojaus.
Enrr . Zinai gal principa kurioj cia vieoj nuslopina. T,y paty tsh gamyba tada lt4 gamyba skydliaukei ar lt4 virtima i t3 kepenyse ? Bsk gilinaus kazkada bet nk neradau tarp bro science atstovu
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#1313 2017-09-25 10:56
Ernestas rašė:
nesako rašė:
bakas rašė:
Azuolyno bicas yra uzvedes tema nuovargis nuo as,ziauriai aktuali ir idomi tema,butu gerai ten padiskutuot siuo klausimu.Asmeniskai turejas sita xernia,savijauta tai bbd.
tureciau seip susimazint dozes ciuju,bet naiviai laikau riebalu 50-60g/d ir tikiuos rekompositiono efekto ant treno nu bus matytka turi omeny ismaitinti ? kad maisto butu ?
Turiu omeni , kad kcal poreikis ziaurei padideja ta prasme nesukelsi kcal atitinkamai nuo dozes ir jauties sudinai. Ta prasme ziaurus nuovargis drivas dingsta lyg and dietos butum.Sakau man tas ant tiek itakoja , kad 4 k kelias palaikai i d vsio libido nulis. Kita d 5 vsio nrml. Neduok dieve uzmetima padarai kokius 6 tai pradeda random erekcijos visa d lyst. Su trenu bent man dead giveaway lb saltys kratyt pradeda prie kcal trukumo
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-09-25 10:59)
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Atsiliepimai: 39
#1314 2017-09-25 11:57
nesako rašė:
Ernestas rašė:
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar letargija kosmine svoris iskart krenta .blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 kg priaugsiu tik nepatikeciau. noris tiket ,kad rekompositionas vyksta ;d cia dar turint omeni ,kad miegu po 8h i d ir ant siknos sedziu visa d be sporto sales
Jo letragas man baisus....
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#1315 2017-10-03 00:52
Žodž, praeitą savaitę vien dirbau ir nebuvo kaip nueit į salę. Net neatsimenu kuri kurso savaitė.. Nuo cemento tampymo riešai parėjo, šiandien nuėjau po pertraukos į salę, tai baisu štangą imt buvo nes visi sąnariai parėjo Krc bent pradedu ryt maista, po biški prisiversiu rast laiko salei ir dar kokias 4 sav. treną palaikysiu, tai gal farma veltui visiskai nenueis. Reiktų cholesterolį kokį pažiūrėt, bet jei sportui laiko nėra, tai kada blet man tuos tyrimus daryt.
Krc !No pasaran! Jei ilgai nesirodysiu, tai reiskia uzsilenkiau. Nors ne, jau ne vieną asmeniškai pažįstu, tai pakračius kojas kas nors praneš
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Atsiliepimai: 23
#1316 2017-10-03 01:19
Garmus rašė:
nesako rašė:
Ernestas rašė:
man tarkim ant 4k kcal /d visiskai libido dingsta dabar letargija kosmine svoris iskart krenta .blia butu kas pasakes kazkada man kad prie 5 k kcal i d svaraus maisto vapse be cheatu per 5 sav 2 kg priaugsiu tik nepatikeciau. noris tiket ,kad rekompositionas vyksta ;d cia dar turint omeni ,kad miegu po 8h i d ir ant siknos sedziu visa d be sporto salesJo letragas man baisus....
Bendra krauja ir vitaminus,mineralus paziuret reikia. Muktivitaminus gert gerai,bet kai kuriuos dar is sono pridet reik. Farma letargijos nesukelia,bet kai tiek prakaituoji salej ir tokia medziagu apykaita ant farmos tai reikia ziuret,kad ko netruktu
Neprisijungęs
- GeorgeSoros
- Išmestas
- Registravosi: 2017-09-21
- Žinutės: 92
- Atsiliepimai: 0
#1317 2017-10-03 08:42
As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint.
Paskutinį kartą taisė GeorgeSoros (2017-10-04 08:35)
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Atsiliepimai: 5
#1318 2017-10-03 17:58
GeorgeSoros rašė:
As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint. Cia viena is priezasciu kodel nusprendziau miegoti su vyrais. Nes gaila kai pazystami mirsta.
😂😂😂😂😃😃😄😄😅😅😃😃😂😁😁😀😀😁😂
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#1319 2017-10-03 18:03
GeorgeSoros rašė:
As ir zinau pora nuo steroidu uzsilenkusiu. Jauni vyrukai buvo, kraujas ant tiek tirstas buvo, kad tiesiog numire masinoi besedint. Cia viena is priezasciu kodel nusprendziau miegoti su vyrais. Nes gaila kai pazystami mirsta.
WTF...
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Atsiliepimai: 39
#1320 2017-10-03 20:35
😀😀
Neprisijungęs
- Dopamine
- buvęs elijus
- Vietovė: Luton
- Registravosi: 2007-08-18
- Žinutės: 1670
- Atsiliepimai: 5
#1321 2017-10-04 02:39
Zuikis13 rašė:
Žodž, praeitą savaitę vien dirbau ir nebuvo kaip nueit į salę. Net neatsimenu kuri kurso savaitė.. Nuo cemento tampymo riešai parėjo, šiandien nuėjau po pertraukos į salę, tai baisu štangą imt buvo nes visi sąnariai parėjo
Krc bent pradedu ryt maista, po biški prisiversiu rast laiko salei ir dar kokias 4 sav. treną palaikysiu, tai gal farma veltui visiskai nenueis. Reiktų cholesterolį kokį pažiūrėt, bet jei sportui laiko nėra, tai kada utiutiu man tuos tyrimus daryt.
Krc !No pasaran! Jei ilgai nesirodysiu, tai reiskia uzsilenkiau. Nors ne, jau ne vieną asmeniškai pažįstu, tai pakračius kojas kas nors praneš
alternatyva sporto salei...
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#1322 2017-10-04 14:31
Kas nori sestadieni/sekmadieni priduot kartu neatlygintinai kraujo? Reik kad butu pirmas kartas.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#1323 2017-10-04 14:50
bloodis atvarys nemokamai nuleis krauja
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis