Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Video ir foto archyvas
- » Kultūrizmo filmų sąrašas
- NOT
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-06-30
- Žinutės: 45
- Atsiliepimai: 0
#51 2010-12-04 12:15
Re: Kultūrizmo filmų sąrašas
Tema jau gan pasenusi, tai norėčiau atgaivinti.
Pažiūrėjau tą filmą, ir tikrai įdomu pasidarė. Gal dar kas žino kokių nors filmų apie fitness'ą, ar šiaip kokį kultūristo gyvenimą? Nes tie visi jau susenę, praktiškai nei viena nuoroda nebeveikia.
Paskutinį kartą taisė NOT (2010-12-04 12:16)
Neprisijungęs
- beprotis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-12
- Žinutės: 763
#52 2010-12-04 12:19
NOT rašė:
Tema jau gan pasenusi, tai norėčiau atgaivinti.
Pažiūrėjau tą filmą, ir tikrai įdomu pasidarė. Gal dar kas žino kokių nors filmų apie fitness'ą, ar šiaip kokį kultūristo gyvenimą? Nes tie visi jau susenę, praktiškai nei viena nuoroda nebeveikia.
eini į http://thepiratebay.org/ rašai filmo pavadinimą ir turi.
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-12-10
- Žinutės: 1327
- Atsiliepimai: 1
#53 2010-12-14 11:44
Sean Nalewanyj- ar ziurejot apie sita ciuveli filma kaip aiskina kaip daryt teisingai visus pratimus? kaip nustebau kad jis daro labai mazai priejimu iki 2, o pakartojimu iki septyniu visur beveik, tik peciams iki 12.
Paskutinį kartą taisė robertass (2010-12-14 11:44)
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#54 2010-12-14 11:49
apie kokius papildus kalba pacioje pabaigoje ?
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#55 2010-12-14 13:28
robertass rašė:
udo's oil ir fish oil? Ar anksčiau?
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#56 2010-12-14 13:55
gazuotas rašė:
robertass rašė:
4.08
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
#57 2010-12-14 14:14
robertass rašė:
gazuotas rašė:
robertass rašė:
4.08
Tai apie riebiąsias rūgštis ir kalba. Kaip žuvų taukai, sėmenų aliejus ir pan. gausūs omega3.
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#58 2010-12-14 14:20
aisku
Neprisijungęs
- Deividito
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-13
- Žinutės: 118
#59 2010-12-14 15:45
robertass rašė:
Sean Nalewanyj- ar ziurejot apie sita ciuveli filma kaip aiskina kaip daryt teisingai visus pratimus? kaip nustebau kad jis daro labai mazai priejimu iki 2, o pakartojimu iki septyniu visur beveik, tik peciams iki 12.
kaip tas filmas vadinasi ?
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#60 2010-12-14 16:59
torente parasyk bodybuilding ir paskutinis pats, paziurekit ir nuomone savo parasykit cia jei ziuresit, nes man neaisku apie tuos jo pvz du pratimus vienai raumenu grupei ir 2x7 pakartojmai.
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
#61 2010-12-14 17:10
robertass rašė:
torente parasyk bodybuilding ir paskutinis pats, paziurekit ir nuomone savo parasykit cia jei ziuresit, nes man neaisku apie tuos jo pvz du pratimus vienai raumenu grupei ir 2x7 pakartojmai.
Rašyk kokie tai pratimai ir kas neaišku.
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#62 2010-12-14 17:26
gazuotas rašė:
robertass rašė:
paziurek filma ta jei idomu nes uztruksiu kol cia surasysiu viska
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
#63 2010-12-14 17:30
robertass rašė:
gazuotas rašė:
robertass rašė:
paziurek filma ta jei idomu nes uztruksiu kol cia surasysiu viska
Aš igiau užtrukčiau filmą žiūrėdamas
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#64 2010-12-14 20:30
gazuotas rašė:
robertass rašė:
gazuotas rašė:
Rašyk kokie tai pratimai ir kas neaišku.paziurek filma ta jei idomu nes uztruksiu kol cia surasysiu viska
Aš igiau užtrukčiau filmą žiūrėdamas
a tai tu ant tiek specas kad tau neidomu filma paziuret, gerai surasysiu kai laiko tureisiu
Neprisijungęs
- jovial
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-02
- Žinutės: 690
#65 2010-12-14 22:09
robertass rašė:
gazuotas rašė:
robertass rašė:
paziurek filma ta jei idomu nes uztruksiu kol cia surasysiu viskaAš igiau užtrukčiau filmą žiūrėdamas
a tai tu ant tiek specas kad tau neidomu filma paziuret, gerai surasysiu kai laiko tureisiu
paziurejau jo kelis video, idomiai kalba zmogus, susidariau programike pagal jo pateiktus pavyzdzius, reiks kada ismegint
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#66 2010-12-14 22:39
jovial rašė:
robertass rašė:
gazuotas rašė:
Aš igiau užtrukčiau filmą žiūrėdamasa tai tu ant tiek specas kad tau neidomu filma paziuret, gerai surasysiu kai laiko tureisiu
paziurejau jo kelis video, idomiai kalba zmogus, susidariau programike pagal jo pateiktus pavyzdzius, reiks kada ismegint
ir kaip gavosi vienai grupei raumenu pvz kazkuriai po du pratikus ir po 2x7 pakartojimus, man tai nesuprantama kad tiek mazai
Neprisijungęs
- jovial
- Dažnas dalyvis
#67 2010-12-15 11:14
robertass rašė:
jovial rašė:
robertass rašė:
a tai tu ant tiek specas kad tau neidomu filma paziuret, gerai surasysiu kai laiko tureisiupaziurejau jo kelis video, idomiai kalba zmogus, susidariau programike pagal jo pateiktus pavyzdzius, reiks kada ismegint
ir kaip gavosi vienai grupei raumenu pvz kazkuriai po du pratikus ir po 2x7 pakartojimus, man tai nesuprantama kad tiek mazai
bicam, tricam, peciam po 2 pratimus, nes per krutines trinke apkraunami ir tricai, per nugaros, bicai. Nugaros pratimus 4 uzsirasiau, krutines 3 , kojom 5 pratimai Dar jis pasakoja kad visi krutines plesimai yra smaukymasis ir yra nereikalingi ir tik pristabdo augima.
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#68 2010-12-15 11:59
jovial rašė:
robertass rašė:
jovial rašė:
paziurejau jo kelis video, idomiai kalba zmogus, susidariau programike pagal jo pateiktus pavyzdzius, reiks kada ismegintir kaip gavosi vienai grupei raumenu pvz kazkuriai po du pratikus ir po 2x7 pakartojimus, man tai nesuprantama kad tiek mazai
bicam, tricam, peciam po 2 pratimus, nes per krutines trinke apkraunami ir tricai, per nugaros, bicai. Nugaros pratimus 4 uzsirasiau, krutines 3 , kojom 5 pratimai
Dar jis pasakoja kad visi krutines plesimai yra smaukymasis ir yra nereikalingi ir tik pristabdo augima.
tai var ir as taip supratau, nu rankas suprantu po du pratimus, vistiek man kazkodel norisi triju rankom. toliau peciam po du pratimus? tai cia du is viso ar pasirinkt kiekvienai grupei peties, nes kaip supratau su stanga ir hanteliais virs galvos kelimas, ir tada kiekvienai daliai priekiui galui su hanteliais, tai sia kiek pratimu iseina? ne du. ir dar del pakartojimu tai irgi nesuprantama pvz peciu 2x7 su stanga, ir su hanteliukais 2x12. ar ne per mazai priejimu. vat subalamutino mane apsvieskit kas
Neprisijungęs
- jovial
- Dažnas dalyvis
#69 2010-12-15 12:15
robertass rašė:
jovial rašė:
robertass rašė:
ir kaip gavosi vienai grupei raumenu pvz kazkuriai po du pratikus ir po 2x7 pakartojimus, man tai nesuprantama kad tiek mazaibicam, tricam, peciam po 2 pratimus, nes per krutines trinke apkraunami ir tricai, per nugaros, bicai. Nugaros pratimus 4 uzsirasiau, krutines 3 , kojom 5 pratimai
Dar jis pasakoja kad visi krutines plesimai yra smaukymasis ir yra nereikalingi ir tik pristabdo augima.
tai var ir as taip supratau, nu rankas suprantu po du pratimus, vistiek man kazkodel norisi triju rankom. toliau peciam po du pratimus? tai cia du is viso ar pasirinkt kiekvienai grupei peties, nes kaip supratau su stanga ir hanteliais virs galvos kelimas, ir tada kiekvienai daliai priekiui galui su hanteliais, tai sia kiek pratimu iseina? ne du. ir dar del pakartojimu tai irgi nesuprantama pvz peciu 2x7 su stanga, ir su hanteliukais 2x12. ar ne per mazai priejimu. vat subalamutino mane apsvieskit kas
peciam tipo pasakojo taip, kad stangos trauka nugarai, apkrauna ir peciu galine galva, tai tereikia priekiniai pratimo ir viduriniai.
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#70 2010-12-15 12:30
jovial rašė:
robertass rašė:
jovial rašė:
bicam, tricam, peciam po 2 pratimus, nes per krutines trinke apkraunami ir tricai, per nugaros, bicai. Nugaros pratimus 4 uzsirasiau, krutines 3 , kojom 5 pratimaiDar jis pasakoja kad visi krutines plesimai yra smaukymasis ir yra nereikalingi ir tik pristabdo augima.
peciam tipo pasakojo taip, kad stangos trauka nugarai, apkrauna ir peciu galine galva, tai tereikia priekiniai pratimo ir viduriniai.
tai iseina stanga hanteliai ir mostai su hanteliukais i prieki ir i sonus- tai iseina 4 pratimai
Neprisijungęs
- jovial
- Dažnas dalyvis
#71 2010-12-15 14:58
robertass rašė:
jovial rašė:
robertass rašė:
tai var ir as taip supratau, nu rankas suprantu po du pratimus, vistiek man kazkodel norisi triju rankom. toliau peciam po du pratimus? tai cia du is viso ar pasirinkt kiekvienai grupei peties, nes kaip supratau su stanga ir hanteliais virs galvos kelimas, ir tada kiekvienai daliai priekiui galui su hanteliais, tai sia kiek pratimu iseina? ne du. ir dar del pakartojimu tai irgi nesuprantama pvz peciu 2x7 su stanga, ir su hanteliukais 2x12. ar ne per mazai priejimu. vat subalamutino mane apsvieskit kaspeciam tipo pasakojo taip, kad stangos trauka nugarai, apkrauna ir peciu galine galva, tai tereikia priekiniai pratimo ir viduriniai.
tai iseina stanga hanteliai ir mostai su hanteliukais i prieki ir i sonus- tai iseina 4 pratimai
nezinau kas tau cia iseina, as pasidariau kariska spaudima ir hanteliu sklaidyma i salis atsisedus
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
#72 2010-12-16 17:22
jovial rašė:
robertass rašė:
jovial rašė:
peciam tipo pasakojo taip, kad stangos trauka nugarai, apkrauna ir peciu galine galva, tai tereikia priekiniai pratimo ir viduriniai.tai iseina stanga hanteliai ir mostai su hanteliukais i prieki ir i sonus- tai iseina 4 pratimai
nezinau kas tau cia iseina, as pasidariau kariska spaudima ir hanteliu sklaidyma i salis atsisedus
parasyk programa kokia padarei ?
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
#73 2010-12-16 18:11
robertass rašė:
gazuotas rašė:
robertass rašė:
paziurek filma ta jei idomu nes uztruksiu kol cia surasysiu viskaAš igiau užtrukčiau filmą žiūrėdamas
Man iki speco kaip rakom iki šanchajaus, bet kiną tingiu žiūrėt.
Neprisijungęs
- Dzinas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-20
- Žinutės: 1753
#74 2011-01-09 20:23
Niekas nezino ar yra kur atsisiust Pumping Iron lietuviu kalba?Arba titrais
Neprisijungęs
- Daryla
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-05
- Žinutės: 362
#75 2011-01-14 21:43
http://www.linkomanija.net/torrent?3989 … ing__TVRip
Testosterone Boys / Тестостероновые юноши
Год выпуска: 2003
Вид спорта: Bodybuilding
Участники: Начинающие спортсмены
Продолжительность: 0:56:19
Комментарий: Профессиональный (одноголосый)
Язык комментариев: Русский
Канал: Reality TV
Качество: TVRip
Формат: AVI
Видео кодек: DivX
Аудио кодек: MP3
Paskutinį kartą taisė Daryla (2011-01-14 21:44)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Video ir foto archyvas
- » Kultūrizmo filmų sąrašas