Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 94
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Robšė...
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#1226 2011-07-09 10:46
Re: Robšė...
Nusipirkau fotika ir pabandziau foto pasidaryt, bet kazkaip nelabai gaunasi - su blicu kazkokie blikai baisus o be blico kazkaip tamsu ir nerysku Arba fotikas lievas arba fotkint nemoku pries veidrodi. Jauciu antras variantas, gal ten koki issklaidyto blico funkcija reikia jungti?
cia 90+kg, talija ~90cm
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2281
- Atsiliepimai: 1
#1227 2011-07-09 10:56
tai robse kelinta valanda eini sportuot? galeciau nufotkint kada nes atrodai tikrai normaliau , fotke tai prastos kokybes kazkaip levai isvis gavosi.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1228 2011-07-09 11:00
Tai tu irgi eladoj sportuoji? Sportuoju po darbo ~18-19val, bet kad klube kazkaip nei siaip nei taip, kaip pamaivos kokie
Matai, zmonos nenoriu prasyt kad nufotkintu, sakys durnius tu ar gejus koks Reiks dar pasinagrinet fotiko nustatymus, kas ten kaip, kiti gi nusifotkina pries veidrodi ir normaliai visai gaunas.
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#1229 2011-07-09 11:04
Robšė rašė:
Tai tu irgi eladoj sportuoji?
Matai, zmonos nenoriu prasyt kad nufotkintu, sakys durnius tu ar gejus koks
Idomus mastymas...
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1230 2011-07-09 11:05
Makleris rašė:
Robšė rašė:
Tai tu irgi eladoj sportuoji?
Matai, zmonos nenoriu prasyt kad nufotkintu, sakys durnius tu ar gejus koksIdomus mastymas...
Gal normalus, jei 38m vyras pries veidrodi staiposi ir i interneta pusnuoges foto deda, tai sam ponimajesh... Cia gal pas mane o ne pas zmona labiau nenormalus mastymas
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#1231 2011-07-09 11:14
Ne tu vienas toks, kuris save fotkina ;d vat zmones nemato problemu del to ) http://bodyspace.bodybuilding.com/photos/
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1232 2011-07-09 11:28
ai pofik, vasara dar nesibaige, gal kur plaze kokiam nusifotkinsiu be problemu
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#1233 2011-07-09 12:10
sportuoju sportuoju eladoi , jau savaite kaip judu su virs, gryzes is uk sulyess , siltnamiuose atidirbes 50laipsniu temperaturoje , per pilva -8cm ir siaip -8kg geriausios dietos, arba delto kad maistas buvo valgomas vien orkaiteje daromas nekaloringas
Paskutinį kartą taisė zookyto (2011-07-09 12:10)
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mintyse
- Registravosi: 2011-05-03
- Žinutės: 1343
- Atsiliepimai: 19
#1234 2011-07-09 13:19
ranka tai gerai atrodo, kaip su krūtine/nugara ar juda?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1235 2011-07-09 13:32
krutine sunkiai, dabar kuris laikas praktiskai tik virsu darau, nes virsaus visai nera. Nugara tikiuos biski juda
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#1236 2011-07-09 13:47
matau kiekvienam savo nepramušimai. Dėl foto.. Aš tai paprašau žmonos, nufotkina, bet sako šitas sportas žydruma atsiduoda. Tiešos yra, kai salėj į narcizus pažiūri tai eina utiutiu. Vienas kitam bickas čiupinėja, kalba tik apie bickas, sapnuoja bickas. Užuojauta šeimoms :d
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1237 2011-07-09 14:22
tai jau taip su tais nepramusimais. Krutinei kai pradedu daryt lygiagretes, tai pradeda reaguot ir kazkas keistis, bet beda tame, kad tik apatinej daly. O kadangi virsuj pas mane visai tuscia, tai ir lygiagreciu nebedarau, dirbu praktiskai tik virsui, gal per kokius metus nors kazkas atsiras. Nes tarkim blauzdos visiskai nejudejo, bet darau, darau, darau kas treniruote ir kad ir sunkiai, bet po truputi storeja, taip kad tiek tos bedos, reikia tik daugiau ar maziau laiko ir dirbt. Krutine ir po atostogu stengsiuos 2 kartus savaitej daryt,kaip minejau, viena sunkesne, spaudimai, o kita plesimai ir lynu suvedimai, pagyvensim - pamatysim, kas is to gausis...
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#1238 2011-07-09 14:26
man pirmas kas pajudejo tai krutine ir blauzda kazkodel.
Neprisijungęs
- SeveloTeam
- Išmestas
- Registravosi: 2011-07-05
- Žinutės: 1039
- Atsiliepimai: 6
#1239 2011-07-09 14:26
O kaip Bounarotti shedevras-Dovydo skulptura?irgi narcizishkumu pasauliui kvepia? Kaip senoves GREECE nuostata, kad kuna reikia tobulinti ir jo nesigedyti,irgi gejishka?paziurekit i shiuolaikinius zmones, shtai ka daro technologijos,yra pamirshtama apie kuno grozi.
Kodel jusu antros puses tai laiko gejishka galiu pasakyti. Rytu europieciai yra stachiokai,jiem nepriimtina kaip gali kitas fotkinti kuna,ir tera iseitis pamatyti pasaulio. Gryzes tampi kitu zmogumi.
taigi tamsta tiesos yra 0 jos pasakyme.
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#1240 2011-07-09 14:30
Tylus rašė:
matau kiekvienam savo nepramušimai. Dėl foto.. Aš tai paprašau žmonos, nufotkina, bet sako šitas sportas žydruma atsiduoda. Tiešos yra, kai salėj į narcizus pažiūri tai eina utiutiu. Vienas kitam bickas čiupinėja, kalba tik apie bickas, sapnuoja bickas. Užuojauta šeimoms :d
na cia del to zydrumo tai jus jau perdedat ,jei nori nusifotkint o ka kas daro tai man asmeniskai ,p.h.j ,jia tai manes neliecia .
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1241 2011-07-09 14:30
zookyto rašė:
sportuoju sportuoju eladoi , jau savaite kaip judu su virs, gryzes is uk sulyess , siltnamiuose atidirbes 50laipsniu temperaturoje , per pilva -8cm ir siaip -8kg
geriausios dietos, arba delto kad maistas buvo valgomas vien orkaiteje daromas nekaloringas
Tai visam grizai? Uzsikalei nors kiek pinigu?
tai tie -8cm per pilva tai ne problema, noresi - greit atgausi
As dazniausia po darbo sportuoju tarpe ~18-19val, o jei savaitgaliais tai tarpe ~11-12val. Tiek kad dienos nera fiksuotos. Kiek anksciau budavo 3-5-7, bet dabar, kai stengiuosi 4 kartus savaitej treniruotis, tai kazkiek slenkasi grafikas. Vakaar tarkim dariau krutines plesimus ir peciu viduri (+blauzdos aisku), o siandien norejau eit kojas daryt, bet jauciu, kad dar truputi reikia pailset, tai kojas eisiu daryt rytoj. Po to turetu buti 2,3,5,6
Neprisijungęs
- kurgitu
#1242 2011-07-09 14:33
Robšė rašė:
tai jau taip su tais nepramusimais. Krutinei kai pradedu daryt lygiagretes, tai pradeda reaguot ir kazkas keistis, bet beda tame, kad tik apatinej daly. O kadangi virsuj pas mane visai tuscia, tai ir lygiagreciu nebedarau, dirbu praktiskai tik virsui, gal per kokius metus nors kazkas atsiras. Nes tarkim blauzdos visiskai nejudejo, bet darau, darau, darau kas treniruote ir kad ir sunkiai, bet po truputi storeja, taip kad tiek tos bedos, reikia tik daugiau ar maziau laiko ir dirbt. Krutine ir po atostogu stengsiuos 2 kartus savaitej daryt,kaip minejau, viena sunkesne, spaudimai, o kita plesimai ir lynu suvedimai, pagyvensim - pamatysim, kas is to gausis...
jai leisit tai as isiterpsiu ir toks patarimas ,daryk krutine su peciais .
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1243 2011-07-09 14:34
tai dabar antroji krutines treniruote kaiptik su peciais ir gaunasi
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1244 2011-07-09 14:46
SeveloTeam rašė:
O kaip Bounarotti shedevras-Dovydo skulptura?irgi narcizishkumu pasauliui kvepia? Kaip senoves GREECE nuostata, kad kuna reikia tobulinti ir jo nesigedyti,irgi gejishka?paziurekit i shiuolaikinius zmones, shtai ka daro technologijos,yra pamirshtama apie kuno grozi.
Kodel jusu antros puses tai laiko gejishka galiu pasakyti. Rytu europieciai yra stachiokai,jiem nepriimtina kaip gali kitas fotkinti kuna,ir tera iseitis pamatyti pasaulio. Gryzes tampi kitu zmogumi.
taigi tamsta tiesos yra 0 jos pasakyme.
Na mano zmona menininke, tai supratima apie klasikines skulpturas ir kuno grozi tikrai turi. O situacijos keistuma su zydrumo prieskoniu mato tame, kad vyras nori nusifotkint pusnuogis ir parodyt nuotraukas kitiems vyrams Uztat ir neprasau jos fotografuoti tam tikslui, nes liksiu nesuprastas, kam man to reikia, negi neuztenka moteru zvilgsniu pirty ar pliaze
Kad atrodyciau raumeningesnis ir tai matytusi pliaze ar kad ir uzsivilkus rubus, pries tai ji nieko pries neturi. Nepasitenkinimas kyla tik del to, kad priauges svorio nakty vartydamasis smarkiau linguoju ciuzini ir taip trukdau miegot
Neprisijungęs
- kurgitu
#1245 2011-07-09 14:52
Robšė rašė:
SeveloTeam rašė:
taigi tamsta tiesos yra 0 jos pasakyme.Na mano zmona menininke, tai supratima apie klasikines skulpturas ir kuno grozi tikrai turi. O situacijos keistuma su zydrumo prieskoniu mato tame, kad vyras nori nusifotkint pusnuogis ir parodyt nuotraukas kitiems vyrams
Uztat ir neprasau jos fotografuoti tam tikslui, nes liksiu nesuprastas, kam man to reikia, negi neuztenka moteru zvilgsniu pirty ar pliaze
Kad atrodyciau raumeningesnis ir tai matytusi pliaze ar kad ir uzsivilkus rubus, pries tai ji nieko pries neturi. Nepasitenkinimas kyla tik del to, kad priauges svorio nakty vartydamasis smarkiau linguoju ciuzini ir taip trukdau miegot
jai lt turi tai yra tokie ciuziniai kazkas apie 1000 kainuoja bet patikek tu galesi vartytis kaip nori net verciantis pasokti ,tavo antroji puse net nejaus
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1246 2011-07-09 15:04
dabar pas mumis yra dormeo, nepigiai kainavo kiek pamenu, bet man asmeniskai nieko stebuklingo, po 2m mano pusej jau duobike susidaarius...
Kurgitu, o gal zinai, kaip tie ciuziniai kur minejai vadinas, kazkokia info, kad prasizonduot?
Neprisijungęs
- kurgitu
#1247 2011-07-09 15:10
Robšė rašė:
dabar pas mumis yra dormeo, nepigiai kainavo kiek pamenu, bet man asmeniskai nieko stebuklingo, po 2m mano pusej jau duobike susidaarius...
Kurgitu, o gal zinai, kaip tie ciuziniai kur minejai vadinas, kazkokia info, kad prasizonduot?
cia draugas nama ispanuos isigijo tai nulekiau aplankyti ir pasiziuret kaip isikure ,na aprodo jis man viska ,sako va ciuziny nupirkau ,sako kad jo zmona neprabustu kai jis keliasi is lovos ,nes ciuzinys nejuda ,sako gali vartytis kaip nori
na as jam sakau netikiu ,negali taip buti kad isvis nejuda ,tai isbandziau ,likau pats nustebes ,tai kai su juo pasikalbesiu butinia uzklausiu kokia firma ir is kur nupirko .
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
#1248 2011-07-09 15:29
kurgitu rašė:
Robšė rašė:
Kurgitu, o gal zinai, kaip tie ciuziniai kur minejai vadinas, kazkokia info, kad prasizonduot?cia draugas nama ispanuos isigijo tai nulekiau aplankyti ir pasiziuret kaip isikure
,na aprodo jis man viska ,sako va ciuziny nupirkau ,sako kad jo zmona neprabustu kai jis keliasi is lovos ,nes ciuzinys nejuda ,sako gali vartytis kaip nori
na as jam sakau netikiu ,negali taip buti kad isvis nejuda ,tai isbandziau ,likau pats nustebes ,tai kai su juo pasikalbesiu butinia uzklausiu kokia firma ir is kur nupirko .
Tai idomu kokia firma,ir kokia kaina.Nes cia yra ciuziniu ir po 1000 euru.Ne kiekvienas gali sau leist tokiu patogumu.
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#1249 2011-07-09 15:57
Robšė rašė:
zookyto rašė:
sportuoju sportuoju eladoi , jau savaite kaip judu su virs, gryzes is uk sulyess , siltnamiuose atidirbes 50laipsniu temperaturoje , per pilva -8cm ir siaip -8kg
geriausios dietos, arba delto kad maistas buvo valgomas vien orkaiteje daromas nekaloringas
Tai visam grizai? Uzsikalei nors kiek pinigu?
tai tie -8cm per pilva tai ne problema, noresi - greit atgausi
As dazniausia po darbo sportuoju tarpe ~18-19val, o jei savaitgaliais tai tarpe ~11-12val. Tiek kad dienos nera fiksuotos. Kiek anksciau budavo 3-5-7, bet dabar, kai stengiuosi 4 kartus savaitej treniruotis, tai kazkiek slenkasi grafikas. Vakaar tarkim dariau krutines plesimus ir peciu viduri (+blauzdos aisku), o siandien norejau eit kojas daryt, bet jauciu, kad dar truputi reikia pailset, tai kojas eisiu daryt rytoj. Po to turetu buti 2,3,5,6
pabuvojau vos pora menesiu, parsiveziau 1000svaru, givenau neblogai, varysiu atgal po nauju kai pabaigsiu mokslus kogero su visam ar ilgesniam laikui. Bet iki nauju metu gal padetis pasikeis nes kai nuvaziavau darbu nebuvo itin daug , ypac birzeli kai visi suvaziavo tai varysiutada kai ju dar nebus. ilysiu ir sedesiu iki vasaros galo kogero, pagivenus ten , kai pajauti ta givenima kad gali sau daug ka daugiau leist nusipirkt ar tai daikta ar tai papildui skirt kas menesi po 200svareliu tai nebesinori grysti.Ypac i lietuviska pardotuve ir ju kainas kosmonautu. Beto man ten oras buvo priimtinesnis prie juros nzn delko , bet neberdavo spuogais, kas lietuvoi tik gryzus kita diena pasipyle keli
Neprisijungęs
- kurgitu
#1250 2011-07-09 16:04
hispano rašė:
kurgitu rašė:
Robšė rašė:
Kurgitu, o gal zinai, kaip tie ciuziniai kur minejai vadinas, kazkokia info, kad prasizonduot?cia draugas nama ispanuos isigijo tai nulekiau aplankyti ir pasiziuret kaip isikure
,na aprodo jis man viska ,sako va ciuziny nupirkau ,sako kad jo zmona neprabustu kai jis keliasi is lovos ,nes ciuzinys nejuda ,sako gali vartytis kaip nori
Tai idomu kokia firma,ir kokia kaina.Nes cia yra ciuziniu ir po 1000 euru.Ne kiekvienas gali sau leist tokiu patogumu.
tai jis ir sake kad mokejo 1000 o firma sake bet as nepamenu ,bet tas bajeris kad salia miegantis zmogus nieko nejaucia tai as nepatikejau kol pats neisbandziau ,na zinai sveikata brangiauses turtas
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 94
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Robšė...