Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Bazzas
Kalbus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-11-04
Žinutės: 50
Atsiliepimai: 0

#1 2017-05-24 23:00

T5

Sveiki, norėčiau sužinot daugiau info apie T5 Burnerį, gal kas bandė kaip poveikis, nes girdėjau kad geras, ir sudėtis jo gera. ECA ( ephedrine, caffeine, aspirin)
Kokie šalutinei poveikiai? Ar vertas dėmesio? Ar kažka lengviau pabandyt? Ieškau pagrinde kaip burnerio numest nereikiamus kg, bet jeigu sudetis su kofeinu ir kitais priedais tai manau į naudą, nereikia pre

Paskutinį kartą taisė Bazzas (2017-05-24 23:33)

Neprisijungęs

FakeNatty
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-03-09
Žinutės: 327
Atsiliepimai: 4

#2 2017-05-25 22:48

Re: T5

Viskas pagrinde vistiek remsis i dieta. Nesitekek stebuklu, tik tiek, kad smagiau judesis per trefkes, galesi intensyviau sportuot, ko pasekoje ir riebalo daugiau sudeginsi.

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#3 2017-05-25 23:43

FakeNatty rašė:

Viskas pagrinde vistiek remsis i dieta. Nesitekek stebuklu, tik tiek, kad smagiau judesis per trefkes, galesi intensyviau sportuot, ko pasekoje ir riebalo daugiau sudeginsi.

Sietos laikotarpiu dar pliusu pavadinčiau apetito sumažinimą. Dėl ko niekad nenaudočiau kcal pliuse sėdint jokių pwo su dmaa ir t.t. Nes po trenkės vos nevemiant reikia valgyt.

Neprisijungęs

Bazzas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2014-11-04
Žinutės: 50

#4 2017-05-26 10:34

Ok supratau, manau verta pabandyti. Nesitikiu stebuklo, bet vistiek smile

Neprisijungęs

enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1695
Atsiliepimai: 6

#5 2017-06-30 17:49

Man asmeniškai geriausiai veikiantis dalykas smile  super, kiek bandžiau, tiek veikia. Niekados nenuvylė,- žinoma pirmoje vietoje mityba. Man kažkaip nuovargį nuimdavo, ištvarmės daugiau buvo, ko pasekoje daugiau padarydavau tiek kardio tiek su svoriais pakartojimų. Bet kažkokio jėgų padidėjimo nebuvo. Geriausiai veikiantis iš visų fat burnerių/pwo. Sėdint klc minuse veikia super. Man jis apetito nenuimdavo nekiek smile Kas svarbiausia nuo jo nebūdavo "energy crasho" bent man kaip nuo oxy elite pro ar doriano BB. Viskas taip palengva, toks tolygus energijos lygis ,jokių didelių bangavimų. Bet darant kardio atsargiai reiktu jeigu dar klc minuse esi, gali persistengti smile

Neprisijungęs

Perfectionist82
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-02-25
Žinutės: 797

#6 2017-07-01 02:31

enox rašė:

Man asmeniškai geriausiai veikiantis dalykas smile  super, kiek bandžiau, tiek veikia. Niekados nenuvylė,- žinoma pirmoje vietoje mityba. Man kažkaip nuovargį nuimdavo, ištvarmės daugiau buvo, ko pasekoje daugiau padarydavau tiek kardio tiek su svoriais pakartojimų. Bet kažkokio jėgų padidėjimo nebuvo. Geriausiai veikiantis iš visų fat burnerių/pwo. Sėdint klc minuse veikia super. Man jis apetito nenuimdavo nekiek smile Kas svarbiausia nuo jo nebūdavo "energy crasho" bent man kaip nuo oxy elite pro ar doriano BB. Viskas taip palengva, toks tolygus energijos lygis ,jokių didelių bangavimų. Bet darant kardio atsargiai reiktu jeigu dar klc minuse esi, gali persistengti smile

Kiek sugrįžo lašiniu, a? Po šito labai gerai veikiančio stebuklingo eliksyro😀

Neprisijungęs

sidaz
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-29
Žinutės: 958
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 1

#7 2017-07-01 12:23

naudojau t3 pries 3 metus tai nubere ranka tai tiek is ju naudos

energija nuima, nes kofeino daug, bet is kitos puses isdegina adrenalus tai kita diena gali buti xujova, nebent kas diena kalsi, o tada ilgalaikiu isdegins adrenalus dar stipriau

Paskutinį kartą taisė sidaz (2017-07-01 12:24)

Neprisijungęs

enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1695
Atsiliepimai: 6

#8 2017-07-01 20:10

Jokie lašiniai man nesugryžta niekados, viskas priklauso nuo mitybos. Kolega,Jūs kažką maišote

Neprisijungęs

Perfectionist82
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-02-25
Žinutės: 797

#9 2017-07-02 13:55

enox rašė:

Jokie lašiniai man nesugryžta niekados, viskas priklauso nuo mitybos. Kolega,Jūs kažką maišote

Na jeigu lašiniu negrizo, tai ir nauju raumenu neatejo. Be lašine nebus ir raumene😀

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net