- rubizzz
- Dažnas senbūvis

- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#3801 2018-08-10 15:05
Re: Blevyzgos V dalis
Audrius rašė:
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
Ko cia verki utiutiu, kazkoks uzisgaves atrodai, kad tokia litanija prirasei nieko nezinodamas apie mane. Dabar sudu prirasei, as turiu tau rasyt kas kaip yra? Atsilupeli, normaliai paklaustum, atsakyciau. Aplomai prisvaigai visiskaiparodyk bent vieną ašarą?
kam man klaust, jei esi jau pats rašęs anksčiau? nelabai man įdomu tavo reikalai, uždaviau klausimą paprastą, jei jau tokios pažintys ir viskas jau nuspręsta užkulisiuose, tai apšviesk ir mus kas nugalės? eisim bapkių pastatyt
![]()
o tu dabar tik vartais, litanija.. ne taip paklausei..
o kas per bėdos, kad 2 sakiniai jau litanija? susikaupt sunku?nebemalk sudo, nusileisk ant zemes ir klausk neissipisinedamas ir speliodamas nesamones kazkokias, kaip mazas vaikas, jei jau taip idomu
as nekalbu viska zinantis ir nezinau juk kas laimes, kur taip sakiau? Pazistu ir esu keliaves po LT su jais, bendraves keleta dienu, kai paskutini karta buvo cia. Ir nors beveik nesidomiu tuo UFC, bet vistiek priklausinejau nemazai idomiu dalyku. O siaip tebedraugauju su saviske, kitos panos ir nera buve rimtos, taip, kad sudu nerasinek kita karta...
p.s. pana bendrauja su ja, tai ji retai net buna online, bet paprasiau, kad paklaustu kas laimes pagal ja. ir tikrai nesakysiu cia ka atrasys
matai, jei jau užmeti kad mes čia nusišnekam ir nieko nesuprantam, iš kavos tirščių buriam, tai po to kažkaip kažką paaiškini. o tu parašei nieko, apie nieką. šūda sumalei ir tiek. nu bet bile geriau jautiesi nuo to 
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3802 2018-08-10 15:07
Audrius rašė:
ir logiskai mastyk, galvoji visi UFC kovotojai zino, ka nupirko kazkokie keli milijardieriai?
visiems ima ir pasako. Jie tik gali tureti daug labiau pagrista nuomone del ateinanciu kovu
arba pavydolei, kuriems nepasisekė gali heitinti ir aiškinti, kad viskas ten nupirkta 
bet čia irgi.. neargumentuoju. tik pamąstymui..
Paskutinį kartą taisė rubizzz (2018-08-10 15:08)
Neprisijungęs
- Audrius
- buvęs Katukas

- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 5862
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#3803 2018-08-10 15:13
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
rubizzz rašė:
parodyk bent vieną ašarą?kam man klaust, jei esi jau pats rašęs anksčiau? nelabai man įdomu tavo reikalai, uždaviau klausimą paprastą, jei jau tokios pažintys ir viskas jau nuspręsta užkulisiuose, tai apšviesk ir mus kas nugalės? eisim bapkių pastatyt
![]()
o tu dabar tik vartais, litanija.. ne taip paklausei..
o kas per bėdos, kad 2 sakiniai jau litanija? susikaupt sunku?nebemalk sudo, nusileisk ant zemes ir klausk neissipisinedamas ir speliodamas nesamones kazkokias, kaip mazas vaikas, jei jau taip idomu
as nekalbu viska zinantis ir nezinau juk kas laimes, kur taip sakiau? Pazistu ir esu keliaves po LT su jais, bendraves keleta dienu, kai paskutini karta buvo cia. Ir nors beveik nesidomiu tuo UFC, bet vistiek priklausinejau nemazai idomiu dalyku. O siaip tebedraugauju su saviske, kitos panos ir nera buve rimtos, taip, kad sudu nerasinek kita karta...
p.s. pana bendrauja su ja, tai ji retai net buna online, bet paprasiau, kad paklaustu kas laimes pagal ja. ir tikrai nesakysiu cia ka atrasysmatai, jei jau užmeti kad mes čia nusišnekam ir nieko nesuprantam, iš kavos tirščių buriam, tai po to kažkaip kažką paaiškini. o tu parašei nieko, apie nieką. šūda sumalei ir tiek. nu bet bile geriau jautiesi nuo to
nu utiutiu...as nieko nesumaliau, tu sumalei ir nesupranti dar???
as tiesiog nieko nepasakiau, bet ir nespeliojau nesamoniu, kaip TU. Jei nemoki paklaust normaliai, kaip zmogus, tai kita karta net nebespeliok.
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3804 2018-08-10 15:15
Audrius rašė:
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
nebemalk sudo, nusileisk ant zemes ir klausk neissipisinedamas ir speliodamas nesamones kazkokias, kaip mazas vaikas, jei jau taip idomuas nekalbu viska zinantis ir nezinau juk kas laimes, kur taip sakiau? Pazistu ir esu keliaves po LT su jais, bendraves keleta dienu, kai paskutini karta buvo cia. Ir nors beveik nesidomiu tuo UFC, bet vistiek priklausinejau nemazai idomiu dalyku. O siaip tebedraugauju su saviske, kitos panos ir nera buve rimtos, taip, kad sudu nerasinek kita karta...
p.s. pana bendrauja su ja, tai ji retai net buna online, bet paprasiau, kad paklaustu kas laimes pagal ja. ir tikrai nesakysiu cia ka atrasysmatai, jei jau užmeti kad mes čia nusišnekam ir nieko nesuprantam, iš kavos tirščių buriam, tai po to kažkaip kažką paaiškini. o tu parašei nieko, apie nieką. šūda sumalei ir tiek. nu bet bile geriau jautiesi nuo to
nu utiutiu...as nieko nesumaliau, tu sumalei ir nesupranti dar???
![]()
as tiesiog nieko nepasakiau, bet ir nespeliojau nesamoniu, kaip TU. Jei nemoki paklaust normaliai, kaip zmogus, tai kita karta net nebespeliok.
aš pas tave ko dar paklaust turiu??? 
gal dar nusilenkt prieš tamstelę? 

be abejo, kad spėlioju, kaip ir visi čia. negalima? 
Neprisijungęs
- Audrius
- buvęs Katukas

- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 5862
#3805 2018-08-10 15:19
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
rubizzz rašė:
matai, jei jau užmeti kad mes čia nusišnekam ir nieko nesuprantam, iš kavos tirščių buriam, tai po to kažkaip kažką paaiškini. o tu parašei nieko, apie nieką. šūda sumalei ir tiek. nu bet bile geriau jautiesi nuo tonu utiutiu...as nieko nesumaliau, tu sumalei ir nesupranti dar???
![]()
be abejo, kad spėlioju, kaip ir visi čia. negalima?
geriau 10 atsispaudimu uz tamstele 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2835
#3806 2018-08-10 15:21
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
ir logiskai mastyk, galvoji visi UFC kovotojai zino, ka nupirko kazkokie keli milijardieriai?
visiems ima ir pasako. Jie tik gali tureti daug labiau pagrista nuomone del ateinanciu kovu
arba pavydolei, kuriems nepasisekė gali heitinti ir aiškinti, kad viskas ten nupirkta
Rubi, gal tu vis dar kalėdų seneliu tiki?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3807 2018-08-10 15:21
Audrius rašė:
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
nu utiutiu...as nieko nesumaliau, tu sumalei ir nesupranti dar???![]()
be abejo, kad spėlioju, kaip ir visi čia. negalima?geriau 10 atsispaudimu uz tamstele
nah, per daug tingus aš tam 

Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3808 2018-08-10 15:21
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Audrius rašė:
bet čia irgi.. neargumentuoju. tik pamąstymui..Rubi, gal tu vis dar kalėdų seneliu tiki?
ką turi omeny? o tai iš kur dovanėlės po egle atsiranda? 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3809 2018-08-10 15:25
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
bet čia irgi.. neargumentuoju. tik pamąstymui..Rubi, gal tu vis dar kalėdų seneliu tiki?
ką turi omeny? o tai iš kur dovanėlės po egle atsiranda?
O tai kodėl šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3810 2018-08-10 15:27
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Rubi, gal tu vis dar kalėdų seneliu tiki?ką turi omeny? o tai iš kur dovanėlės po egle atsiranda?
O tai kodėl šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
o kur aš rašiau, kad šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3811 2018-08-10 15:28
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
ką turi omeny? o tai iš kur dovanėlės po egle atsiranda?O tai kodėl šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
o kur aš rašiau, kad šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
Čia kažkaip panašiai pasirode
rubizzz rašė:
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3812 2018-08-10 15:32
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
O tai kodėl šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?o kur aš rašiau, kad šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?
Čia kažkaip panašiai pasirode
rubizzz rašė:
na dėl to ir pabrėžiau, kad čia ne argumentas, o tik mintis pamąstymui. realiai nei aš, nei tu, nei katukas nežinom kaip ten kas iš tikro. tik spėliot galim.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3813 2018-08-10 15:34
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
o kur aš rašiau, kad šitos kovos niekas nenupirko gal žinai ar numanai?Čia kažkaip panašiai pasirode
rubizzz rašė:
bet čia irgi.. neargumentuoju. tik pamąstymui..na dėl to ir pabrėžiau, kad čia ne argumentas, o tik mintis pamąstymui. realiai nei aš, nei tu, nei katukas nežinom kaip ten kas iš tikro. tik spėliot galim.
O iš kur tu žinai, kad mes nežinom kaip ten kas iš tikro?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3814 2018-08-10 15:36
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Čia kažkaip panašiai pasirodena dėl to ir pabrėžiau, kad čia ne argumentas, o tik mintis pamąstymui. realiai nei aš, nei tu, nei katukas nežinom kaip ten kas iš tikro. tik spėliot galim.
O iš kur tu žinai, kad mes nežinom kaip ten kas iš tikro?
oi, tik nepradėk čia išvedžiojimų
čia kai nori prie stulpo p r i s i p i s t 
tai jei žinai, tai sakyk kas laimės 
Paskutinį kartą taisė rubizzz (2018-08-10 15:36)
Neprisijungęs
- harakiri
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2013-01-05
- Žinutės: 488
- Atsiliepimai: 0
#3815 2018-08-10 15:38
Bliot, kaip gerai kad nesidomiu situo sportu , nes butu utiutiu speliuot kuris ten kury nupirko 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3816 2018-08-10 15:39
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
na dėl to ir pabrėžiau, kad čia ne argumentas, o tik mintis pamąstymui. realiai nei aš, nei tu, nei katukas nežinom kaip ten kas iš tikro. tik spėliot galim.O iš kur tu žinai, kad mes nežinom kaip ten kas iš tikro?
oi, tik nepradėk čia išvedžiojimų
tai jei žinai, tai sakyk kas laimės
Patikėk tau geriau nežinot
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3817 2018-08-10 15:40
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
O iš kur tu žinai, kad mes nežinom kaip ten kas iš tikro?oi, tik nepradėk čia išvedžiojimų
tai jei žinai, tai sakyk kas laimėsPatikėk tau geriau nežinot

jei tik tokie argumentai, tai gal tuom ir baikim 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3818 2018-08-10 15:41
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
oi, tik nepradėk čia išvedžiojimųčia kai nori prie stulpo p r i s i p i s t
tai jei žinai, tai sakyk kas laimėsPatikėk tau geriau nežinot
jei tik tokie argumentai, tai gal tuom ir baikim
Aš ta prasme kad labai gerai tave pažįstu, aš žinau kad tokios naujienos tau kerta per kelius, va paranojos užeina varžteliai atsisuka
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3819 2018-08-10 15:49
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Patikėk tau geriau nežinot
jei tik tokie argumentai, tai gal tuom ir baikimAš ta prasme kad labai gerai tave pažįstu, aš žinau kad tokios naujienos tau kerta per kelius, va paranojos užeina varžteliai atsisuka
o wow, džiaugiuosi kad tu mane labai gerai pažįsti. googlini? stalkini? naktimis sapnuoji? save lieti apie mane galvodamas?
turėčiau jaustis pagerbtas, bet kažkaip nejauku. nesu to vertas. gal nereikia? 
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6492
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#3820 2018-08-10 15:50
Kaip pi**iau i kupras as jum...
Paskutinį kartą taisė fitnesas (2018-08-10 15:51)
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3821 2018-08-10 15:51
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
jei tik tokie argumentai, tai gal tuom ir baikimAš ta prasme kad labai gerai tave pažįstu, aš žinau kad tokios naujienos tau kerta per kelius, va paranojos užeina varžteliai atsisuka
o wow, džiaugiuosi kad tu mane labai gerai pažįsti. googlini? stalkini? naktimis sapnuoji? save lieti apie mane galvodamas?
turėčiau jaustis pagerbtas, bet kažkaip nejauku. nesu to vertas. gal nereikia?
Baigiam šita tema
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3822 2018-08-10 15:52
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Aš ta prasme kad labai gerai tave pažįstu, aš žinau kad tokios naujienos tau kerta per kelius, va paranojos užeina varžteliai atsisukao wow, džiaugiuosi kad tu mane labai gerai pažįsti. googlini? stalkini? naktimis sapnuoji? save lieti apie mane galvodamas?
turėčiau jaustis pagerbtas, bet kažkaip nejauku. nesu to vertas. gal nereikia?Baigiam šita tema
kaip pasakysi dėde. ne aš lygioj vietoj p r i s i p i s a u 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3823 2018-08-10 15:59
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
turėčiau jaustis pagerbtas, bet kažkaip nejauku. nesu to vertas. gal nereikia?Baigiam šita tema
kaip pasakysi dėde. ne aš lygioj vietoj p r i s i p i s a u
Nesvarbu kas prisi.piso, svarbu kas sugebėjo pirmas atsip.ist
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis

#3824 2018-08-10 16:01
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Baigiam šita temakaip pasakysi dėde. ne aš lygioj vietoj p r i s i p i s a u
Nesvarbu kas prisi.piso, svarbu kas sugebėjo pirmas atsip.ist
nesvarbu, kad n u s i p e z i, svarbu p r i s i p i s t i, nes taip visi geziukai kieme daro 
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

#3825 2018-08-10 16:03
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
rubizzz rašė:
kaip pasakysi dėde. ne aš lygioj vietoj p r i s i p i s a uNesvarbu kas prisi.piso, svarbu kas sugebėjo pirmas atsip.ist
nesvarbu, kad n u s i p e z i, svarbu p r i s i p i s t i, nes taip visi geziukai kieme daro
Svarbu tu taip nedaryk
Neprisijungęs
El. parduotuvė