- Simas545
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-08-20
- Žinutės: 83
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-02-26 20:03
Krč,šis dalykas tiesiog mane slegia..
Situacija paprasta cia:"nu krc isejau is kacialkos,einu sau ramiai girdziu man rekia "PALAUK utiutiu" atsisuku ziuriu * ir * ir kiti..Nu utiutiu nko..Atsisuku ziuriu tie bega nu as i kojas
utiutiu begu begu visas pavarges paduses,ziuriu nera,nu utiutiu atsikvepiu..einu..ziuriu atbega utiutiu vienas xalujavas pats pirmas o kiti gale ten,nu as dar labiau i kojas,galvojau tase ismest
,bet utiutiu..nu begu utiutiu paskui kelia skersas begau
vos nenutrenke ten manes..
nu begu toliau,galvoju ar pas drauga begt,bet bbz ar jis namie,nu tada pakeliuj mentura taj galvoju utiutiu gal dabegsiu nes iki namu vos ne km dar
,nu iejau siaip ne taip
pasakiau kas ir kaip,sako nu prisesk pailsek,poto sako varom pasivazinet sakau nu gerai,sako kur jie gali but nu sakau ka zn dbr jau kur jie
sako tj gal namo nuvezt?sakau nu butu visai gerai,sako o nori kad jiem pizdy duociau?sakau nu nez nez nes paskui man 2x gali but..nu sako gal visdelto,namo nuvezu i vsio nu ir as gyvas"
Atsiprasau del keiksmazodziu..Viskas vyko sekmadieni apie 15:46min..Na zodziu su jais viskas baigta ,tiesiog issiaaiskinom kame kojines..Na o dbr prie reikalo,penktadieni susikivircijau su tokiu is kietesniu klasioku..Zodziu del sh viskas..Bet neesme,nu ka jis?Vis zyzia ir pns..Grasina susidorot
,o jei ka xebra turi ir jis..Manau,kad as jo kolkas nepaimciau,o gangu klanu sukelt as nenoriu..Tai va pati esme:
Kaip iveikt tokia keista baime ar fobija?Tiesiog bijau ar nemegstu mustis.Ka tokiu atveju reiktu daryt?Tikrai noreciau sulaukti draugisku patarimu is jusus puses .O nuo saves manau,kad reiktu,man dar "paaugti" svoriu ir pns..O augimo laikotarpiu ir kriause patrankyt,ir siaip tampytis ir dar velniai zino ka..Ir prie to,kox smugis (pradinis) efektingiausias?
Paskutinį kartą taisė Simas545 (2008-02-26 20:03)
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#2 2008-02-26 20:26
Re: Krč,šis dalykas tiesiog mane slegia..
Siūlyčiau pradėti lankyti kovos menus.. Aš pats metus lankiau laisvasias imtynes.. Labai į naudą išėjo..
Dėl tos baimės esmė tokia, kad jei nenorėsi, kad tavęs sutryptų tai vanosi vien jau iš reflekso.. Visą gyvenimą gi neišbijosi.. Sudalyvaut ir tokiuose dalykuose reikia, kad įgauti gyvenimiškos patirties. Siūlyčiau dar pasidovanot pradžiai dujų balionėlį ir teleskopinę lazdą.. Bus drąsiau..
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#3 2008-02-26 20:28
Na matai,pas mus tik karate yra..O daugiau nieko.. ,o del teleskopines lazdos tj cia ar nebaisiau uz kasteta?
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#4 2008-02-26 20:59
Simas545 rašė:
Na matai,pas mus tik karate yra..O daugiau nieko..
,o del teleskopines lazdos tj cia ar nebaisiau uz kasteta?
Kaip čia pasakius..
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#5 2008-02-26 21:00
Na bet matai,su sitais ginklais tj irgi gali blogai baigtis..Tarkim jei nespejant susigaudyt ta lazda atkerta..?Arba galu gale mentai ja atkerta.. ,o del balionelio tai net nez.
Paskutinį kartą taisė Simas545 (2008-02-26 21:01)
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#6 2008-02-26 21:14
Simas545 rašė:
Na bet matai,su sitais ginklais tj irgi gali blogai baigtis..Tarkim jei nespejant susigaudyt ta lazda atkerta..?Arba galu gale mentai ja atkerta..
,o del balionelio tai net nez.
Dabar paklausiu taip.. Kiek tau metų?
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-05
- Žinutės: 347
#7 2008-02-26 21:15
bedos kaip ir visur tarp jaunimo, ir man panasiai buvo, ti as nebegau, bet aisku ir gavau, gavau gavau. utiutiu yra. bet paskuj tokia paranoja kad vel kas bus, eini ir zvalgais per peti. Zinai kas padejo? testosteronas i sikna, dingsta visos baimes o lankyt gali ka nori, pries 10 vistiek nepasokinesi
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#8 2008-02-26 21:22
BadSanta rašė:
bedos kaip ir visur tarp jaunimo, ir man panasiai buvo, ti as nebegau, bet aisku ir gavau, gavau gavau. utiutiu yra. bet paskuj tokia paranoja kad vel kas bus, eini ir zvalgais per peti. Zinai kas padejo? testosteronas i sikna, dingsta visos baimes
o lankyt gali ka nori, pries 10 vistiek nepasokinesi
Na nemanau, kad sterai šiuo atveju labai padėtų.. Geriau jau palankytų ką.. Gautų ten karts nuo karto į galvą, bent pramoktų kaltis
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#9 2008-02-26 21:25
Man 15 .Nez nez..Siaip aisku nebegiosiu bet manau,reikia man dar sustipret,kad galeciau labiau pasitiket savom jegom
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#10 2008-02-26 21:30
Lankes as nemazai laiko. gal del to ir nebegau, buciau beges, gal buciau negaves
O sterai man padejo tuo, kad sulej girziu einant kazka sneka, sustojau ir sakau:
-Nori man kanors pasakyti.
- jo, noriu
-tai sakyk
- ten bla bla.
Tada sakau einam i lauka ir isnaujo persnekesim. ju ten buvo kokie penki, o as vienas. ir pamyzo eit i lauka.
Testosteronas yra testosteronas, atlieka savo darba na aisku kai jam 15 metu tai ir steram anksti ir priesintis, geriausiai susirast stoga
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#11 2008-02-26 21:39
BadSanta rašė:
Lankes as nemazai laiko. gal del to ir nebegau, buciau beges, gal buciau negaves
O sterai man padejo tuo, kad sulej girziu einant kazka sneka, sustojau ir sakau:
- jo, noriu
-tai sakyk
- ten bla bla.
Tada sakau einam i lauka ir isnaujo persnekesim. ju ten buvo kokie penki, o as vienas. ir pamyzo eit i lauka.
Testosteronas yra testosteronas, atlieka savo darbana aisku kai jam 15 metu tai ir steram anksti ir priesintis, geriausiai susirast stoga
Reik, kad susirastų kas gerų "priomų" pamokintų Mane dėdulė kai primokė tokių triukų tai uch..
Ai beje prisiminiau.. Parsisiųsk "Bas Rutten's Lethal Self-Defense System" - geras filmas apie savigyną.
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#12 2008-02-26 21:42
Blindness rašė:
BadSanta rašė:
- jo, noriu
-tai sakyk
- ten bla bla.
Testosteronas yra testosteronas, atlieka savo darbana aisku kai jam 15 metu tai ir steram anksti ir priesintis, geriausiai susirast stoga
Reik, kad susirastų kas gerų "priomų" pamokintų
Mane dėdulė kai primokė tokių triukų tai uch..
![]()
Ai beje prisiminiau.. Parsisiųsk "Bas Rutten's Lethal Self-Defense System" - geras filmas apie savigyną.
Aha, basas achujenas bet padarysi taip kaip jis moke ir uzsilenks koks ciuvas, ten padazus i akis pilsto
su bokalais i nosi
tas gal ir paimtu kokius 7
bet tik jis, ne mes
Paskutinį kartą taisė BadSanta (2008-02-26 21:43)
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#13 2008-02-26 21:46
Ai filmai ir lieka filmais..Reikia in real ko nors .Testeronas :DDD blem neblogas budas cia tavo
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#14 2008-02-26 21:58
ten ne filmas, tem mokomoji medziaga sakei yra karate pas tave, eik ir lankyk
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#15 2008-02-26 22:05
Nenoriu as tos karate..
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#16 2008-02-26 22:08
Simas545 rašė:
Nenoriu as tos karate..
kodel? daug ko zmones nenori. Todel ir lieka nieko nepasieke. stangas kilnoti nori, o tvarkingai maitintis - ne. ir nieko is to nesigauna
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#17 2008-02-26 22:14
Simas545 rašė:
Nenoriu as tos karate..
Tai pala... Kokių tada stebuklingų būdų nori? Jei nori, kad nebūtų kovos baimės tai tu ir turi kovoti.. Pagauni?
Aš pamenu savo pirmasias varžybas Šiauliuose... Kategorija iki 78 kg.. Galvojau suvalgys mane, bet kai pradedi kovot pagauna instinktai ir tada jau galvoje sukasi tik noras nugalėt ir nebūt pačiam nugalėtam.. O karate tikrai tau būtų neprošal: smūgių technika, lankstumas tikrai priverstų tave pasijusti labiau pasitikinčiu..
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#18 2008-02-26 22:20
Blindness rašė:
Simas545 rašė:
Nenoriu as tos karate..
Tai pala... Kokių tada stebuklingų būdų nori?
Jei nori, kad nebūtų kovos baimės tai tu ir turi kovoti.. Pagauni?
Aš pamenu savo pirmasias varžybas Šiauliuose... Kategorija iki 78 kg.. Galvojau suvalgys mane, bet kai pradedi kovot pagauna instinktai ir tada jau galvoje sukasi tik noras nugalėt ir nebūt pačiam nugalėtam.. O karate tikrai tau būtų neprošal: smūgių technika, lankstumas tikrai priverstų tave pasijusti labiau pasitikinčiu..
Koks stilius? laimejei?
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
#19 2008-02-26 22:22
Blindness rašė:
Simas545 rašė:
Nenoriu as tos karate..
Tai pala... Kokių tada stebuklingų būdų nori?
Jei nori, kad nebūtų kovos baimės tai tu ir turi kovoti.. Pagauni?
Bet gi tarkim pas mus ten KYOKUSHIN stilius ar kaip ten..Nu tai ka zn..Bet utiutiu..Dirzu laikymai ir pns.
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#20 2008-02-26 22:29
kyokushin vienas is ziauriausiu stiliu karate. del to, kad pilno kontakto, suaugusiuos taskas tik tada kai nokdaunas. o dirzus siaip gali ir nelaikyt jei nenori. sakysi treneriuj kad nelaikau, o noriu kovot
Neprisijungęs
- Degradas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-10-26
- Žinutės: 350
#21 2008-02-26 22:38
kai man ta karate.. bent pasmus moko "baletiniu judesiu" o ne karate as nelankiau bet draugai sake
man irgi buvo klasei kad vienam tokiam nepatikau ir uz akiu apkalbinejo tai uzpuoliau uz pirma pasitaikiusi menktnieki ir ko pats nesitikejes gerai prilupau ta patarsiu ir tau nu nebent gyveni kokiam agresyviam mieste (as is vilniaus )
Neprisijungęs
- justas_
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-17
- Žinutės: 286
#22 2008-02-26 23:26
15 metu, tai manau dar tas amzius kada mustynes "vyksta", tai yra smugiai eina ish abieju pusiu.Ir tu musiesi.Man dabar 21, paziuriu ash y savo amziaus zmones, ~50% tu zmoniu su ju jega vienas smugis jau yra lemiamas.no fun
O del baimes, kai ipis viena, dings baime, ateis inirsis , tu gi kacialka lankai, kuom tu visokiems marozams nusileidi?O ir amzius dar ciuju, kada pasimust dar visai idomu
.
Paskutinį kartą taisė justas_ (2008-02-26 23:28)
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#23 2008-02-26 23:34
KISHKIKOJAKUSHIN kakutis, nueik muay thay palankyt, bet manau kad po keliu trefkiu mesi, nes gerai atspardys galva
O baimes jausma, tai ne taip lengva nugalet, dazniausiai jis lieka visa paauglyste, nebent gauni smegenu sutrenkima ar siaip steroidus pradedi vartot
Realiai turi parodyt jiem savo vieta ir gerai sulauzyt.. Patikek pades, gi jie vaikai, o vaikai viena kart gave, antro nebenori....
O jei nusileisi, tai tik dauges kas spjaudys ant tavo galvos
sekmes
Neprisijungęs
- po
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2007-02-19
- Žinutės: 402
#24 2008-02-27 08:22
KYOKUSHIN
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
#25 2008-02-27 09:55
tereikia pirma syk gaut smugi, o poto jau supranti kad tie smugiai nera jau tokie baisus, tuo paciu dingsta baime.
Neprisijungęs