- Ceburator
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Raumeniskes
- Registravosi: 2008-04-21
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-04-22 21:57
Nuo ceburator
Sveiki, Esu sportininkas megejas,sportuoju svariai, be jokios chemijos. Naudoju papildus: Proteina whey pro 100% ir amino. beabejo ir valgyt neuzmirstu.
http://public.fotki.com/Proteinas/kulturizmas/
Metai: 20
Ugis 177cm
Svoris 75kg
Baziniai pratimai: Spaudimas su 85kg Pritupimai 115kg
Max kolkas nebandau, nes nera nebutina.
Sportuoju 3 metus~ su pertraukom
Issamesne info ir foto bus veliau.
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#2 2008-04-22 22:01
Re: Nuo ceburator
Kaip per 3 metus visiskas 0.
Neprisijungęs
- Spiglyz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-27
- Žinutės: 511
#3 2008-04-22 22:04
ka tu ten tuos 3metus veikei kad ir supertaraukom bet tai vistiek vaizdelis nieko gero !
Neprisijungęs
- bumbulas*
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-16
- Žinutės: 224
#4 2008-04-22 22:06
Plienas rašė:
geras paskatinimas normaliai atrodai,bet tobulumui ribu nera,bet jei savo malonumui sportuoji tai pagal mane jau gana mases ir raumenu,bet aisku palaikyk ir toliau forma
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
#5 2008-04-22 22:21
bumbulas* rašė:
Plienas rašė:
geras paskatinimas
normaliai atrodai,bet tobulumui ribu nera,bet jei savo malonumui sportuoji tai pagal mane jau gana mases ir raumenu,bet aisku palaikyk ir toliau forma
Tai kaip suprantu deti foto reik tam kad komentuotume,o ne paskatas dalint,ka dirbo ta ir uzsidirbo.
Neprisijungęs
- Ceburator
- Naujas dalyvis
#6 2008-04-22 22:27
Cia jau kaip jum atrodoto tai taip bet nei ash po lepma fotkinaus, ar ne pries pat objektyva kaip dauguma, tai taip ir atrodo
o sportuoju tai del saves ir viskas normalei
Neprisijungęs
- bumbulas*
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-16
- Žinutės: 224
#7 2008-04-22 22:27
Plienas rašė:
bumbulas* rašė:
Plienas rašė:
geras paskatinimas
normaliai atrodai,bet tobulumui ribu nera,bet jei savo malonumui sportuoji tai pagal mane jau gana mases ir raumenu,bet aisku palaikyk ir toliau forma
Tai kaip suprantu deti foto reik tam kad komentuotume,o ne paskatas dalint,ka dirbo ta ir uzsidirbo.
nu man tai atrodo sitam forume yra tikrai kraupai atrodanciu dalyviu
Neprisijungęs
- Ceburator
- Naujas dalyvis
#8 2008-04-22 22:29
bumbulas* rašė:
Plienas rašė:
bumbulas* rašė:
geras paskatinimas
nu man tai atrodo sitam forume yra tikrai kraupai atrodanciu dalyviu
Cia tu apie ka?
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#9 2008-04-22 22:29
Plienas rašė:
bumbulas* rašė:
Plienas rašė:
geras paskatinimas
O man tai visai normaliai atrodo. Taip, kad su savo pasisakymais visiskas 0 gali sleptis Kolkas tu esi visiskas nulis. Va tik tiek, kad biski silpnokai, kaip per tris metus. Bet sportas sportui nelygus.
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#10 2008-04-22 22:30
Ceburator rašė:
Sveiki, Esu sportininkas megejas,sportuoju svariai, be jokios chemijos. Naudoju papildus: Proteina whey pro 100% ir amino. beabejo ir valgyt neuzmirstu.
http://public.fotki.com/Proteinas/kulturizmas/
Metai: 20
Ugis 177cm
Svoris 75kg
Baziniai pratimai: Spaudimas su 85kg Pritupimai 115kg
Max kolkas nebandau, nes nera nebutina.
Sportuoju 3 metus~ su pertraukom
Issamesne info ir foto bus veliau.
Kažkaip labai silpnai.. Dar palyginus, jog tau 20 metų ir sportuoji tris metus.. Papasakok kaip valgai, kaip treniravaisi. Gal mėgėjas išgerti? jaučiu iš tų trijų metų 2 metai pertraukų periodas buvo
Paskutinį kartą taisė Blindness (2008-04-22 22:32)
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
#11 2008-04-22 22:32
bakaz rašė:
Plienas rašė:
bumbulas* rašė:
geras paskatinimasnormaliai atrodai,bet tobulumui ribu nera,bet jei savo malonumui sportuoji tai pagal mane jau gana mases ir raumenu,bet aisku palaikyk ir toliau forma
O man tai visai normaliai atrodo. Taip, kad su savo pasisakymais visiskas 0 gali sleptis
Kolkas tu esi visiskas nulis. Va tik tiek, kad biski silpnokai, kaip per tris metus. Bet sportas sportui nelygus.
Laikyk tu mane nors ir - man nuo to nei silta,nei salta,jei tau cia normaliai tai gerai.
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#12 2008-04-22 22:35
Plienas rašė:
bakaz rašė:
Plienas rašė:
Tai kaip suprantu deti foto reik tam kad komentuotume,o ne paskatas dalint,ka dirbo ta ir uzsidirbo.O man tai visai normaliai atrodo. Taip, kad su savo pasisakymais visiskas 0 gali sleptis
Kolkas tu esi visiskas nulis. Va tik tiek, kad biski silpnokai, kaip per tris metus. Bet sportas sportui nelygus.
Laikyk tu mane nors ir - man nuo to nei silta,nei salta,jei tau cia normaliai tai gerai.
Cia galeciau pasakyti tik visur naudojama fraze, "Imesk savo fotke" ir mes paziuresim koks tu nevisiskas nulis... Nes dazniausiai tie didieji kritikai patys nelabai turi kuom pasigirt...
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
#13 2008-04-22 22:37
bakaz rašė:
Plienas rašė:
bakaz rašė:
O man tai visai normaliai atrodo. Taip, kad su savo pasisakymais visiskas 0 gali sleptisKolkas tu esi visiskas nulis. Va tik tiek, kad biski silpnokai, kaip per tris metus. Bet sportas sportui nelygus.
Cia galeciau pasakyti tik visur naudojama fraze, "Imesk savo fotke" ir mes paziuresim koks tu nevisiskas nulis... Nes dazniausiai tie didieji kritikai patys nelabai turi kuom pasigirt...
Jei panoresiu tai ir imesiu,tau gal mano kritika nepatiko,grieztai tiesiog kritikuoju.
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#14 2008-04-22 22:38
bakaz rašė:
Plienas rašė:
bakaz rašė:
O man tai visai normaliai atrodo. Taip, kad su savo pasisakymais visiskas 0 gali sleptisKolkas tu esi visiskas nulis. Va tik tiek, kad biski silpnokai, kaip per tris metus. Bet sportas sportui nelygus.
as visiskas 0 ir sakysiu kad sitas baxuras isvis nesportuojantis ir?
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#15 2008-04-22 22:42
Susta rašė:
bakaz rašė:
Plienas rašė:
Laikyk tu mane nors ir - man nuo to nei silta,nei salta,jei tau cia normaliai tai gerai.Cia galeciau pasakyti tik visur naudojama fraze, "Imesk savo fotke" ir mes paziuresim koks tu nevisiskas nulis... Nes dazniausiai tie didieji kritikai patys nelabai turi kuom pasigirt...
as visiskas 0 ir sakysiu kad sitas baxuras isvis nesportuojantis ir?
Ir ka ir ir ? Tai ka man dabar daryt... Man patiko karl foto is ano forumo, toks specas ojojoj, tik griauciai islinde matos... Ir nera man reikalo cia jo gynt, bet juokingai skamba tie "visiski nuliai" tarp kitko gera fraze
Neprisijungęs
- bicas42
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-12
- Žinutės: 201
#16 2008-04-22 22:49
per tris metus badaudamas geriau uzsportuotum. Ai bet gerai yra....
Paskutinį kartą taisė bicas42 (2008-04-22 22:49)
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#17 2008-04-22 22:56
bicas42 rašė:
Nebutinai... Nueik i bb.lt-> varzybos-> jaunimas virs 185cm-> cumi. Ir pagalvok darkarta ar per tris metus badaudamas uzsportuotum Nes anas kaip tik tris metus ir sportuoja, o vaizdas tikrai kraupus.
Paskutinį kartą taisė bakaz (2008-04-22 22:56)
Neprisijungęs
- trumpy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-01-15
- Žinutės: 165
#18 2008-04-22 23:11
bakaz rašė:
bicas42 rašė:
Nebutinai... Nueik i bb.lt-> varzybos-> jaunimas virs 185cm-> cumi. Ir pagalvok darkarta ar per tris metus badaudamas uzsportuotum
Nes anas kaip tik tris metus ir sportuoja, o vaizdas tikrai kraupus.
Nu tas Cumi tj tikraj kai is konslagerio paleistas Iomu kiek priaugo jis per tuos metus
Siaip gal zmogus durniu voliojo ir tiek... Mitybos nieko nebuvo... Yra juk ir tokia kacioku rusis kur tik aina i sale kad zmonem sakyt kad sportuoju... Psihologiskai gerai jauciasi ir smagu jiem
Neprisijungęs
- bicas42
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-12
- Žinutės: 201
#19 2008-04-22 23:36
bakaz rašė:
bicas42 rašė:
Nebutinai... Nueik i bb.lt-> varzybos-> jaunimas virs 185cm-> cumi. Ir pagalvok darkarta ar per tris metus badaudamas uzsportuotum
nu pagalvojau dar karta ir sakau kad badaudamas geriau uzsportuotum, tu paziurek dar karta i foto.
3metai pats pagalvok.
Neprisijungęs
- Spiglyz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-27
- Žinutės: 511
#20 2008-04-22 23:40
bakaz rašė:
Plienas rašė:
bakaz rašė:
kaip ir pats
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#21 2008-04-23 10:50
bicas42 rašė:
bakaz rašė:
bicas42 rašė:
nu pagalvojau dar karta ir sakau kad badaudamas geriau uzsportuotum, tu paziurek dar karta i foto.
3metai pats pagalvok.
Didelis laiko tarpas, bet tai nereiskia, kad tuos tris metus butinai turi kaip pamises sportuot, nieko kito daugiau nematyt. Jei sportuojant, nesiplesant savaitgaliais pageriant, nepriziurint mitybos is kur tie rezultatai gali but. Nesvarbu, kad tris metai, nors ir penki
Neprisijungęs
- JADZE
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-01-18
- Žinutės: 924
- Atsiliepimai: 3
#22 2008-04-23 11:28
bakaz rašė:
bicas42 rašė:
bakaz rašė:
Nebutinai... Nueik i bb.lt-> varzybos-> jaunimas virs 185cm-> cumi. Ir pagalvok darkarta ar per tris metus badaudamas uzsportuotumNes anas kaip tik tris metus ir sportuoja, o vaizdas tikrai kraupus.
3metai pats pagalvok.Didelis laiko tarpas, bet tai nereiskia, kad tuos tris metus butinai turi kaip pamises sportuot, nieko kito daugiau nematyt. Jei sportuojant, nesiplesant savaitgaliais pageriant, nepriziurint mitybos is kur tie rezultatai gali but. Nesvarbu, kad tris metai, nors ir penki
tai kam vapse rasyt kad 3metai sporto?? as irgi manau kad per tris metus nors ir dura stumiat gali graziai atrodit.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#23 2008-04-23 11:35
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:41)
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#24 2008-04-23 15:27
lolardas rašė:
Nulis, nenulis... Ko čia vargstat
Nepatinka, paspaudi iksiuką lango viršaus dešinėj ir eini valgyt