Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#4226 2014-08-05 12:01

Re: Mitybos planai

samas rašė:

TriEdge rašė:

NATURAL1978 rašė:

kaip nematai.maista kuri valgo olegas ,ignas pavadino sudinu ar panasiai.tai labai neetiska ir nekorektiska.ten kur maistas ,naudot zodi is s raides.taip kad ok ,nesiparink.

Man tai visiškai vienodai,bet taip kaip jis pasielgė,nenusižengė jokiom taisyklėm.Bent jau nemačiau taisyklės: "Draudžiama sakyti,kas olegui nepatinka".Žinoma nekorektiška,žinoma neetiška (nors,kad tiesiogiai pavadintu š tai,ką jis valgo nemačiau.Tiesiog pasakė savo nuomonė,apie jo mitybą.),bet žmogui,kuris labai lengvai leidžiasi į asmeniškumus netūrėtų būti suteikiamos bainimo teisės.tiesiog tiek.

Susikisk savo sudina nuomone i tarpviete. Jei tau taip visiskai vienodai, tai ko cia is vis cypsi?

Ajajai,kiek agresijos ir pykčio.Nuomonę galima turėti ir apie dalyką,kuris tau nesvarbus.

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 22

#4227 2014-08-05 12:29

TriEdge rašė:

samas rašė:

TriEdge rašė:

Man tai visiškai vienodai,bet taip kaip jis pasielgė,nenusižengė jokiom taisyklėm.Bent jau nemačiau taisyklės: "Draudžiama sakyti,kas olegui nepatinka".Žinoma nekorektiška,žinoma neetiška (nors,kad tiesiogiai pavadintu š tai,ką jis valgo nemačiau.Tiesiog pasakė savo nuomonė,apie jo mitybą.),bet žmogui,kuris labai lengvai leidžiasi į asmeniškumus netūrėtų būti suteikiamos bainimo teisės.tiesiog tiek.

Susikisk savo sudina nuomone i tarpviete. Jei tau taip visiskai vienodai, tai ko cia is vis cypsi?

Ajajai,kiek agresijos ir pykčio.Nuomonę galima turėti ir apie dalyką,kuris tau nesvarbus.

0 agresijos pas mane, tiesiog parasiau savo tokia is lempos sukurta nuomone, kuria pagal tave yra normalu reiks ir nei ispejimu, nei ban neturetu man duot.

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#4228 2014-08-05 12:55

samas rašė:

TriEdge rašė:

samas rašė:

0 agresijos pas mane, tiesiog parasiau savo tokia is lempos sukurta nuomone, kuria pagal tave yra normalu reiks ir nei ispejimu, nei ban neturetu man duot.

Skirtingai nei tu,ignas nesiūlė (bent jau tiesiogiai) nieko niekur kišti olegui.Tas jo pasakymas "daugiau visokio š" nereiškia,kad ten tos daržovės,vaisiai ir visa kita yra ruda,smirdinti krūvelė,o tiesiog vėjai.Kai kasnors sako šūdinas filmas tai jis turi omenyje blogas filmas ar ne taip?Na galų gale nesigilinant tarkim tai buvo neetiška,nekorektiška.Gerai,už tai jis gavo įspėjimą,bet po jo "O sau įspėjimo nenori duot už išsipisinėjimą iš maisto ? Avokadus maldamas su žirniais kriaušėm ir mangais? Tas pats kas pasidaryt šaltibarščių, įpilt nuvirtų grybų, ir užpilt aštriu padaržu. utiutiu, valgyt galima, bet tai yra toks pats išsipisinėjimas." posto jis gavo 3 įspėjimą ir tuo pačiu baną,už ką?Na,kaip ten bebūtų,pasakiau,kad leidžiamasi per daug į asmeniškumus,kai turima tokias teises.Tuom off topic'ą ir baigsiu.

Paskutinį kartą taisė TriEdge (2014-08-05 12:56)

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius
Registravosi: 2011-02-15
Žinutės: 6550
Atsiliepimai: 35

#4229 2014-08-05 12:58

TriEdge rašė:

samas rašė:

TriEdge rašė:

Skirtingai nei tu,ignas nesiūlė (bent jau tiesiogiai) nieko niekur kišti olegui.Tas jo pasakymas "daugiau visokio š" nereiškia,kad ten tos daržovės,vaisiai ir visa kita yra ruda,smirdinti krūvelė,o tiesiog vėjai.Kai kasnors sako šūdinas filmas tai jis turi omenyje blogas filmas ar ne taip?Na galų gale nesigilinant tarkim tai buvo neetiška,nekorektiška.Gerai,už tai jis gavo įspėjimą,bet po jo "O sau įspėjimo nenori duot už išsipisinėjimą iš maisto ? Avokadus maldamas su žirniais kriaušėm ir mangais? Tas pats kas pasidaryt šaltibarščių, įpilt nuvirtų grybų, ir užpilt aštriu padaržu. utiutiu, valgyt galima, bet tai yra toks pats išsipisinėjimas." posto jis gavo 3 įspėjimą ir tuo pačiu baną,už ką?Na,kaip ten bebūtų,pasakiau,kad leidžiamasi per daug į asmeniškumus,kai turima tokias teises.Tuom off topic'ą ir baigsiu.

Ne Ignui kažką kritikuot. Mityboje jo žinios lygios apskritam nuliui.

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#4230 2014-08-05 14:03

Jo vienintelis argumentas vien tik mesa valgyti yra tas, kad proteviai vien tik tuom maitimos....na ir kad mes nezinom kiek jis apie mityba daug zino.
As pats mieliau mesa valgyciau nei salotu bliuda, bet sakyt kad kazkas issipisineja is maisto, nes daug darzoviu valgo, tai ka zinau. Noriu valgau, noriu ne. Gal pameginsiu kada maziau mesos valgyti, netiks, nepatiks nebevalgysiu.
Man tai cia grynai tas pats, kaip kad nutukes amerikietis rektu utiutiu virta vista valgyti yra issipisinejimas, milijonai amerikieciu valgo ir valgys skrudinta aliejuje vista.

Neprisijungęs

Vysne
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-05-26
Žinutės: 3669
Atsiliepimai: 16

#4231 2014-08-05 14:52

pusseh rašė:

Aisku ne visi jie isgere blogi.. pamenu sedejau ant suolelio mieste, buvo tada kases finalas, tai aisku visi isgere.. sedziu su pana ziuriu ateina su bambaliu alaus kazkoks. Nu as jau pasiruoses buvau pakelt balsa jei priartes bent.. nu dzin kazkaip atsargiai atsisedo salia, tai vienu zodziu gal valanda mane moke kaip reikia gyvent, kokia meiles svarba yra gyvenine, kaip pinigai yra cia niekas ir t.t... malonus bicas vienu zodziu:D bet nuosirdumas liejosi per krastus zmogaus

vahahahahha big_smile va cia ziauru

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#4232 2014-08-05 18:22

Kaip manot ~ kokį bf būtų įmanoma pasiekt per daug nesirūpinant mityba?Ryte ant avižinės košės su razinkėm praktiškai kas dieną gyvenant,valgant 2-3 kart per dieną,vakarienei kažkokio tipo mėsa (kiauliena/vištiena/žuvis),dažniausiai su grikiais/ryžiais,bet būna,kad ir bulvikių nevengiu + daržovės (pomidorai/agurkai/žirniai).Cheatinimas kartą į porą savaičių su čipsiukais/sėmkėm.Kcal nelabai įsivaizduoju,kiek ten,bet valgau,kad jausčiaus,jog valgiau.

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#4233 2014-08-05 18:38

TriEdge rašė:

Kaip manot ~ kokį bf būtų įmanoma pasiekt per daug nesirūpinant mityba?Ryte ant avižinės košės su razinkėm praktiškai kas dieną gyvenant,valgant 2-3 kart per dieną,vakarienei kažkokio tipo mėsa (kiauliena/vištiena/žuvis),dažniausiai su grikiais/ryžiais,bet būna,kad ir bulvikių nevengiu + daržovės (pomidorai/agurkai/žirniai).Cheatinimas kartą į porą savaičių su čipsiukais/sėmkėm.Kcal nelabai įsivaizduoju,kiek ten,bet valgau,kad jausčiaus,jog valgiau.

Perdaug nesirūpinant, tai tipo neskaičiuojant? Čia jau priklausys nuo mitybos įpročių, viskas sueina galiausiai į kcal kiekius. Aš spėju dabar koks 15 proc bf pas mane, laikau tokį pat nesportuodamas ir nežiūrėdamas mitybos jau apie mėnesį. Cheat eina kasdien, visokie ledai, picos,... Bet netešlėju, svoris stovi vietoj big_smile Už kokios savaitės ar dviejų jau manau pradėsiu vėl sportuot, kolkas sveikata neleidžia smile

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#4234 2014-08-05 18:45

Neprivalges rašė:

TriEdge rašė:

Perdaug nesirūpinant, tai tipo neskaičiuojant? Čia jau priklausys nuo mitybos įpročių, viskas sueina galiausiai į kcal kiekius. Aš spėju dabar koks 15 proc bf pas mane, laikau tokį pat nesportuodamas ir nežiūrėdamas mitybos jau apie mėnesį. Cheat eina kasdien, visokie ledai, picos,... Bet netešlėju, svoris stovi vietoj big_smile Už kokios savaitės ar dviejų jau manau pradėsiu vėl sportuot, kolkas sveikata neleidžia smile

Mhm.Norėtųsi truputį bf sumažint,bet mėgstantis esu pavalgyt tad jau taip čia mano mityba yra kompromisas su pačiu savimi.Tai smalsu.

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#4235 2014-08-05 18:51

Primažink porcijas bent šiek tiek ir stebėk kas darosi. Pakankamai ilgas procesas lašinį mest, pats mečiau nuo 85 iki 71 kokius 3 mėnesius grubiai. Bf nukrito smarkiai, sewniau per kelnių šonus krisdavo pilvas, dabar ant pilvo gyslų pamatyt kartais galima (nors nieko daugiau ir nelikę, tik gyslos) big_smile

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#4236 2014-08-05 19:22

Neprivalges rašė:

Primažink porcijas bent šiek tiek ir stebėk kas darosi. Pakankamai ilgas procesas lašinį mest, pats mečiau nuo 85 iki 71 kokius 3 mėnesius grubiai. Bf nukrito smarkiai, sewniau per kelnių šonus krisdavo pilvas, dabar ant pilvo gyslų pamatyt kartais galima (nors nieko daugiau ir nelikę, tik gyslos) big_smile

Reiks gal bandyt prisiverst daryt,kaip rekomenduoji tada smile

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#4237 2014-08-05 21:16

Ka maziausiai gali pakeist, tai pajudet daugiau. Jei uzsiciklines valgai daugiau maziau ka nori ir svoris nelabai sokineja tai pajunges daugiau fizinio aktyvumo turetum pajust skirtuma. Va dienos metu mamai lauke darza sukask bus gera veikla smile

Neprisijungęs

TriEdge
Dažnas dalyvis

#4238 2014-08-05 21:38

samas rašė:

Ka maziausiai gali pakeist, tai pajudet daugiau. Jei uzsiciklines valgai daugiau maziau ka nori ir svoris nelabai sokineja tai pajunges daugiau fizinio aktyvumo turetum pajust skirtuma. Va dienos metu mamai lauke darza sukask bus gera veikla smile

http://i.imgur.com/53XFNYM.gif

Paskutinį kartą taisė TriEdge (2014-08-05 21:54)

Neprisijungęs

Naglas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-09-08
Žinutės: 3

#4239 2014-08-13 00:37

Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 187 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū

Paskutinį kartą taisė Naglas (2014-08-13 09:37)

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#4240 2014-08-13 07:37

Naglas rašė:

Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 197 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū

tai o utiutiu tau mityba ir papildai jei tu nesitreniruoji ?
pradek valgyt ir augs tas svoris.

Paskutinį kartą taisė Ernestas (2014-08-13 07:37)

Neprisijungęs

Ramzis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-06-25
Žinutės: 141

#4241 2014-08-13 07:43

pas mano draugeli tokia pat problema sako valgau daug bet nepriaugu. viena diena valgem kartu, kad palygint kiek as ir kiek jis suvalgo. tai jis tik 1/3 tesuvalge. sako nebegaliu. ir pats tada isitikino kad mazai valgo. paprasciausiai suvalgai per mazai koloriju per diena.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#4242 2014-08-13 07:45

Ramzis rašė:

pas mano draugeli tokia pat problema sako valgau daug bet nepriaugu. viena diena valgem kartu, kad palygint kiek as ir kiek jis suvalgo. tai jis tik 1/3 tesuvalge. sako nebegaliu. ir pats tada isitikino kad mazai valgo. paprasciausiai suvalgai per mazai koloriju per diena.

tai 100 % valgo 2-3 kartus i diena, ryte pora sumustiniu, per pietus seip ko uzlesa kokiu ledu ar sureliu ir vakare gryzes namo pora kotletu su siek tiek makaronu ir sako as daug valgau big_smile plbm

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#4243 2014-08-13 08:01

Naglas rašė:

Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 197 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū

nu mano ugio esi, tai jei su -40kg svorio nuo ugio nieko nepriaugi, tai gali pamirst apie kokius nors 80kg kol ryt nepradesi normalej.. istikruju tai net baisu pagalvot kaip atrodai. su tokiu ugiu ir svoriiu tai ir nuo papildomo surelio turetu kilogramai kilt.. 60kg prie 2 metru utiutiu utiutiu

Neprisijungęs

Ramzis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-06-25
Žinutės: 141

#4244 2014-08-13 08:19

Ernestas rašė:

Ramzis rašė:

tai 100 % valgo 2-3 kartus i diena, ryte pora sumustiniu, per pietus seip ko uzlesa kokiu ledu ar sureliu ir vakare gryzes namo pora kotletu su siek tiek makaronu ir sako as daug valgau big_smile plbm

Jai dar ir tiek suvalgo. Bus kaip ir mano tas draugelis pisryciam kava ir cigariukas.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#4245 2014-08-13 11:12

smekla rašė:

Naglas rašė:

nu mano ugio esi, tai jei su -40kg svorio nuo ugio nieko nepriaugi, tai gali pamirst apie kokius nors 80kg kol ryt nepradesi normalej.. istikruju tai net baisu pagalvot kaip atrodai. su tokiu ugiu ir svoriiu tai ir nuo papildomo surelio turetu kilogramai kilt.. 60kg prie 2 metru utiutiu utiutiu

cia turbut jau ir vidaus organai sviecia kiaurai hmm

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#4246 2014-08-13 11:32

Naglas rašė:

Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 187 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū

Jei nesitreniruoji tai nereiskia kad galva galvot nereik. Pasiskaityk apie mityba ir viskas. O realiai tai nereik tau jokio plano, tiesiog jesk visko daug ir bus gerai.

Neprisijungęs

pusseh
Išmestas
Registravosi: 2014-02-12
Žinutės: 1867
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 2

#4247 2014-08-13 11:39

Naglas rašė:

O tavę kiti žmones mato ar jau nebe?

Neprisijungęs

AugisS1997
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-08-20
Žinutės: 19

#4248 2014-08-20 11:38

Sveiki. gal gal kasnors padeti ir sudaryti mitybos plana?  Reikia apie 3300kcal,  Baltymu 165, riebalu,75, ir angliu apie 450.

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis

#4249 2014-08-20 11:44

Labas, o pats tingi pamegint pirmiausiai pasideliot?

Neprisijungęs

AugisS1997
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-08-20
Žinutės: 19

#4250 2014-08-20 12:02

netingiu , tiesiog neisivaizduoju ka reiktu idet, is geinerio gauciau 1000kcal 170angliu ir 50 baltymu, o toliau is maisto nezinau

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net