Puslapiai: 1 … 168 169 170 171 172 … 195
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Mitybos planai
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#4226 2014-08-05 12:01
Re: Mitybos planai
samas rašė:
TriEdge rašė:
NATURAL1978 rašė:
kaip nematai.maista kuri valgo olegas ,ignas pavadino sudinu ar panasiai.tai labai neetiska ir nekorektiska.ten kur maistas ,naudot zodi is s raides.taip kad ok ,nesiparink.Man tai visiškai vienodai,bet taip kaip jis pasielgė,nenusižengė jokiom taisyklėm.Bent jau nemačiau taisyklės: "Draudžiama sakyti,kas olegui nepatinka".Žinoma nekorektiška,žinoma neetiška (nors,kad tiesiogiai pavadintu š tai,ką jis valgo nemačiau.Tiesiog pasakė savo nuomonė,apie jo mitybą.),bet žmogui,kuris labai lengvai leidžiasi į asmeniškumus netūrėtų būti suteikiamos bainimo teisės.tiesiog tiek.
Susikisk savo sudina nuomone i tarpviete. Jei tau taip visiskai vienodai, tai ko cia is vis cypsi?
Ajajai,kiek agresijos ir pykčio.Nuomonę galima turėti ir apie dalyką,kuris tau nesvarbus.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 22
#4227 2014-08-05 12:29
TriEdge rašė:
samas rašė:
TriEdge rašė:
Man tai visiškai vienodai,bet taip kaip jis pasielgė,nenusižengė jokiom taisyklėm.Bent jau nemačiau taisyklės: "Draudžiama sakyti,kas olegui nepatinka".Žinoma nekorektiška,žinoma neetiška (nors,kad tiesiogiai pavadintu š tai,ką jis valgo nemačiau.Tiesiog pasakė savo nuomonė,apie jo mitybą.),bet žmogui,kuris labai lengvai leidžiasi į asmeniškumus netūrėtų būti suteikiamos bainimo teisės.tiesiog tiek.Susikisk savo sudina nuomone i tarpviete. Jei tau taip visiskai vienodai, tai ko cia is vis cypsi?
Ajajai,kiek agresijos ir pykčio.Nuomonę galima turėti ir apie dalyką,kuris tau nesvarbus.
0 agresijos pas mane, tiesiog parasiau savo tokia is lempos sukurta nuomone, kuria pagal tave yra normalu reiks ir nei ispejimu, nei ban neturetu man duot.
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
#4228 2014-08-05 12:55
samas rašė:
TriEdge rašė:
samas rašė:
Susikisk savo sudina nuomone i tarpviete. Jei tau taip visiskai vienodai, tai ko cia is vis cypsi?
0 agresijos pas mane, tiesiog parasiau savo tokia is lempos sukurta nuomone, kuria pagal tave yra normalu reiks ir nei ispejimu, nei ban neturetu man duot.
Skirtingai nei tu,ignas nesiūlė (bent jau tiesiogiai) nieko niekur kišti olegui.Tas jo pasakymas "daugiau visokio š" nereiškia,kad ten tos daržovės,vaisiai ir visa kita yra ruda,smirdinti krūvelė,o tiesiog vėjai.Kai kasnors sako šūdinas filmas tai jis turi omenyje blogas filmas ar ne taip?Na galų gale nesigilinant tarkim tai buvo neetiška,nekorektiška.Gerai,už tai jis gavo įspėjimą,bet po jo "O sau įspėjimo nenori duot už išsipisinėjimą iš maisto ? Avokadus maldamas su žirniais kriaušėm ir mangais? Tas pats kas pasidaryt šaltibarščių, įpilt nuvirtų grybų, ir užpilt aštriu padaržu. utiutiu, valgyt galima, bet tai yra toks pats išsipisinėjimas." posto jis gavo 3 įspėjimą ir tuo pačiu baną,už ką?Na,kaip ten bebūtų,pasakiau,kad leidžiamasi per daug į asmeniškumus,kai turima tokias teises.Tuom off topic'ą ir baigsiu.
Paskutinį kartą taisė TriEdge (2014-08-05 12:56)
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Atsiliepimai: 35
#4229 2014-08-05 12:58
TriEdge rašė:
samas rašė:
TriEdge rašė:
Ajajai,kiek agresijos ir pykčio.Nuomonę galima turėti ir apie dalyką,kuris tau nesvarbus.0 agresijos pas mane, tiesiog parasiau savo tokia is lempos sukurta nuomone, kuria pagal tave yra normalu reiks ir nei ispejimu, nei ban neturetu man duot.
Skirtingai nei tu,ignas nesiūlė (bent jau tiesiogiai) nieko niekur kišti olegui.Tas jo pasakymas "daugiau visokio š" nereiškia,kad ten tos daržovės,vaisiai ir visa kita yra ruda,smirdinti krūvelė,o tiesiog vėjai.Kai kasnors sako šūdinas filmas tai jis turi omenyje blogas filmas ar ne taip?Na galų gale nesigilinant tarkim tai buvo neetiška,nekorektiška.Gerai,už tai jis gavo įspėjimą,bet po jo "O sau įspėjimo nenori duot už išsipisinėjimą iš maisto ? Avokadus maldamas su žirniais kriaušėm ir mangais? Tas pats kas pasidaryt šaltibarščių, įpilt nuvirtų grybų, ir užpilt aštriu padaržu. utiutiu, valgyt galima, bet tai yra toks pats išsipisinėjimas." posto jis gavo 3 įspėjimą ir tuo pačiu baną,už ką?Na,kaip ten bebūtų,pasakiau,kad leidžiamasi per daug į asmeniškumus,kai turima tokias teises.Tuom off topic'ą ir baigsiu.
Ne Ignui kažką kritikuot. Mityboje jo žinios lygios apskritam nuliui.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#4230 2014-08-05 14:03
Jo vienintelis argumentas vien tik mesa valgyti yra tas, kad proteviai vien tik tuom maitimos....na ir kad mes nezinom kiek jis apie mityba daug zino.
As pats mieliau mesa valgyciau nei salotu bliuda, bet sakyt kad kazkas issipisineja is maisto, nes daug darzoviu valgo, tai ka zinau. Noriu valgau, noriu ne. Gal pameginsiu kada maziau mesos valgyti, netiks, nepatiks nebevalgysiu.
Man tai cia grynai tas pats, kaip kad nutukes amerikietis rektu utiutiu virta vista valgyti yra issipisinejimas, milijonai amerikieciu valgo ir valgys skrudinta aliejuje vista.
Neprisijungęs
- Vysne
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-05-26
- Žinutės: 3669
- Atsiliepimai: 16
#4231 2014-08-05 14:52
pusseh rašė:
Aisku ne visi jie isgere blogi.. pamenu sedejau ant suolelio mieste, buvo tada kases finalas, tai aisku visi isgere.. sedziu su pana ziuriu ateina su bambaliu alaus kazkoks. Nu as jau pasiruoses buvau pakelt balsa jei priartes bent.. nu dzin kazkaip atsargiai atsisedo salia, tai vienu zodziu gal valanda mane moke kaip reikia gyvent, kokia meiles svarba yra gyvenine, kaip pinigai yra cia niekas ir t.t... malonus bicas vienu zodziu:D bet nuosirdumas liejosi per krastus zmogaus
vahahahahha va cia ziauru
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
#4232 2014-08-05 18:22
Kaip manot ~ kokį bf būtų įmanoma pasiekt per daug nesirūpinant mityba?Ryte ant avižinės košės su razinkėm praktiškai kas dieną gyvenant,valgant 2-3 kart per dieną,vakarienei kažkokio tipo mėsa (kiauliena/vištiena/žuvis),dažniausiai su grikiais/ryžiais,bet būna,kad ir bulvikių nevengiu + daržovės (pomidorai/agurkai/žirniai).Cheatinimas kartą į porą savaičių su čipsiukais/sėmkėm.Kcal nelabai įsivaizduoju,kiek ten,bet valgau,kad jausčiaus,jog valgiau.
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#4233 2014-08-05 18:38
TriEdge rašė:
Kaip manot ~ kokį bf būtų įmanoma pasiekt per daug nesirūpinant mityba?Ryte ant avižinės košės su razinkėm praktiškai kas dieną gyvenant,valgant 2-3 kart per dieną,vakarienei kažkokio tipo mėsa (kiauliena/vištiena/žuvis),dažniausiai su grikiais/ryžiais,bet būna,kad ir bulvikių nevengiu + daržovės (pomidorai/agurkai/žirniai).Cheatinimas kartą į porą savaičių su čipsiukais/sėmkėm.Kcal nelabai įsivaizduoju,kiek ten,bet valgau,kad jausčiaus,jog valgiau.
Perdaug nesirūpinant, tai tipo neskaičiuojant? Čia jau priklausys nuo mitybos įpročių, viskas sueina galiausiai į kcal kiekius. Aš spėju dabar koks 15 proc bf pas mane, laikau tokį pat nesportuodamas ir nežiūrėdamas mitybos jau apie mėnesį. Cheat eina kasdien, visokie ledai, picos,... Bet netešlėju, svoris stovi vietoj Už kokios savaitės ar dviejų jau manau pradėsiu vėl sportuot, kolkas sveikata neleidžia
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
#4234 2014-08-05 18:45
Neprivalges rašė:
TriEdge rašė:
Perdaug nesirūpinant, tai tipo neskaičiuojant? Čia jau priklausys nuo mitybos įpročių, viskas sueina galiausiai į kcal kiekius. Aš spėju dabar koks 15 proc bf pas mane, laikau tokį pat nesportuodamas ir nežiūrėdamas mitybos jau apie mėnesį. Cheat eina kasdien, visokie ledai, picos,... Bet netešlėju, svoris stovi vietoj
Už kokios savaitės ar dviejų jau manau pradėsiu vėl sportuot, kolkas sveikata neleidžia
Mhm.Norėtųsi truputį bf sumažint,bet mėgstantis esu pavalgyt tad jau taip čia mano mityba yra kompromisas su pačiu savimi.Tai smalsu.
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#4235 2014-08-05 18:51
Primažink porcijas bent šiek tiek ir stebėk kas darosi. Pakankamai ilgas procesas lašinį mest, pats mečiau nuo 85 iki 71 kokius 3 mėnesius grubiai. Bf nukrito smarkiai, sewniau per kelnių šonus krisdavo pilvas, dabar ant pilvo gyslų pamatyt kartais galima (nors nieko daugiau ir nelikę, tik gyslos)
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
#4236 2014-08-05 19:22
Neprivalges rašė:
Primažink porcijas bent šiek tiek ir stebėk kas darosi. Pakankamai ilgas procesas lašinį mest, pats mečiau nuo 85 iki 71 kokius 3 mėnesius grubiai. Bf nukrito smarkiai, sewniau per kelnių šonus krisdavo pilvas, dabar ant pilvo gyslų pamatyt kartais galima (nors nieko daugiau ir nelikę, tik gyslos)
Reiks gal bandyt prisiverst daryt,kaip rekomenduoji tada
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#4237 2014-08-05 21:16
Ka maziausiai gali pakeist, tai pajudet daugiau. Jei uzsiciklines valgai daugiau maziau ka nori ir svoris nelabai sokineja tai pajunges daugiau fizinio aktyvumo turetum pajust skirtuma. Va dienos metu mamai lauke darza sukask bus gera veikla
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
#4238 2014-08-05 21:38
samas rašė:
Ka maziausiai gali pakeist, tai pajudet daugiau. Jei uzsiciklines valgai daugiau maziau ka nori ir svoris nelabai sokineja tai pajunges daugiau fizinio aktyvumo turetum pajust skirtuma. Va dienos metu mamai lauke darza sukask bus gera veikla
Paskutinį kartą taisė TriEdge (2014-08-05 21:54)
Neprisijungęs
- Naglas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-08
- Žinutės: 3
#4239 2014-08-13 00:37
Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 187 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū
Paskutinį kartą taisė Naglas (2014-08-13 09:37)
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#4240 2014-08-13 07:37
Naglas rašė:
Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 197 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū
tai o utiutiu tau mityba ir papildai jei tu nesitreniruoji ?
pradek valgyt ir augs tas svoris.
Paskutinį kartą taisė Ernestas (2014-08-13 07:37)
Neprisijungęs
- Ramzis
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2014-06-25
- Žinutės: 141
#4241 2014-08-13 07:43
pas mano draugeli tokia pat problema sako valgau daug bet nepriaugu. viena diena valgem kartu, kad palygint kiek as ir kiek jis suvalgo. tai jis tik 1/3 tesuvalge. sako nebegaliu. ir pats tada isitikino kad mazai valgo. paprasciausiai suvalgai per mazai koloriju per diena.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#4242 2014-08-13 07:45
Ramzis rašė:
pas mano draugeli tokia pat problema sako valgau daug bet nepriaugu. viena diena valgem kartu, kad palygint kiek as ir kiek jis suvalgo. tai jis tik 1/3 tesuvalge. sako nebegaliu. ir pats tada isitikino kad mazai valgo. paprasciausiai suvalgai per mazai koloriju per diena.
tai 100 % valgo 2-3 kartus i diena, ryte pora sumustiniu, per pietus seip ko uzlesa kokiu ledu ar sureliu ir vakare gryzes namo pora kotletu su siek tiek makaronu ir sako as daug valgau plbm
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#4243 2014-08-13 08:01
Naglas rašė:
Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 197 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū
nu mano ugio esi, tai jei su -40kg svorio nuo ugio nieko nepriaugi, tai gali pamirst apie kokius nors 80kg kol ryt nepradesi normalej.. istikruju tai net baisu pagalvot kaip atrodai. su tokiu ugiu ir svoriiu tai ir nuo papildomo surelio turetu kilogramai kilt.. 60kg prie 2 metru utiutiu utiutiu
Neprisijungęs
- Ramzis
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2014-06-25
- Žinutės: 141
#4244 2014-08-13 08:19
Ernestas rašė:
Ramzis rašė:
tai 100 % valgo 2-3 kartus i diena, ryte pora sumustiniu, per pietus seip ko uzlesa kokiu ledu ar sureliu ir vakare gryzes namo pora kotletu su siek tiek makaronu ir sako as daug valgau
plbm
Jai dar ir tiek suvalgo. Bus kaip ir mano tas draugelis pisryciam kava ir cigariukas.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#4245 2014-08-13 11:12
smekla rašė:
Naglas rašė:
nu mano ugio esi, tai jei su -40kg svorio nuo ugio nieko nepriaugi, tai gali pamirst apie kokius nors 80kg kol ryt nepradesi normalej.. istikruju tai net baisu pagalvot kaip atrodai. su tokiu ugiu ir svoriiu tai ir nuo papildomo surelio turetu kilogramai kilt.. 60kg prie 2 metru utiutiu utiutiu
cia turbut jau ir vidaus organai sviecia kiaurai
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#4246 2014-08-13 11:32
Naglas rašė:
Sveiki, Turiu prašimą gal galite man sudaryti mityba taip jog priaukčiau svorio, žinau jus pasakysit pažiurėk pilna čia ju prirašyta, bet esme tame, kad aš nesitreniruoju, o svoris tikrai stipriai mažas 187 ugis ir tik 62,5kg svoris 19m. tikiuosi sulaukti mitybos ir gal patartumet kokiu papildu ar kažko dar ačiū
Jei nesitreniruoji tai nereiskia kad galva galvot nereik. Pasiskaityk apie mityba ir viskas. O realiai tai nereik tau jokio plano, tiesiog jesk visko daug ir bus gerai.
Neprisijungęs
- pusseh
- Išmestas
- Registravosi: 2014-02-12
- Žinutės: 1867
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 2
#4247 2014-08-13 11:39
Naglas rašė:
O tavę kiti žmones mato ar jau nebe?
Neprisijungęs
- AugisS1997
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-08-20
- Žinutės: 19
#4248 2014-08-20 11:38
Sveiki. gal gal kasnors padeti ir sudaryti mitybos plana? Reikia apie 3300kcal, Baltymu 165, riebalu,75, ir angliu apie 450.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#4249 2014-08-20 11:44
Labas, o pats tingi pamegint pirmiausiai pasideliot?
Neprisijungęs
- AugisS1997
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-08-20
- Žinutės: 19
#4250 2014-08-20 12:02
netingiu , tiesiog neisivaizduoju ka reiktu idet, is geinerio gauciau 1000kcal 170angliu ir 50 baltymu, o toliau is maisto nezinau
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 168 169 170 171 172 … 195
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Mitybos planai