Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Povilas
Ponas Labas Rytas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#2576 2011-01-23 15:06

Re: mano

Robšė rašė:

nenormalus rašė:

Robšė rašė:

Vat ir keisk wink bica su nugara daryk, po nugaros treniruotes 4 serijas lenkimo su stanga ar hanteliais, paskutiniam gali dropseta  padaryt ir  manau busi maloniai nustebintas, kad rezultatas pageres. Aisku trico irgi nepamirsk, ji lygiai taip pat sekmingai galima jungti krutines treniruotej, kokius 2 pratimus po 3 serijas ir bus ok.

o va su tricu man bajeris smile tuo paciu principu dariau ir trico beveik neturejau smile dariau kartu su krutine ir viena pratima smile
pastebejau, kai dariau rankoms atskira diena ir tricui 2 pratimus, pasimate ir sis raumenukas, kad turiu smile

Drystu tau pritarti. Ant saves irgi pastebejau, kad tricui reikia biski daugiau nei bicui. Beto,kaip tu sakai, geresnis pumpas ir progresas, kai abu vienoj treniruotej pumpuojami. Bet is esmes, puikiausiai tada galima nugaros treniruotej rankas daryti: nugara, bicui vienas pratimas ir tricui 2 pratimai po 3-4 serijas. Tricepsas dar papildomai savaites begyje per krutines/peciu treniruote gaus lengvesni kruvi, vos ne trico specializacija gausis smile

neisivaizduoju trico reniruotes 1-2 pratimu..

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#2577 2011-01-23 15:12

nezinau as darau tris pratimus po keturias serijas tai uztenka uzdauzyt

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#2578 2011-01-23 15:50

Povilas rašė:

Robšė rašė:

nenormalus rašė:

o va su tricu man bajeris smile tuo paciu principu dariau ir trico beveik neturejau smile dariau kartu su krutine ir viena pratima smile
pastebejau, kai dariau rankoms atskira diena ir tricui 2 pratimus, pasimate ir sis raumenukas, kad turiu smile

Drystu tau pritarti. Ant saves irgi pastebejau, kad tricui reikia biski daugiau nei bicui. Beto,kaip tu sakai, geresnis pumpas ir progresas, kai abu vienoj treniruotej pumpuojami. Bet is esmes, puikiausiai tada galima nugaros treniruotej rankas daryti: nugara, bicui vienas pratimas ir tricui 2 pratimai po 3-4 serijas. Tricepsas dar papildomai savaites begyje per krutines/peciu treniruote gaus lengvesni kruvi, vos ne trico specializacija gausis smile

as daugiau 2 pratimu tricui net nezinau big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2579 2011-01-23 16:00

Robšė rašė:

nenormalus rašė:

Robšė rašė:

Vat ir keisk wink bica su nugara daryk, po nugaros treniruotes 4 serijas lenkimo su stanga ar hanteliais, paskutiniam gali dropseta  padaryt ir  manau busi maloniai nustebintas, kad rezultatas pageres. Aisku trico irgi nepamirsk, ji lygiai taip pat sekmingai galima jungti krutines treniruotej, kokius 2 pratimus po 3 serijas ir bus ok.

nu va, o as pazistu zmoniu, kurie padaro kas 2sav tricui tiesima ant suoliuko gulint su stanga ir turi didele grazia ranka smile
cia kiekvienas atrasti turi, kas jam augina..
..bet faktas del bico, kad kiek pazistu zmoniu, kurie daro belekiek pratimu po belekiek priejimu - ju bicai mazi big_smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2580 2011-01-23 17:27

Povilas rašė:

Povilai, intensyvuma padidink (trumpink pertraukas, ivesk dropsetus...), uzteks dvieju pratimu net tau.
Stai pora variantu su vienu pratimu tricepsui:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka... wink

Neprisijungęs

rhcp
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-01-21
Žinutės: 629
Atsiliepimai: 0

#2581 2011-01-23 17:34

Robšė rašė:

Povilas rašė:

Povilai, intensyvuma padidink (trumpink pertraukas, ivesk dropsetus...), uzteks dvieju pratimu net tau.
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka... wink

Paaiškink. ta prasme trys pratimai? O pirmas pratimas 3 priėjimai po 20 pakartojimų?smile

Neprisijungęs

Robšė
®

#2582 2011-01-23 17:54

Tas pats pratimas, skiriasi tik pakartojimu skaicius ir pasirenkamas atitinkamas darbinis svoris. Viso gaunasi to paties pratimo 10 seriju. Pratimas turetu buti bazinis konkreciai grupei.

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#2583 2011-01-23 18:41

Robšė rašė:

Povilas rašė:

10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...

oi ........tu dalyku nepripazystu..po 20 pakartojimu..aisku kiekvienam savo....

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-11-28
Žinutės: 793
Atsiliepimai: 11

#2584 2011-01-23 21:36

Robšė rašė:

Povilas rašė:

10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...

sakei ko maziau o dabar 3X20 + 4X6 + 3X12

Neprisijungęs

Robšė
®

#2585 2011-01-23 21:50

provironas rašė:

Robšė rašė:

Povilas rašė:

10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...

Jei sektum diskusija, tai matytum, kad cia buvo variantas Povilui, apie galimybe kocioti tik vienu pratimu. Be to cia kalba ejo apie tricepsa o ne apie bicepsa.
Jei nori maziau, ijunk smegenis ir improvizuok, tarkim 2X20+3X6+2X12, niekas uz tave nepabandys ir nesuzinos, ar tau tinka...

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#2586 2011-01-23 22:05

Robšė rašė:

provironas rašė:

Robšė rašė:

10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...

Jei sektum diskusija, tai matytum, kad cia buvo variantas Povilui, apie galimybe kocioti tik vienu pratimu. Be to cia kalba ejo apie tricepsa o ne apie bicepsa.
Jei nori maziau, ijunk smegenis ir improvizuok, tarkim 2X20+3X6+2X12, niekas uz tave nepabandys ir nesuzinos, ar tau tinka...

be abejo...viskas ''putiom naucnava tyka''

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507

#2587 2011-01-24 11:24

provironas rašė:

as bica darau 3 pratimus po 4 priejimus 12x6,ir per gera pusmeti jokio progreso , kurso metu padideja +vienas cm, po menesio grysta i pradine padeti ,reikia kaska keisti,nes uzburtas ratas

Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupes smile dabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai

Paskutinį kartą taisė mazaididelis (2011-01-24 11:27)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2588 2011-01-24 11:48

mazaididelis rašė:

provironas rašė:

as bica darau 3 pratimus po 4 priejimus 12x6,ir per gera pusmeti jokio progreso , kurso metu padideja +vienas cm, po menesio grysta i pradine padeti ,reikia kaska keisti,nes uzburtas ratas

Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupes smile dabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai

jo, genetika duoda labai daug..as ir blauzdu nedarau, peciu - o turiu..papus dauzau kaip reikalas, programas keiciu visaip..ir labai sunkiai... smile

Neprisijungęs

beprotis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-12
Žinutės: 763

#2589 2011-01-24 12:04

nenormalus rašė:

mazaididelis rašė:

provironas rašė:

jo, genetika duoda labai daug..as ir blauzdu nedarau, peciu - o turiu..papus dauzau kaip reikalas, programas keiciu visaip..ir labai sunkiai... smile

pas mane genetika tai gal geriausia, aš tai kai preso nedarau tada jis toks didelis užauga. big_smile Pasižiūri į tėvą ir supranti iš ko genetika. lol O šiaip vienintelis privalumas tas, kad galiu alkoholį vartot belekiek nesportuodamas ir apimtys nekrenta, nes kaip kitiems būna jog degtinė vandenis varo lauk tai šito pas mane nėra. smile Kitaip sakant nėra kuo pasigirt...

Paskutinį kartą taisė beprotis (2011-01-24 12:04)

Neprisijungęs

robertass
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-12-10
Žinutės: 1327

#2590 2011-01-24 12:11

beprotis rašė:

nenormalus rašė:

mazaididelis rašė:

pas mane genetika tai gal geriausia, aš tai kai preso nedarau tada jis toks didelis užauga. big_smile Pasižiūri į tėvą ir supranti iš ko genetika. lol O šiaip vienintelis privalumas tas, kad galiu alkoholį vartot belekiek nesportuodamas ir apimtys nekrenta, nes kaip kitiems būna jog degtinė vandenis varo lauk tai šito pas mane nėra. smile Kitaip sakant nėra kuo pasigirt...

nu tai jei pora stopkiu isgeri tai turbut ir nekenkia

Neprisijungęs

beprotis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-12
Žinutės: 763

#2591 2011-01-24 12:21

robertass rašė:

beprotis rašė:

nenormalus rašė:

nu tai jei pora stopkiu isgeri tai turbut ir nekenkia

jei degtinę gert tai gert, su stopkėm nežaist, o jei atsigert tai tik alus į trasą. big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2592 2011-01-25 13:49

nu ka, po savaitgalio - 1,5 kg smile

siandien krutine:

spaudimas hor. stanga 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 1+1 x 145kg (antras su mazu padejimu)
plesymas 12x12, 10x22, 7x28, 5x30, 4x32kg
pratimas riesui 30, 40, 44, 48, max50 kg

Neprisijungęs

Jhonas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-04-15
Žinutės: 343

#2593 2011-01-25 14:58

Tau nuo treno nebuna ziauraus uzdusimo? Vakar buvo pirmas shotas, snd dariau kojas, tai po kekvieno priejomo [10] vos atikvepuot galiu :d

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2594 2011-01-25 15:51

Jhonas rašė:

Tau nuo treno nebuna ziauraus uzdusimo? Vakar buvo pirmas shotas, snd dariau kojas, tai po kekvieno priejomo [10] vos atikvepuot galiu :d

nu gal ne taip ziauriai, bet jei reikia pabegt i antra auksta, tai jauciasi big_smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#2595 2011-01-25 19:34

nenormalus pamenu buvo kalba apie bicus,kad kazka norejai keist.vakar meginau EZ stanga-bet buvau paemes ja placiai,prie pat blynu,visai zinok nieko,patiko.

Neprisijungęs

senelis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-08-07
Žinutės: 155

#2596 2011-01-25 21:26

nenormalus buvai minejas apie tren-a pozymius,gali placiau? kada pradeda jaustis veikimas?

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2597 2011-01-25 21:42

senelis rašė:

nenormalus buvai minejas apie tren-a pozymius,gali placiau? kada pradeda jaustis veikimas?

rasiau kazkur jau..
po pirmos sav pasijaute sukiles spaudimas, sapnai smile po to sapnai kazkaip aprimo arba as pats maziau kreipiu demesi big_smile padidejes prakaitavimas..pvz po darbo kartais pieskom einu namo kokias 20min, tai grizes (ziema) visas slapias bunu big_smile

HRS,
bandziau kazkada placiai - visiskai netinka man, pabandziau dar siauriau  - geriau wink

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-11-28
Žinutės: 793
Atsiliepimai: 11

#2598 2011-01-25 22:09

jega stiprei pakilo nuo treno?

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2599 2011-01-25 23:33

provironas rašė:

nu ka as zn, kazkiek kyla
nebuna gi taip, kad pisi treno ir 10kg uzsimeti big_smile
bet agresija, taip, pakelia

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 393

#2600 2011-01-26 09:53

nenormalus rašė:

provironas rašė:

nu ka as zn, kazkiek kyla
nebuna gi taip, kad pisi treno ir 10kg uzsimeti big_smile
bet agresija, taip, pakelia

būna, trena reikia gera turėt smile

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-01-26 09:54)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net