Puslapiai: 1 … 102 103 104 105 106 … 144
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » mano
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#2576 2011-01-23 15:06
Re: mano
Robšė rašė:
nenormalus rašė:
Robšė rašė:
Vat ir keiskbica su nugara daryk, po nugaros treniruotes 4 serijas lenkimo su stanga ar hanteliais, paskutiniam gali dropseta padaryt ir manau busi maloniai nustebintas, kad rezultatas pageres. Aisku trico irgi nepamirsk, ji lygiai taip pat sekmingai galima jungti krutines treniruotej, kokius 2 pratimus po 3 serijas ir bus ok.
o va su tricu man bajeris
tuo paciu principu dariau ir trico beveik neturejau
dariau kartu su krutine ir viena pratima
pastebejau, kai dariau rankoms atskira diena ir tricui 2 pratimus, pasimate ir sis raumenukas, kad turiuDrystu tau pritarti. Ant saves irgi pastebejau, kad tricui reikia biski daugiau nei bicui. Beto,kaip tu sakai, geresnis pumpas ir progresas, kai abu vienoj treniruotej pumpuojami. Bet is esmes, puikiausiai tada galima nugaros treniruotej rankas daryti: nugara, bicui vienas pratimas ir tricui 2 pratimai po 3-4 serijas. Tricepsas dar papildomai savaites begyje per krutines/peciu treniruote gaus lengvesni kruvi, vos ne trico specializacija gausis
neisivaizduoju trico reniruotes 1-2 pratimu..
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
- Atsiliepimai: 1
#2577 2011-01-23 15:12
nezinau as darau tris pratimus po keturias serijas tai uztenka uzdauzyt
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#2578 2011-01-23 15:50
Povilas rašė:
Robšė rašė:
nenormalus rašė:
o va su tricu man bajeristuo paciu principu dariau ir trico beveik neturejau
pastebejau, kai dariau rankoms atskira diena ir tricui 2 pratimus, pasimate ir sis raumenukas, kad turiuDrystu tau pritarti. Ant saves irgi pastebejau, kad tricui reikia biski daugiau nei bicui. Beto,kaip tu sakai, geresnis pumpas ir progresas, kai abu vienoj treniruotej pumpuojami. Bet is esmes, puikiausiai tada galima nugaros treniruotej rankas daryti: nugara, bicui vienas pratimas ir tricui 2 pratimai po 3-4 serijas. Tricepsas dar papildomai savaites begyje per krutines/peciu treniruote gaus lengvesni kruvi, vos ne trico specializacija gausis
as daugiau 2 pratimu tricui net nezinau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2579 2011-01-23 16:00
Robšė rašė:
nenormalus rašė:
Robšė rašė:
Vat ir keiskbica su nugara daryk, po nugaros treniruotes 4 serijas lenkimo su stanga ar hanteliais, paskutiniam gali dropseta padaryt ir manau busi maloniai nustebintas, kad rezultatas pageres. Aisku trico irgi nepamirsk, ji lygiai taip pat sekmingai galima jungti krutines treniruotej, kokius 2 pratimus po 3 serijas ir bus ok.
o va su tricu man bajeris
tuo paciu principu dariau ir trico beveik neturejau
nu va, o as pazistu zmoniu, kurie padaro kas 2sav tricui tiesima ant suoliuko gulint su stanga ir turi didele grazia ranka
cia kiekvienas atrasti turi, kas jam augina..
..bet faktas del bico, kad kiek pazistu zmoniu, kurie daro belekiek pratimu po belekiek priejimu - ju bicai mazi
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2580 2011-01-23 17:27
Povilas rašė:
Povilai, intensyvuma padidink (trumpink pertraukas, ivesk dropsetus...), uzteks dvieju pratimu net tau.
Stai pora variantu su vienu pratimu tricepsui:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka...
Neprisijungęs
- rhcp
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-21
- Žinutės: 629
- Atsiliepimai: 0
#2581 2011-01-23 17:34
Robšė rašė:
Povilas rašė:
Povilai, intensyvuma padidink (trumpink pertraukas, ivesk dropsetus...), uzteks dvieju pratimu net tau.
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka...
Paaiškink. ta prasme trys pratimai? O pirmas pratimas 3 priėjimai po 20 pakartojimų?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#2582 2011-01-23 17:54
Tas pats pratimas, skiriasi tik pakartojimu skaicius ir pasirenkamas atitinkamas darbinis svoris. Viso gaunasi to paties pratimo 10 seriju. Pratimas turetu buti bazinis konkreciai grupei.
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
#2583 2011-01-23 18:41
Robšė rašė:
Povilas rašė:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
oi ........tu dalyku nepripazystu..po 20 pakartojimu..aisku kiekvienam savo....
Neprisijungęs
- provironas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-11-28
- Žinutės: 793
- Atsiliepimai: 11
#2584 2011-01-23 21:36
Robšė rašė:
Povilas rašė:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
sakei ko maziau o dabar 3X20 + 4X6 + 3X12
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#2585 2011-01-23 21:50
provironas rašė:
Robšė rašė:
Povilas rašė:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka...sakei ko maziau o dabar 3X20 + 4X6 + 3X12
Jei sektum diskusija, tai matytum, kad cia buvo variantas Povilui, apie galimybe kocioti tik vienu pratimu. Be to cia kalba ejo apie tricepsa o ne apie bicepsa.
Jei nori maziau, ijunk smegenis ir improvizuok, tarkim 2X20+3X6+2X12, niekas uz tave nepabandys ir nesuzinos, ar tau tinka...
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
#2586 2011-01-23 22:05
Robšė rašė:
provironas rašė:
Robšė rašė:
10X10
arba
3X20 + 4X6 + 3X12
...
Yra variantu, nereikia net fantazijos, metodiku prikurta pilna tik bandyk ir atsirink, kas tau tinka...sakei ko maziau o dabar 3X20 + 4X6 + 3X12
Jei sektum diskusija, tai matytum, kad cia buvo variantas Povilui, apie galimybe kocioti tik vienu pratimu. Be to cia kalba ejo apie tricepsa o ne apie bicepsa.
Jei nori maziau, ijunk smegenis ir improvizuok, tarkim 2X20+3X6+2X12, niekas uz tave nepabandys ir nesuzinos, ar tau tinka...
be abejo...viskas ''putiom naucnava tyka''
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
#2587 2011-01-24 11:24
provironas rašė:
as bica darau 3 pratimus po 4 priejimus 12x6,ir per gera pusmeti jokio progreso , kurso metu padideja +vienas cm, po menesio grysta i pradine padeti ,reikia kaska keisti,nes uzburtas ratas
Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupes dabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai
Paskutinį kartą taisė mazaididelis (2011-01-24 11:27)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2588 2011-01-24 11:48
mazaididelis rašė:
provironas rašė:
as bica darau 3 pratimus po 4 priejimus 12x6,ir per gera pusmeti jokio progreso , kurso metu padideja +vienas cm, po menesio grysta i pradine padeti ,reikia kaska keisti,nes uzburtas ratas
Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupes
dabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai
jo, genetika duoda labai daug..as ir blauzdu nedarau, peciu - o turiu..papus dauzau kaip reikalas, programas keiciu visaip..ir labai sunkiai...
Neprisijungęs
- beprotis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-12
- Žinutės: 763
#2589 2011-01-24 12:04
nenormalus rašė:
mazaididelis rašė:
provironas rašė:
Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupes
dabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai
jo, genetika duoda labai daug..as ir blauzdu nedarau, peciu - o turiu..papus dauzau kaip reikalas, programas keiciu visaip..ir labai sunkiai...
pas mane genetika tai gal geriausia, aš tai kai preso nedarau tada jis toks didelis užauga. Pasižiūri į tėvą ir supranti iš ko genetika.
O šiaip vienintelis privalumas tas, kad galiu alkoholį vartot belekiek nesportuodamas ir apimtys nekrenta, nes kaip kitiems būna jog degtinė vandenis varo lauk tai šito pas mane nėra.
Kitaip sakant nėra kuo pasigirt...
Paskutinį kartą taisė beprotis (2011-01-24 12:04)
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-12-10
- Žinutės: 1327
#2590 2011-01-24 12:11
beprotis rašė:
nenormalus rašė:
mazaididelis rašė:
Pas mane ta pati problema, esu isbandes ivairius varijantus, dariau bica su nugara, bandziau daryt 2 kart svaiteje, veliau pradejau daryt rankas atskirai per koju trenke, dabar vel darau su nugara, nes nebuvo jokio progreso, visada 3 pratimus, anksciau po 3 priejimus, dabar bandau po 2, bet faktas tas, kad bicai gerokai atslieka nuo kitu raumenu grupiu, siaip tenka matyt nemazai sportininku, kuriu bicai atsilieka, todel jau buvau isitikines, kad cia genu kalte, pavyzdziui nenormalus turi didelius bicus, bet niekaip negali uzsiauginti krutines, o as daugiau kaip puse savo sporto stazo krutines isviso nedarau, visada vengiu daryt kai kursuoju, o kai darau, tai darbiniai svoriai 20kg hanteliai, bet krutine pirmauja pries visas kitas raumenu grupesdabar pradedu kursa, tai bandysiu bicams ta nenormalaus metoda, ziuresim ar po 4 sav. Bus kokie apciuopiami rezultatai
pas mane genetika tai gal geriausia, aš tai kai preso nedarau tada jis toks didelis užauga.
Pasižiūri į tėvą ir supranti iš ko genetika.
O šiaip vienintelis privalumas tas, kad galiu alkoholį vartot belekiek nesportuodamas ir apimtys nekrenta, nes kaip kitiems būna jog degtinė vandenis varo lauk tai šito pas mane nėra.
nu tai jei pora stopkiu isgeri tai turbut ir nekenkia
Neprisijungęs
- beprotis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-12
- Žinutės: 763
#2591 2011-01-24 12:21
robertass rašė:
beprotis rašė:
nenormalus rašė:
jo, genetika duoda labai daug..as ir blauzdu nedarau, peciu - o turiu..papus dauzau kaip reikalas, programas keiciu visaip..ir labai sunkiai...pas mane genetika tai gal geriausia, aš tai kai preso nedarau tada jis toks didelis užauga.
Pasižiūri į tėvą ir supranti iš ko genetika.
nu tai jei pora stopkiu isgeri tai turbut ir nekenkia
jei degtinę gert tai gert, su stopkėm nežaist, o jei atsigert tai tik alus į trasą.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2592 2011-01-25 13:49
nu ka, po savaitgalio - 1,5 kg
siandien krutine:
spaudimas hor. stanga 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 1+1 x 145kg (antras su mazu padejimu)
plesymas 12x12, 10x22, 7x28, 5x30, 4x32kg
pratimas riesui 30, 40, 44, 48, max50 kg
Neprisijungęs
- Jhonas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-04-15
- Žinutės: 343
#2593 2011-01-25 14:58
Tau nuo treno nebuna ziauraus uzdusimo? Vakar buvo pirmas shotas, snd dariau kojas, tai po kekvieno priejomo [10] vos atikvepuot galiu :d
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2594 2011-01-25 15:51
Jhonas rašė:
Tau nuo treno nebuna ziauraus uzdusimo? Vakar buvo pirmas shotas, snd dariau kojas, tai po kekvieno priejomo [10] vos atikvepuot galiu :d
nu gal ne taip ziauriai, bet jei reikia pabegt i antra auksta, tai jauciasi
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
#2595 2011-01-25 19:34
nenormalus pamenu buvo kalba apie bicus,kad kazka norejai keist.vakar meginau EZ stanga-bet buvau paemes ja placiai,prie pat blynu,visai zinok nieko,patiko.
Neprisijungęs
- senelis
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-07
- Žinutės: 155
#2596 2011-01-25 21:26
nenormalus buvai minejas apie tren-a pozymius,gali placiau? kada pradeda jaustis veikimas?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2597 2011-01-25 21:42
senelis rašė:
nenormalus buvai minejas apie tren-a pozymius,gali placiau? kada pradeda jaustis veikimas?
rasiau kazkur jau..
po pirmos sav pasijaute sukiles spaudimas, sapnai po to sapnai kazkaip aprimo arba as pats maziau kreipiu demesi
padidejes prakaitavimas..pvz po darbo kartais pieskom einu namo kokias 20min, tai grizes (ziema) visas slapias bunu
HRS,
bandziau kazkada placiai - visiskai netinka man, pabandziau dar siauriau - geriau
Neprisijungęs
- provironas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-11-28
- Žinutės: 793
- Atsiliepimai: 11
#2598 2011-01-25 22:09
jega stiprei pakilo nuo treno?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2599 2011-01-25 23:33
provironas rašė:
nu ka as zn, kazkiek kyla
nebuna gi taip, kad pisi treno ir 10kg uzsimeti
bet agresija, taip, pakelia
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-01-05
- Žinutės: 393
#2600 2011-01-26 09:53
nenormalus rašė:
provironas rašė:
nu ka as zn, kazkiek kyla
nebuna gi taip, kad pisi treno ir 10kg uzsimeti
bet agresija, taip, pakelia
būna, trena reikia gera turėt
Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-01-26 09:54)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 102 103 104 105 106 … 144
- Pradžia
- » Farmakologija
- » mano