Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#3301 2011-07-14 08:57

Re: mano

nenormalus rašė:

ryte pasimatavau pilva smile

aisku, itempus preso raumeni, nes jei palaida matuosiu, tai bus kokie 99cm big_smile

taigi..
per bamba 87.5cm
1cm auksciau 86.5cm

svoris po nakties ir tualeto big_smile 93.3kg smile

Ir koks tikslas tai daryt matuojant?

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#3302 2011-07-14 09:05

Makleris rašė:

nenormalus rašė:

ryte pasimatavau pilva smile

aisku, itempus preso raumeni, nes jei palaida matuosiu, tai bus kokie 99cm big_smile

taigi..
per bamba 87.5cm
1cm auksciau 86.5cm

svoris po nakties ir tualeto big_smile 93.3kg smile

Ir koks tikslas tai daryt matuojant?

kad pamatuot RAUMENI big_smile idomu, ar auga PRESO RAUMUO wink

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#3303 2011-07-14 11:34

siaip geriau sekt progresa/regresa matuojant atpalaidavus, nei itempus nei isputus.

Neprisijungęs

BlackJezus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-25
Žinutės: 810
Atsiliepimai: 2

#3304 2011-07-14 11:55

jus jam neaiskinkit o tai tuoj begalviais isvadins big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3305 2011-07-14 12:14

Loading rašė:

siaip geriau sekt progresa/regresa matuojant atpalaidavus, nei itempus nei isputus.

prasau pagrisk:

1) kodel geriau?
2) ka negerai / gerai pamatuoji itempus?
3) ka negerai / gerai pamatuoji neitempus?
4) Pliusai / Minusai?
5) Sprendimas

aciu

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3306 2011-07-14 12:16

BlackJezus rašė:

jus jam neaiskinkit o tai tuoj begalviais isvadins big_smile

kai zmogus kazka pasako, turetu buti atsakingas uz zodzius ir mokantis pagristi savo nuomone smile
1) mano presa matei? aisku, kad nevarzybinis, bet raumuo matosi smile cia FAKTAS smile priestarauji?
2) vadinasi, as zinau savo skaiciu (utiutiu, kad ir itemptas) apimties tokioj busenoj ir pagal tai seku, ar man gereja, ar blogeja, t.y. atsiprties taskas yra, taip? ar priestarauji?
3) jei priestaraujate, prasau konkretus logiski argumentai ir galim gincytis smile

Neprisijungęs

SeveloTeam
Išmestas
Registravosi: 2011-07-05
Žinutės: 1039
Atsiliepimai: 6

#3307 2011-07-14 12:44

utiutiu paskaicius atrodo kad tu geriausias stipriausias darydas spaudima iki pakausio su 140. Primesdamas kad turi gera presa nors nesuprantu ar reikia tiek kursu norint atrodyt taip..utiutiu milioner jau esi kad kalbi lyg viska zinai kas kur ir kaip

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3308 2011-07-14 12:46

SeveloTeam rašė:

utiutiu paskaicius atrodo kad tu geriausias stipriausias darydas spaudima iki pakausio su 140. Primesdamas kad turi gera presa nors nesuprantu ar reikia tiek kursu norint atrodyt taip..utiutiu milioner jau esi kad kalbi lyg viska zinai kas kur ir kaip

nepyk del to, kad zinau daugiau nei tu smile
o kad zinau viska, tai nesamone..tik as galbut daugiau domiuosi ir skaitau nei tu smile tik tiek big_smile

Neprisijungęs

SeveloTeam
Išmestas
Registravosi: 2011-07-05
Žinutės: 1039

#3309 2011-07-14 12:53

Sakau atrodo kad butum pats axujieniausias jei kas kritikuoja iskart sudais svaidais

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3310 2011-07-14 12:54

SeveloTeam rašė:

Sakau atrodo kad butum pats axujieniausias jei kas kritikuoja iskart sudais svaidais

svaidausi? big_smile
AS TIK NORIU ARGUMENTUOTOS NUOMONES big_smile

bet, kaip suprantu, tau net ir tai sunkiai suvokiama...

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#3311 2011-07-14 13:20

raumuo gaves darbo negaves darbo skiriasi, ne visada gali vienodai itempt, ne visada toi pacioi vietoi gali pamatuot.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3312 2011-07-14 13:31

Loading rašė:

raumuo gaves darbo negaves darbo skiriasi, ne visada gali vienodai itempt, ne visada toi pacioi vietoi gali pamatuot.

1. as visada matuoju ryte, raumuo tik ka po miego ir poilsio smile
2. itempt galiu vienodai, as jau atkaliau sistema smile
3. ne visada toj pacioj vietoj? o neitempus visada toje pacioje vietoje? cia abiem atvejais rizika ta pati smile bet kuriuo atveju, as zinau, kur matuoju. Esme, matuoti toje pacioje vietoje visalaik ir jos nekeist. O ar tai bamba, ar zemiau, ar auksciau - esme nekeicia, norint sekti pasikeitimus smile

VISKAS?

Neprisijungęs

Tylus
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mintyse
Registravosi: 2011-05-03
Žinutės: 1343
Atsiliepimai: 19

#3313 2011-07-14 13:34

aš manau, kad matuot reik ten, kur ir pradėjai. Jei fiksuotas įtemptu presu, taip ir tęst. Nes kitaip nematysi regreso big_smile įtempus aš manau, kad duomenys tikslesni, nei laisvai. Čia tik mano nuomonė dėl matavimo.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#3314 2011-07-14 14:55

nu cia jau pagal tave tada gaunasi. man geriau matuot neitempta. daryk kaip nori, as tik pasakau, kaip man atrodo geriau.

Neprisijungęs

Mandras
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-04-10
Žinutės: 179

#3315 2011-07-14 16:13

o pala cia itempa matuojat ane , tai kaip sekat progresa? tipo kai daugiau cm per pilva itempus tai yra priaugtas preso raumuo ? big_smile is kur zinai kad tai ne lasinys, juo labiau svoriui augant? big_smile

o as maniau kad visi protingi zmones presa matuoja atpalaidavus, ir tik taip tiksliai pamatysi kaip tirpsta pilvo lasinys, o kai matuojat itempta tai lasinys tai nesusitraukia kuris yra ant pilvo, ora itraukiat ir tiek ziniu

zodziu visiskai nelogiska matuot itraukus, jokios naudos sekant progresa, nebent  savo pamaloninimui, kad as judu gera linkme. Jai pilvas 1 metras tai net ir tada itempus presa gali matyti ta preso raumeni biski

Neprisijungęs

Tylus
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mintyse
Registravosi: 2011-05-03
Žinutės: 1343
Atsiliepimai: 19

#3316 2011-07-14 16:23

neįkvėpus ir neiškvėpus, o įtempus. Pasimatuok ir pamatysi kad skirtumo daugiau nei 1cm nėra nuo laisvai. Laisvai taip pat esi nevienodai oro pajamęs. Tarp įtempus ir neįtempus didelio skirtumo talijoj nėra.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Atsiliepimai: 13

#3317 2011-07-14 16:31

Tylus rašė:

neįkvėpus ir neiškvėpus, o įtempus. Pasimatuok ir pamatysi kad skirtumo daugiau nei 1cm nėra nuo laisvai. Laisvai taip pat esi nevienodai oro pajamęs. Tarp įtempus ir neįtempus didelio skirtumo talijoj nėra.

katik pameginau,jokio sjkirtumo ner apimtys tos pacios islieka,beto esu skaites kazkur,kad norint turet gera presa reikia mo9kintis jy ytempus visados but,nepilnai aisku bet kazkiek:D

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3318 2011-07-14 16:59

Mandras rašė:

o pala cia itempa matuojat ane , tai kaip sekat progresa? tipo kai daugiau cm per pilva itempus tai yra priaugtas preso raumuo ? big_smile is kur zinai kad tai ne lasinys, juo labiau svoriui augant? big_smile

o as maniau kad visi protingi zmones presa matuoja atpalaidavus, ir tik taip tiksliai pamatysi kaip tirpsta pilvo lasinys, o kai matuojat itempta tai lasinys tai nesusitraukia kuris yra ant pilvo, ora itraukiat ir tiek ziniu

zodziu visiskai nelogiska matuot itraukus, jokios naudos sekant progresa, nebent  savo pamaloninimui, kad as judu gera linkme. Jai pilvas 1 metras tai net ir tada itempus presa gali matyti ta preso raumeni biski

ora itraukti ir itraukti raumeni skirtingi dalykai? jei nenesa tiek galva, pamirsk sita tema

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#3319 2011-07-14 17:00

Tylus rašė:

as nesuprantu, kokie cia begalviai lenda i foruma..net neskaito, raso beleka, ale pasigincyt..ot jaunimas siais laikais big_smile

Neprisijungęs

Vtuuf
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-05-27
Žinutės: 180
Atsiliepimai: 0

#3320 2011-07-14 18:35

sporcmenas-2 rašė:

Tylus rašė:

katik pameginau,jokio sjkirtumo ner apimtys tos pacios islieka,beto esu skaites kazkur,kad norint turet gera presa reikia mo9kintis jy ytempus visados but,nepilnai aisku bet kazkiek:D

Čia pizda, aš beveik vaikštau jį  įtempęs big_smile Čia prieš porą metų, kai pradėjau kompleksuoti dėl didelio pilvo tai ir dabar užsilikęs įprotis.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#3321 2011-07-14 18:40

Vtuuf rašė:

sporcmenas-2 rašė:

Tylus rašė:

Čia pizda, aš beveik vaikštau jį  įtempęs big_smile Čia prieš porą metų, kai pradėjau kompleksuoti dėl didelio pilvo tai ir dabar užsilikęs įprotis.

taip rase,as ir ant vasaros yprantu vaiksciot ytempus:Dbig_smile

Neprisijungęs

Vtuuf
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-05-27
Žinutės: 180
Atsiliepimai: 0

#3322 2011-07-14 19:14

sporcmenas-2 rašė:

Vtuuf rašė:

sporcmenas-2 rašė:

YPAČ jei prie vandens big_smile O jei dar kažkoki vos-ne-gimdanti seni pamatai, sulenda pilvas pats ir mintyse priesaiką duodi niekad nebūt TOKIAM nutukusiam.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#3323 2011-07-14 19:30

Vtuuf rašė:

sporcmenas-2 rašė:

Vtuuf rašė:

YPAČ jei prie vandens big_smile O jei dar kažkoki vos-ne-gimdanti seni pamatai, sulenda pilvas pats ir mintyse priesaiką duodi niekad nebūt TOKIAM nutukusiam.

va va va cia tu taikliai pataikei,manau visio duoda tokias priesaikas:Dbig_smilebig_smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#3324 2011-07-14 20:18

sporcmenas-2 rašė:

Vtuuf rašė:

sporcmenas-2 rašė:

va va va cia tu taikliai pataikei,manau visio duoda tokias priesaikas:Dbig_smilebig_smile

ir apsisukus vel prie spurgu!!! big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

BlackJezus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-25
Žinutės: 810
Atsiliepimai: 2

#3325 2011-07-14 20:30

nenormalus rašė:

Tylus rašė:

as nesuprantu, kokie cia begalviai lenda i foruma..net neskaito, raso beleka, ale pasigincyt..ot jaunimas siais laikais big_smile

va va sakiau kad vistiek isvadinsi begalviais big_smile pastebejau kad kas priestarauja tavo nuomonei iskarto tampa begalviais

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net