Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » elis laimis FOTO GALERIJA :D
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 632
- Atsiliepimai: 0
#151 2009-02-17 22:18
Re: elis laimis FOTO GALERIJA :D
0maro rašė:
Ingrida H2O rašė:
mesk
as neiko pries, rasyk prasyma moderatoriam, adminuiIngrida...
Šiaip aš irgi prieš tai, kad bdb išmestas. Jei sodint, tai nusodint žodžiais, kad visiškai būtų užvartytas, o ne uždraudimą padaryt į tinklapį. Na, bet yra kaip yra.su trosais tai atsigules ant suoliu trauka is sonu is virsaus? ar trosa is apacios trauki i virsu is peties? net nzn kaip paklaust
Omaro pasiule varianta, su ta stanga tai nzn ar pagauni kampa, bet su hanteliais neblogas pratimas galui..Dėl hantelių spaudimo, tai čia irgi.. Aš, tarkim, išsiriečiu ir pasidarau pratimą priekiui. Man pats tas.
tipo hantelius spaust uz sprando? cia kazn tai jau geriau su stanga
Paskutinį kartą taisė elislaimis (2009-02-17 22:19)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#152 2009-02-17 23:02
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
kaip tai negalui? su trosais nu nemoku paaiskint , nu ten tikrai galui:D tai pasiūlyk ka galui veiksmingosu trosais tai atsigules ant suoliu trauka is sonu is virsaus? ar trosa is apacios trauki i virsu is peties? net nzn kaip paklaust
![]()
Omaro pasiule varianta, su ta stanga tai nzn ar pagauni kampa, bet su hanteliais neblogas pratimas galui..va va trosa is apacios traukiu i virsu is peties. tai o ko cia nesuprast su ta stanga?
tai su stanga uz galvos bet kad sakau man nk gero su hanteliais mostai y salis pasilenkus uzsipumpuodavo bet tik tiek. gal dar ka pasiūlysit? :p
paprastai, kaip tu ja leido, kurioj veitoj alkunes... juk negali nuspet kaip tu atlikineji ta pratima su stanga
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#153 2009-02-17 23:03
0maro rašė:
Ingrida H2O rašė:
mesk
Šiaip aš irgi prieš tai, kad bdb išmestas. Jei sodint, tai nusodint žodžiais, kad visiškai būtų užvartytas, o ne uždraudimą padaryt į tinklapį. Na, bet yra kaip yra.su trosais tai atsigules ant suoliu trauka is sonu is virsaus? ar trosa is apacios trauki i virsu is peties? net nzn kaip paklaust
Omaro pasiule varianta, su ta stanga tai nzn ar pagauni kampa, bet su hanteliais neblogas pratimas galui..Dėl hantelių spaudimo, tai čia irgi.. Aš, tarkim, išsiriečiu ir pasidarau pratimą priekiui. Man pats tas.
omarai, as jo nemeciau ir isvis, as siandiena pasakiau moderatoriui, kadistrintu mano visus postus ir istrintu mano acounta... nes kaip sakoma cia nera moteru daug, tai paskutiniu metu supratau, kad isvis ju nereik
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#154 2009-02-17 23:11
Ingrida H2O rašė:
0maro rašė:
Ingrida H2O rašė:
mesk
omarai, as jo nemeciau
ir isvis, as siandiena pasakiau moderatoriui, kadistrintu mano visus postus ir istrintu mano acounta... nes kaip sakoma cia nera moteru daug, tai paskutiniu metu supratau, kad isvis ju nereik
Gal tu baik taip juokaut...issitrint sumaste
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#155 2009-02-17 23:27
0maro rašė:
Su štanga už galvos, mostai pasilenkus..?
Su štanga už galvos tai jau tikrai ne galui, mostai pasilenkus taip sutinku, bet gali būt sunku pajaust pečius :)
Neprisijungęs
- azuolyno bicas
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: uk
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 3111
- Atsiliepimai: 23
#156 2009-02-18 00:27
studentas rašė:
0maro rašė:
Su štanga už galvos tai jau tikrai ne galui, mostai pasilenkus taip sutinku, bet gali būt sunku pajaust pečius
tikrai ne galui...
yra atvedimai staklese galui, pasilenkus su hanteliais... su ta trauka iki pilvo tai sutinku,. bet sudetngas pratimas, ir 89% kad jo nepagausi vistiek teisingai, nes tu jegistas, ir naudoji didelius svorius, ir nugrybauja tie raumenys kurie turi dirbt, as teisus siuo atveju 100%
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#157 2009-02-18 00:47
azuolyno bicas rašė:
studentas rašė:
0maro rašė:
Su štanga už galvos tai jau tikrai ne galui, mostai pasilenkus taip sutinku, bet gali būt sunku pajaust pečius
tikrai ne galui...
yra atvedimai staklese galui, pasilenkus su hanteliais... su ta trauka iki pilvo tai sutinku,. bet sudetngas pratimas, ir 89% kad jo nepagausi vistiek teisingai, nes tu jegistas, ir naudoji didelius svorius, ir nugrybauja tie raumenys kurie turi dirbt, as teisus siuo atveju 100%
Tuo labiau, kad pas jį rankos dominuoja, tai su štanga tikrai sunku būtu pajungt pečių gala, staklėsu šiuo atveju būtu geriausia jei tokios yra, su trosais irgi neblogai, tik žiurint kaip atliksi viska.
Neprisijungęs
- Mindaugas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-11
- Žinutės: 1283
#158 2009-02-18 08:41
Ingrida H2O rašė:
omarai, as jo nemeciau
ir isvis, as siandiena pasakiau moderatoriui, kadistrintu mano visus postus ir istrintu mano acounta... nes kaip sakoma cia nera moteru daug, tai paskutiniu metu supratau, kad isvis ju nereik
utiutiu blondines cia reikalingos?? kad liezuviu plaktu..?? sis atvejis grynai liezuvio raumens pratimas
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#159 2009-02-18 08:46
krepsas rašė:
Ingrida H2O rašė:
omarai, as jo nemeciau
utiutiu blondines cia reikalingos?? kad liezuviu plaktu..?? sis atvejis grynai liezuvio raumens pratimas
as juk sakau, nepatinka kas nors? rasykit adminam, moderatoriam! ar ko tu nori isvis? neplakejas liezuvio
ir aplamai ne tavo reikalas kokia mano plauku spalva verciau ziurek saves
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2009-02-18 08:47)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#160 2009-02-18 08:48
Plienas rašė:
Ingrida H2O rašė:
0maro rašė:
Ingrida...
Šiaip aš irgi prieš tai, kad bdb išmestas. Jei sodint, tai nusodint žodžiais, kad visiškai būtų užvartytas, o ne uždraudimą padaryt į tinklapį. Na, bet yra kaip yra.
Dėl hantelių spaudimo, tai čia irgi.. Aš, tarkim, išsiriečiu ir pasidarau pratimą priekiui. Man pats tas.omarai, as jo nemeciau
..atsiras kuriem gyvenimas prasvieses
o pagrinde tiem, is bb.lt athodam, kurie ten neprilipo, tai atejo cia ) (cia keletui taikoma tik tai )
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2009-02-18 08:55)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#161 2009-02-18 08:50
Blamba, gal baikit vienąsyk kai maži vaikai... Jau pradeda už...ist...
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#162 2009-02-18 10:19
Ingrida H2O rašė:
Plienas rašė:
Ingrida H2O rašė:
omarai, as jo nemeciauir isvis, as siandiena pasakiau moderatoriui, kadistrintu mano visus postus ir istrintu mano acounta... nes kaip sakoma cia nera moteru daug, tai paskutiniu metu supratau, kad isvis ju nereik
..atsiras kuriem gyvenimas prasvieses
o pagrinde tiem, is bb.lt athodam, kurie ten neprilipo, tai atejo cia) (cia keletui taikoma tik tai )
Pirmiausia save reikia žiurėt, kaip tau geriau, o ne kitiem
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#163 2009-02-18 13:01
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
Plienas rašė:
Gal tu baik taip juokaut...issitrint sumaste..atsiras kuriem gyvenimas prasvieses
o pagrinde tiem, is bb.lt athodam, kurie ten neprilipo, tai atejo cia) (cia keletui taikoma tik tai )
Pirmiausia save reikia žiurėt, kaip tau geriau, o ne kitiem
na va, butent...
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#164 2009-02-18 14:13
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
su trosais tai atsigules ant suoliu trauka is sonu is virsaus? ar trosa is apacios trauki i virsu is peties? net nzn kaip paklaust![]()
Omaro pasiule varianta, su ta stanga tai nzn ar pagauni kampa, bet su hanteliais neblogas pratimas galui..va va trosa is apacios traukiu i virsu is peties. tai o ko cia nesuprast su ta stanga?
tai su stanga uz galvos bet kad sakau man nk gero su hanteliais mostai y salis pasilenkus uzsipumpuodavo bet tik tiek. gal dar ka pasiūlysit? :p
paprastai, kaip tu ja leido, kurioj veitoj alkunes... juk negali nuspet kaip tu atlikineji ta pratima su stanga
alkūnes y sonus kaip kitaip
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#165 2009-02-18 14:15
studentas rašė:
0maro rašė:
snd pamėginau atsigules ant suoliuko ant pilvo kilnot y sonus hantelius tai taip normaliai pompa pasijaute nėra ko lygint su mostias pasilenkus
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#166 2009-02-18 14:16
azuolyno bicas rašė:
studentas rašė:
0maro rašė:
tikrai ne galui...
sutinku jei nuo stangos nuimciau kokius 20-30kg tada gal ir iseitų grynai taisiklingai. db tai ka jauciu tai sparnus gerai jauciu sita trauka darydamas, gal net geriau negu darant prisitraukimus.
Paskutinį kartą taisė elislaimis (2009-02-18 14:19)
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#167 2009-02-18 18:39
kaip manot būtų samonė krūtinei padaryti tokį dalyka pvz paimti kokius tris pratimus ir daryt pvz taip: pirmo pratimo 1serija padarau pailsiu truputi einu antro pratimo daryti pirma serija pailsiu td trecio pratimo pirma serija pailsiu ir vėl is naujo ir taip kol pvz padarysiu visų pratimų po keturias serijas? taip pat ir peciam ta pati.?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#168 2009-02-18 19:06
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
va va trosa is apacios traukiu i virsu is peties. tai o ko cia nesuprast su ta stanga?
alkūnes y sonus kaip kitaip
cia blatnai turejo nuskambet ar kaip ?
jei rimtai, tai i prieki labiau , ar atgal..o kad i sonus , tai manau tau turbut nesena naujiena gal
nes skirtumas toks, kuria daly labiau kabina...
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2009-02-18 19:11)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#169 2009-02-18 19:09
elislaimis rašė:
studentas rašė:
0maro rašė:
snd pamėginau atsigules ant suoliuko ant pilvo kilnot y sonus hantelius tai taip normaliai pompa pasijaute nėra ko lygint su mostias pasilenkus
Taip jau esi priverstas taisyklingiau kelt svorį, o pasilenkus jei per dideli svori pasiimsi įsijungs kojos, nugara.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#170 2009-02-18 19:11
elislaimis rašė:
kaip manot būtų samonė krūtinei padaryti tokį dalyka pvz paimti kokius tris pratimus ir daryt pvz taip: pirmo pratimo 1serija padarau pailsiu truputi einu antro pratimo daryti pirma serija pailsiu td trecio pratimo pirma serija pailsiu ir vėl is naujo ir taip kol pvz padarysiu visų pratimų po keturias serijas? taip pat ir peciam ta pati.?
Kodėl gi ne, jei jėga pagrindinis tikslas tai gal nelabai, bet iš kulturizmo pusės galima bandyt, įvairovė nepakenks.
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#171 2009-02-18 19:27
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
paprastai, kaip tu ja leido, kurioj veitoj alkunes... juk negali nuspet kaip tu atlikineji ta pratima su stangaalkūnes y sonus kaip kitaip
cia blatnai turejo nuskambet
ar kaip ?
jei rimtai, tai i prieki labiau , ar atgal..o kad i sonus , tai manau tau turbut nesena naujiena gal
nu tikrai neturėjo blatnai nuskambėt cia esu kad paklausyciau patarimų o ne blatnukus rodyciau bet kad natūraliai darant spaudima su hanteliais rankos automatiskai būna lygiai ties sonais nu kazn bandysiu per prievarta alkūnes atkist labiau y prieki ar atgal palauzt matysim kaip iseis
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#172 2009-02-18 19:29
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
alkūnes y sonus kaip kitaipcia blatnai turejo nuskambet
ar kaip ?
nu tikrai neturėjo blatnai nuskambėt cia esu kad paklausyciau patarimų o ne blatnukus rodyciau
bet kad natūraliai darant spaudima su hanteliais rankos automatiskai būna lygiai ties sonais nu kazn bandysiu per prievarta alkūnes atkist labiau y prieki ar atgal palauzt matysim kaip iseis
svoris iskart mazesnis desis...
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#173 2009-02-18 19:30
studentas rašė:
elislaimis rašė:
Kodėl gi ne, jei jėga pagrindinis tikslas tai gal nelabai, bet iš kulturizmo pusės galima bandyt, įvairovė nepakenks.
db jėgoi biskia kibau tai reik kazka naujo pabandyt jega gal nepakris o kazka kita darysiu po to vėl grysiu prie jėgos gal geresnis taip progresas gausis
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
#174 2009-02-18 19:32
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
cia blatnai turejo nuskambetar kaip ?
nu tikrai neturėjo blatnai nuskambėt cia esu kad paklausyciau patarimų o ne blatnukus rodyciau
bet kad natūraliai darant spaudima su hanteliais rankos automatiskai būna lygiai ties sonais nu kazn bandysiu per prievarta alkūnes atkist labiau y prieki ar atgal palauzt matysim kaip iseis
tai man jėga tik stangos spaudime rodiklis daugiau tai nesvarbu, o kad mazesni tai jau tikrai vistiek tokia padėtis nenatūrali ir svori islaikyt sunkiau, o sanariam nk blogo?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#175 2009-02-18 19:47
elislaimis rašė:
Ingrida H2O rašė:
elislaimis rašė:
tai man jėga tik stangos spaudime rodiklis daugiau tai nesvarbu, o kad mazesni tai jau tikrai vistiek tokia padėtis nenatūrali ir svori islaikyt sunkiau, o sanariam nk blogo?
tai yra taisiklinga padetis.. nemanau, kad kzkas blogo gali but..labiau apkraunami sanariai, kai alkunes darkosi, stipriai atgal isvestos.. del to, dar ir patartina atlikinet letai, ypac leidziant.. keliant kiek greiciau, bet neismest stangos jokiais budais, bet taipogi letai... tuomet ir turi pasijusti tas raumuo, kuris akcentuojamas, nesijungiant per daug kt raumenu..
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2009-02-18 19:48)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » elis laimis FOTO GALERIJA :D