Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

AudriusA
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kretinga. Amzius: 27
Registravosi: 2008-07-13
Žinutės: 243
Atsiliepimai: 0

#1 2008-08-10 18:14

Meile?!? Ji yra?

Tokios temos neradau tai gal padiskutuokim, ar esate kadanors rimtai isimyleja.
As savo kaimyne kuri manes vengia pamilau ji tokia kaprizinga, 3 metai meginau ciesint ir kaip manot nukabinau? Aisku kad ne ;. jai jau 18 ir dar nera turejusi bahuro bet toks grozis tik kad charakteris brrr

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#2 2008-08-10 18:22

Re: Meile?!? Ji yra?

AudriusA rašė:

As savo kaimyne kuri manes vengia pamilau ji tokia kaprizinga, 3 metai meginau ciesint ir kaip manot nukabinau? Aisku kad ne ;. jai jau 18 ir dar nera turejusi bahuro bet toks grozis tik kad charakteris brrr

tai viskas pasakyta..ne vien papai nusprendzia meile big_smile dazniausiai jie nesprendzia nieko..bent jau man..man zmogus turi buti idomus, linksmas..dar daug savybiu yra, is kuriu susikuria zmogaus grozis..kai zmogus grazus tau, tada atsiras ir patikimas, susizavejimas, o gal ir meile wink

Neprisijungęs

AudriusA
Dažnas dalyvis

#3 2008-08-10 18:24

nenormalus rašė:

AudriusA rašė:

tai viskas pasakyta..ne vien papai nusprendzia meile big_smile dazniausiai jie nesprendzia nieko..bent jau man..man zmogus turi buti idomus, linksmas..dar daug savybiu yra, is kuriu susikuria zmogaus grozis..kai zmogus grazus tau, tada atsiras ir patikimas, susizavejimas, o gal ir meile wink

Auksiniai zodziai.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#4 2008-08-10 18:25

aisku, niekada neisimleciau tikriausiai negrazios paneles man isore hmm nu jau taip yra..turi buti ir isorinis patrauklumas..visgi prie tu visu savybiu prisideda ir geras seksas roll o tam isorinis grozis turi trupti itakos big_smile

Neprisijungęs

AudriusA
Dažnas dalyvis

#5 2008-08-10 18:38

Ir siaip renkiesi mergina kad patinku tau tiek isore tiek vidum (zarnom) big_smile

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#6 2008-08-10 18:42

nenormalus rašė:

aisku, niekada neisimleciau tikriausiai negrazios paneles man isore hmm nu jau taip yra..turi buti ir isorinis patrauklumas..visgi prie tu visu savybiu prisideda ir geras seksas roll o tam isorinis grozis turi trupti itakos big_smile

Primiausia visada atkreipi dėmesį į išvaizda tada jau pradedi bendraut ir matai rišasi kažkas ar nelabai, bet niekada nesprendžiu apie žmogų pagal išvaizda, svarbiausia, kad būtų idomu bendraut, o meilė manau tik su laiku būna ir tai tik tada jei ir iš kito žmogaus jauti tą patį.

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis
Vietovė: Denmark
Registravosi: 2007-09-12
Žinutės: 412

#7 2008-08-10 18:46

studentas rašė:

Primiausia visada atkreipi dėmesį į išvaizda tada jau pradedi bendraut ir matai rišasi kažkas ar nelabai, bet niekada nesprendžiu apie žmogų pagal išvaizda, svarbiausia, kad būtų idomu bendraut, o meilė manau tik su laiku būna ir tai tik tada jei ir iš kito žmogaus jauti tą patį.

+1

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#8 2008-08-10 18:49

nenormalus rašė:

AudriusA rašė:

Va pagalvojau, subrendusio zmogaus zodziai wink

nenormalus rašė:

O poto vel nusiritai big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#9 2008-08-10 18:52

pas mane dvi kaukes namie smile darbe bunu subrendes dede 35 metu su zmona ir vaikais smile
namie bunu 20 pacaniukas, kuriam tik papai galvoj big_smile big_smile

ne ne..jau nebe 20 man smile

antanai, kaip suprantu, nesutinki su manim? tau seksui itakos isorinis grozis neturi? smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#10 2008-08-10 19:00

nenormalus rašė:

pas mane dvi kaukes namie smile darbe bunu subrendes dede 35 metu su zmona ir vaikais smile
namie bunu 20 pacaniukas, kuriam tik papai galvoj big_smile big_smile

ne ne..jau nebe 20 man smile

antanai, kaip suprantu, nesutinki su manim? tau seksui itakos isorinis grozis neturi? smile

Kodel? Sutinku, kad isorinis grozis ytakos turi daug. Niekada nesiartinsiu prie nutukusios ....

Pats toli grazu nesu grazuolis, bet jai zmogus tingus ant tiek kad gali taip save apleisti - tai mano manymu net nevertas pazinimo.

Gal ir ziaurokai ir tusciai parasyta - bet negaliu pakesti zmoniu su dideliu virsvoriu ir taukuotais smakrais! UH!

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834

#11 2008-08-10 19:14

Grozis rupi labiau paaugliam.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#12 2008-08-10 19:16

Plienas rašė:

Tau, ta prasme?

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis

#13 2008-08-10 19:16

Na,yra kaip yra,bet jei nepatiks iš išorės panelė/vaikinas,tu jo/jos neužkalbinsi ir tiek.. :)Jei patiks-užkalbinsi ir viskas jau savaime rutuliosis.. smile

Paskutinį kartą taisė 0maro (2008-08-10 19:17)

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#14 2008-08-10 19:18

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:29)

Neprisijungęs

studentas
......

#15 2008-08-10 19:18

Plienas rašė:

Jei žmogus bus nepatrauklus tu prie jo net neprieisi ir nebendrausi, nesakau, kad turi būt gražulė, bet turi būt pakankamai simpatiška, bet dažniau būna, kad savo vidumi ne išore neidomi atrodo, visgi gražių yra pakankamai daug, o tokių, kad idomu bendraut būtų vienetai:)

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis

#16 2008-08-10 19:21

studentai,ale mintys mūsų tip top.. smile
loli,.... big_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis

#17 2008-08-10 19:27

studentas rašė:

Plienas rašė:

Jei žmogus bus nepatrauklus tu prie jo net neprieisi ir nebendrausi, nesakau, kad turi būt gražulė, bet turi būt pakankamai simpatiška, bet dažniau būna, kad savo vidumi ne išore neidomi atrodo, visgi gražių yra pakankamai daug, o tokių, kad idomu bendraut būtų vienetai:)

Bet juk kaip yra visiskai negraziu panu ir ka?Nu turi jos vaikinus ir ta meile gal but yra.

O man tai aisku tik grazi big_smile

AudriusA,bus tu panu nesijaudink,jaunas dar esi.

Neprisijungęs

studentas
......

#18 2008-08-10 19:29

Plienas rašė:

studentas rašė:

Plienas rašė:

Bet juk kaip yra visiskai negraziu panu ir ka?Nu turi jos vaikinus ir ta meile gal but yra.

Skoniai skirtingi jei tau negraži tai nereiškia, kad ir kitam nepatiks.

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684
Atsiliepimai: 2

#19 2008-08-10 19:29

As manau, kad meiles tokioj jaunystej dar nereik big_smile Laaaaaaaaakstyyyyyyyyyt ir lakstyyyt iki tol kol baigsi mokslus, susirasi pastovu darba, o tada jau rinkis :} Busi bent isilakstes, o ne su viena nuo pat jaunystes prasitrynes ir gyvenimo nemates tongue

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis

#20 2008-08-10 19:33

studentas rašė:

Plienas rašė:

studentas rašė:

Bet kartais pasitaiko tokiu totaliu slykstyniu,kad ka as zn kokiam patiktu.

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis

#21 2008-08-10 19:33

Alibras rašė:

As manau, kad meiles tokioj jaunystej dar nereik big_smile Laaaaaaaaakstyyyyyyyyyt ir lakstyyyt iki tol kol baigsi mokslus, susirasi pastovu darba, o tada jau rinkis :} Busi bent isilakstes, o ne su viena nuo pat jaunystes prasitrynes ir gyvenimo nemates tongue

Daug kas priklauso nuo zmogaus budo.

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#22 2008-08-10 19:34

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:29)

Neprisijungęs

studentas
......

#23 2008-08-10 19:34

0maro rašė:

studentai,ale mintys mūsų tip top.. smile
loli,.... big_smilebig_smilebig_smile

Nu aš taip realiai mastau ir tų pažinčių neviena buvo tai kažkokia nuomone susidarai

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis

#24 2008-08-10 19:37

lolardas rašė:

Temos autoriui garbės raštą už 3 metų pastangas lol

Turbut per daug i akis lindo.

Neprisijungęs

studentas
......

#25 2008-08-10 19:37

Plienas rašė:

studentas rašė:

Plienas rašė:

Bet kartais pasitaiko tokiu totaliu slykstyniu,kad ka as zn kokiam patiktu.

Kaip ten sako atitiko kirvis kotą lol

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net