- coliuke
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-21
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-08-28 23:29
del raumenuku smulkiai panelei
sveiki,
noreciau Jusu patarimu....
esu labai smulkute,bet norisi vistiek tureti grazu kuna, truputi sportavau, bet toks ir sportavimas buvo, kad klube nelabai kas teikes padeti man ir suteikti informacijos, nebent kiekviena karta prasyt reikedavo, na ir toks atmestinis sportavimas buvo, tai is to nieko man gero nebuvo..,.be to siekiau truputi priaugti svorio, nes buvau numetus per daug, bent jau as taip manau:rolleyes: bet nieko is to nesigavo... o tada jau prasidejo nesveiko maisto valgymas, na ir rezultatas, priaugau svorio, bet spekit kur??? aisku ant pilviuko ir visur kitur kur nereikia:P
kaip man ta riebaliuka paverst raumenukais, ka valgyti kai pradesiu vel sportuoti...ir nenoriu kad vel numesciau svorio:)
dekoju kas suteiks info:)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#2 2008-08-29 00:17
Re: del raumenuku smulkiai panelei
coliuke rašė:
sveiki,
noreciau Jusu patarimu....
esu labai smulkute,bet norisi vistiek tureti grazu kuna, truputi sportavau, bet toks ir sportavimas buvo, kad klube nelabai kas teikes padeti man ir suteikti informacijos, nebent kiekviena karta prasyt reikedavo, na ir toks atmestinis sportavimas buvo, tai is to nieko man gero nebuvo..,.be to siekiau truputi priaugti svorio, nes buvau numetus per daug, bent jau as taip manau:rolleyes:bet nieko is to nesigavo... o tada jau prasidejo nesveiko maisto valgymas, na ir rezultatas, priaugau svorio, bet spekit kur??? aisku ant pilviuko ir visur kitur kur nereikia:P
kaip man ta riebaliuka paverst raumenukais, ka valgyti kai pradesiu vel sportuoti...ir nenoriu kad vel numesciau svorio:)
dekoju kas suteiks info:)
Sveika prisijungusi prie diskusiju!
Na informacijos svorio auginimo ir metimo tema cia tikrai su kaupu. Net ir kelios merginos teiravosi ka ir kaip rektu daryti, turedomos panasius tikslus i tavuosius.
Visu pirma verta zinoti, kad esi tai ka valgai. Tad didziausia demesi kreipti reiketu i mitybos plano sudaryma. Kadangi nepaminejai nei svorio nei ugio, sunkoka isivaizduoti kas yra "smulkute".
Pirmiausia pasiskaityk mano pastraipas svorio metimo temoje: http://www.kulturizmas.net/forumas/view … 1&p=30 Rasi kelis tau rupimus ir naudingus patarimus, bei kaika pilvuko tema.
Dar vienas platesnis mano komentaras panasia tema, kuri pasiskaityt verta bendram supratimui praplesti kaip veikia mitybos desniai:
http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=3619 sonata1
Minejai, kad nori priaugti kokybisko svorio. Tam pasiekti reikalinga tavo kuno sandarai pritaikyta mitybe bei subalansuotos treniruotes su svoriais. (zinoma nepamirsime ir kardio).
Taigi perskaityk mano duotas nuorodas, bei parasyk kokio mitybos plano laikaisi dabar (jai isvis toki turi). Savo tikslius ugio ir svorio duomenis, bei kaip atrodo dabar atliekamos treniruotes ir ju tankumas.
Butinai pakomentuosiu tavo atsakyma ir manau ne as vienas, o visi stengsimes tau padeti. Dar karta sveika prisijungusi!
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-08-30 01:39)
Neprisijungęs
- coliuke
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-21
- Žinutės: 2
#3 2008-08-30 23:54
dekoju labai, jau db susidariau bendra vaizda kaip ka tureciau daryti
siuo metu nesportuoju, db padarius jau kokio pusantro menesio pertrauka, nes tiesiog kaip minejau buvau numetus svorio, ir jis man dar nukrito, pradejau nevaiksciot i sporto kluba ir automatiskai prisiauginau svorio, tiksliau
''riebaliuku", db rimtai noriu vel pradet sportuoti,tad siuo metu jokiu treniruociu, jokiu pratimuku nedarau...
tiesa, kai sportavau, pagrindas buvo kardio, retkarciais rimtas darbas su treniruokliais ar svoriais.
o susidariusi mitybos plano neturiu, tiesiog stengiuosi pusryciams suvalgyti kosiu, o poto diena gan daznai valgau, ir dazniausiai varskyte, vistyte, duoniukai, pomidoru sultys, vaisiai(cia kai dirbu taip maitinuosi), o kai laisva, tai zinoma prisigaminu visokiu riebiu sociu patiekalu...(zinau, blogai darau...)
mano ugis 163, svoris siuo metu 44kg beveik...manau kad "smulkute"
jauciu galvos skausma ivarysiu as cia jums...
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#4 2008-08-31 00:46
Baik ne joks galvos skausmas Tam gi ir susirinkom cia.
Na sveri tikrai mazokai. Apvalumai visada i nauda . Kardio treniuotes rekomenduociau labai sumazinti (ustektu ir mazas apsilimas dviraciu 10 minuciu pries treniruote). Treniruociu pagrindas turetu buti darbas su svoriais.
Jai perskaitei paminetas nuorodas supratai, kad priaugsi svorio tada kai suvalgysi daugiau kaloriju nei sudegini. Vertetu pradeti jas skaiciuoti, kad susidarytum bendra vaizda kiek ju suvartoji per diena. Taipogi rekomenduociau valgyti daug angliavandeniu su kiekvienu maistu. Kadangi augini svori, kaip ir minejai gali nevengti riebesnio maisto. Tapacia vistiena gali pasigardinti ziupsneliu alyvuogiu aliejaus (buna visokiu skoniu kurie tinka ir prie mesos produktu). Riesutai - pilni naudingu riebalu ir turtingi baltymais.
Taigi kai pradesi sportuoti gali kreiptis, jai nori, kad pakomentuotume suplanuota sporto programa. Jai tokios neturesi - galesime ja sudaryti.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-08-31 00:47)
Neprisijungęs