Puslapiai: 1 … 49 50 51 52 53 … 80
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 613
- Atsiliepimai: 0
#1251 2010-05-19 10:21
Re: 3 dienų treniruotės
o kariska spaudima, tu laikai izoliaciniu?
siaip.. kol nejami, bent 70-80kg stangos peciams, kazin ar reiketu bandyt skaidyt, tuos petukus i ju dalis..
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-02-19
- Žinutės: 140
#1252 2010-05-19 10:22
Qrmis rašė:
siaip.. kol nejami, bent 70-80kg stangos peciams, kazin ar reiketu bandyt skaidyt, tuos petukus i ju dalis..
ne as vadinu baziniu, todel kaip ir spaudima bei kitus reik daryt pradzioj trefkes
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1253 2010-05-19 10:23
o siaip tokiu kurie sportuoja bent pora metu tikrai nemanau, kad ima 80kg uz galvos spaudima , dar atsizvelgent i ju amziu tai taip iseitu, kad reikia daryt tik spaudima uz galvos, o kad kitos dalys atsiliks tai utiutiu ane
? poto jau bus istiesu kaip Mantas86 sake, kad reiks atskirai jau daryt, kad islygint...
Paskutinį kartą taisė ZudymasRuko (2010-05-19 11:42)
Neprisijungęs
- psikk
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-01
- Žinutės: 440
#1254 2010-05-19 11:24
Qrmis biski patikslinsiu tave. Nesu zinovas, tiesiog ka zinau ta sakau. Kitas dalykas sakai reikia sanariams apsilt ir pan, o pradedi nuo izoliaciniu. Izoliaciniuose pratimuose sanariai daugiau dirba, kaip tu neapsilusi sanari bandysi itraukti i fizine veikla jei tarkim augini mase ir pradedi su dideliu svoriu dirbti... vapse turi apsilimas lb geras buti, o tada jau nesvarbu nuo ko pradet, nors trbt dauguma nuo baziniu pratimu pradeda, nes jie reikalauja daugiau pastangu
Neprisijungęs
- psikk
- Dažnas dalyvis
#1255 2010-05-19 11:28
Qrmis rašė:
irgi nieko cia. Ne Kazin, o reikia. Darysi viduriniai deltai, pasisukes nugara i vedrodi ziuresi kas per xuine, kdl cia lygu... Tdl lb abejoju ar tarkim peciam uztenka 3pratimu. as nespaudziu 80kg, istikro cia nera mazai, bet visad ziuriu, kad visos dalys butu treniruotos
Neprisijungęs
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 613
#1256 2010-05-19 11:51
psikk rašė:
Qrmis biski patikslinsiu tave. Nesu zinovas, tiesiog ka zinau ta sakau. Kitas dalykas sakai reikia sanariams apsilt ir pan, o pradedi nuo izoliaciniu. Izoliaciniuose pratimuose sanariai daugiau dirba, kaip tu neapsilusi sanari bandysi itraukti i fizine veikla jei tarkim augini mase ir pradedi su dideliu svoriu dirbti... vapse turi apsilimas lb geras buti, o tada jau nesvarbu nuo ko pradet, nors trbt dauguma nuo baziniu pratimu pradeda, nes jie reikalauja daugiau pastangu
zmogau, tau kada sanariui didesne apkrova kai stanga spaudi 100kg paemes, ar kai plesima darai su 10kg hanteliu?
sia tema, risu.
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#1257 2010-05-19 13:45
Qrmis rašė:
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
As tau jau aiskinau. Daviau pavyzdi: Peciai, truksta vidurines deltos. Padares pirma bazini pratima prarasi daug jegu ir veliau nebegalesi daryti vidurines deltos tokiu pajegumu kokiu butum padares treniruotes pradzioj, tai yra svarbu. Arba krutine, man truksta krutines isorines dalies, as darau pirma plesima, kad gerai apkrauciau butent krutines isorine dali, ko nebegaleciau padaryt padares pirma bazini pratima, nes buciau prarades daug jegu.nu kad ir pvz vidurinem deltom: tai tu turi omeny ten visokius plasnojimus? tai vat ar taip ar taip darai su nedideliu svoriu ar pradzioj trefkes ar vidury, tai tu treniruoji ta raumeni manau su vienodu svoriu tik, kad skiriasi eiles tvarka. o kas liecia bazinius tai juos reikia daryt pirma, kad galetum daryti su kuo didesniu svoriu ir labiau paveikti raumeni. ir vis kaip gali kaskas atsilikt? jei viska normaliai sportuoji tai viskas ir buna proporcinga. o cia jau kaskokios kitokios programos su kaskokiais isvedziojimais tai nezinau as kalbu apie tradicines.
spaudimas gulint, daugelio vadinamas krutines pratimas. As jo taip nevadinu, todel, kad darant ji tik dalinai dirba krutine
tai tas ale didelio svorio emimas, greiciau del mergaiciu vaiksciojanciu aplink, arba del draugeliu
O as skaitau kuo didesni svoris tuo geresnis progresas (aisku reik daryt taisyklingai)
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#1258 2010-05-19 13:50
Qrmis rašė:
psikk rašė:
zmogau, tau kada sanariui didesne apkrova kai stanga spaudi 100kg paemes, ar kai plesima darai su 10kg hanteliu?
sia tema, risu.
Sanarius lengviau pazeis kai daromas plesimas.
Paskutinį kartą taisė Mantas86 (2010-05-19 13:50)
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#1259 2010-05-19 14:03
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
Nieks cia nesigincyje, mes tik diskutuojam
nu as nesu niekur mates, kad pradzioj butu kazkokie kiti nei bazinai... beto daugelyje straipsniu parasyta, kad trefke prasideda nuo baziniu. tai dabar pasakyk koks skirtumas daryti pradzioj ar gale? tiesiog ju paskirtis buti gale ir viskas
As tau jau aiskinau. Daviau pavyzdi: Peciai, truksta vidurines deltos. Padares pirma bazini pratima prarasi daug jegu ir veliau nebegalesi daryti vidurines deltos tokiu pajegumu kokiu butum padares treniruotes pradzioj, tai yra svarbu. Arba krutine, man truksta krutines isorines dalies, as darau pirma plesima, kad gerai apkrauciau butent krutines isorine dali, ko nebegaleciau padaryt padares pirma bazini pratima, nes buciau prarades daug jegu.
nu kad ir pvz vidurinem deltom: tai tu turi omeny ten visokius plasnojimus? tai vat ar taip ar taip darai su nedideliu svoriu ar pradzioj trefkes ar vidury, tai tu treniruoji ta raumeni manau su vienodu svoriu tik, kad skiriasi eiles tvarka. o kas liecia bazinius tai juos reikia daryt pirma, kad galetum daryti su kuo didesniu svoriu ir labiau paveikti raumeni. ir vis kaip gali kaskas atsilikt? jei viska normaliai sportuoji tai viskas ir buna proporcinga. o cia jau kaskokios kitokios programos su kaskokiais isvedziojimais tai nezinau as kalbu apie tradicines.
Ne jai darau pradzioj pratima jis darosi lengviau, nei darant ji viduri. O svoriai nera mazi. Deje nevisada viskas buna proporcinga. Sportuok tu kaip nori, bet buna tokiu raumenu ir tokiu zmoniu kuriems viena auga greit kita letai (nesneku apie tuos kurie pvz. salej vien krutine ir rankas tedaro), taip ir susidaro disproporcijos...
Paskutinį kartą taisė Mantas86 (2010-05-19 14:04)
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1260 2010-05-19 14:36
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
As tau jau aiskinau. Daviau pavyzdi: Peciai, truksta vidurines deltos. Padares pirma bazini pratima prarasi daug jegu ir veliau nebegalesi daryti vidurines deltos tokiu pajegumu kokiu butum padares treniruotes pradzioj, tai yra svarbu. Arba krutine, man truksta krutines isorines dalies, as darau pirma plesima, kad gerai apkrauciau butent krutines isorine dali, ko nebegaleciau padaryt padares pirma bazini pratima, nes buciau prarades daug jegu.nu kad ir pvz vidurinem deltom: tai tu turi omeny ten visokius plasnojimus? tai vat ar taip ar taip darai su nedideliu svoriu ar pradzioj trefkes ar vidury, tai tu treniruoji ta raumeni manau su vienodu svoriu tik, kad skiriasi eiles tvarka. o kas liecia bazinius tai juos reikia daryt pirma, kad galetum daryti su kuo didesniu svoriu ir labiau paveikti raumeni. ir vis kaip gali kaskas atsilikt? jei viska normaliai sportuoji tai viskas ir buna proporcinga. o cia jau kaskokios kitokios programos su kaskokiais isvedziojimais tai nezinau as kalbu apie tradicines.
Ne jai darau pradzioj pratima jis darosi lengviau, nei darant ji viduri. O svoriai nera mazi. Deje nevisada viskas buna proporcinga. Sportuok tu kaip nori, bet buna tokiu raumenu ir tokiu zmoniu kuriems viena auga greit kita letai (nesneku apie tuos kurie pvz. salej vien krutine ir rankas tedaro), taip ir susidaro disproporcijos...
nu tai as apie tokius atvejus nekalbu, o kalbu apie tradicinias programas skirtas normaliems zmones, kurie auga proporcinai.
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#1261 2010-05-19 15:33
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
nu kad ir pvz vidurinem deltom: tai tu turi omeny ten visokius plasnojimus? tai vat ar taip ar taip darai su nedideliu svoriu ar pradzioj trefkes ar vidury, tai tu treniruoji ta raumeni manau su vienodu svoriu tik, kad skiriasi eiles tvarka. o kas liecia bazinius tai juos reikia daryt pirma, kad galetum daryti su kuo didesniu svoriu ir labiau paveikti raumeni. ir vis kaip gali kaskas atsilikt? jei viska normaliai sportuoji tai viskas ir buna proporcinga. o cia jau kaskokios kitokios programos su kaskokiais isvedziojimais tai nezinau as kalbu apie tradicines.Ne jai darau pradzioj pratima jis darosi lengviau, nei darant ji viduri. O svoriai nera mazi. Deje nevisada viskas buna proporcinga. Sportuok tu kaip nori, bet buna tokiu raumenu ir tokiu zmoniu kuriems viena auga greit kita letai (nesneku apie tuos kurie pvz. salej vien krutine ir rankas tedaro), taip ir susidaro disproporcijos...
nu tai as apie tokius atvejus nekalbu, o kalbu apie tradicinias programas skirtas normaliems zmones, kurie auga proporcinai.
Tokiu vienetai.
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1262 2010-05-19 16:01
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
Tokiu vienetai.
tada man garbe
Paskutinį kartą taisė ZudymasRuko (2010-05-19 16:02)
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#1263 2010-05-19 16:56
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
nu tai as apie tokius atvejus nekalbu, o kalbu apie tradicinias programas skirtas normaliems zmones, kurie auga proporcinai.Tokiu vienetai.
tada man garbe
Duodu simta procentu nesi proporcingas.
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1264 2010-05-19 17:27
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
Tokiu vienetai.tada man garbe
Duodu simta procentu nesi proporcingas.
Nu tai negali viskas cm y cm, bet pagrinde viskas tolygiai atrodo
Neprisijungęs
- Gimine
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 10
#1265 2010-05-19 17:29
Nei vienas is musu nesame proporcingas, nei vienas nesame simetriskas.
ZudymasRuko kazkaip nemaciau tavo foto.
Lengviausia buti proporcingam kol esi dviratis, visur 0, labai gera proporcija
Neprisijungęs
- psikk
- Dažnas dalyvis
#1266 2010-05-20 14:06
Mantas86 rašė:
Qrmis rašė:
psikk rašė:
sia tema, risu.Sanarius lengviau pazeis kai daromas plesimas.
Man ir atsakineti jau nebereikia, Mantas uz mane viska pasake... Qrmis geriau rasyk FAKTUS, o ne tai kas yra pagal tave, aisku kiekvienam savo
Neprisijungęs
- psikk
- Dažnas dalyvis
#1267 2010-05-20 14:08
Gimine rašė:
Dviraciu paprasciausia buti , prisipirkai papildu, priaugai mases, pasiryskinai ir ziurek kitas zmogus
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1268 2010-05-20 15:31
Gimine rašė:
nu as ne dviratis, bet nesu ir galiunas o del simetriskumo tai nesakau, kad cm i cm, bet jei viska darai kaip reikia tai viskas mazdaug tolygiai ir vystosi. mano foto nematej, nes nesu eilinis ir nededu fotkiu tam kad mane isgirtu ar ispeiktu (kaip dauguma idejusiu). man demesio netruksta ir apie savo kuna zinau ko truksta ir ko netruksta, todel tokiu nusimananciu komentatoriu nuomones man nereikia. dar turiu savigarbos ir neparsidavineju uz dyka...
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#1269 2010-05-20 15:50
ZudymasRuko rašė:
Gimine rašė:
Lengviausia buti proporcingam kol esi dviratis, visur 0, labai gera proporcijanu as ne dviratis, bet nesu ir galiunas
o del simetriskumo tai nesakau, kad cm i cm, bet jei viska darai kaip reikia tai viskas mazdaug tolygiai ir vystosi. mano foto nematej, nes nesu eilinis ir nededu fotkiu tam kad mane isgirtu ar ispeiktu (kaip dauguma idejusiu). man demesio netruksta ir apie savo kuna zinau ko truksta ir ko netruksta, todel tokiu nusimananciu komentatoriu nuomones man nereikia. dar turiu savigarbos ir neparsidavineju uz dyka...
Nenoriu nuvilti. Bet patikėk... tu eilinis.
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1270 2010-05-20 15:54
Butelis rašė:
ZudymasRuko rašė:
Gimine rašė:
Lengviausia buti proporcingam kol esi dviratis, visur 0, labai gera proporcijanu as ne dviratis, bet nesu ir galiunas
o del simetriskumo tai nesakau, kad cm i cm, bet jei viska darai kaip reikia tai viskas mazdaug tolygiai ir vystosi. mano foto nematej, nes nesu eilinis ir nededu fotkiu tam kad mane isgirtu ar ispeiktu (kaip dauguma idejusiu). man demesio netruksta ir apie savo kuna zinau ko truksta ir ko netruksta, todel tokiu nusimananciu komentatoriu nuomones man nereikia. dar turiu savigarbos ir neparsidavineju uz dyka...
ta prasme nesu eilinis, nes visokie pizdukai ateina cia ir primeta fotkiu su kaulais. todel as ir nededu, kad neparsidavineceu sitiems " ekspertams ".
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#1271 2010-05-20 15:56
ZudymasRuko rašė:
Butelis rašė:
ZudymasRuko rašė:
nu as ne dviratis, bet nesu ir galiunaso del simetriskumo tai nesakau, kad cm i cm, bet jei viska darai kaip reikia tai viskas mazdaug tolygiai ir vystosi. mano foto nematej, nes nesu eilinis ir nededu fotkiu tam kad mane isgirtu ar ispeiktu (kaip dauguma idejusiu). man demesio netruksta ir apie savo kuna zinau ko truksta ir ko netruksta, todel tokiu nusimananciu komentatoriu nuomones man nereikia. dar turiu savigarbos ir neparsidavineju uz dyka...
ta prasme nesu eilinis, nes visokie pizdukai ateina cia ir primeta fotkiu su kaulais. todel as ir nededu, kad neparsidavineceu sitiems " ekspertams ".
ok ok, neparsidavinėk
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#1272 2010-05-20 15:59
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 21:18)
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#1273 2010-05-20 16:08
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
ZudymasRuko rašė:
tada man garbeDuodu simta procentu nesi proporcingas.
Nu tai negali viskas cm y cm, bet pagrinde viskas tolygiai atrodo
Kai bus kažką lyginti- tada lygink. O kol raumenų tonuso konkretaus nėra, tai neverta net kalbėti.
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1274 2010-05-20 16:44
jamada rašė:
ZudymasRuko rašė:
Mantas86 rašė:
Duodu simta procentu nesi proporcingas.Nu tai negali viskas cm y cm, bet pagrinde viskas tolygiai atrodo
Kai bus kažką lyginti- tada lygink. O kol raumenų tonuso konkretaus nėra, tai neverta net kalbėti.
haha ekspertas dabar per visas temas prisipisinesi? apie raumenu tonusa is viso netau kalbet, pirma pasiek kazka tada jau kazka komentuok. esme tame, kad man patinka progresas ir man to uztenka. jusu nuomone man maziausia rupi todel ir nededu
Neprisijungęs
- ZudymasRuko
- Atkaklus dalyvis
#1275 2010-05-20 16:47
Butelis rašė:
ZudymasRuko rašė:
Butelis rašė:
Nenoriu nuvilti. Bet patikėk... tu eilinis.ta prasme nesu eilinis, nes visokie pizdukai ateina cia ir primeta fotkiu su kaulais. todel as ir nededu, kad neparsidavineceu sitiems " ekspertams ".
ok ok, neparsidavinėk
nesuprantu prie ko cia kibti ? cia tiesiog uzjausti tokiu kurie ateina, ideda savo fotkes su kaulais, paraso 1 posta: tai va vertinkit ir pabega. jei tu uztokius tada nera ka kalbet...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 49 50 51 52 53 … 80
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės