- Vitamin_C
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 1612
- Atsiliepimai: 2
#26 2006-10-15 23:53
Re: Rūkymas
ne. Esu realistas todėl LKAA asmeniškai nematyčiau perspektyvos. Nebent sakyčiau tik iš idėjos ar šiaip dėl pageidaujamo žinių krypties pasirinkimo - tuo motyvuotis ir apsiriboti mano manimu tikrai nėra pakankama. Nors atvirai pasakiaus jei kalbėti apie būtent šių žinių nukreipimą, jos mane domintų ir savo noru
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
#27 2006-10-16 08:21
Vitamin_C rašė:
ne. Esu realistas todėl LKAA asmeniškai nematyčiau perspektyvos. Nebent sakyčiau tik iš idėjos ar šiaip dėl pageidaujamo žinių krypties pasirinkimo - tuo motyvuotis ir apsiriboti mano manimu tikrai nėra pakankama. Nors atvirai pasakiaus jei kalbėti apie būtent šių žinių nukreipimą, jos mane domintų ir savo noru
Aisku. Na taip, kiekvienas pasirenka sau ka siekti, kas jam atrodo perspektyviausia, geriausia, ar paprasciausiai tik idomiausia. As siuo atveju pasirinkau paskutini pamineta varianta. Nes paprasciausiai nemaciau prasmes bruzinti su uzpakaliu suola nuo ryto iki vakaro ir klausyti ir kalt per prievata i galva tai, kas nera taip idomu, kad imtum ir lengvai isimintum. Aisku, kad dabar gyvenima sau pasunkinau tai nejuokingai, nes baigusi turizmo ir sporto vadyba perejau i sporto biomedicinos fakulteta i sporto fiziologija, tai taip veiklos atsirado pakankamai, nesiskundziu
O kad truputuka i tema, tai paskaitos ilgos ir su 5 min pertrauka. Taip kad rukimo kaip ir sumazeja dar labiau
Neprisijungęs
- Vitamin_C
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 1612
#28 2006-10-16 20:53
Manyčiau kad įdomumas gali kartais ir savaime atsirasti ten, kur jo net nebūtų. Žinoma nesakau kad mano pradinis pasirinkimas buvo panašus, ne, bet su laiku tas įdomumas kažkaip pradėjo ir didėti (nors aišku kad tobulėjime tik įdomumo nepakanka, reikia ir žinių siekimo).
O kaip su rūkymu, tai vieno tikrai niekada nesuprasiu, aš tikrai niekaip neįsivaizduoju kaip galima jaustis sėdint kokias 6-7 akademines valandas, per tą laikotarpį praktiškai nieko nevalgyti, ir tarpuose užkandžiaut su cigarete. Mano manimu čia išvis savyžudybė. Jei aplinkui manęs rūko, tai man pvz kaip ir vienodai, ar ten prima ar ten aukštos kokybės superlight`as - gadina nuotaiką vienodu poveikiu (nekalbant jau jei tuo metu dar valgai) . Ir iš tikrųjų tai geriau kad rūkymas ne tik sumažėtų, bet ir išvis dingtų. Kai mečiau, skirtumas akivaizdžiai jautėsi, atrodo kad atsiranda žymiai daugiau jėgų, nes ir apetitas geresnis ir savijauta visai kitokia, ir nesi nuo kažkuo priklausomas, kai gali jaustis laisvas taip, kad ne įprotis tave valdytų, o tu įprotį
Neprisijungęs
- Eckas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2007-03-17
- Žinutės: 11
- Atsiliepimai: 0
#29 2007-03-18 20:20
jei rukaj tj kam sportuot? gerew wietoj parlamento 4pakeliu nikorete gumos pajemi is vajstines
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#30 2007-03-27 08:25
Eckas rašė:
jei rukaj tj kam sportuot? gerew wietoj parlamento 4pakeliu nikorete gumos pajemi is vajstines
ania? na, sestum ant grieztos dietos, tai manau ir tu uzsirukytum
nzn, jau kelinta karta pastebiu, kad tik sugrieztejus mitybai, tai iskart prisipliusuoja cizu... o kai jau valgai normaliau, t.y. daugiau sau leidi ko nori, ar kad ir siai didesni kieki, tai isvis, kaip ir nlb noras yra..
Neprisijungęs
- Nekurilka
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-02-19
- Žinutės: 147
#31 2007-04-07 18:25
Rukiau apie 6metus ir meciau gana laisvai su Nicorete ir Nikovit pagalba <- recomendoju. Aisq, tai priklauso no zmogaus ,vieni meta lengvai kiti labai sunkiai ,bet tiesa, jei pac to nenoresi tai tikrai nemesi. Pastebiu viena dalyka...anksciau man labai rukit patikdavo , kad metes negaliu i cigoretes net ziuret ir kvapas ju pasedare ziaurei slikstus net erzina
Neprisijungęs
- gyttisc
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: siauliai
- Registravosi: 2006-10-21
- Žinutės: 197
#32 2007-04-07 19:52
niekad nerukiau ir man juokas ima kai zmogus bega i kioskiuka pirkti cigaru kaip koks norkomanas... arba vos pramerkes akis jau masta kaip gerai butu parukyti
Neprisijungęs
- tom and jerry
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-09
- Žinutės: 1
#33 2007-04-09 18:21
gyttisc rašė:
niekad nerukiau ir man juokas ima kai zmogus bega i kioskiuka pirkti cigaru kaip koks norkomanas... arba vos pramerkes akis jau masta kaip gerai butu parukyti :o :o :o
pritariu rukiti yra nesveika
prisekiu:alah:
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
#34 2007-04-09 19:23
Ingrida H2O rašė:
Eckas rašė:
ania?
na, sestum ant grieztos dietos, tai manau ir tu uzsirukytum
nzn, jau kelinta karta pastebiu, kad tik sugrieztejus mitybai, tai iskart prisipliusuoja cizu... o kai jau valgai normaliau, t.y. daugiau sau leidi ko nori, ar kad ir siai didesni kieki, tai isvis, kaip ir nlb noras yra..
vadinasi esi neistverminga ir negali atsisakyti cigaretes..tai rodo, kad esi nuo ju priklausoma, o kai kunas igauna daugiau streso, nepakeli ir uzsirukai.. nai nai nai mergaite, negerai )
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#35 2007-04-09 21:02
Captain Anabolic rašė:
vadinasi esi neistverminga ir negali atsisakyti cigaretes..tai rodo, kad esi nuo ju priklausoma, o kai kunas igauna daugiau streso, nepakeli ir uzsirukai.. nai nai nai mergaite, negerai
)
taip tik atrodo, įprastum rimtai ir daug valgyt ir kai prieš varžybas tektų griežtai sėst ant dietos ir imtų stogas važiuot tai nenustebčiau kad ir tu užsiirūkytum...
Paskutinį kartą taisė TZR (2007-04-09 21:03)
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
- Žinutės: 336
#36 2007-04-09 22:58
gal isprotejot apie rukima diskutuojat-cia ner ka kalbet,kas nori tas ruko o kulturizmas visai kiti reikalai.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#37 2007-05-01 06:44
Captain Anabolic rašė:
Ingrida H2O rašė:
Eckas rašė:
ania?
na, sestum ant grieztos dietos, tai manau ir tu uzsirukytum
nzn, jau kelinta karta pastebiu, kad tik sugrieztejus mitybai, tai iskart prisipliusuoja cizu... o kai jau valgai normaliau, t.y. daugiau sau leidi ko nori, ar kad ir siai didesni kieki, tai isvis, kaip ir nlb noras yra..vadinasi esi neistverminga ir negali atsisakyti cigaretes..tai rodo, kad esi nuo ju priklausoma, o kai kunas igauna daugiau streso, nepakeli ir uzsirukai.. nai nai nai mergaite, negerai
)
aha, as isvis neistverminga.. 0 istvermes pas mane
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#38 2007-05-01 21:18
ingrida kiek supratau is pokalbiu nekvaila ir valinga mergina esi bet jei nerukytum dar valingesne butum,daugeliui save vadinanciu sportininkeliu nosis nusluostytum:))mesk ta bruda is burnos:)))))geriau saldumynu po varzybu:))))
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#39 2007-05-02 08:02
vinstrol rašė:
ingrida kiek supratau is pokalbiu nekvaila ir valinga mergina esi bet jei nerukytum dar valingesne butum,daugeliui save vadinanciu sportininkeliu nosis nusluostytum:))mesk ta bruda is burnos:)))))geriau saldumynu po varzybu:))))
na, tai man tas savaime ir gaunasi.. ..offseason, tai man beveik isvis noro nera..
gal vat tas ir yra, kad jautiesi sotesne.. ramesne.. nzn.. paskutiniu metu isvis nerimas toks, kokio dar turbut niekad nebuvo...
bet pastebejau, kad tikrai, labai labai daug sportininku ruko..
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#40 2007-05-02 13:46
jo ruko tikrai nemazai,bet man asmeniskai ne kaip atrodo mergina su cigarete,su kavos ar arbatos puodeliu daug elegantiskiau:)))o ko nerimauji?mane tai nemiga nuo hemiju kankina uzmiegu api2nakties,skrandis gurgia visko norisi:))
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#41 2007-05-02 17:45
vinstrol rašė:
jo ruko tikrai nemazai,bet man asmeniskai ne kaip atrodo mergina su cigarete,su kavos ar arbatos puodeliu daug elegantiskiau:)))o ko nerimauji?mane tai nemiga nuo hemiju kankina uzmiegu api2nakties,skrandis gurgia visko norisi:))
naa... gal ne kaip.. na ka dabar.. ..juk negali daryti absoliuciai visko, kad atrodyt idealiai ir elegantiskai.. aisku, stengtis reikia, bet yra kaip yra.. svarbu neapsimetineti.. kad pvz ''oj ne, as tai to ar ano nedarau'' o uz kampo nubegus ar siaip kai nieks nemato taip elgiesi
nerimas.. nzn.. uzeina, tai pazliumbiu, po to kaip niekur nieko chi chi cha cha.. taip dieta mane veikia.. o nemiga tai taip pat siaubingai kankina, bet as naturale isvada del ko, tai pervargimas.. buna tiek dasikali, ypac kai susideda ta pacia diena pozavimas, trevkes, kardio ir dar paskaitos.. tai krenti i lova, bet tiesiog negali uzmigti.. nepadeda nei zma... nors keliuosi 6 ryto stabiliai, del kardio, bet paskutiniu metu, tai buna, kad nereikia pastangu, akd pabusti 6, o atsikeliu 5 ar 4 ir viskas, uzmigti neimanoma...
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#42 2007-05-02 20:28
labai pazystami jausmai,as ir kardio vakare padarau atrodo pavarges tureciau but bet miegas visai neima,o as dar net pozuot nepradejau nekenciu to utiutiu traukiu iki paskutines dienos,jau nuo kitos sav reiks pradet nes jau nebedaug liko:)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#43 2007-05-02 21:05
Bet jūs žiuriu mažai miegat, aš 8 val miegu ir jaučiu kartais, kad truksta dar kelių valandų, neisivaizduoju kaip reiktų eit į treniruotes gerai nepailsėjus.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#44 2007-05-02 21:05
vinstrol rašė:
labai pazystami jausmai,as ir kardio vakare padarau atrodo pavarges tureciau but bet miegas visai neima,o as dar net pozuot nepradejau nekenciu to utiutiu traukiu iki paskutines dienos,jau nuo kitos sav reiks pradet nes jau nebedaug liko:)
As tai ryte ir vakare po trevkes.. kartais taip skauda kojas, vos pasivelku.. o pozavimas tai bendru pozu, nes pvz jei eiciau vel i body fitness'o kategorija, tai tik 4 privalomos pozos ir nera laisvosios programos, o dabar, tai nzn, pozuojam tai labai daug, ir figuros ir fitness'o privalomas pozas, + LKFA skiriasi privalomos nuo IFBB ir ju daugiau.. tai tas vat pozavimas atstoja tokia trevke, kad sakes... o apie laisva tai isvis nesneku.. visa melyniuota.. ir kas baisiausia, kad viena karta liux gaunasi, tai visa diena skrajoju tiesiog is laimes, o kartais toookius gryyyybus pjaunu.. na tai tada viskas... depresija prasideda...
na zodziu.. Siauliuose bele kiek bus dalyviu.. jau vien tik merginu kiek.. ir tikrai geru, cempiones ir t.t.. bus kaip bus..
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#45 2007-05-02 21:08
studentas rašė:
Bet jūs žiuriu mažai miegat, aš 8 val miegu ir jaučiu kartais, kad truksta dar kelių valandų, neisivaizduoju kaip reiktų eit į treniruotes gerai nepailsėjus.
Tai zinok pradzioj, tai as irgi tiek ismiegodavau, ir dar diena pietu miega krisdavau, kartais po du kartus.. o dabar taip pramuse, kaip zombis, akys pavarge, bet ant ilgu... nei as ta kava kibirais geriu, nei ka... bet tai cia ir praeita ir uzpraeita karta man taip buvo..
oj, kaip man patinka pasiruosimo pradzia, dar taip gerai jautiesi, ir t.t..
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#46 2007-05-02 21:11
Ingrida H2O rašė:
studentas rašė:
Tai zinok pradzioj, tai as irgi tiek ismiegodavau, ir dar diena pietu miega krisdavau, kartais po du kartus.. o dabar taip pramuse, kaip zombis, akys pavarge, bet ant ilgu... nei as ta kava kibirais geriu, nei ka... bet tai cia ir praeita ir uzpraeita karta man taip buvo..
oj, kaip man patinka pasiruosimo pradzia, dar taip gerai jautiesi, ir t.t..
Tas pasiruošimas daug sveikatos reikalauja, nekiekvienas tą ištvertų. Gerbiu tokius žmonės kurie dalyvauja varžybose , nebūtinai kulturizmo.
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#47 2007-05-02 21:12
jo pozavimas isgeria sveikatos kaip reikalas,nesjaudink kaip pati sakai bus kaip bus,kaip man salej sako jau beveik viskas padaryta pernelyg daug nepakeisi reikia tik sulaukt tu dienu ir viskas.o i lietuvos cempionata varysi mariampolej?as uz tave paplosiu jei matysiu:))
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#48 2007-05-02 21:13
del miego tai off seazon as asmeniskai stengiuosi pamiegot 11-12val:))
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#49 2007-05-02 21:14
vinstrol rašė:
jo pozavimas isgeria sveikatos kaip reikalas,nesjaudink kaip pati sakai bus kaip bus,kaip man salej sako jau beveik viskas padaryta pernelyg daug nepakeisi reikia tik sulaukt tu dienu ir viskas.o i lietuvos cempionata varysi mariampolej?as uz tave paplosiu jei matysiu:))
Na, cia tas 3-ju federaciju varzybu sugrudimas i viena diena tai nlb kaip... siaip tai treneriu planas toks, kad Siauliai, o po sav Kaunas..
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#50 2007-05-02 21:15
vinstrol rašė:
del miego tai off seazon as asmeniskai stengiuosi pamiegot 11-12val:))
sotus.. miegas ramus... kaip gera
Neprisijungęs