- vinstrol
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-09
- Žinutės: 336
- Atsiliepimai: 0
#76 2007-05-05 12:59
Re: Rūkymas
papasakosiu savo istorija ongrida tau:)gryztu i lt geguzes10,13 varau i siaulius,po to 19 varau i mariampole,po varzybu is kart ant gazo lekiu i kns nes 9val vakaro lektuvas i lond,nes20varzybos londone,po to pabunu cia 2sav ir gryztu i lt visam utiutiu jau cia gal 7metai sedziu,tai va grysiu i kauna tai nereikes siuntinuko siust:))tai va tame tarpe tarp 10 ir 19 gerai butu koki produkteli paimt paskanauti:)tarkim koki ateinanti 5tadieni parodytum kur ten kas nes gi reiks kazkaip isgyvent iki 19 ir gerai butu su kokiu skaniu papildeliu:)))
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#77 2007-05-05 16:59
vinstrol rašė:
papasakosiu savo istorija ongrida tau:)gryztu i lt geguzes10,13 varau i siaulius,po to 19 varau i mariampole,po varzybu is kart ant gazo lekiu i kns nes 9val vakaro lektuvas i lond,nes20varzybos londone,po to pabunu cia 2sav ir gryztu i lt visam utiutiu jau cia gal 7metai sedziu,tai va grysiu i kauna tai nereikes siuntinuko siust:))tai va tame tarpe tarp 10 ir 19 gerai butu koki produkteli paimt paskanauti:)tarkim koki ateinanti 5tadieni parodytum kur ten kas nes gi reiks kazkaip isgyvent iki 19 ir gerai butu su kokiu skaniu papildeliu:)))
ouuuujjjeee na tai Siauliuose pasirodysi?
na tai zinoma, kad parodysiu
va as sian vel pasipildziau dar hy-pro pasiemiau avieciu-varskes, amino 1000 bcaa's kramtomas, na kaip saldainiai ir sokoladuku
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#78 2007-05-05 19:10
tas hy pro tai ziurejau sudetis liuks,o dar ir skoniai negirdeti,jo siauliuose pasirodysiu,tave palaikysiu:))o tu ir neleisk kad i mane is pomdoru ir skarbonkiu nemetytu:))utiutiu noriu jau zinok paragaut ir tu aminkiu,suominai kaip koki maza vaika su nauju zaislu:))kaip tavo forma drasiai jautiesi?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#79 2007-05-05 19:33
vinstrol rašė:
tas hy pro tai ziurejau sudetis liuks,o dar ir skoniai negirdeti,jo siauliuose pasirodysiu,tave palaikysiu:))o tu ir neleisk kad i mane is pomdoru ir skarbonkiu nemetytu:))utiutiu noriu jau zinok paragaut ir tu aminkiu,suominai kaip koki maza vaika su nauju zaislu:))kaip tavo forma drasiai jautiesi?
aha.. gera sudetis, va paragavau ta avieciu-varskes.. kvapas tai isvis patyliu skonis tai nereikia net sakyt
aminkiu dar nekramciau, dar ne laikas..
tai taip iseina, kad irgi Siauliuose dalyvausi? geeeeeras
del drasos nzn... jos niekada nebus per daug, o ypac man... vistiek ir baime ir nerimas.. toks kartais lengvas durnynas galvoj dedasi...
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-05-05 19:34)
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#80 2007-05-05 20:15
viskas nepasakok apie skonius ir kvapus as jautrus dabar siem dalykam:))zinok pas mane ir tas `pats kazkoks nerimas galvoji galvoji gal taip gal anaip.o kaip tau nejauti scenos baimes?as tai nekaip jauciuosi kai stovi vienas ir ziuri i tave koks100zmoniu:))
jo siauliuose busiu kaip ir tu:))kokiam klubui atstovausi?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#81 2007-05-05 20:43
gerai.. tyliu
as jautri nerealiai.. sian einam su drauge pro konditerijos gaminiu skyriu, raaaagas.. silpna darosi... dar griztu namo, valgomajame prideta 3-ju rusiu pyragu.. nu tyciojasi namiskiai ar ka.. ir taip istisai.. jau vaikinukas kuris kartu ruosiasi pas mane uzsuko, kai pamate kas dedasi ant stalo, tai sako ''zinai, vis del to valia pas tave tai bele kokia stipri.. nu neisivaizduoju kaip atsilaikai.. ''
man kai visa kategorija iseinam, tai dar nieko.. o jau vienai, tai.... na, nzn.. gal kokio svaigalo isaut ? nzn.. bet tai irgi.. pradesiu zvengt.. nu zodziu..
As uz ''Gelezinius zmones'' o tu?
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-05-05 20:44)
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#82 2007-05-05 20:55
jo as rasiau tau kad kazkurioj zinutej kad is mano puses turi didelia pagarba,nes reikia pereit ta paty ka ir mum bet jus juk merginos labai nedaugelis turi tiek valios,zodziu liuks mergina esi:)).as atsimenu lt kai budavau tai maksimoj eini pro tortu skyriu ir silpna darosi:)dabar kai sedziu cia tai niekur neinu,nu bet grysiu i lt tai dar savaite teks prakentet.as nezinau tikriausiai uz olimpa,matysiu nes sportuoju kartais ir anyksciuose,tevai mano is ten.man ir kai su kategorija iseini drasiau o vienam tai biski nejauku:)gal kaip tu sakai stopke ikalt:)))dainuot pradesiu:))
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#83 2007-05-05 21:05
tai va.. man po Siauliu irgi dar savaitele.. bet tai ir baisu daugiau prisiryti po Siauliu, nes, kad nebutu taip, kad kai pradesi, tai nebus STOP.. eina sau tfu tfu tfu ir tris kart i medi tuk tuk tuk
aaa... na tai kaip nors reik susitart, kad atpazinti vienas kita pvz prieit ir klaust ''all stars''? jei ziuri kaip i kuku - maku, reiskias ne tas
vat dar idomu kaip ta stopke, tiek laiko ant dietos, + dar tokia diena, kai itampa nori nenori nenuslugsta.. taip tik ''prasom i scena Ingrida" o Ingrida miega uzkuliuose rankas po galva pasikisus o dainuot gerai, pramustu ant dainavimo, juoko, tai ziurek dar nieko niekam nesake islektume i scena porose savam stiliuke, pvz RAP'uot ar pan
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-05-05 21:06)
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#84 2007-05-05 21:15
atpazinsim manau kaip nors:))tavo ingrida tikras vardas?tu sviesiaplauke ar tamsiaplauke?kad nepradeciau rekt salej uz kokia nepazystama pana:)))o del stopkes tai jo tiek ant dietos pasedejus ir taip isisekinus tai rodos kokio konjakiuko su kavyte ikaltumem po 50 ir galetumem porose dalyvaut programa savaime gautusi:))))kazkuriais metais maciau berkoviciu scenoj gerokai ikalusi,bet pozavimas liuks be kompleksu visai:))taip kad.....)
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#85 2007-05-05 21:24
vinstrol rašė:
atpazinsim manau kaip nors:))tavo ingrida tikras vardas?tu sviesiaplauke ar tamsiaplauke?kad nepradeciau rekt salej uz kokia nepazystama pana:)))o del stopkes tai jo tiek ant dietos pasedejus ir taip isisekinus tai rodos kokio konjakiuko su kavyte ikaltumem po 50 ir galetumem porose dalyvaut programa savaime gautusi:))))kazkuriais metais maciau berkoviciu scenoj gerokai ikalusi,bet pozavimas liuks be kompleksu visai:))taip kad.....
)
vo čia mūsų Ingrida
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#86 2007-05-05 21:58
vinstrol rašė:
atpazinsim manau kaip nors:))tavo ingrida tikras vardas?tu sviesiaplauke ar tamsiaplauke?kad nepradeciau rekt salej uz kokia nepazystama pana:)))o del stopkes tai jo tiek ant dietos pasedejus ir taip isisekinus tai rodos kokio konjakiuko su kavyte ikaltumem po 50 ir galetumem porose dalyvaut programa savaime gautusi:))))kazkuriais metais maciau berkoviciu scenoj gerokai ikalusi,bet pozavimas liuks be kompleksu visai:))taip kad.....
)
as taip atsiguliau, galvoju... juk pala.. tai mes ateinanti penktad susikontaktinam ir iki trenerio palekiam, ar po Siauliu ? ne nu man irgi jau...
jauciu reiks ikalt truputi.. nu nors pasijuoksim pries scena.. tai gal tikrai ta itampa ir isgaruos..
ka tik sukramciau aminkes.. ..isimetu viena, jokio skonio, pradedu kramtyti, kaip susikramtomi saldainiai, ir pieno skonis, kur ten pieno, grietineles greiciau.. toks svelnus.. atrodo kad gurksneli pieno srebtelejau.. va, varzybu diena as jas kramtysiu
tris sukramciau valgyt nesinori.. geras..kaip ir vel atradimas, gal cia per dieta taip, bet nzn..paguoda dar radau su aminkem
jetau, dar pagalvosi, kad 3 - ju voltu beprote
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#87 2007-05-05 22:00
TZR rašė:
vinstrol rašė:
)
vo čia mūsų Ingrida
http://www.2-bodybuilding.com/uploads/p … g_8884.jpg
http://www.2-bodybuilding.com/uploads/p … _14_20.jpg
jetau.. TZR antroj foto tai ne kaip pagauta, kepto visciuko poza
krenta seselis, tai rankos ka zinau
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#88 2007-05-05 22:18
zinok ingrida jauciu tave mates esu:))as ir kki baigiau tai jauciu ten esu mates:))tiksliai nepamenu:))tai va jau tave atpazinsiu:)))o as toks kudas busiu su perdziuvusiu snukeliu:))as ir noriu tu aminkiu pakramtyt nes kati valgiau virta kalakuta tai skonis burnoj ne koks:))keleta skaniu aminkiu praskaidrintu man gyvenima:))paziuresim jei spesiu tai gal ir penktadieni gerai butu nulekt,o jei nespesiu tai tik po siauliu,jei turi tu sokoladuku isimesk viena ekstra mane siauliuose pavaisinsi,paskui keip nors skolingas neliksiu:)))))
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#89 2007-05-05 22:58
Ingrida H2O rašė:
jetau.. TZR
antroj foto tai ne kaip pagauta, kepto visciuko poza
krenta seselis, tai rankos ka zinau
svarbu veidas gražus matos
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#90 2007-05-06 05:53
jetau TZR.. ..nuo ryto nuotaikele man keli su komplimentais
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-05-06 05:53)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#91 2007-05-06 06:02
vinstrol rašė:
zinok ingrida jauciu tave mates esu:))as ir kki baigiau tai jauciu ten esu mates:))tiksliai nepamenu:))tai va jau tave atpazinsiu:)))o as toks kudas busiu su perdziuvusiu snukeliu:))as ir noriu tu aminkiu pakramtyt nes kati valgiau virta kalakuta tai skonis burnoj ne koks:))keleta skaniu aminkiu praskaidrintu man gyvenima:))paziuresim jei spesiu tai gal ir penktadieni gerai butu nulekt,o jei nespesiu tai tik po siauliu,jei turi tu sokoladuku isimesk viena ekstra mane siauliuose pavaisinsi,paskui keip nors skolingas neliksiu:)))))
ania? o kada tu baigei? nes as kai baigiau turizmo ir sporto vadyba, tai metus pertrauka dariau, ir vat 2006 istojau i magistra..
zinok nepasivaideno man vakar del aminkiu.. ryte, tiksliau dabar taip skaniai sukramciau jas..
Na, tai as uzsirasysiu i tavo skolu sarasa o kelinta diena irasyti skolos grazinima?
na, as siaip neplanuoju imstis ten visokiu virtu mesu, kiausinio baltymu pilna tase ir t.t... ir po to atsalusi, pastovejusi, su ne kokiu kvapu valgyti maista tai isimesiu keleta sokoladuku
na extra irgi..
toks kvailas juokas paeme..
sokoladukai ''zakuskei"
ne nu viskas man..
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-05-06 06:04)
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#92 2007-05-06 16:12
as bakalaura dieniniam 2 metus paskui i neakivaizdini persivedziau,baigiau pries 3metus gal jau nepamenu:))nezinau viena skola atiduosiu po siauliu iki mariampoles o paskui kai grysiu i lt zodziu po siauliu kavyte su kokiu dietiniu sololadeliu o paskui kai grysiu po varzybu tai kavyte su kokiu skaniu pyrageliu ir ledais:))isimesk aminkiu pavaisinsi mane:))naglas as ane bet kazkaip sugundei tu mane su tais skanumynais:)abu dabar isalke skanumynai galvoj sukasi dabar mane kaip mergaite isiviliotu uz sokoladeli i tamsa:)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#93 2007-05-06 16:39
vinstrol rašė:
as bakalaura dieniniam 2 metus paskui i neakivaizdini persivedziau,baigiau pries 3metus gal jau nepamenu:))nezinau viena skola atiduosiu po siauliu iki mariampoles o paskui kai grysiu i lt zodziu po siauliu kavyte su kokiu dietiniu sololadeliu o paskui kai grysiu po varzybu tai kavyte su kokiu skaniu pyrageliu ir ledais:))isimesk aminkiu pavaisinsi mane:))naglas as ane bet kazkaip sugundei tu mane su tais skanumynais:)abu dabar isalke skanumynai galvoj sukasi dabar mane kaip mergaite isiviliotu uz sokoladeli i tamsa:)
bet tai skolos auga, tai kaip raumuo ant chemijos
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#94 2007-05-06 19:45
Kur tiksliai tos varzybos siauliuose vyks?visai noreciau pasiziureti...Sekmes Ingrida sekmes vinstroli....Atstovaukit Kulturizmas.net:DIr gedos nepadarykit:DDD:nykstys:
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#95 2007-05-06 19:53
:)nu ingrida gal kaip nors iveiksiu skolingas nemegstu likt:))
Neprisijungęs
- vinstrol
- Dažnas dalyvis
#96 2007-05-06 19:55
megejas aciu bet ne viskas buna kaip norisi:))matysim kaip ten bus
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#97 2007-05-06 20:05
Megejas rašė:
Kur tiksliai tos varzybos siauliuose vyks?visai noreciau pasiziureti...Sekmes Ingrida sekmes vinstroli....Atstovaukit Kulturizmas.net:DIr gedos nepadarykit:DDD:nykstys:
va cia nuorodele mestelsiu paziurek http://www.bodybuild.ot.lt/
nzn siaip, pries pora metu ten buvau.. neatsiminciu niekaip.. net dar nesugalvojau kaip vaziuosiu, gal su savo auto, gal su treneriais, gal isvis nevaziuosiu
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#98 2007-05-06 20:07
vinstrol rašė:
:)nu ingrida gal kaip nors iveiksiu skolingas nemegstu likt:))
mhm.. kazkaip tikiu
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#99 2007-05-06 20:14
aciu uz info
Neprisijungęs