Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » klausimas del papildu vartojimo
- andrius22
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-11-12
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-11-12 23:32
klausimas del papildu vartojimo
sveiki, pasizaadejau sau saziningai treniruotis, net meciau rukyt. esu sportaves ir anksciau tik teko treniruotes nutraukt del visokiausiu priezasciu. mano uzgis ~182 svoris ~83. zodziu mano klausimas ar tiktu man vartoti papildus kaip amino rugstis, proteina, kreatina? ar galima juos vartoti kartu? nemanau kad man reiktu animal pakus ar kokius steroidus gerti. skaiciau kad mano isvardinti proteinas, amino rugstys, kreatinas padeda pasiekti rezultatu, bet neradau kaip juos vartoti, ta prasme ar galima visus kartu ar su kazkuo kitu maisyt. patarkit prasau nes manau kad kazkas is jusu zinos. prasau rasykit tik tie kurie gali kazka naudongo pasakyti o pasaipas galit pasilikti sau, juk visi pradeda nuo nulio. aciu
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-22
- Žinutės: 112
#2 2008-11-13 00:30
Re: klausimas del papildu vartojimo
andrius22 rašė:
sveiki, pasizaadejau sau saziningai treniruotis, net meciau rukyt. esu sportaves ir anksciau tik teko treniruotes nutraukt del visokiausiu priezasciu. mano uzgis ~182 svoris ~83. zodziu mano klausimas ar tiktu man vartoti papildus kaip amino rugstis, proteina, kreatina? ar galima juos vartoti kartu? nemanau kad man reiktu animal pakus ar kokius steroidus gerti. skaiciau kad mano isvardinti proteinas, amino rugstys, kreatinas padeda pasiekti rezultatu, bet neradau kaip juos vartoti, ta prasme ar galima visus kartu ar su kazkuo kitu maisyt. patarkit prasau nes manau kad kazkas is jusu zinos. prasau rasykit tik tie kurie gali kazka naudongo pasakyti o pasaipas galit pasilikti sau, juk visi pradeda nuo nulio. aciu
Iejes i foruma matei foruma "papildai" kokio velnio reikejo i pradedanciuosius.Neturi suvokimo . aminkes proteinas ir tt... dar tie animal pakai ir pns tai cia naturalus ir jie tau nekenkia aisq kaip pradedanciajam dar nereiketu kokius 3menesius gal pusmeti . uztektu ir mitybos.o steroidai chemija.
Kiek zinau jej juos kelis vartosi wienu metu , bus perdaug tj isbers spuogais, o del pertekliaus ar nutuksi tiksliai nezinau bet vnz mano manymu prades kauptis riebalas. pataisykit jej klystu
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#3 2008-11-13 01:11
Kaubejas rašė:
andrius22 rašė:
Iejes i foruma matei foruma "papildai" kokio velnio reikejo i pradedanciuosius.Neturi suvokimo . aminkes proteinas ir tt... dar tie animal pakai ir pns tai cia naturalus ir jie tau nekenkia aisq kaip pradedanciajam dar nereiketu kokius 3menesius gal pusmeti . uztektu ir mitybos.o steroidai chemija.
Kiek zinau jej juos kelis vartosi wienu metu , bus perdaug tj isbers spuogais, o del pertekliaus ar nutuksi tiksliai nezinau bet vnz mano manymu prades kauptis riebalas. pataisykit jej klystu
jo...
kaubejas teisingai pasake, kad gali viska pasiskaityt temoj papildai, reikia tik skaityt, aisku daug laiko uzima, bet naudinga.
na bet del to, kad jei sujungsi proteina, creatina ir aminkes, kad isbers ar, kad kas blogai atsitiks, tai nusisnekejai, na nebent jau labai, labai daug naudosi baltyminio maisto ir labai daug papildu, o siaip as sekmingai jungiu visada ne viena ir ne du papildus ir jokiu berimu nera..
vartot gali kar tu ir proteina ir vitaminus ir bcaa aminkes ir kompleksines aminkes ir glutamina ir dar kokiu papildu. Proteinas= baltymai*, aminkes = baltymai*, bcaa aminkes* = baltymai, glutaminas* = baltymai.
*baltymu sudedamosios dalys, nes baltyma sudaro virs 25 amino rugsciu.
o del animal pako, tai nieko gero is jo, plius vartot reikia 11 tableciu per viena karta kurios greiciausiai nepasisavina i organizma, o ir animale ka raso sudety, tai ten 2 pakeliu dozes, t.y 22 tableciu, vietoj animal pako (vitaminu, mineralu) parekomenduociau OPTI-MEN, mano nuomone, tai pats omtimaliausias sprendimas kas liecia vitaminu kokybe, kaina, efektyvuma ir viskas ne 11 tableciu, o 3jose kurias reikia sugerti per pusrycius, pietus, vakariene, sudetis net stipresne nei animal pako
Neprisijungęs
- andrius22
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-11-12
- Žinutės: 2
#4 2008-11-13 09:46
atsiprasau as ne tik sitam puslapy pirma karta bet ir siaip forumuose neesu daznas dalyvis tai ir padariau klaida. na as nebutinai ruosiuos jungti amina proteina ir kreatina tik klausiu ar nieko blogo. siaip pasitarsiu su treneriu arba maisto papildu pardaveju, bet zinot atejas noreciau ir kazka zinoti kad nesijuoktu ten parduotuvej is manes:) as iskart nepradesiu visko gerti dar pasportuosiu nieko nevartodamas tik dabar turiu truputi pinigeliu tai manau reiktu nusipirkt ir pasidet i spintele, zinot daiktas geriau laikosi nei pinigai. ir siaip aciu uz pasisakymus:)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » klausimas del papildu vartojimo