Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

BloodySamurai
buvęs Justas V.
Registravosi: 2010-12-16
Žinutės: 131
Atsiliepimai: 0

#576 2011-03-09 20:47

Re: Animal Pak

geriausi yra tie papildai kuriuos vartojant jauti parama sportuojant o kas nejaucia tai dar nereiskia kad prastas papildas.... valgant maista nejauti kad pucia bica bet tai nereiskia kad maistas blogas....  neklaidinkit zmoniu tegul pabando po to zinos shudas ar ne.

Paskutinį kartą taisė Justas V. (2011-03-09 20:50)

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#577 2011-03-09 21:23

Pritariu, bent man vitaminai tikrai veiksmingi ir reikalingi (del savijautos, o ne del kokio pumpo : ) .

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Ipswich
Registravosi: 2010-02-13
Žinutės: 885
Atsiliepimai: 2

#578 2011-03-09 21:53

Vaikai baikit! smile
Si papilda perka ir vartoja vaikai apakinti graziu reklamu ir klaidingos info is tokiu kaip jus. Labai retas atvejis, kad toki papilda vartotu rimtas varzybom besiruosentis sportininskas. Nebent del reklamos arba rimto kurso ar pct metu, bet mieliau investuoja i pigesnius papildus.
Jeigu esi rimtas telukas sverentis gerokai virst keliu centneriu ir kilnojantis ispudingus svorius tuomet gali ir vartot. Bet daugelis kas vartoja yra sudziuve stuburai arba nutuke pagrandukai nesugebantys laikytis normalios dietos ir svajojantys apie afigiena taskyma nuo multiku ir mineralkiu komplekso... Vietoj tu bapkiu, kurias planuojat padet ant 44 doziu packo, investuokit i paprastus vitaminus (multiku kompleksas + B kompleksas + C + E + Omega 3). prie normalios mitybos to jums per akis kokiems 3-5 menesems...

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#579 2011-03-09 21:58

?uess rašė:

Pritariu, bent man vitaminai tikrai veiksmingi ir reikalingi (del savijautos, o ne del kokio pumpo : ) .

Baikit apie ta veiksminguma, jei normali dieta tai tikrai nepajus jokio isskirtinio poveikio nuo vitaminu... Na nebent sausi ampole kokio C vitamino...

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#580 2011-03-09 22:23

JepsteR rašė:

?uess rašė:

Baikit apie ta veiksminguma, jei normali dieta tai tikrai nepajus jokio isskirtinio poveikio nuo vitaminu... Na nebent sausi ampole kokio C vitamino...

Is kur zn ka as jauciu big_smile Be to db vartoju opti-men, bet tavo ziniai kartais jauciu, jei diena sunkesne, kad dvieju tableciu per mazai. As net nemastau, kad jie man jegu prides, tik noriu, kad savijauta geresne butu, taip gaila tau to ? Ka as tau blogo padariau? big_smile

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#581 2011-03-09 22:56

?uess rašė:

JepsteR rašė:

?uess rašė:

Is kur zn ka as jauciu big_smile Be to db vartoju opti-men, bet tavo ziniai kartais jauciu, jei diena sunkesne, kad dvieju tableciu per mazai. As net nemastau, kad jie man jegu prides, tik noriu, kad savijauta geresne butu, taip gaila tau to ? Ka as tau blogo padariau? big_smile

Taigi as tave nepuolu as tik seip diskutuoju smile Bet vistiek prajuokinai mane big_smile
Peace alaus

Neprisijungęs

mk7
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2011-01-16
Žinutės: 78

#582 2011-03-09 23:59

JepsteR rašė:

?uess rašė:

JepsteR rašė:

Taigi as tave nepuolu as tik seip diskutuoju smile Bet vistiek prajuokinai mane big_smile
Peace alaus

Gal tu pats save itikini, kad isgerus dar viena teblete pasijusi geriau? smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#583 2011-03-10 08:07

mk7 rašė:

JepsteR rašė:

?uess rašė:

Peace alaus

Gal tu pats save itikini, kad isgerus dar viena teblete pasijusi geriau? smile

Nesakau, kad vos prarijus iskarto geriau, bet viena, antra diena... ir po biski geriau, o jei cia man taip placebo, tai tegu smile svarbu man geriau :p Seniau kzkp buvau dejas ant tu vitaminu, gal tik 19 pradejau vartoti visada, kai sportuoju. Man asmeniskai bent lb patinka juos vartoti, ypac kai yra dideli fiziniai ir psichologiniai kruviai. Cia kiekvienam savaip, tik faktas, kad visiskai atsisakyti nereiketu.

Neprisijungęs

Oggiz91
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-24
Žinutės: 10

#584 2011-03-24 19:53

O siaip kur siulytumet pirkt Animal Paka, nes maistas sportui 131 lt tai nlb patraukliai atrodo ?

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743

#585 2011-03-24 19:55

Oggiz91 rašė:

O siaip kur siulytumet pirkt Animal Paka, nes maistas sportui 131 lt tai nlb patraukliai atrodo ?

Cia, skelbimu skiltyje

Neprisijungęs

marius79
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 993
Atsiliepimai: 31

#586 2011-03-24 19:56

Oggiz91 rašė:

kodel nepatraukliai, juk lipdukai holografiniai tai kainuoja pasigaminti big_smiledumbom
Mačiau čia yra pako už patrauklesne kaina, bet lipduko blizgančio tai nebus big_smile

Neprisijungęs

Oggiz91
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-24
Žinutės: 10

#587 2011-03-24 19:59

awwww, tai neturesiu su kuo zaist big_smile

Neprisijungęs

Libertine
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-12
Žinutės: 19

#588 2011-03-26 19:51

Ar pradedanciajam tiktu sitas vitaminu rinkinukas?
man 20metu , sportuoju menesi, neesu naudojas jokiu papildu sportui.

Neprisijungęs

rimviux
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-03-11
Žinutės: 499

#589 2011-03-26 19:55

tikrai nereikia, is patirties sakau, ismyzi puse situ vitaminu, nori pasiimt opti-men, ir pigiau, ir ilgiau uztenka

Neprisijungęs

fanaRiC
Išmestas
Registravosi: 2008-01-22
Žinutės: 160

#590 2011-03-26 19:56

tiktu netiktu, cia juk VITAMINAI! jeigu nebijai myzt zaliai IMK!

Neprisijungęs

rimviux
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-03-11
Žinutės: 499

#591 2011-03-26 20:00

fanaRiC rašė:

tiktu netiktu, cia juk VITAMINAI! jeigu nebijai myzt zaliai IMK!

Kam puse pinigu kuriuos skiri vitaminams ismyzt dumbom

Paskutinį kartą taisė rimviux (2011-03-26 20:00)

Neprisijungęs

Natūralus_Steroidas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-12-12
Žinutės: 37

#592 2011-03-27 13:55

Libertine rašė:

Tikrai neverta. Jei jau nori vitaminų tai kaip ir kažkas minėjo nusipirk optimen. Pigiau gausis ir nereiks ryt 11 tablečių.

Neprisijungęs

Jigis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-05-31
Žinutės: 328

#593 2011-03-28 07:22

Natūralus_Steroidas rašė:

Libertine rašė:

Tikrai neverta. Jei jau nori vitaminų tai kaip ir kažkas minėjo nusipirk optimen. Pigiau gausis ir nereiks ryt 11 tablečių.

daug kuom skiriasi optimen nuo DAILY FORMULA?

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#594 2011-03-28 10:20

Jigis rašė:

Natūralus_Steroidas rašė:

Libertine rašė:

daug kuom skiriasi optimen nuo DAILY FORMULA?

sudeti zhvilgerek, viskas labai detaliai matysis.
abieju produktu sudeti gali rasti internete naudodamasis GOOGLE.

Neprisijungęs

Torro
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-04-25
Žinutės: 2

#595 2011-04-25 10:56

Sveiki,

Žadu pradėt vartoti Animal Pak. Bet esmė tame jog treniruotės prasideda 8 ryte. Kada siūlytumėt išgerti ? Atsikelt pora valandų anksčiau ir išgerti? Jei taip, ar galima bųtų dar numigti valandėlę?

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743

#596 2011-04-25 12:18

Torro rašė:

Sveiki,

Žadu pradėt vartoti Animal Pak. Bet esmė tame jog treniruotės prasideda 8 ryte. Kada siūlytumėt išgerti ? Atsikelt pora valandų anksčiau ir išgerti? Jei taip, ar galima bųtų dar numigti valandėlę?

Nereik animalo vartoti butinai pries treniruote. Butina vartoti po valgio. Tai paprasciausi vitaminai

Neprisijungęs

Torro
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-04-25
Žinutės: 2

#597 2011-04-25 15:27

AndrewM rašė:

Torro rašė:

Sveiki,

Nereik animalo vartoti butinai pries treniruote. Butina vartoti po valgio. Tai paprasciausi vitaminai

Bet animal pak suteikia energijos ir stimulo produktyviau sportuoti. Tai kaip aš suprantu labiau apsimokėtų gerti prieš treniruote, ar klystu?

Neprisijungęs

BloodySamurai
buvęs Justas V.
Registravosi: 2010-12-16
Žinutės: 131

#598 2011-04-25 15:46

Torro rašė:

AndrewM rašė:

Torro rašė:

Sveiki,

Bet animal pak suteikia energijos ir stimulo produktyviau sportuoti. Tai kaip aš suprantu labiau apsimokėtų gerti prieš treniruote, ar klystu?

cia tau ne pre-workout o multivitaminu-mineralu papildas. po pusryciu juos gerk nesvarbu 6 - 8 ar 10 valanda....

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#599 2011-04-25 17:16

Justas V. rašė:

Torro rašė:

AndrewM rašė:

cia tau ne pre-workout o multivitaminu-mineralu papildas. po pusryciu juos gerk nesvarbu 6 - 8 ar 10 valanda....

labai teisingas pastebejimas.
maziausiai reiketu kreipti demesi kada vartoti animal pack ar kita vitaminu kompleksa, svarbiausia gerti po maisto.

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#600 2011-04-25 21:19

skaiciau.. skaiciau ir dakniso. ta animal pak'a po maisto vartot, visa pakeli iš karto ar  puse ryte, puse diena ir t.t.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net