Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Champas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-11-25
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#1 2008-12-08 22:07

Jegos ir mases santykis

Sveiki norejau paklausti apie stipruma. Jaigu as plonas, is prigimties, normaliai maitinantis svoris auga labai letai. Ugis 178cm, svoris 58kg. Tai man norint tureti daugiau jegos, buti stipresniam reiktu pirmiausia priaugti mases, ar sportuoti jegai?

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#2 2008-12-08 22:14

Re: Jegos ir mases santykis

Champas rašė:

Sveiki norejau paklausti apie stipruma. Jaigu as plonas, is prigimties, normaliai maitinantis svoris auga labai letai. Ugis 178cm, svoris 58kg. Tai man norint tureti daugiau jegos, buti stipresniam reiktu pirmiausia priaugti mases, ar sportuoti jegai?

Visi tikrei normaliai kaip tu sakai maitinantis gali priaugti svorio tiesiog reikia atrasti reikiama kieki. Jai dabar tiek sveri - maitinies ne normaliai.
O atsakymas i tavo klausima butu paprastas, jega priklaosu nuo CNS isvystimo bei raumenu kiekio santykio. Neturint gerei isvystyto vieno is siu faktoriu, progresuoti jegai bus ganetinai sunku.

Neprisijungęs

Champas
Kalbus dalyvis

#3 2008-12-16 18:32

Antana5 rašė:

Champas rašė:

Visi tikrei normaliai kaip tu sakai maitinantis gali priaugti svorio tiesiog reikia atrasti reikiama kieki. Jai dabar tiek sveri - maitinies ne normaliai.
O atsakymas i tavo klausima butu paprastas, jega priklaosu nuo CNS isvystimo bei raumenu kiekio santykio. Neturint gerei isvystyto vieno is siu faktoriu, progresuoti jegai bus ganetinai sunku.

Tiek sverio ne del blogos mitybos tiesiog tokie genai, mano tetis irgi kai buvo smulkus.dabar sveria 80kg.
sportuoju jau paier 2men. gal patartumet naudot mases auginimo papildus, ar proteina?

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#4 2008-12-16 18:38

Champas rašė:

Antana5 rašė:

Champas rašė:

Tiek sverio ne del blogos mitybos tiesiog tokie genai, mano tetis irgi kai buvo smulkus.dabar sveria 80kg.
sportuoju jau paier 2men. gal patartumet naudot mases auginimo papildus, ar proteina?

Kaip greitai visi griebesi genetines korteles... Pamatytum mano nuotraukas bunant 18-19 metu taip pat sakytum - va pas sita prasti genai. Juolab kai ir seima ne is didziuju. Pradejus tinkamai ir reikiamai maitintis skiriant tam darbo ir usispyrimo pavyko nuo 75-80kg pasiekti arti 120. Esme ne papilduose ar treniruotese, o butent ka ir kiek valgai.
Baltymai ir kiti gaineriai taip pat turi savo vieta kaip papildymai ir uskamsimai mitybos skiliu del tarkim neturejimo laiko pavalgyti tinkama ir vertinga maista vienu ar kitu paros metu.

Neprisijungęs

wkha
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-12-13
Žinutės: 10

#5 2008-12-16 18:57

Antana5,

Kiek per diena reikia suwartoti ~kcal, kad augtu svoris? Nebeprisimenu, koki skaiciu reikia dauginti is savo svorio.

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2006-06-10
Žinutės: 112

#6 2008-12-16 21:20

nesakyk antanai, kad viska tik maistu ir užsispyrimui pasiekei. čia siaip, ne kritika, o pastebėjimas wink + nieko prieš tavo metodus neturiu.
o dėl mitybos tai faktas, kad ji svarbiausia. mano nuomone, kultūrizmas yra iš esmės toks sportas, kur nugali tas, kuris daugiau suvalgė kokybiško maisto. aišku svarbus ir treniruočių, poilsio ir kitko vaidmuo - nesiginčyju. (na čia praktiškai antano žodžius ir pakartojau)
realiai, tai žinau nemažai atvejų, kai žmonės galvoja, kad jų genai dėl visko kalti ir iš karto griebiasi papildų ir chemijos. o iš savo patirties pasakysiu, kad pradžiai geriausia nusipirkti kokių gerų vitaminų ir susireguliuot mityba. kūnas po ilgų "kankinimosi" metų gauna normalių maistinių medžiagų ir jas tiesiog susiurbia į save, todėl progresas būna labai pastebimas.

Neprisijungęs

Champas
Kalbus dalyvis

#7 2008-12-17 22:20

Antana5 rašė:

Champas rašė:

Antana5 rašė:

Kaip greitai visi griebesi genetines korteles... Pamatytum mano nuotraukas bunant 18-19 metu taip pat sakytum - va pas sita prasti genai. Juolab kai ir seima ne is didziuju. Pradejus tinkamai ir reikiamai maitintis skiriant tam darbo ir usispyrimo pavyko nuo 75-80kg pasiekti arti 120. Esme ne papilduose ar treniruotese, o butent ka ir kiek valgai.
Baltymai ir kiti gaineriai taip pat turi savo vieta kaip papildymai ir uskamsimai mitybos skiliu del tarkim neturejimo laiko pavalgyti tinkama ir vertinga maista vienu ar kitu paros metu.

Tai kaip supratau patartum man kol kas nenaudoti papildu, tik daugiau ir tinkamiau maitintis?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net