Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

devilbabe
Atkaklus dalyvis
Vietovė: londonas
Registravosi: 2009-04-02
Žinutės: 138
Atsiliepimai: 0

#1 2009-04-07 00:22

labu:)

nusprendziau ir as prisijungt, 168cm/65kg, daug sportuodavau, bet susilaukiau leliuko ir va vel svoris ataugo,bet lelytei jau metukai, todel jau laikas ir man susiimt. geriu grenade fat-burneri, dar laukiu amino rugsciu, tai va kolkas tiek:) klausimu?

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#2 2009-04-07 00:29

Re: labu:)

devilbabe rašė:

nusprendziau ir as prisijungt, 168cm/65kg, daug sportuodavau, bet susilaukiau leliuko ir va vel svoris ataugo,bet lelytei jau metukai, todel jau laikas ir man susiimt. geriu grenade fat-burneri, dar laukiu amino rugsciu, tai va kolkas tiek:) klausimu?

Nuotrauku?

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#3 2009-04-07 00:36

gedinuos...roll

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#4 2009-04-07 00:41

devilbabe rašė:

gedinuos...roll

Tai nesigegink, gi suprantam, kad ne is modeliu agenturos atejai sulysus wink
Kaip tik paskatinsim, nuosirdziai pastebejimus pasakysim, patarsim roll

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#5 2009-04-07 00:45

oki ryt pazadu idet alah

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#6 2009-04-07 17:16

tikprasau nesijuokit, nes man tai verkti norisi:rolleyes:

Neprisijungęs

Zhutis
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Telšiai
Registravosi: 2009-02-24
Žinutės: 109

#7 2009-04-07 17:17

devilbabe rašė:

tikprasau nesijuokit, nes man tai verkti norisi:rolleyes:

Nu tai laukiam tavo foto smile, nebijok nesijuoksim big_smile

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#8 2009-04-07 17:17

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#9 2009-04-07 17:25

devilbabe rašė:

Saunuole jog nusprendei grysti prie sporto. Nereikia griebtis susnies papildu. Pradzioje esminius pokycius vertetu daryti virtuveje ir treniruotes paversti rutina. Laikui begant rezustatai nori nenori pasimatys. Sekmes.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#10 2009-04-07 17:26

devilbabe rašė:

http://img16.imageshack.us/img16/8656/p1010724j.jpg

Vau! grazios koines roll Kokia isdykusi mamyte wink Sunumelis.. malonu susipazinti roll

O cigariukas ten del stiliaus ar vis dar neatsikratei? smile

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2009-04-07 17:28)

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#11 2009-04-07 17:30

virtuveje pokyciai vyksta,bet lb sunku vel isivaziuot.. papildu griebiuos nes nera energijos treniruotem(lb jau judria maze turiu)

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#12 2009-04-07 17:31

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

Vau! grazios koines roll Kokia isdykusi mamyte wink Sunumelis.. malonu susipazinti roll

ne ten del vaizdo, dar botagelio truko:)

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#13 2009-04-07 17:33

devilbabe rašė:

virtuveje pokyciai vyksta,bet lb sunku vel isivaziuot.. papildu griebiuos nes nera energijos treniruotem(lb jau judria maze turiu)

Aaa na tada suprantama. Siek tiek daugiau angliavandeniu pries treniruote ir manau problema isspresta. Nors mazucio ir sales suderinimas rimtas pasiekimas. Patikek - zinau ka tai reiskia wink

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#14 2009-04-07 17:33

devilbabe rašė:

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

ne ten del vaizdo, dar botagelio truko:)

uuuu.... botagelis roll kas per balius ten idomu tada buvo? gal galima kvietima kur tokios su botageliais renkasi roll

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2009-04-07 17:34)

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#15 2009-04-07 17:41

meiles diena:P joa, butinai pranesiu kaibus kitas balius:nykstys:

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#16 2009-04-07 17:50

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

Aaa na tada suprantama. Siek tiek daugiau angliavandeniu pries treniruote ir manau problema isspresta. Nors mazucio ir sales suderinimas rimtas pasiekimas. Patikek - zinau ka tai reiskia wink

va va, o dar ir pries sale ir po jos tempas gan itemptas, galvoju isigyt stakles ir namie sportuot, nes ir vyras uzsiema lengvu kulturizmu..

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#17 2009-04-07 17:54

devilbabe rašė:

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

va va, o dar ir pries sale ir po jos tempas gan itemptas, galvoju isigyt stakles ir namie sportuot, nes ir vyras uzsiema lengvu kulturizmu..

Sportas namuose toks dalykas. Bent jau as manau saves neprisiversciau.. iseini i kluba - atsiranda tikslas ir motivacija. nors kardio gali atlikti ir su vezimuku wink

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#18 2009-04-07 18:00

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

Antana5 rašė:

Sportas namuose toks dalykas. Bent jau as manau saves neprisiversciau.. iseini i kluba - atsiranda tikslas ir motivacija. nors kardio gali atlikti ir su vezimuku wink

kardio treniruokli jau namie turiu, plius sokdyne, dar galima teveliui maze palikt ir nubegt palakstyt i parka... o man asmeniskai nepatinka tie nauji klubai, nes prieina blondiniu, kurios ant treniruokliu telefonu sneka, arba juodziu kurie i mane ziuri kaip i mesa... tuo labiau vyras sportininkas, tai mes vienas kita pamotyvuojam stanga na, dar neaisku kaip cia bus, bet kai oras toks grazus, kazkaip man nesinori but uzdaroj patalpoj, kai galima kiemely prakaituot stanga_v_r

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#19 2009-04-07 18:07

devilbabe rašė:

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

kardio treniruokli jau namie turiu, plius sokdyne, dar galima teveliui maze palikt ir nubegt palakstyt i parka... o man asmeniskai nepatinka tie nauji klubai, nes prieina blondiniu, kurios ant treniruokliu telefonu sneka, arba juodziu kurie i mane ziuri kaip i mesa... tuo labiau vyras sportininkas, tai mes vienas kita pamotyvuojam stanga na, dar neaisku kaip cia bus, bet kai oras toks grazus, kazkaip man nesinori but uzdaroj patalpoj, kai galima kiemely prakaituot stanga_v_r

O, sveikinu suradus antra puse kuris domisi sportu wink Na jai tikslas tik kardio treniruotes tai zinoma turbut smagiau tai atlikti lauke. Taciau verta pamineti jog idealiausias variantas siekiant stangraus ir sportisko kuno butu svoriu + kardio treniruociu variacija. Tiepatys atsispaudimai bet pritupimai/itupstai taipogi svarbi treniruociu dalis. Zinoma jai nomie yra keletas hanteliu ir yra motyvacija manau galima butu isvengti ir klubu.
"juodziu ziuki kaip i mesa..." - isigyk ausinuka ir maziau kreipk demesi. O jai kam ir suteiki sypsena ar ka kita, tai nemanau jog tai taip blogai, ar ne wink (man taipat patiko i nuotrauka aki uzmesti roll )

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#20 2009-04-07 18:22

va as apie ka ir sneku, kad cardio galima ir namie atlikt, o hanteliukai yra, dar stakles isigyt ir va tau gymas nykstys

gal cia as tokia savikritiska, bet as pirma karta gyvenime tokia karve esu, o man isvaizda lb svarbus dalykas alah

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#21 2009-04-07 18:25

p.s. man lb nepatinka kai trukdo susikaupt, nes i sale einu dirbt, o ne saves parodyt!

Neprisijungęs

EVIP
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-03-24
Žinutės: 351
Atsiliepimai: 1

#22 2009-04-07 18:35

devilbabe rašė:

va as apie ka ir sneku, kad cardio galima ir namie atlikt, o hanteliukai yra, dar stakles isigyt ir va tau gymas nykstys

gal cia as tokia savikritiska, bet as pirma karta gyvenime tokia karve esu, o man isvaizda lb svarbus dalykas alah

Sekmes sporte, bet jau tikrai taip nenuvertink saves, visai ne kaip karve atrodai tongue

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#23 2009-04-07 18:43

devilbabe rašė:

hm, kur ta vadinama "karve" wink labai jau skambiai pasakyta? nuotraukoje jos toli grazu nematau.

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#24 2009-04-07 18:43

EVIP rašė:

devilbabe rašė:

Sekmes sporte, bet jau tikrai taip nenuvertink saves, visai ne kaip karve atrodai tongue

aciu uz palaikyma, bet kitos nuotraukos pazadu bus grazesnes roll

Neprisijungęs

devilbabe
Atkaklus dalyvis

#25 2009-04-07 18:47

Antana5 rašė:

devilbabe rašė:

hm, kur ta vadinama "karve" wink labai jau skambiai pasakyta? nuotraukoje jos toli grazu nematau.

duok man pora menesiu, tada imesiu nauju foto, galesi sulygint ir skambiai issireikst smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net