Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#101 2009-07-02 11:49

Re: depiliacija

lawlis rašė:

tai jus cia tik save gaidinat, koks jum skirtumas kas ka depiliuoja? Cia tik forumas, o jus iskart kai kaimieciai kokie 'utiutiu, utiutiu, gejus'! suaukit viena karta, nepriimtina tema sita, tai nerasykit savo kvailu minciu.

Sakyk ką nori, bet jei bachūras depiliuojasi kojas, kad "norisi švelnios odos", tai jis ir yra gėjus 100%

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#102 2009-07-02 12:23

Butelis rašė:

lawlis rašė:

tai jus cia tik save gaidinat, koks jum skirtumas kas ka depiliuoja? Cia tik forumas, o jus iskart kai kaimieciai kokie 'gaidys, pydaras, gejus'! suaukit viena karta, nepriimtina tema sita, tai nerasykit savo kvailu minciu.

Sakyk ką nori, bet jei bachūras depiliuojasi kojas, kad "norisi švelnios odos", tai jis ir yra gėjus 100%

gejus tik tuo atveju,jei turi nemazai litu.kitu atveju paprasciausias pydaras.....

Neprisijungęs

LEV
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius - Šiauliai
Registravosi: 2008-08-01
Žinutės: 54
Atsiliepimai: 0

#103 2009-07-03 08:59

depiliacija yra gerai.

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 955
Atsiliepimai: 1

#104 2009-07-05 13:30

LEV rašė:

depiliacija yra gerai.

tu sakai tu zinai roll

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai +PVM
Registravosi: 2008-03-23
Žinutės: 310

#105 2009-07-05 17:00

Toks tas ir geris,jei nezadi varzybose dalyvaut tai nera reikalo,poto kai atauga tai naciort buna.

Neprisijungęs

kepalas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-02
Žinutės: 2028

#106 2009-07-05 17:55

JustasR rašė:

Toks tas ir geris,jei nezadi varzybose dalyvaut tai nera reikalo,poto kai atauga tai naciort buna.

na matai...
jei tie plaukai visa vaizda gadina ir, tarkim, nesimato preso ar pan, tai kodel gi ne smile
Arba jei didziuliai plauku kuokstai kur nors ant sprando ar pan gadina visa vaizda.. .
Aisku, reikia prie to priprasti ir tikrai depiliavimas ne visiems bus priimtinas smile
As uz smile

Neprisijungęs

milky_way
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 7

#107 2009-07-06 12:29

as tai nelabai noreciau vaikino su depiliuotom kojom big_smile vyras turi buti vyriskas big_smile

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#108 2009-07-06 13:17

milky_way rašė:

as tai nelabai noreciau vaikino su depiliuotom kojom big_smile vyras turi buti vyriskas big_smile

Na bet zinai buna tokiu zmoniu kad naciort per plaukus odos nematyt,tada tikrai ir as sutinku jau kitokios iseities nematau kaip depiliacija smile

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis
Vietovė: Denmark
Registravosi: 2007-09-12
Žinutės: 412

#109 2009-07-06 13:36

JustasR rašė:

milky_way rašė:

Na bet zinai buna tokiu zmoniu kad naciort per plaukus odos nematyt,tada tikrai ir as sutinku jau kitokios iseities nematau kaip depiliacija smile

Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt.. big_smile Kaip meškinas. Netrugdo, nžn. smile

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#110 2009-07-06 14:36

0maro rašė:

JustasR rašė:

milky_way rašė:

Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt.. big_smile Kaip meškinas. Netrugdo, nžn. smile

Na zinai kaip kam patinka man kai jau tiek tu plauku atrodo slyksciai smile

Neprisijungęs

Reniz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-03-06
Žinutės: 437

#111 2009-07-06 16:42

JustasR rašė:

0maro rašė:

JustasR rašė:

Tai tu i paneliu kojas ziurek,ne i bachuru smile

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis
Vietovė: Denmark
Registravosi: 2007-09-12
Žinutės: 412

#112 2009-07-06 20:51

Reniz rašė:

JustasR rašė:

0maro rašė:

...... big_smilebig_smilebig_smile nykstys

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#113 2009-07-07 00:02

Reniz rašė:

JustasR rašė:

0maro rašė:

Nu jau padakyk kad pries tave bezdzione praeitu ir jau neatkreiptum demesio.Manau tai visai kvailas palyginimas.

Neprisijungęs

milky_way
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 7

#114 2009-07-07 14:51

http://www.viskas.eu/news.php?readmore=395 -- tokiu atveju reiktu depiliuotis big_smile

Neprisijungęs

martelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-02-28
Žinutės: 596
Atsiliepimai: 3

#115 2009-07-07 16:52

milky_way rašė:

http://www.viskas.eu/news.php?readmore=395 -- tokiu atveju reiktu depiliuotis big_smile

bezdzione madmad

Neprisijungęs

Mrdc
Atkaklus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2007-10-17
Žinutės: 115

#116 2009-07-07 17:44

martelis rašė:

milky_way rašė:

bezdzione madmad

ziema net striukes nereikia, kailis susildo big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#117 2009-07-07 18:32

milky_way rašė:

Seip nei kiek nejuokinga uzuojauta tik tokiam zmogui.CIa gi liga yra.Ir vaistu nuo jos nera.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#118 2010-03-12 13:39

nu siaip cia zm norejo info pradzioje taip ir buvo bet paskui prasidejo stumimai.  Siaip dar nesidepiliavau niekur  isskyrus pazastis ir zemiau siek tiek, bet noreciau krutine ir pilva nusidepiliuti ir kzkp utiutiu tas kad dar daug tokiu kurie galvoja kad tai gejiska. Nes tikrai negrziai atrodo o kacialines kad raumenu biski turetum bet kai jie atrodo kaip pusbrolis titas is adamsu tai utiutiu big_smile del koju tai mano irgi apzelusios tik ju nesidepiliuociau manau mano mastymo ribos apsiriboja krutines ir pilvo depiliacija(nors dar nesidepiliavau,bet noreciau) utiutiu visokiem tezam kurie apie sporta ir apie normalu kuna nieko nzn ir jiem neidomu tai jiem ir nezelia bet tas kas nori tureti normalesni isvaizda utiutiu plaukai auga ten kur nereikia.

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468

#119 2010-03-12 15:03

?uess rašė:

nu siaip cia zm norejo info pradzioje taip ir buvo bet paskui prasidejo stumimai.  Siaip dar nesidepiliavau niekur  isskyrus pazastis ir zemiau siek tiek, bet noreciau krutine ir pilva nusidepiliuti ir kzkp utiutiu tas kad dar daug tokiu kurie galvoja kad tai gejiska. Nes tikrai negrziai atrodo o kacialines kad raumenu biski turetum bet kai jie atrodo kaip pusbrolis titas is adamsu tai utiutiu big_smile del koju tai mano irgi apzelusios tik ju nesidepiliuociau manau mano mastymo ribos apsiriboja krutines ir pilvo depiliacija(nors dar nesidepiliavau,bet noreciau) utiutiu visokiem tezam kurie apie sporta ir apie normalu kuna nieko nzn ir jiem neidomu tai jiem ir nezelia bet tas kas nori tureti normalesni isvaizda utiutiu plaukai auga ten kur nereikia.

nu tai pagal tave iseina,kad kojas depiliuotis gejiska vis del to o krutine depiliuotis jau nebegejiska? lollollol mano nuomone situo klausimu kategoriska, pazastys,kirksnys, tos vietos kur labiau prakaituoja patrumpinti plaukus normaliai, tiesiog vien tik del higieniniu sumetimu, bet skusti subine kojas ir krutine tai bb dejau, tik viena toki atveji toleruoju kai zmogus lipa ant scenos tepasi rudais kremais ir t.t. grynai pasirodymui, varzyboms, visi kiti atvejai utiutiu ismislai, beje depiliacija man irgi nepriimtinas dalykas, yra spec masineles kuno plaukams trumpinti, specialiai vyrams, tai apsitrumpini kad nebutu kaip shervudo giria ir neparakaituotu taip ir viskas, tavrkingai ir estetiskai ir nh negejiskai wink

Neprisijungęs

Puma9ANX
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2009-10-19
Žinutės: 1984
Atsiliepimai: 3

#120 2010-03-12 15:25

Gerai kad man niekur neauga ten kur nereik isskyrus pilva bet ten ir tai nedaug, va kartais ant desines rankos islenda toki stori "vijokliai" tai nafik su pirstais israunu lol
Seip jusu reiklas kur debiliuotis o kur ne ir geriau neklauskit kitu nuomones roll nes tai jusu reikalas dumbom

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#121 2010-03-12 19:16

nusiskuti apacia , pazastis , krutine ir blusu takeli vedanti i pilva ir pasiruoses big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#122 2010-03-12 22:15

Shvedas rašė:

?uess rašė:

nu tai pagal tave iseina,kad kojas depiliuotis gejiska vis del to o krutine depiliuotis jau nebegejiska? lollollol mano nuomone situo klausimu kategoriska, pazastys,kirksnys, tos vietos kur labiau prakaituoja patrumpinti plaukus normaliai, tiesiog vien tik del higieniniu sumetimu, bet skusti subine kojas ir krutine tai bb dejau, tik viena toki atveji toleruoju kai zmogus lipa ant scenos tepasi rudais kremais ir t.t. grynai pasirodymui, varzyboms, visi kiti atvejai utiutiu ismislai, beje depiliacija man irgi nepriimtinas dalykas, yra spec masineles kuno plaukams trumpinti, specialiai vyrams, tai apsitrumpini kad nebutu kaip shervudo giria ir neparakaituotu taip ir viskas, tavrkingai ir estetiskai ir nh negejiskai wink

as tik sakau kad su kojom utiutiu tie plaukai, MAN ASMENISKAI. bet utiutiu kai negalikokios maikes ar megztinuko sus didesne iskirpte( tipo vyriska ne moteriska iki papu vidurio) tai utiutiu. be to pgl tave jei jau nusiskusti gejiska nes ant krutines nebus plauku tai ka daryti tiem kuriem ten neauga? specialiai skustis kiekviena diena kol prades zelti?

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#123 2010-03-12 23:31

?uess rašė:

Shvedas rašė:

?uess rašė:

as tik sakau kad su kojom utiutiu tie plaukai, MAN ASMENISKAI. bet utiutiu kai negalikokios maikes ar megztinuko sus didesne iskirpte( tipo vyriska ne moteriska iki papu vidurio) tai utiutiu. be to pgl tave jei jau nusiskusti gejiska nes ant krutines nebus plauku tai ka daryti tiem kuriem ten neauga? specialiai skustis kiekviena diena kol prades zelti?

auga neauga ne tame reikalas, reikalas tame skuti ar ne, pas mane ant tos krutines tikrai nera daug plauku, bet jei ir butu ne mintis tokia nekiltu skusti juos...

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#124 2010-03-13 01:49

pats juk minejai kad nieko pries kzks masineles kad aptrumpimti krumoksnius. nes jei plaukai nera ilgi tai dar utiutiu pas mane b.l dredus gletum pinti. as nieko pries buciau tuos plaukus jei ne tokio ilgio butu

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#125 2010-03-13 11:53

?uess rašė:

pats juk minejai kad nieko pries kzks masineles kad aptrumpimti krumoksnius. nes jei plaukai nera ilgi tai dar utiutiu pas mane b.l dredus gletum pinti. as nieko pries buciau tuos plaukus jei ne tokio ilgio butu

as minejau tik kirksnis ir pazastis, ir tik grynai higieniniais sumetimais, o ne kad per ilgi, garbanoti, ryzi, negrazus ar dar kokia nors kita problema, pasiskaityk dar karta mano posta jei kazko sitoje vietoje nesupratai, beje del manes skuskis tu ir subine jei nori, bet as asmeniskai sakau laikau tokius dalykus utiutiu ismislais ir daugiau nieko, taskas.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net