Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#526 2009-12-14 17:50

Re: Ar gerai? / Kas geriau? / Ar gali?

Robšė rašė:

Visiems sekmes sporte rock
big_smile

matai, daug ka cia jos prireiks big_smile

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910
Atsiliepimai: 0

#527 2009-12-14 18:02

OZ, nu juokingas esi ir tiek.. Nuo kada žinios bicais ir traukom matuojamos? Ir iš kur ištraukei, kad būtent iš patirties šneku? - daug labiau logika ir žimiom rėmiaus.
Dar priedu aiškini apie mane NIEKO nežinodamas. Ištraukei iš kažkur tą 60kg ir loji be perstojo.. Juokinga ir tai, kad pats šūdą tu pasiekęs, 130 patraukė su bloga technika ir ryyymts jau : D

Ir pridedam aš ir Shvedas tą 'MAN atrodo", nes išreiškiam savo nuomonę, bet prie jos bent kažkokį paaiškinimą taip pat pateikiam. O ką tu? - "Man irgi daug kas atrodė.." Tai čia daug geresni argumentai?
Dar sakai, kad nepateikiam jokių faktų ir pan., kai tuo tarpu pats pateiki "aš sakau ką teigia pasaulio lygio treneriai" big_smile big_smile Nu tai pirmyn, nurodyk straipsnius, kurie įrodytų, kad gerai padarius pvz nugarą, po 2d. ją reikia vėl drožt.

Dar įdomu ir tai, kad kai pats klausinėji kažko, visada pasipila "Man įdomu", "Nurodyk staipsnius", "Blah blah blah..", bet kai PAČIAM kažką reikia įrodyt, tai bb..  - "Nėr ką su tavim šnekėt", "jūs gi viską žinot, kitų nuomonių jum nėra" ..

Ai krč, susidegink ... fuckyou

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910

#528 2009-12-14 18:03

parapababam rašė:

TeneX rašė:

parapababam rašė:

cia jums naujena , kad raumeni reik pradirbt ne reciau kaip kas 5 diena? smile

Tai kas 5 dienas ir kas 2-3 dienas yra skirtumas.

Ir vis tiek kažkaip niekas neįtikinot. Visų pirma, tai tas splitas kažkoks dauniškas gausis, nes neįsivaizduoju, kaip į 2 dienas sutalpint normalų splitą. Po to, bent mano nuomone, daug lengviau persivargint su tokia programa: po geros treniruotės, kai raumuo pilnai apkrautas, po kelių dienų tikrai nepavyks tokios pat efektyvios treniruotės padaryt. Tai natūraliai gali tekt vieną lengvesnę, kitą sunkesnę daryt.. bet kokia nauda iš to?
Daug paprasčiau pasiimt 4 dienų splitą arba fullbody ir viskas normaliai bus. Nebent rimtai labai rimtais monstrais jaučiatatės, kad net to neužtektų.. smile

Ai, dar pamiršau: OZ, kažkodėl labai abejoju ar raumuo atsistato per tas 2 dienas, ypač ne apie bicą ar blauzdą kalbant. Suprantu, kad skausmo nebėra, bet raumuo vis vien gali būti varginamas taip.. dar + kituose pratimuose gauna krūvi tie patys raumenys.

o kas tau neleidzia sutalpint viska i triju dienu splita? ir gausis tai 4-5 dienos. pilnos akis atsistatymui .... ir itikinet cia taves tikrai nesiruosiu. tavo teise rinktis smile

Ta gi ne aš čia renkuosi kažką. Šiaip būtent tą ir siūliau, kad imt normalų splitą, o ne sustumtą ir iškraipytą kažkokį smile

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#529 2009-12-14 18:12

TeneX rašė:

OZ, nu juokingas esi ir tiek.. Nuo kada žinios bicais ir traukom matuojamos? Ir iš kur ištraukei, kad būtent iš patirties šneku? - daug labiau logika ir žimiom rėmiaus.
Dar priedu aiškini apie mane NIEKO nežinodamas. Ištraukei iš kažkur tą 60kg ir loji be perstojo.. Juokinga ir tai, kad pats šūdą tu pasiekęs, 130 patraukė su bloga technika ir ryyymts jau : D

Ir pridedam aš ir Shvedas tą 'MAN atrodo", nes išreiškiam savo nuomonę, bet prie jos bent kažkokį paaiškinimą taip pat pateikiam. O ką tu? - "Man irgi daug kas atrodė.." Tai čia daug geresni argumentai?
Dar sakai, kad nepateikiam jokių faktų ir pan., kai tuo tarpu pats pateiki "aš sakau ką teigia pasaulio lygio treneriai" big_smile big_smile Nu tai pirmyn, nurodyk straipsnius, kurie įrodytų, kad gerai padarius pvz nugarą, po 2d. ją reikia vėl drožt.

Dar įdomu ir tai, kad kai pats klausinėji kažko, visada pasipila "Man įdomu", "Nurodyk staipsnius", "Blah blah blah..", bet kai PAČIAM kažką reikia įrodyt, tai bb..  - "Nėr ką su tavim šnekėt", "jūs gi viską žinot, kitų nuomonių jum nėra" ..

Ai krč, susidegink ... fuckyou

http://www.tmuscle.com/index.jsp

Prasom skaityk ponas... big_smile tik atsirinkt reiks, kur kakutis, kur reklama ir t.t. bet kai toks kietas, tai sugebesi big_smile

Neprisijungęs

agidas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-11-14
Žinutės: 169

#530 2010-01-07 21:58

truputi susirupinau dl ir pritupimu technika ( nugaros islinkimas, uzpakalio uzsirietimas darant atg pritupkes.) kas atsiranda del lankstumo trukumo. pataria daryt tempimo ("hamstring stretch", "posterior chain stretch", "glute stretch"...), bei core pratimus. kada geriau juos daryt butu, pries trenke apsilimo metu, ar po treniruotes? hmm

Paskutinį kartą taisė agidas (2010-01-07 21:59)

Neprisijungęs

Happybody
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vln
Registravosi: 2009-11-21
Žinutės: 101

#531 2010-01-09 13:18

Gal apsilimo roll

Neprisijungęs

vErner
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-08-30
Žinutės: 170

#532 2010-02-09 20:57

Nezinau prie kokios temos net rasyt. Bet turiu toki klausimeli, sportuoju masei dabar, an pilvo jau biski daugeja mases, kaip ir riebaliukas, bet presas yra kai itempi ryskus. Sportuojant masei nelabai ta presa iseis ryskint. Ar speciau likus menesiui iki vasaros visus raumenys paryskint? Per menesi laiko. Gal kvailas klausimas, bet noriu kuo daugiau masei sportuot ir tik atejus paskutiniai minutei isiryskint.

Neprisijungęs

LBJ.
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-27
Žinutės: 6

#533 2010-02-19 17:01

Iskilo tokia priespriesa.Ar galiu auginant mase , dar papildomai daugiau su kojom dirbti(pvz: viena papildoma diena vien kojoms).?Norisi ir mases uzsiauginti ir suoli pagerinti ,o turiu tik tris menesius.Kiek girdejau,tai mases auginimo ir jegos/greicio lavinimas yra visiskai nesuderinama.Ar tiesa.? Nors imk ir persiplesk.Ka patartumete.?

Dekui.

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#534 2010-02-19 18:31

LBJ. rašė:

Iskilo tokia priespriesa.Ar galiu auginant mase , dar papildomai daugiau su kojom dirbti(pvz: viena papildoma diena vien kojoms).?Norisi ir mases uzsiauginti ir suoli pagerinti ,o turiu tik tris menesius.Kiek girdejau,tai mases auginimo ir jegos/greicio lavinimas yra visiskai nesuderinama.Ar tiesa.? Nors imk ir persiplesk.Ka patartumete.?

Dekui.

pats klausi pats ir atsakai smile

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-02-19
Žinutės: 140

#535 2010-02-19 19:49

Sveiki gyvi smile Sportuoju apie puse metu, bet stai iskilo problema sad Keiciau apie 3programas ir pries menesi apsistojau ties viena. Su treneriu konstultavausi ivairiom temom kur man tik kas buvo neaisku, isskaiceu visas man aktuales temas siame forume ir esu pasiklydes. Taigi labai noreceu patarimo. Man 14metu, Ugis- 178cm, Svoris- ~65kg. Treneris man patare sportuoti 2dienas poto pertrauka 1dienos ir vel 2dienos... Zodziu cia mano 2dienu programa sudaryta trenerio:

Pries ir po trefkes kardio 5-10min.

Pirma diena :

1.Stangos spaudimas (krutinei ir tricui)1x12, 3x8.
2.Hanteliu spaudimas ant 45* (krutinei)3x10.
3.Puloveris (krutinei)3x10.
4.Vertikali lyno trauka nugara(nugarai)3x10.
5.Ez lenkimas uz galvos and lygaus(tricui)3x10.
6.Lyno trauka zemyn(tricui)3x10.
7.Koju kelimas gulint ant suolo(presui)3x15.
8.Atsilenkimai gulint ant suolo(presui)3x15.

Antra diena :

1.Spaudimas kojom gulint(splaunei)3x8.
2.Pasilenkimai su hanteleis(slaunei ir nugarai)3x10.
3.Koju tiesimas stakles(slaunei)3x8.
4.Pasistiebimai po viena koja ant kalades(blauzdai)3x15-20.
5.Spaudimas(i virsu peciams)3x8.
6.Hanteliu kelimas(peciams)3x8.
7.Ranku kelimas po viena(bicui)3x8.
8.Virves traukimas aukstyn(bicui)3x8.

Miegu apie 8h. Maitinuosi 5-6kartus per diena. Stengiuos net ir mokykloje suvalgyti paka varskes , riesutu , vaisiu ar bent kokteili koky nusinesti. Stengiuos suvalgyti apie 125g baltimu, 250g angliavandeniu o riebalu kiek su maistu gaunu. Saldumynu beveik nevalgau taigi laseku tikrai neturiu, bet nesu kudas. Stengiuos suvartot apie 2850kcal per diena. Eseme tame, kad jauciuosi pavarges, turiu mazai energijos, esu aptinges. Anksciau per savaite uzaugdavo apie 200g+, o dabar svoris beveik stovi vietoje. Nezinau kame yra problema, nes maitinuos, sportuoju, ilsiuosi lyg ir normaliai taciau visiskai issenku. Buna itemtu dienu kai iseinu is namu 8h o gryztu 19h, uzeidamas tik pavalgyti i namus. Prasau padekite ispresti sia "krize".busiu dekingas alah

P.S. as pradejau sportuoti vasara, tada jokiu problemu nebudavo, jausdavos zvalei, o dabar kazkas pasikeite hmm

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#536 2010-02-19 20:03

ZudymasRuko rašė:

Sveiki gyvi smile Sportuoju apie puse metu, bet stai iskilo problema sad Keiciau apie 3programas ir pries menesi apsistojau ties viena. Su treneriu konstultavausi ivairiom temom kur man tik kas buvo neaisku, isskaiceu visas man aktuales temas siame forume ir esu pasiklydes. Taigi labai noreceu patarimo. Man 14metu, Ugis- 178cm, Svoris- ~65kg. Treneris man patare sportuoti 2dienas poto pertrauka 1dienos ir vel 2dienos... Zodziu cia mano 2dienu programa sudaryta trenerio:

Pries ir po trefkes kardio 5-10min.

Pirma diena :

1.Stangos spaudimas (krutinei ir tricui)1x12, 3x8.
2.Hanteliu spaudimas ant 45* (krutinei)3x10.
3.Puloveris (krutinei)3x10.
4.Vertikali lyno trauka nugara(nugarai)3x10.
5.Ez lenkimas uz galvos and lygaus(tricui)3x10.
6.Lyno trauka zemyn(tricui)3x10.
7.Koju kelimas gulint ant suolo(presui)3x15.
8.Atsilenkimai gulint ant suolo(presui)3x15.

Antra diena :

1.Spaudimas kojom gulint(splaunei)3x8.
2.Pasilenkimai su hanteleis(slaunei ir nugarai)3x10.
3.Koju tiesimas stakles(slaunei)3x8.
4.Pasistiebimai po viena koja ant kalades(blauzdai)3x15-20.
5.Spaudimas(i virsu peciams)3x8.
6.Hanteliu kelimas(peciams)3x8.
7.Ranku kelimas po viena(bicui)3x8.
8.Virves traukimas aukstyn(bicui)3x8.

Miegu apie 8h. Maitinuosi 5-6kartus per diena. Stengiuos net ir mokykloje suvalgyti paka varskes , riesutu , vaisiu ar bent kokteili koky nusinesti. Stengiuos suvalgyti apie 125g baltimu, 250g angliavandeniu o riebalu kiek su maistu gaunu. Saldumynu beveik nevalgau taigi laseku tikrai neturiu, bet nesu kudas. Stengiuos suvartot apie 2850kcal per diena. Eseme tame, kad jauciuosi pavarges, turiu mazai energijos, esu aptinges. Anksciau per savaite uzaugdavo apie 200g+, o dabar svoris beveik stovi vietoje. Nezinau kame yra problema, nes maitinuos, sportuoju, ilsiuosi lyg ir normaliai taciau visiskai issenku. Buna itemtu dienu kai iseinu is namu 8h o gryztu 19h, uzeidamas tik pavalgyti i namus. Prasau padekite ispresti sia "krize".busiu dekingas alah

P.S. as pradejau sportuoti vasara, tada jokiu problemu nebudavo, jausdavos zvalei, o dabar kazkas pasikeite hmm

Pagal tokia programą tikrai nesportuočiau... Ko tau blogai 3 dienų splitas ? savaitgalį pailsėtum ir gal nebepavargtum taip, vitaminų, mineralų, omega3 gerk, o su kitais papildais suspėsi.

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis

#537 2010-02-19 20:25

Nu uz ta programa dar 25lt paklojau:rolleyes:

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis

#538 2010-02-19 20:32

Gal galetum tada kokios padorios programos linka numest? gerai butu dar komentaru smile

Neprisijungęs

klumpak
buvęs ookkk
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 55

#539 2010-02-19 20:49

ZudymasRuko rašė:

Gal galetum tada kokios padorios programos linka numest? gerai butu dar komentaru smile

http://www.bodybuilding.com/guides/

kur parasyta Get Your Plan spausk ant zmogeliuko

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis
Vietovė: ALMERIMAR
Registravosi: 2010-01-14
Žinutės: 542
Atsiliepimai: 1

#540 2010-02-19 20:49

ZudymasRuko rašė:

http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/73 cia pasieskok .

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis

#541 2010-02-19 21:11

dekui uz linkus, bet gal dar kas nors turetu koky patarima del ko galetu buti energijos trukumas? as net nezinau kazkaip po mokyklos gristu ir jau nera jegu hmm

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis

#542 2010-02-19 21:48

zinot hebra ce su tom programom kur duotos tai kzn pvz as dar kai augu tai jai darisiu koke mirties trauka tai stubura susivarisiu arba nebeaugsiu o jeigu keist kita pratima tai gali koke seka neatitikt arba pratimu eile... net nezinau ka ce dabar padarius geriau. va pvz bodybuilding.com tai ten sako paciam susidarit programa arba su treneriu bet tai kaip pats susidarisiu tai daugiau zalos nei naudos bus... hmm

Neprisijungęs

dvp
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-01-16
Žinutės: 391

#543 2010-02-19 22:06

Norejau paklausti gal kas turit kokiu patarimu, kaip ismokti taisyklingai daryti tokius pratimus kaip pritupimai, mirties trauka ... Saleje kurioje sportuoju trenerio nera, kuris galetu paziureti ar gerai darau, o draugai kadangi patys panasiai "pazenge" tai manes netenkina ju toks atsakymas, "nu nzn gal ir gerai". Sales tikrai nekeisciau vien del trenerio, bandziau ziureti video kur daro tai su nedideliu svoriu lygtai neblogai iseina, bet darant su normaliu jau net pats jauciu kad kazkas ne taip ir baisu daryti tai negaliu pilnavertiskai atlikti treniruotes.

Neprisijungęs

ZudymasRuko
Atkaklus dalyvis

#544 2010-02-19 22:17

na kiek is patirties zinau tai mirties trauka reikia peciu ploty kojos arba placeu nu kad neisgriutum su stanga, pagal save svori atsistoji sonu i veidrodi ir darai BET SVABIAUSIA TIESI NUGARA! jei bent kiek netiesi susitraumuosi ir baigsis tawo karjera wink gereu pamazink svory , sejp gereuse daryt remuose tai neswyruos stanga ir tiesei darysi. wiskam yra youtube arba google ivedi pratimo pavadinima ir ismeta:) taigi sekmes sportuojant!

Neprisijungęs

dvp
Dažnas dalyvis

#545 2010-02-19 22:28

Tai kolkas ir darau su mazu svoriu, bet kaip suprantu darydamas mirties trauka su kokiais 30kg geru rezultatu galiu greitai tai tikrai nesitiketi, o jei svori padidinu tai skauda tada ne tik raumenis...

Neprisijungęs

klumpak
buvęs ookkk
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 55

#546 2010-02-19 23:00

tokius pratimus kaip mirties trauka, manau be dirzo geriau nedarykit...

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis

#547 2010-02-19 23:05

ookkk rašė:

Teskit diskusija ,idomu pasidare:)

Neprisijungęs

dvp
Dažnas dalyvis

#548 2010-02-19 23:16

ookkk rašė:

Nemanau, kad dirzas pades jei technika mano bloga, kai paziuri kaip youtube DL daro tai atrodo viskas paprasta, bet kai nueini i sale ir reikia padaryti nieko nebesigauna, nors ir zinau viska teoriskai...

Paskutinį kartą taisė dvp (2010-02-19 23:17)

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis

#549 2010-02-19 23:20

dvp rašė:

ookkk rašė:

Nemanau, kad dirzas pades jei technika mano bloga, kai paziuri kaip youtube DL daro tai atrodo viskas paprasta, bet kai nueini i sale ir reikia padaryti nieko nebesigauna, nors ir zinau viska teoriskai...

Jei jums 14 geriau pamirskit ta mirties trauka,spesit dar prisidaryt,o pritupimus daryt su mazu svoriu kol ismoksi daryt gerai tada galesi didint svori.Bet mano nuomuone kad ir tie pritupimai gali palaukt 16,nes apkrauni stubra ir tau stabdo tavo augima.

Neprisijungęs

dvp
Dažnas dalyvis

#550 2010-02-19 23:25

Su mazu svoriu lygtai nieko ir ta mirties trauka, bet ar verta man daryti su kokiais 30kg(cia jau maksimum) ar geriau tada is viso nedaryti ir prie kitu pratimu is karto pereiti, praleidziant ir nedarant mirties traukos?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net