Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

dainiusd
Naujas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2009-09-02
Žinutės: 12
Atsiliepimai: 0

#1 2009-09-02 09:16

labai greit uzsipompuoja raumuo ir kt

Laba diena nuo naujoko;)
Esu jau nebe jaunuolis,man 27m bet sportuoju nuo 13 metu,ispradziu boksas,po to imtynes,dziudzicu ir dabar kai jau subrendau ir nutariau nebesimust,nes ir profesija nebeleidzia:),nutariau pagrazinti savo linijas.Zodiu kadangi krize, i klubus nevaikstau viska darau namu ir stadijono pagalba:)
Dabar taip esu 178 ugio ir sveriu 83kg sportuoju 3 kartus per savaite,tai yra prm antr ir trec.Pradedu nuo begimo stadijone, 4 km, pirm ir penkt dirbu su lauko lygereciom darau trica tempimai lankstumas ir pan,o gryzes namo imu hantelius,stanga ir kita,tik va beda ta kad jau po pirmos serijos su 16 kg hanteliu ziauriai uzsipompuoja raumuo bicas ir tas raumuo kuris yra zemiau alkunes nzn kaip vadinasi net,zodziu kur papajus turi big_smile darau 5 serijas po 10 kartu,tarp pratimu leidziu rankai pailseti 30-50 sekundziu,todel penkta serija darant jau nevisadar iseina 10 padaryti,taip viskas istinsta,kad net sunku sulenkt,po to darau 5 - 6min pertrauka ir darau kitus pratimus,bet uzsipompavimas nepraeina greit.Bet cia neviskas,man jau begant pradeda silti kojos ir rankos ir jauciu kaip po truputi pradeda tempt.visi raumenys turi nemazai striju,o prie krutines salia pazastu net labai ryskiai melynos ir atrodo kaip randai apie 1.5 sm plocio 7-8 cm ilgio,todel nelabai suprantu kas yra ir kodel, gal turejo itakos imtynes ar kas, nes po imtyniu man ir uzsipompodavo tas papajaus raumuo ir per ranku vidini  sulenkima taip skaudedavo kad namo is sales ciut parvairuodavau,nes neidavo pakelt ranku ir uzdet ant vairo,tai laikydavau vaira abiem rankom is apacios pasidejes ant kelenu ir pamazu vaziuodavau.
Zodziu istinsta po treniruotes rankos labai stipriai,kai paziuriu i veidrodi,tai matosi ryskus pokyciai,atrodo kad rankos butu gerokai padidejusios,o papajus mano isvis ciut ne bico dydzio pasidaro.Po duso grysta jau i pradine padeti,bet skausmas neisnyksta,raumuo ir nenori augt, pokyciu nematuoju,viska matau is akies. Su sunkumais uzsiimu jau 3 menesius,papildu nevartoju,bet neblogai pavalgau namie:)
Gal kas susiduret su sia problema?
Ar cia tik daktaras gali atsakyt?Tik beda kad pastaruju negaliu pakest, ir bijau kaip velnias kryziaus poliklinikos ir ligonines kvapo:)

Paskutinį kartą taisė dainiusd (2009-09-02 09:21)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#2 2009-09-02 10:32

Re: labai greit uzsipompuoja raumuo ir kt

visas malonumas ir yra tane uzsipumpavime smile tu pirma darai bica po to kitas grupes? big_smile bica geriau mesk kazkur i gala. siaip galetum susikurti treniruociu zurnala ir ten tau patarinetu ka kaip geriau daryti. imestum savo programa ir t.t... del uzsipumpavimo taip turi buti ir taip visiem buna. as jei toj pacioj dienoj padarau trica su bicu tai duse jau nepasiekiu galvos issiplauti. del striju manau reikia tampytis bet siaip cia nuo odos priklauso. gali bandyti tepti su kremais, siaip gal nesciu kremas nuo striju padetu.

Neprisijungęs

dainiusd
Naujas dalyvis

#3 2009-09-02 11:01

Taip pradedu nuo bico hanteliai smile reiks sia grupe stumti i gala,bet ar normalu, kad jau begant man pradeda pompuotis raumuo?
del treniruociu zurnalo ideja tavo gera alaus

Paskutinį kartą taisė dainiusd (2009-09-02 11:10)

Neprisijungęs

[)esperado
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-31
Žinutės: 425
Atsiliepimai: 1

#4 2009-09-02 14:24

dainiusd rašė:

ar normalu, kad jau begant man pradeda pompuotis raumuo?

Normalu.
Pvz. Kai išeinu iš namų tai laikrodžio apyrankė būna laisva ir laikrodis čiuožia ant plaštakos, o kol daeinu iki maksimos (500m) jau apyrankė nečiuožinėja, o kai einu atgal tai apyrankė netgi veržia.

Neprisijungęs

One_by_One
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 258
Atsiliepimai: 1

#5 2009-09-02 15:38

Truputi į off topicą nueisiu,bet įdomu sužinoti kokia profesiją turi,kad nebegali muštis ? smile

Neprisijungęs

dainiusd
Naujas dalyvis

#6 2009-09-02 16:05

siekiu buti advokatas,bet dar tik padejejo darba 2 metus dirbsiu ir patikek tikrai tu neitum pas mane konsultuotis jei akys butu uztinusios ir melynos;)

Dar paklausiu kitaip,o jum skauda uzpompuotas raumuo,nes man taiskauda. Ta vieta kur lankstosi rankos vidine puse,tai ir labai  skauda,gal cia raisciai priduoda skausma?

Paskutinį kartą taisė dainiusd (2009-09-02 16:10)

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#7 2009-09-02 16:07

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 11:17)

Neprisijungęs

dainiusd
Naujas dalyvis

#8 2009-09-02 16:11

lolardas rašė:

Tai sakyk ginu klientą visais įmanomais būdais big_smile

Smaikstuolis nykstys

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#9 2009-09-02 17:51

[)esperado rašė:

dainiusd rašė:

Normalu.
Pvz. Kai išeinu iš namų tai laikrodžio apyrankė būna laisva ir laikrodis čiuožia ant plaštakos, o kol daeinu iki maksimos (500m) jau apyrankė nečiuožinėja, o kai einu atgal tai apyrankė netgi veržia.

as kol nueinu iki masinos(10m) jei einu su batais tai kojos uzsipumpuoja kartais net nedaeinu..visada basas vaikstau. big_smile dainiau,gal tu bandyk begti be batu ir be maikes. smile

Neprisijungęs

dainiusd
Naujas dalyvis

#10 2009-09-02 21:33

Staffordshire rašė:

[)esperado rašė:

dainiusd rašė:

Normalu.

as kol nueinu iki masinos(10m) jei einu su batais tai kojos uzsipumpuoja kartais net nedaeinu..visada basas vaikstau. big_smile dainiau,gal tu bandyk begti be batu ir be maikes. smile

Nesupratau taves??? jei neturi ka pasakyti geriau is vis nesakyk,o savo juokelius pasilaikyk sau...
Nes as rimtai klausiu.Manau kad man per greit tinsta raumuo, todel ir noriu paklaust

Paskutinį kartą taisė dainiusd (2009-09-02 21:37)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#11 2009-09-03 01:05

gerai pasistenksiu daugiau tau neastsakineti nykstys protingiau jau neiseina sugalvoti smile

Neprisijungęs

dainiusd
Naujas dalyvis

#12 2009-09-03 08:46

labai izeidus tu:)
Matai ne siaip sau bedas issigalvoju,nes sportuoju 14 metu ir neesu visiskai zalias.Draugu tarpe kulturizmu niekas neuzsimineja,todel ir paklausiau forume jusu nuomuones,ar normalu cia taip,nes seniau kol nesiliesdavau prie svarmenu,tikrai bent jau begant nesildavo raumuo ir nesitemdavo,sakau kaip yra,o tu manai kad issigalvoju.Beje tinsta tik rankos ir blauzdos,tinimas buna kartu su skausmu.
Siap ar taip aciu uz visu nuomuones,Desperado rase kad  normalu,staffordshire patare rankas daryti gale treniruotes, taip kad jei normalu tai normalu, jau penktadieni rankas mesiu i gala.
Beje staffordsire as ir toki suniuka turiu, tik mano jau  dantis issilauze,nes metalini voljera grauzia kai uzplaukia jam:D
Aciu.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#13 2009-09-03 11:06

dainiusd rašė:

labai izeidus tu:)
Matai ne siaip sau bedas issigalvoju,nes sportuoju 14 metu ir neesu visiskai zalias.Draugu tarpe kulturizmu niekas neuzsimineja,todel ir paklausiau forume jusu nuomuones,ar normalu cia taip,nes seniau kol nesiliesdavau prie svarmenu,tikrai bent jau begant nesildavo raumuo ir nesitemdavo,sakau kaip yra,o tu manai kad issigalvoju.Beje tinsta tik rankos ir blauzdos,tinimas buna kartu su skausmu.
Siap ar taip aciu uz visu nuomuones,Desperado rase kad  normalu,staffordshire patare rankas daryti gale treniruotes, taip kad jei normalu tai normalu, jau penktadieni rankas mesiu i gala.
Beje staffordsire as ir toki suniuka turiu, tik mano jau  dantis issilauze,nes metalini voljera grauzia kai uzplaukia jam:D
Aciu.

mano suo irgi be abieju iltiniu dantu big_smile kandzioja masinu padangas....
mano tarpe niekas isvis rimciau neuzsiimineja situo sportu todel zinias reikia semtis paciam ir skaityti viska kas papuola. del uzsipumpavimo tikrai nesukciau galvos, as kai sverciau 100+kg tai darbe kol apeidavau 500m atstuma pakirsdavo blauzdas ziauriai, kartais sustodavau. dabar kai nukroti biski svorio vel viskas normaliai.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net