Puslapiai: 1 … 209 210 211 212 213 … 1000
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#5251 2009-12-02 12:46
Re: Kursai
bender rašė:
SLIOSAS rašė:
patarkit kaip man daryti kad nepadaryciau pirmame kurse nesamoniu
imk toki kursa as pats toki esu dares tai tikrai nenusivyliau vaizdas veidrodyje kardinaliai pasikeite. uzsidejau per 8sav. 8kg nukrito 1-2kg tik.
propas - phenylas - winstrolis.
propas kas antra diena po 100mg.
phenylas kas antra diena po 100mg.
winstrolis kas antra diena po 50mg
pct - 40tabl provirono ir bonkute tamoxifeno.
vinio manau mazoka as imciau 100 kas antra,nos cia aisku nuo pinigines storio jau priklauso,bet jai netaupai
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4187
- Atsiliepimai: 37
#5252 2009-12-02 13:10
pagrinde del pinigines storio winis ir buvo kas antra diena. as vietoj 100 kas antra imciau 50 kasdien arba 100 kasdien bet 8sav kasdien badytis tai utiutiu
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-01
- Žinutės: 24
- Atsiliepimai: 0
#5253 2009-12-02 16:05
Sveiki! Steroidų dar niekada nevartojau,bet žadu vartot,bet neilgai. Bet po kurso,noriu išsaugot visą priaugintą masę. Ką reiktų daryti po kurso,kad tai įgivendint? Vartosiu anadrol
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#5254 2009-12-02 16:24
str rašė:
Sveiki! Steroidų dar niekada nevartojau,bet žadu vartot,bet neilgai. Bet po kurso,noriu išsaugot visą priaugintą masę. Ką reiktų daryti po kurso,kad tai įgivendint? Vartosiu anadrol
Paskaityk anadrol aprasyma.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#5255 2009-12-02 17:42
str rašė:
Tau jau kitame forume parashe kad tai pats blogiausias kursas .
3sav anadrol.
Cia tik visishkas ligonis tai gali vadinti kursu ir tai naudoti
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
#5256 2009-12-02 19:39
lexusrx rašė:
str rašė:
3sav anadrol.
Cia tik visishkas ligonis tai gali vadinti kursu ir tai naudoti
Tikiuosi supranti,kad čia yra forumas ir,kad aš čia atėjau paklausinėti,pasiteirauti,sužinoti. Taigi,prašau patark ką reiktų vartoti,kokį kursą,kad nepamest užaugintos masės? Būsiu labai dėkingas. Tikrai. Noriu sužinot viską,kai elgtis prieš kursą,jo metu ir po jo.
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 219
#5257 2009-12-02 19:53
str rašė:
lexusrx rašė:
str rašė:
3sav anadrol.
Cia tik visishkas ligonis tai gali vadinti kursu ir tai naudotiTikiuosi supranti,kad čia yra forumas ir,kad aš čia atėjau paklausinėti,pasiteirauti,sužinoti. Taigi,prašau patark ką reiktų vartoti,kokį kursą,kad nepamest užaugintos masės? Būsiu labai dėkingas. Tikrai. Noriu sužinot viską,kai elgtis prieš kursą,jo metu ir po jo.
kokio b tu ta anadrola nori varyti? jei nori viska suzinoti, turi daug skaityti ir ieskotis info pirmoj eilej. kokios kokybes mases nori ir koks pinigines storis? ir is vis man atrodo sterams tu dar nepasiruoses
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
#5258 2009-12-02 20:09
Viskam aš pasiruošęs,kiek reiks litų,tiek taupysiu. Man tik pasiūlykit kursą gerą. O priaugt man daug nereikia,užteks man sočiai vieno gero kurso.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#5259 2009-12-02 20:23
str rašė:
lexusrx rašė:
str rašė:
3sav anadrol.
Cia tik visishkas ligonis tai gali vadinti kursu ir tai naudotiTikiuosi supranti,kad čia yra forumas ir,kad aš čia atėjau paklausinėti,pasiteirauti,sužinoti. Taigi,prašau patark ką reiktų vartoti,kokį kursą,kad nepamest užaugintos masės? Būsiu labai dėkingas. Tikrai. Noriu sužinot viską,kai elgtis prieš kursą,jo metu ir po jo.
Tu matau nesuvoki ko prasai, ce netaip paprasta viska sukarpyt jei pats neieskosi ir nesidomesi. Mes ne dievai, ce sitam forume "zaliu" niekas neprinokina, turi pats sunokt ir tada gali ateit ce su savo idejom ir ketinimais, padesim, pakoreguosim, patarsim. O aiskint nuo a iki z nera prasmes nes as tau garantuoju kad puses nesuprasi taip kad vartyk kulturizmas.net saita ir skaityk skaityk ir dar karta skaityk! Va tavo pirmam kursui toke kombo: test prop+fenil+turinabolas arba provironas
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#5260 2009-12-02 21:01
Marshalas rašė:
str rašė:
lexusrx rašė:
3sav anadrol.
Tu matau nesuvoki ko prasai, ce netaip paprasta viska sukarpyt jei pats neieskosi ir nesidomesi. Mes ne dievai, ce sitam forume "zaliu" niekas neprinokina, turi pats sunokt ir tada gali ateit ce su savo idejom ir ketinimais, padesim, pakoreguosim, patarsim. O aiskint nuo a iki z nera prasmes nes as tau garantuoju kad puses nesuprasi
taip kad vartyk kulturizmas.net saita ir skaityk skaityk ir dar karta skaityk! Va tavo pirmam kursui toke kombo: test prop+fenil+turinabolas arba provironas
va cia jau rimtas kursas pirmas iseina isnesios kaip turi but jei daug valgysi. 8 savaites laikyk tikiuosi apie mg/ml santykiuis nutuoki ka nors?
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
#5261 2009-12-02 21:21
Tai gal kas nors galit pasakyt nuo kur pradėt skaityt,ką mokytis,kiek laiko užtrūks ,kad viską apie steroidus išmokt? Bandžiau čia skaityt,bet aprašyti tik patys steroidai,o kaip juos vartot neparašyta,kaip kurie veikia,kaip tuos kiekius nustatyti,kaip jie atrodo ir t.t.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#5262 2009-12-02 22:26
str rašė:
Tai gal kas nors galit pasakyt nuo kur pradėt skaityt,ką mokytis,kiek laiko užtrūks ,kad viską apie steroidus išmokt? Bandžiau čia skaityt,bet aprašyti tik patys steroidai,o kaip juos vartot neparašyta,kaip kurie veikia,kaip tuos kiekius nustatyti,kaip jie atrodo ir t.t.
Situacija lygi tamstos :
- Labas, as nukrites is medzio kaip sukonstruoti kosmini laiva.Destykit detaliai ir surinkinekit uz mane.
WTF ?!!!!!!!!!!!!!!!
Google : steroid cycles
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5263 2009-12-02 22:31
cloudmaker rašė:
Marshalas rašė:
str rašė:
Tikiuosi supranti,kad čia yra forumas ir,kad aš čia atėjau paklausinėti,pasiteirauti,sužinoti. Taigi,prašau patark ką reiktų vartoti,kokį kursą,kad nepamest užaugintos masės? Būsiu labai dėkingas. Tikrai. Noriu sužinot viską,kai elgtis prieš kursą,jo metu ir po jo.Tu matau nesuvoki ko prasai, ce netaip paprasta viska sukarpyt jei pats neieskosi ir nesidomesi. Mes ne dievai, ce sitam forume "zaliu" niekas neprinokina, turi pats sunokt ir tada gali ateit ce su savo idejom ir ketinimais, padesim, pakoreguosim, patarsim. O aiskint nuo a iki z nera prasmes nes as tau garantuoju kad puses nesuprasi
taip kad vartyk kulturizmas.net saita ir skaityk skaityk ir dar karta skaityk! Va tavo pirmam kursui toke kombo: test prop+fenil+turinabolas arba provironas
va cia jau rimtas kursas pirmas iseina isnesios kaip turi but jei daug valgysi. 8 savaites laikyk tikiuosi apie mg/ml santykiuis nutuoki ka nors?
Tu ce man?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5264 2009-12-02 23:02
lexusrx rašė:
str rašė:
Situacija lygi tamstos :
- Labas, as nukrites is medzio kaip sukonstruoti kosmini laiva.Destykit detaliai ir surinkinekit uz mane.
WTF ?!!!!!!!!!!!!!!!
Google : steroid cycles
Lexai, kam taip grubei matai kad vaikas nesupranta, paskaityk ko klause ce gyvas anekdotas: "ka mokytis? Ir kiek laiko uztrks?"
tegu topina, man patinka
svarbiause sako kad jam daug mases nereike o est nori anadrola..
ce sakau, prisvaigo jam kokie draugai arabu biski dave, tai db manija pasigavo, isbandyt knieti
krc 'str' klausyk ce, nepisk dedem mazgu, pasakyta ieskok info pats vadinasi fsio laisvas. Is geros duses kadangi snd gera nuotaika, te kelis raktinius zodzius pagal kuriuos rasi info: testosteronas, sustanonas, testosterono propionatas, test.. enantatas, omnadrenas, masteronas, boldelonas (ganabol) , vinstrolis (stanozolis), nandrolono decanoatas (deca), nandrolono fenilpropionatas, trenbolonas (tren A, tren hexa, tren enth), halotestinas, parabolanas, metanas, anadrolas, somatropinas, insulinas, igf-1, pct (post cycle terapy), provironas, clomidas, tamoxifenas, pregnilis (hcg), steroidu kombinacijos, sporto medicina ir t.t. krc jei ieskosi viska rasi internete visa info yra..
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
#5265 2009-12-03 18:04
Čia tipo iš jūsų žinučių man ką suprast? Kad jūs kieti?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#5266 2009-12-03 18:20
str rašė:
ANADROL 3 savaites kursas (kursas tai cia tik 1 asmeniui is 6000000000+ planetos gyventoju,nes kito tokio egzemplioriaus neteko dar sutikti)
Jau pastebi ant kiek esi nuo medzio krites ?!
O jei apie poveiki tai jis labai elementarus - cia kaip kiaura padanga, kol puti tol puciasi, sustojai ir padanga ishsikvepe.
Zhinoma yra kas pritaikytu tai ir kazhko pasiektu, bet tik ne kiemo smelio dezhes veikejas su pirmu nuogu 3 sav ANADROL vartojimu.
Skirtingai nuo padangos cia dar yra ir side effects.
Jei nusprestum tarkim alaus gerti 3sav ar anadrolo, tai alus butu gyvybes eleksyras palyginus.
Ar atsakiau ?!
O siaip tai darai labai elementariai :
pasikvieti MAMA, nes kaip ne kaip pas ja gyveni ir valgai, tad GERBK !
google : ANADROL side effects
Skaitot dviese ir aptariat ar tai tau tinka.
Perspejimas. Turek raminamu po ranka ir vandens stikline, mamos sveikatos pagailek.
Sekmes diskutuojant !
Kadangi zhinau jog nuo kurso neatbaidysiu, tai bent jau pasidomek apie Propas+ Phenylas ir kazhka is tos serijos.
Cia formue yra keletas variantu ir dozavimai.
ANADROLA draugishkai sakau - PAMIRSHK!
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2009-12-03 18:33)
Neprisijungęs
- str
- Naujas dalyvis
#5267 2009-12-04 07:41
lexusrx rašė:
str rašė:
ANADROL 3 savaites kursas (kursas tai cia tik 1 asmeniui is 6000000000+ planetos gyventoju,nes kito tokio egzemplioriaus neteko dar sutikti)
O jei apie poveiki tai jis labai elementarus - cia kaip kiaura padanga, kol puti tol puciasi, sustojai ir padanga ishsikvepe.
Zhinoma yra kas pritaikytu tai ir kazhko pasiektu, bet tik ne kiemo smelio dezhes veikejas su pirmu nuogu 3 sav ANADROL vartojimu.
Jei nusprestum tarkim alaus gerti 3sav ar anadrolo, tai alus butu gyvybes eleksyras palyginus.
Ar atsakiau ?!
Perspejimas. Turek raminamu po ranka ir vandens stikline, mamos sveikatos pagailek.
Sekmes diskutuojant !
Kadangi zhinau jog nuo kurso neatbaidysiu, tai bent jau pasidomek apie Propas+ Phenylas ir kazhka is tos serijos.
ANADROLA draugishkai sakau - PAMIRSHK!
Draugiškai... xD Apvarė,apstūmė čia tipo draugiškai. Beto tu man pats panašus į vaiką,nes net mandagiai su žmonėmis dar kalbėti nemoki,kaip 14metis. Jokios kultūros.
Neprisijungęs
- steras
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Marijampolė
- Registravosi: 2008-08-25
- Žinutės: 131
#5268 2009-12-04 07:57
cia zinok labai draugiskai jis pasake.
Neprisijungęs
- False
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-04
- Žinutės: 4
#5269 2009-12-04 10:56
Sveiki. Reikia rimto patarimo, planuoju kursa 1(ilgas) arba 2(trumpi) iki pavasario vidurio/galo, planuoju isleisti apie 1500 -1800plius minus, tikslas kokybiskense mase 5-7kg, ir pramusti atsiliekancias vietas t,y isprogresuot... koks idealiausias variantas butu? uz ta suma, papildai butu atskirai perkama bcaa, baltymai vitaminai ir taip toliau...laukiu patarimu.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#5270 2009-12-04 11:37
str rašė:
lexusrx rašė:
str rašė:
Ar atsakiau ?!
Sekmes diskutuojant !
ANADROLA draugishkai sakau - PAMIRSHK!Draugiškai... xD Apvarė,apstūmė čia tipo draugiškai.
Beto tu man pats panašus į vaiką,nes net mandagiai su žmonėmis dar kalbėti nemoki,kaip 14metis. Jokios kultūros.
As man atrodo tau labai aishkiai isdesciau kas kodel ir t.t.
+ daviau patarima ka vartoti.
Mano tonas butu paprastesnis, jei nerashinetum per visus forumus vieno ir to pacio.
Gauni atsakymus kad taui ne tau ir vistiek rasai savo.
vadinasi tau patarimai NERUPI.
Tavo reikalas jaunuoli.
Pabandyk ishsisaugoti tai ka prashei ir po keliu metu perskaityk.
Tada suprasi ka as tau pasakiau, jei ne ta pati eksperimenta padarytk dar po keliu metu.
TIKRAI ATEIS LAIKAS, KAI JUOKSIES IS SAVO PATIES POSTU.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#5271 2009-12-04 13:31
False rašė:
Sveiki. Reikia rimto patarimo, planuoju kursa 1(ilgas) arba 2(trumpi) iki pavasario vidurio/galo, planuoju isleisti apie 1500 -1800plius minus, tikslas kokybiskense mase 5-7kg, ir pramusti atsiliekancias vietas t,y isprogresuot... koks idealiausias variantas butu? uz ta suma, papildai butu atskirai perkama bcaa, baltymai vitaminai ir taip toliau...laukiu patarimu.
su ilgu kursu,dvieju kursu nespesi padaryt iki pavasario galo,paskaiciukim ilgas kursas 12 sav 3men po tokio kurso pertrauka reiks netrumpesne kaip 3men jau gaunas 6men,jai du trumpus tai turetai iki pavasario galo susisukt
Neprisijungęs
- False
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-04
- Žinutės: 4
#5272 2009-12-04 15:28
tai as aiskiai ir parasiau planuoju 2trumpus arba 1ilga, dar nzn kuri varianta, tik tesiok noriu isgirsti kombinaciju ir patarimu:)
Neprisijungęs
- Antis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-05
- Žinutės: 10
#5273 2009-12-05 16:08
Reikia patarimo. 17 metu . Ugis 190 mase 66 (biski mazoka ane) tai kaip cia man priaugt truputi. sportuoju 3 menesius. Naturaliai variau. Tai sakau dabar paimsiu kursiuka Turiu metano (metandienone ) 400 tab. zadu suvartot per 2 men. bet galvoju kad reiketu kad rimciau butu kokios sustos paimt ar dar ko (gal geriau kad leidziamas butu) . Proteino paimt ar is kur gaut? kaip patarsit?
Neprisijungęs
- Ketler
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 573
#5274 2009-12-05 16:13
Geriau paprasyk kad tevas dirzo paimtu!
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#5275 2009-12-05 16:14
Antis rašė:
Reikia patarimo. 17 metu . Ugis 190 mase 66 (biski mazoka ane) tai kaip cia man priaugt truputi. sportuoju 3 menesius. Naturaliai variau. Tai sakau dabar paimsiu kursiuka
Turiu metano (metandienone ) 400 tab. zadu suvartot per 2 men. bet galvoju kad reiketu kad rimciau butu kokios sustos paimt ar dar ko (gal geriau kad leidziamas butu) . Proteino paimt ar is kur gaut? kaip patarsit?
patarciau daugiau valgyt ir susidaryt normalia treningo programa ir pasidet ta metana kokiem 2 metam i stalciu
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 209 210 211 212 213 … 1000
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai