Puslapiai: 1 … 212 213 214 215 216 … 1000
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#5326 2009-12-10 20:20
Re: Kursai
Antana5 rašė:
rmzz rašė:
pasirinkimas del mazesnio saudimosi skaiciaus
Na viskas kaip ir aisku. Aciu.Tren Acetate taip pat turetu buti leidziamas kas antra diena. Velgi - idomus pasirinkimas. Speju pigiau atrode ant popieriuas.
Asmenishkai man tos maishytos formos labai ir labai nepatinka, nes didelis disbalansas gaunasi.
Susta ryshkiauisias pavyzdys, na bet kadangi kaina kaip semkiu pakelio tai jaunimas eina is proto del jos.
95% kursuoja cia del to pigumo.
Pasiziurekim statistika - pirmas kursas kaip taisykle eina : susta,deca, metanas.
Nors man asmenishkai tai PATS BLOGIAUSIAS pasirinkimas PIRMAM kursui ir PRASTAS visiems likusiems.
Jis ant tiek prastas jog as jo ir net jei prepus kas is vaistines duotu nevartociau.
Taip kazhka pavieniui galima prisikombinuot is DIDELES DIDELES BEDOS, bet tik jau ne visa Trijule.
Bet kadangi dauguma kursuotoju cia 16-19metu, tai jiems Vienas faktorius svrabu, veikia 2.
Pigu ir Greitai.
O kas kaip kodel ir t.t. cia jau spresim veliau ?
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2009-12-10 20:22)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
- Atsiliepimai: 0
#5327 2009-12-10 20:21
^ Butent. Sustanonas originaliai sukurtas senukams "jaunyste" pakelti. Deca ir Metanas tuotarpu gera klasika.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2009-12-18 09:21)
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
- Atsiliepimai: 1
#5328 2009-12-10 21:47
Antana5 rašė:
^ Butent. Sustanonas originaliai sukurtas senukams "jaunyste" pakelti.
Bet kiek man teko girdeti Antanai Sustanonas yra naudojamas distrofijai gydyti ? ...
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#5329 2009-12-10 22:11
Vitalijus85 rašė:
Antana5 rašė:
Bet kiek man teko girdeti Antanai Sustanonas yra naudojamas distrofijai gydyti ? ...
Kiek man teko girdet tai Antana5, teisus
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
#5330 2009-12-11 13:39
Taboo rašė:
Vitalijus85 rašė:
Antana5 rašė:
Kiek man teko girdet tai Antana5, teisus
Ka tik pasiskaiciau info apie Sustanona , taip Audriau , Antanas teisus . Suklydau , pripazistu
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4187
- Atsiliepimai: 37
#5331 2009-12-17 15:34
Norejau paklausti koki galimetu mases kursiuka susukt su boldenon kokios kombinacijos butu galimos ir kokiom dozem visad norejau paskanaut sito dalykelio kursas nebutu pirmas.
Paskutinį kartą taisė bender (2009-12-17 15:37)
Neprisijungęs
- MR.Steroid
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-10-07
- Žinutės: 71
#5332 2009-12-17 16:55
bender rašė:
Norejau paklausti koki galimetu mases kursiuka susukt su boldenon kokios kombinacijos butu galimos ir kokiom dozem visad norejau paskanaut sito dalykelio
kursas nebutu pirmas.
Na tavo pasilinkimas turetu buti testn enantat,arba oksimetalon arba visi drauge: ) dozes priklouso nuo daugelis faktoriu taciau diapazonas butu nuo 400-600, pirmas dvi savaites boldonono doze galima sukelti kad ir dvigubai
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#5333 2009-12-17 17:40
bender rašė:
Norejau paklausti koki galimetu mases kursiuka susukt su boldenon kokios kombinacijos butu galimos ir kokiom dozem visad norejau paskanaut sito dalykelio
kursas nebutu pirmas.
Bolda skaiciuok 5-6mg kuno kg, o einamiausia tai Enth arb Cypionate.. kitas variantas idomesnis Bolda Prop, cia jau pagal tixlus ir poreikius.. turint kapeiku imeti prima ir megaujies 12sav relax
Neprisijungęs
- rycka858
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-17
- Žinutės: 1
#5334 2009-12-17 21:00
sveiki sportininkai! ka galit pasakyt apie decanabol 250?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#5335 2009-12-17 23:15
rycka858 rašė:
ce tas naujos rusies reaktyvinis samagonas pagamintas pagal pabrades padvalo 'hi tech' technologija, jis apie 250 gradusu turi, pumpas ant jo nerealus, priucha joptvaimat krc po dozes basne rviot, per ausis net dumai eina ysovus, ce zinok nevaikiskas reikalas, vienas ciuvas pauostes po kapilnica prabudo.. Tai tu pagalvok, ce tau ne kaliosai ciudake, neklausinek nesamoniu
Neprisijungęs
- MR.Steroid
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-10-07
- Žinutės: 71
#5336 2009-12-17 23:19
Marshalas rašė:
rycka858 rašė:
ce tas naujos rusies reaktyvinis samagonas pagamintas pagal pabrades padvalo 'hi tech' technologija, jis apie 250 gradusu turi, pumpas ant jo nerealus, priucha joptvaimat krc po dozes basne rviot, per ausis net dumai eina ysovus, ce zinok nevaikiskas reikalas, vienas ciuvas pauostes po kapilnica prabudo.. Tai tu pagalvok, ce tau ne kaliosai ciudake, neklausinek nesamoniu
MMM jo Profesianalus atsakymas ,ka be pridursi!!!
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#5337 2009-12-18 00:01
Marshalas rašė:
rycka858 rašė:
patinka man tavo pasisakymai
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#5338 2009-12-18 06:21
lexusrx rašė:
Antana5 rašė:
rmzz rašė:
Na viskas kaip ir aisku. Aciu.Tren Acetate taip pat turetu buti leidziamas kas antra diena. Velgi - idomus pasirinkimas. Speju pigiau atrode ant popieriuas.
Asmenishkai man tos maishytos formos labai ir labai nepatinka, nes didelis disbalansas gaunasi.
Susta ryshkiauisias pavyzdys, na bet kadangi kaina kaip semkiu pakelio tai jaunimas eina is proto del jos.
Pasiziurekim statistika - pirmas kursas kaip taisykle eina : susta,deca, metanas.
Nors man asmenishkai tai PATS BLOGIAUSIAS pasirinkimas PIRMAM kursui ir PRASTAS visiems likusiems.
Jis ant tiek prastas jog as jo ir net jei prepus kas is vaistines duotu nevartociau.
Taip kazhka pavieniui galima prisikombinuot is DIDELES DIDELES BEDOS, bet tik jau ne visa Trijule.
Bet kadangi dauguma kursuotoju cia 16-19metu, tai jiems Vienas faktorius svrabu, veikia 2.
Pigu ir Greitai..
tik db pamaciau tavo posta ir vapse su juo nesutinku. sust dec meth blogiausias pasirinkimas? tai vienas geriausiu pasirinkimu jeigu sedi ant bulking kas liecia kaina ir viska kita, nzn gal tu ponas milijonas jeigu xalevai neximintum manau tu toks vienintelis butum forume.
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 632
#5339 2009-12-18 10:17
lexusrx rašė:
Antana5 rašė:
rmzz rašė:
Pigu ir Greitai.
nevisi pirmam kursui ir apskritai kursams griebiasi sustos dekos zinau daug kas naudoja tik sausa raumeni auginancius prepus bet kazinau primetus rezultate kas varo dumbla ir normaliai maitinasi tai numetus riebalus ir vandenis vistiek daugiau priauga gryno raumens per tuos kelis 10 savaicių kursus negu kiti su keliais grazų raumenį auginanciais kursais, nors pats asmeniskai irgi niekad nevariau ir duok dieve nevarysiu dumblo bet susumavus rezultata tai dumblas geriau kiek teko matyti. aisku nekalbu apie vaikus kur varo susta su deka ka priauga ta numeta ir pan...
Paskutinį kartą taisė elislaimis (2009-12-18 10:18)
Neprisijungęs
- DevyniVienas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-08
- Žinutės: 9
#5340 2009-12-18 13:54
O jeigu pirmam kursui tai galima sustos tik pasimt tarkim 5-10 sustas , po viena i savaite, ar tada dar testa reik prijunkt ?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5341 2009-12-18 14:02
Susta rašė:
lexusrx rašė:
Antana5 rašė:
Tren Acetate taip pat turetu buti leidziamas kas antra diena. Velgi - idomus pasirinkimas. Speju pigiau atrode ant popieriuas.Asmenishkai man tos maishytos formos labai ir labai nepatinka, nes didelis disbalansas gaunasi.
Pigu ir Greitai..
O kas kaip kodel ir t.t. cia jau spresim veliau ?tik db pamaciau tavo posta ir vapse su juo nesutinku. sust dec meth blogiausias pasirinkimas? tai vienas geriausiu pasirinkimu jeigu sedi ant bulking kas liecia kaina ir viska kita, nzn gal tu ponas milijonas jeigu xalevai neximintum manau tu toks vienintelis butum forume.
+1. Lexai tikrai jau perpili tu ce, lb isaukstai ziuri y paprastus zmones, leiskis geriau nes bendraminciu tokeis pasikietinimais nerasi.. Yra ce tos chebros forume prie pinigu kur hgh perka bet tai jie nestato tu kurie to neyperka y 'zemo lygio vieta', atrodo kad mes utiutiu nenusimanom apie ta chemija, tu vienas ce vos ne dievas..
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#5342 2009-12-18 14:34
DevyniVienas rašė:
O jeigu pirmam kursui tai galima sustos tik pasimt tarkim 5-10 sustas , po viena i savaite, ar tada dar testa reik prijunkt ?
sunau, tu net nesupranti ka rasai, nueik i kulturizmas.net puslapti ten yra literaturos pasiskaityk "steroidai" o jei tada bus neaisku klausk.
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
#5343 2009-12-18 16:06
5 ampoles sustos priedo testas prie sustos
Neprisijungęs
- sportuniversal
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-22
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 2
#5344 2009-12-18 22:04
Miozeriux rašė:
![]()
![]()
kazka ne taip perskaitei susta tai ir yra 4 testosteronu junginys
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4187
- Atsiliepimai: 37
#5345 2009-12-18 22:15
sportuniversal rašė:
Miozeriux rašė:
![]()
![]()
kazka ne taip perskaitei
susta tai ir yra 4 testosteronu junginys
cia tu blogai skaitai klausima i kuri atsake miozeriux
Paskutinį kartą taisė bender (2009-12-18 22:15)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5346 2009-12-19 00:19
Visi jus ce ziuriu suda kazkoky malat, ka darysit, kotletus?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#5347 2009-12-19 03:53
lexusrx rašė:
Antana5 rašė:
rmzz rašė:
Pigu ir Greitai.
Na noreciau su tavimi nesutikti. Geras variantas Susta, deca ir metanas. Na del metano as savo nuomone turiu ir jo stengiuosi maziau vartoti, bet cia tik man taip. Bet va uzbaigiau eilini kursa susta, deca, metanas, trenas a, insulin paciam gale. Turiu +25kg. Dabar varau tik vini ir taip 2 savaites. Po to atsistatymas. Taip prikaupiau ir vandens ir riebalelio. Be palaipsniui as ta lieva mase su viniu pakeisiu i tiknama. Beje daug gero galiu ir apie deca pasakyti. Gal buciau neperneses kurso ir sanariai senai saibom butu nueje. Susta vienintelis testos derinys kuris mane gerai veza, Metanas ne is man patinkanciu steru, Trenas vapse kazkas nerealaus. Na apie insulina irgi daug pasakoti neeikia, sudetingi ir sunkus kursai su juo. Na gal paaiskintum kuo tau neslysta susta, deca ir metanas?
Neprisijungęs
- susidomejas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-30
- Žinutės: 22
#5348 2009-12-22 23:41
noreciau isgirsti jusu nuomoniu, yra sie prieparatai;anadrol50,dianabol,tren a, nandrolone phenylpropionate ,sustanon250 ka galetu sudelioti, galima kanors dapirkti, kad iseitu kursas ar netgi du kursai
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#5349 2009-12-22 23:54
TNT rašė:
lexusrx rašė:
Antana5 rašė:
Tren Acetate taip pat turetu buti leidziamas kas antra diena. Velgi - idomus pasirinkimas. Speju pigiau atrode ant popieriuas.
Pigu ir Greitai.
O kas kaip kodel ir t.t. cia jau spresim veliau ?Na noreciau su tavimi nesutikti. Geras variantas Susta, deca ir metanas. Na del metano as savo nuomone turiu ir jo stengiuosi maziau vartoti, bet cia tik man taip. Bet va uzbaigiau eilini kursa susta, deca, metanas, trenas a, insulin paciam gale. Turiu +25kg. Dabar varau tik vini ir taip 2 savaites. Po to atsistatymas. Taip prikaupiau ir vandens ir riebalelio. Be palaipsniui as ta lieva mase su viniu pakeisiu i tiknama. Beje daug gero galiu ir apie deca pasakyti. Gal buciau neperneses kurso ir sanariai senai saibom butu nueje. Susta vienintelis testos derinys kuris mane gerai veza, Metanas ne is man patinkanciu steru, Trenas vapse kazkas nerealaus. Na apie insulina irgi daug pasakoti neeikia, sudetingi ir sunkus kursai su juo. Na gal paaiskintum kuo tau neslysta susta, deca ir metanas?
Vanduo + Vanduo + Vanduo (+Oral ir toksishka)
Deca dar kazhkiek uzhskaitau. Susta - tragediju tragedija, jau vien del skirtingu testu kurie jungiasi skirtingu metu ir organizme pastovumo 0.
Metanas cia ir sikutuoti nera.
Visi prepai veikiantis ir stiprus, apie tai ginchytis neverta, tiesiog nemanau jog reikia vartoti visus 3.
Mane kiek stebina tie kursavimai is pradziu varo + 15 ar + 20, o sekanti kursa cutina -12 ar -15
WFT ?!
Cia kaip suprantu psihologini zaidima zaidziat. Tipo visad progrese ?
Tie vandens kaupimai po + 20kg labai alina organizma, veliau cuttini 80 % is to vel alinimas, jau nakalbant apie rubus ir kai atrodai kaip Burundukas su tais + 15 is kuriu realios mesos vos keli kg.
Nenpaprasciau pasiimti shvaru kursiuka. Uzhsimeti neskubedamas kas savaite kad ir po 0.5kg. Gale kurso turi + 6kg su tuo paciu BF o net ir mazhesniu.
Viso kurso metu atrodai kaip ishlietas.Paciam smagu, sides absoliutus minimumas.
Realiai net nesimato kad sedi ant kurso, apart kietumo.
Tie shokinejimasi kilogramais nesveikasis i abi puses nera gerai oi nera.
O uzhmesti galima daug, esme BF, jei ji kyla irgi, tai apie ten ten ir kalbeti ?...
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2009-12-22 23:57)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#5350 2009-12-23 08:08
lexusrx rašė:
TNT rašė:
lexusrx rašė:
Pigu ir Greitai.
O kas kaip kodel ir t.t. cia jau spresim veliau ?Na noreciau su tavimi nesutikti. Geras variantas Susta, deca ir metanas. Na del metano as savo nuomone turiu ir jo stengiuosi maziau vartoti, bet cia tik man taip. Bet va uzbaigiau eilini kursa susta, deca, metanas, trenas a, insulin paciam gale. Turiu +25kg. Dabar varau tik vini ir taip 2 savaites. Po to atsistatymas. Taip prikaupiau ir vandens ir riebalelio. Be palaipsniui as ta lieva mase su viniu pakeisiu i tiknama. Beje daug gero galiu ir apie deca pasakyti. Gal buciau neperneses kurso ir sanariai senai saibom butu nueje. Susta vienintelis testos derinys kuris mane gerai veza, Metanas ne is man patinkanciu steru, Trenas vapse kazkas nerealaus. Na apie insulina irgi daug pasakoti neeikia, sudetingi ir sunkus kursai su juo. Na gal paaiskintum kuo tau neslysta susta, deca ir metanas?
Vanduo + Vanduo + Vanduo (+Oral ir toksishka)
Deca dar kazhkiek uzhskaitau. Susta - tragediju tragedija, jau vien del skirtingu testu kurie jungiasi skirtingu metu ir organizme pastovumo 0.
Metanas cia ir sikutuoti nera.
Visi prepai veikiantis ir stiprus, apie tai ginchytis neverta, tiesiog nemanau jog reikia vartoti visus 3.
Mane kiek stebina tie kursavimai is pradziu varo + 15 ar + 20, o sekanti kursa cutina -12 ar -15
WFT ?!
Cia kaip suprantu psihologini zaidima zaidziat. Tipo visad progrese ?
Tie vandens kaupimai po + 20kg labai alina organizma, veliau cuttini 80 % is to vel alinimas, jau nakalbant apie rubus ir kai atrodai kaip Burundukas su tais + 15 is kuriu realios mesos vos keli kg.
Nenpaprasciau pasiimti shvaru kursiuka. Uzhsimeti neskubedamas kas savaite kad ir po 0.5kg. Gale kurso turi + 6kg su tuo paciu BF o net ir mazhesniu.
Viso kurso metu atrodai kaip ishlietas.Paciam smagu, sides absoliutus minimumas.
Realiai net nesimato kad sedi ant kurso, apart kietumo.
Tie shokinejimasi kilogramais nesveikasis i abi puses nera gerai oi nera.
O uzhmesti galima daug, esme BF, jei ji kyla irgi, tai apie ten ten ir kalbeti ?...
Na gerai uzsimeciau +25kg ir manau bent 10kg tai tikrai liks. O man tai nemazai. Ir tarp 6 ir10kg labai nemazas skirtumas. Na pavasari planuoju svaru kursa daryti su hgh, bet kitam rudeniui tikrai sausiu trena su susta ir deca. Metanas is esmes tai skrandi labai eda tad ji gal nuosalej paliksiu. Ir sio kurso gale jo nevartojau... Bet esmej 4kg daugiau tai yra labai daug. Bent jau man asmeniskai...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 212 213 214 215 216 … 1000
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai