Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#5626 2010-02-02 15:04

Re: Kursai

Nerijuss rašė:

Sveiki,
Amzius 18,ugis 189,svoris 95kg ,sportuoju 8 menesius~.
Kursas 10 savaiciu , prop fenyl 400mg/day abeju  , pirmas 4 savaites metos po 25mg/day , paskutines 4 savaites vinstrol dajungsiu 50mg kas antra day . Kursas bus pirmas , ka manot ?

manau, kad pirmam kursui ir be metano apsieisi smile bet...daryk, kaip nori smile
as isvis pirmam su 200 propo ir 200 fenilo apsieiciau smile aisku, neapsiejau big_smilebig_smile

Neprisijungęs

Nerijuss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-02
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#5627 2010-02-02 16:32

O seip be metano , kitkas  padoriai ziuris ? Nebutina man jo imt  aisku.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#5628 2010-02-02 18:15

Nerijuss rašė:

O seip be metano , kitkas  padoriai ziuris ? Nebutina man jo imt  aisku.

turinabolas,bet ir kaina padori:Dbig_smile

Neprisijungęs

berkis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-08-17
Žinutės: 228

#5629 2010-02-02 20:03

po kiek turinabolas mazdaug ant musu zemes vaiksto ? kas bandet ir ar verta keist ji vietoj anabolo ?

Neprisijungęs

Kajus
Moderatorius
Registravosi: 2007-09-18
Žinutės: 1581
Atsiliepimai: 4

#5630 2010-02-02 21:18

berkis rašė:

po kiek turinabolas mazdaug ant musu zemes vaiksto ? kas bandet ir ar verta keist ji vietoj anabolo ?

nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.

Neprisijungęs

berkis
Dažnas dalyvis

#5631 2010-02-03 06:55

Susta rašė:

berkis rašė:

nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.

Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas

Neprisijungęs

Kajus
Moderatorius
Registravosi: 2007-09-18
Žinutės: 1581
Atsiliepimai: 4

#5632 2010-02-03 08:03

berkis rašė:

Susta rašė:

berkis rašė:

Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas

turiko imt neapsimoka , pats esu isbandes grynai del idomumo, + jis turi savybe kad kai ji kali kraujas lab sunkiai kreseja todel jei paleis snerves tj pusei dienos (sita isidemek jei zadi ji kalt ir turi su tuo problemu) jei esi jautrus tai isimesk i kursa masteri ir manau ta problema isipres

Neprisijungęs

berkis
Dažnas dalyvis

#5633 2010-02-03 19:17

Susta rašė:

berkis rašė:

Susta rašė:

turiko imt neapsimoka , pats esu isbandes grynai del idomumo, + jis turi savybe kad kai ji kali kraujas lab sunkiai kreseja todel jei paleis snerves tj pusei dienos (sita isidemek jei zadi ji kalt ir turi su tuo problemu) jei esi jautrus tai isimesk i kursa masteri ir manau ta problema isipres

idomu ar po 50mg kas anttra diena uzteks tik gydymo tikslais ? po 100 tai tikrai uztenka, meginau jau. jauciu reik bandyt ir ziuret kokia minimali doze asmeniskai kad gyno nelystu... man ypac aktualu ta diena kai sauni propa tada labiausia per spenelius kerta smile

Neprisijungęs

Zekas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Lageriai
Registravosi: 2008-08-06
Žinutės: 221

#5634 2010-02-03 19:52

berkis rašė:

Susta rašė:

berkis rašė:

idomu ar po 50mg kas anttra diena uzteks tik gydymo tikslais ? po 100 tai tikrai uztenka, meginau jau. jauciu reik bandyt ir ziuret kokia minimali doze asmeniskai kad gyno nelystu... man ypac aktualu ta diena kai sauni propa tada labiausia per spenelius kerta smile

Jai vien dėl gydomūjų tai turi užtekti 50mg kas antrą.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#5635 2010-02-03 21:06

Susta rašė:

berkis rašė:

Susta rašė:

nezinau man po turiko pramusdavo po dusu snerves,bet kad greit uzkresedavo,porai  min tik begdavo,bet siaip man jis ir nepatiko,silpnas ziaurei

Neprisijungęs

jautys
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 62

#5636 2010-02-03 21:50

sveiki, is pirmo tam TRIBULUS kuris norejo vien sustanona varyt tai patarciau ji maisyt su deka ar durabolu, nes vien nuo sustos raisciai taip susilpneja kad po to plysta!!! as va du menesius nuo sustos jau kenciu abieju koju raisciu skausmus, nes buvo plyse, ir peties skausma kuris nepraeina niekaip nors ir tepalais tepu ir fleksita geriu nesportuoju jau du menesiai nieko kas tik peciu sanari judina. dabar klausymas, kaip manot ar su fenilu isygydiciau tai, ar galeciau fenila leisdamasis normaliai sportuot vel nebijodamas kad po tokiu treniruociu skausmas padides?

Neprisijungęs

vinstrolis
Lietuvos Čempionas (IFBB)
Registravosi: 2007-10-03
Žinutės: 693
Atsiliepimai: 5

#5637 2010-02-03 22:19

jautys rašė:

sveiki, is pirmo tam TRIBULUS kuris norejo vien sustanona varyt tai patarciau ji maisyt su deka ar durabolu, nes vien nuo sustos raisciai taip susilpneja kad po to plysta!!! as va du menesius nuo sustos jau kenciu abieju koju raisciu skausmus, nes buvo plyse, ir peties skausma kuris nepraeina niekaip nors ir tepalais tepu ir fleksita geriu nesportuoju jau du menesiai nieko kas tik peciu sanari judina. dabar klausymas, kaip manot ar su fenilu isygydiciau tai, ar galeciau fenila leisdamasis normaliai sportuot vel nebijodamas kad po tokiu treniruociu skausmas padides?

ka cia nusisneki?nuo kada testas raisciam kenkia,o viskas plyso nes nera stazo pripisat testo svoriai kyla kaip ant mieliu sausgisles ir raisciai nespeja adaptuotis,stai tau ir traumos.NUO SUSTOS SUSILPNEJA  RAISCIAI-neteisingas sakinys:)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#5638 2010-02-04 03:20

vinstrolis rašė:

jautys rašė:

ka cia nusisneki?nuo kada testas raisciam kenkia,o viskas plyso nes nera stazo pripisat testo svoriai kyla kaip ant mieliu sausgisles ir raisciai nespeja adaptuotis,stai tau ir traumos.NUO SUSTOS SUSILPNEJA  RAISCIAI-neteisingas sakinys:)

Taip ir dar noriu pridurti, kad pajaucia jega ir ir pratimus zaibo greiciu daro. Nereikia niekur skubeti, gerai apsilti ir niekas neatsitiks. O esu vares viena susta kazkada. Normaliai viskas, nieko nenutiko ir patenkintas tada likau. Nereikia atlikimo technikos klaidu painioti su steroidu zala. Va koks vinis, jei po 100mg a day ir ilgesni laika tai padziovina sanarius, o susta tai zandus pucia lol

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-02-15
Žinutės: 2587
Atsiliepimai: 10

#5639 2010-02-04 17:42

Idomiu cia minciu galima perskaityti smile Raiscius su Sustanon nusitraukt zmones sugeba idomu kaip..

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#5640 2010-02-04 19:58

Taboo rašė:

Idomiu cia minciu galima perskaityti smile Raiscius su Sustanon nusitraukt zmones sugeba idomu kaip..

gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiu roll zinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta big_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#5641 2010-02-05 03:25

Marshalas rašė:

Taboo rašė:

gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiu roll zinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta big_smile

Truko cia tavo smaikstumo lol

Neprisijungęs

berkis
Dažnas dalyvis

#5642 2010-02-05 07:03

Marshalas rašė:

Taboo rašė:

Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks smile. Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta big_smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#5643 2010-02-05 11:26

...

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 11:07)

Neprisijungęs

Reniz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-03-06
Žinutės: 437

#5644 2010-02-05 12:49

.

Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-06-12 18:52)

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#5645 2010-02-05 13:28

Marshalas rašė:

berkis rašė:

Marshalas rašė:

Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks smile. Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta big_smile

gaves is beisbolkes, ir persautas buvau, ir seip randu nemazai turiu, tu negalvok kad klinkerine mane taip lengvai paimtu big_smile plytos zmoniu nezudo, juos zudo kiti zmones wink cool

Idomiausias atvejis kuri esu mates, tai kai svarscikas dirbdamas 6m aukstyje, aptaske murininka smile Neskaitant white spirito isgerimo big_smile Tai cia ta klinkerine plyta nublanksta..

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385

#5646 2010-02-05 13:43

Marshalas rašė:

berkis rašė:

Marshalas rašė:

gaves is beisbolkes, ir persautas buvau, ir seip randu nemazai turiu, tu negalvok kad klinkerine mane taip lengvai paimtu big_smile plytos zmoniu nezudo, juos zudo kiti zmones wink cool

Tu nebandei mažiau teliką žiūrėt?

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#5647 2010-02-05 13:51

gazuotas rašė:

Marshalas rašė:

berkis rašė:

Tu nebandei mažiau teliką žiūrėt?

pastaruoju metu mazai namie bunu, teliko jau gal menesis nebuvau ysijunges, seip jis mano gyvenime galima sakyt neegzistuoja, nerodo ten nieko gero, kiek ysijungdavau seniau tai arba muilas arba kubulius utiutiu tai nafik man tas meslas, turiu as ir be to kuo gruzintit smegeny. o tu gazuotas, nuimk gaza biski big_smile

Neprisijungęs

forsasxx
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-06
Žinutės: 43

#5648 2010-02-06 21:40

sweiki,turiu anadrol 25tbl,deca 300mg/ml 10ml,tren ace 100mg/ml 10ml,sustanon 5ampl ir test enanthate 250mg 5ampl..galvoju su sitais steroidais ir tokiu kiekiu daryti kursa,gal kas galetu padeti sudelioti viska i sawo vietas kaip turi buti,dekui is anksto...

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#5649 2010-02-06 21:47

forsasxx rašė:

sweiki,turiu anadrol 25tbl,deca 300mg/ml 10ml,tren ace 100mg/ml 10ml,sustanon 5ampl ir test enanthate 250mg 5ampl..galvoju su sitais steroidais ir tokiu kiekiu daryti kursa,gal kas galetu padeti sudelioti viska i sawo vietas kaip turi buti,dekui is anksto...

Bandom is shudo vaska spaust :
Pradedi Anadrol po 1tbl ED ir Tren A 75mg kas antra Sustanon 250mg kas 4 diena ir Deca 200 kas 4 diena, pasibaigus Sustanon imeti Test Enth 250mg kas 4diena

Aisq as niekad taip nedaryciau, bet cia normaliausias variantas..

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#5650 2010-02-06 21:53

As irgi to nedaryciau. Tik nesuprantu kam pirma nusiperki, o paskui klausi ka daryti? big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net