Puslapiai: 1 … 224 225 226 227 228 … 1000
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#5626 2010-02-02 15:04
Re: Kursai
Nerijuss rašė:
Sveiki,
Amzius 18,ugis 189,svoris 95kg ,sportuoju 8 menesius~.
Kursas 10 savaiciu , prop fenyl 400mg/day abeju , pirmas 4 savaites metos po 25mg/day , paskutines 4 savaites vinstrol dajungsiu 50mg kas antra day . Kursas bus pirmas , ka manot ?
manau, kad pirmam kursui ir be metano apsieisi bet...daryk, kaip nori
as isvis pirmam su 200 propo ir 200 fenilo apsieiciau aisku, neapsiejau
Neprisijungęs
- Nerijuss
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-02
- Žinutės: 4
- Atsiliepimai: 0
#5627 2010-02-02 16:32
O seip be metano , kitkas padoriai ziuris ? Nebutina man jo imt aisku.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#5628 2010-02-02 18:15
Nerijuss rašė:
O seip be metano , kitkas padoriai ziuris ? Nebutina man jo imt aisku.
turinabolas,bet ir kaina padori:D
Neprisijungęs
- berkis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-08-17
- Žinutės: 228
#5629 2010-02-02 20:03
po kiek turinabolas mazdaug ant musu zemes vaiksto ? kas bandet ir ar verta keist ji vietoj anabolo ?
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#5630 2010-02-02 21:18
berkis rašė:
po kiek turinabolas mazdaug ant musu zemes vaiksto ? kas bandet ir ar verta keist ji vietoj anabolo ?
nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.
Neprisijungęs
- berkis
- Dažnas dalyvis
#5631 2010-02-03 06:55
Susta rašė:
berkis rašė:
nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.
Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#5632 2010-02-03 08:03
berkis rašė:
Susta rašė:
berkis rašė:
Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas
turiko imt neapsimoka , pats esu isbandes grynai del idomumo, + jis turi savybe kad kai ji kali kraujas lab sunkiai kreseja todel jei paleis snerves tj pusei dienos (sita isidemek jei zadi ji kalt ir turi su tuo problemu) jei esi jautrus tai isimesk i kursa masteri ir manau ta problema isipres
Neprisijungęs
- berkis
- Dažnas dalyvis
#5633 2010-02-03 19:17
Susta rašė:
berkis rašė:
Susta rašė:
nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas
turiko imt neapsimoka , pats esu isbandes grynai del idomumo, + jis turi savybe kad kai ji kali kraujas lab sunkiai kreseja todel jei paleis snerves tj pusei dienos (sita isidemek jei zadi ji kalt ir turi su tuo problemu) jei esi jautrus tai isimesk i kursa masteri ir manau ta problema isipres
idomu ar po 50mg kas anttra diena uzteks tik gydymo tikslais ? po 100 tai tikrai uztenka, meginau jau. jauciu reik bandyt ir ziuret kokia minimali doze asmeniskai kad gyno nelystu... man ypac aktualu ta diena kai sauni propa tada labiausia per spenelius kerta
Neprisijungęs
- Zekas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Lageriai
- Registravosi: 2008-08-06
- Žinutės: 221
#5634 2010-02-03 19:52
berkis rašė:
Susta rašė:
berkis rašė:
Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aasturiko imt neapsimoka , pats esu isbandes grynai del idomumo, + jis turi savybe kad kai ji kali kraujas lab sunkiai kreseja todel jei paleis snerves tj pusei dienos (sita isidemek jei zadi ji kalt ir turi su tuo problemu) jei esi jautrus tai isimesk i kursa masteri ir manau ta problema isipres
idomu ar po 50mg kas anttra diena uzteks tik gydymo tikslais ? po 100 tai tikrai uztenka, meginau jau. jauciu reik bandyt ir ziuret kokia minimali doze asmeniskai kad gyno nelystu... man ypac aktualu ta diena kai sauni propa tada labiausia per spenelius kerta
Jai vien dėl gydomūjų tai turi užtekti 50mg kas antrą.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#5635 2010-02-03 21:06
Susta rašė:
berkis rašė:
Susta rašė:
nekeisk nes tai sklirtingi prep ir tikrai turikas nekabins kaip mecka del to gali but ramus.Turikas labiau vilioja del mazos aromatizacijos.. kadangi jautrus estrogenam kursa planuoju taip kad kuo mazesnes dozes ir kuo maziau prepu butu kurie stipriai aromatizuojasi. Iseitis tamoxa gerti, bet ji man ziauriai nepatinka. As nuo jos pasaliniu daugiau jauciu nei nuo aas
nezinau man po turiko pramusdavo po dusu snerves,bet kad greit uzkresedavo,porai min tik begdavo,bet siaip man jis ir nepatiko,silpnas ziaurei
Neprisijungęs
- jautys
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-11
- Žinutės: 62
#5636 2010-02-03 21:50
sveiki, is pirmo tam TRIBULUS kuris norejo vien sustanona varyt tai patarciau ji maisyt su deka ar durabolu, nes vien nuo sustos raisciai taip susilpneja kad po to plysta!!! as va du menesius nuo sustos jau kenciu abieju koju raisciu skausmus, nes buvo plyse, ir peties skausma kuris nepraeina niekaip nors ir tepalais tepu ir fleksita geriu nesportuoju jau du menesiai nieko kas tik peciu sanari judina. dabar klausymas, kaip manot ar su fenilu isygydiciau tai, ar galeciau fenila leisdamasis normaliai sportuot vel nebijodamas kad po tokiu treniruociu skausmas padides?
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#5637 2010-02-03 22:19
jautys rašė:
sveiki, is pirmo tam TRIBULUS kuris norejo vien sustanona varyt tai patarciau ji maisyt su deka ar durabolu, nes vien nuo sustos raisciai taip susilpneja kad po to plysta!!! as va du menesius nuo sustos jau kenciu abieju koju raisciu skausmus, nes buvo plyse, ir peties skausma kuris nepraeina niekaip nors ir tepalais tepu ir fleksita geriu nesportuoju jau du menesiai nieko kas tik peciu sanari judina. dabar klausymas, kaip manot ar su fenilu isygydiciau tai, ar galeciau fenila leisdamasis normaliai sportuot vel nebijodamas kad po tokiu treniruociu skausmas padides?
ka cia nusisneki?nuo kada testas raisciam kenkia,o viskas plyso nes nera stazo pripisat testo svoriai kyla kaip ant mieliu sausgisles ir raisciai nespeja adaptuotis,stai tau ir traumos.NUO SUSTOS SUSILPNEJA RAISCIAI-neteisingas sakinys:)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#5638 2010-02-04 03:20
vinstrolis rašė:
jautys rašė:
ka cia nusisneki?nuo kada testas raisciam kenkia,o viskas plyso nes nera stazo pripisat testo svoriai kyla kaip ant mieliu sausgisles ir raisciai nespeja adaptuotis,stai tau ir traumos.NUO SUSTOS SUSILPNEJA RAISCIAI-neteisingas sakinys:)
Taip ir dar noriu pridurti, kad pajaucia jega ir ir pratimus zaibo greiciu daro. Nereikia niekur skubeti, gerai apsilti ir niekas neatsitiks. O esu vares viena susta kazkada. Normaliai viskas, nieko nenutiko ir patenkintas tada likau. Nereikia atlikimo technikos klaidu painioti su steroidu zala. Va koks vinis, jei po 100mg a day ir ilgesni laika tai padziovina sanarius, o susta tai zandus pucia
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#5639 2010-02-04 17:42
Idomiu cia minciu galima perskaityti Raiscius su Sustanon nusitraukt zmones sugeba idomu kaip..
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#5640 2010-02-04 19:58
Taboo rašė:
Idomiu cia minciu galima perskaityti
Raiscius su Sustanon nusitraukt zmones sugeba idomu kaip..
gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiu zinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#5641 2010-02-05 03:25
Marshalas rašė:
Taboo rašė:
gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiu
zinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta
Truko cia tavo smaikstumo
Neprisijungęs
- berkis
- Dažnas dalyvis
#5642 2010-02-05 07:03
Marshalas rašė:
Taboo rašė:
gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiu
zinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta
Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks . Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5643 2010-02-05 11:26
...
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 11:07)
Neprisijungęs
- Reniz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
- Žinutės: 437
#5644 2010-02-05 12:49
.
Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-06-12 18:52)
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
#5645 2010-02-05 13:28
Marshalas rašė:
berkis rašė:
Marshalas rašė:
gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiuzinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta
Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks
. Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta
gaves is beisbolkes, ir persautas buvau, ir seip randu nemazai turiu, tu negalvok kad klinkerine mane taip lengvai paimtu
plytos zmoniu nezudo, juos zudo kiti zmones
![]()
Idomiausias atvejis kuri esu mates, tai kai svarscikas dirbdamas 6m aukstyje, aptaske murininka Neskaitant white spirito isgerimo
Tai cia ta klinkerine plyta nublanksta..
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
#5646 2010-02-05 13:43
Marshalas rašė:
berkis rašė:
Marshalas rašė:
gal siauraklynis spagata bande padaryt, ir neapskaicevo savo galimybiuzinai buna kad ir statybose ant galvos plyta uzkrenta
Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks
. Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta
gaves is beisbolkes, ir persautas buvau, ir seip randu nemazai turiu, tu negalvok kad klinkerine mane taip lengvai paimtu
![]()
Tu nebandei mažiau teliką žiūrėt?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#5647 2010-02-05 13:51
gazuotas rašė:
Marshalas rašė:
berkis rašė:
Seip kas dirbo su murininkais tai is sito tikrai nesijuoks. Statybose ne veltui salma chebra nesioja... pvz kai zmones dirba ant pastoliu ir muryja siena tai ten plytos ar plytu galai pastoviai krenta is virsaus zemyn. Idomu koks patenkintas butum kai gautum is klinkerines pusplytes per boksta
![]()
Tu nebandei mažiau teliką žiūrėt?
pastaruoju metu mazai namie bunu, teliko jau gal menesis nebuvau ysijunges, seip jis mano gyvenime galima sakyt neegzistuoja, nerodo ten nieko gero, kiek ysijungdavau seniau tai arba muilas arba kubulius utiutiu tai nafik man tas meslas, turiu as ir be to kuo gruzintit smegeny. o tu gazuotas, nuimk gaza biski
Neprisijungęs
- forsasxx
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-06
- Žinutės: 43
#5648 2010-02-06 21:40
sweiki,turiu anadrol 25tbl,deca 300mg/ml 10ml,tren ace 100mg/ml 10ml,sustanon 5ampl ir test enanthate 250mg 5ampl..galvoju su sitais steroidais ir tokiu kiekiu daryti kursa,gal kas galetu padeti sudelioti viska i sawo vietas kaip turi buti,dekui is anksto...
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
#5649 2010-02-06 21:47
forsasxx rašė:
sweiki,turiu anadrol 25tbl,deca 300mg/ml 10ml,tren ace 100mg/ml 10ml,sustanon 5ampl ir test enanthate 250mg 5ampl..galvoju su sitais steroidais ir tokiu kiekiu daryti kursa,gal kas galetu padeti sudelioti viska i sawo vietas kaip turi buti,dekui is anksto...
Bandom is shudo vaska spaust :
Pradedi Anadrol po 1tbl ED ir Tren A 75mg kas antra Sustanon 250mg kas 4 diena ir Deca 200 kas 4 diena, pasibaigus Sustanon imeti Test Enth 250mg kas 4diena
Aisq as niekad taip nedaryciau, bet cia normaliausias variantas..
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#5650 2010-02-06 21:53
As irgi to nedaryciau. Tik nesuprantu kam pirma nusiperki, o paskui klausi ka daryti?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 224 225 226 227 228 … 1000
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai