Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#7976 2010-12-15 08:39

Re: Kursai

dzempas rašė:

teko girdeti kad per kursus ir penis padideja... ar teko kam is patirties? koks kursas?
man pirmas: deco 4 ir metanke 100vnt

Na negirdejau dar tokio baerio.Tai tu turi peni labai maza? Ir varai sterus kad jis paaugtu? Na kad traukiasi tai jo kiausai bet auga tai abejoju.Prajuokinai

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-11-28
Žinutės: 793
Atsiliepimai: 11

#7977 2010-12-15 10:40

rolka78 rašė:

dzempas rašė:

teko girdeti kad per kursus ir penis padideja... ar teko kam is patirties? koks kursas?

Na negirdejau dar tokio baerio.Tai tu turi peni labai maza? Ir varai sterus kad jis paaugtu? Na kad traukiasi tai jo kiausai bet auga tai abejoju.Prajuokinai

nu penis irgi raumuo , tai kala deka,metana ir daug ji tampo,bando uzaugint big_smile,gal lai uzveda kursu loga big_smile

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#7978 2010-12-15 10:50

Masteris rašė:

mazaididelis rašė:

HRS rašė:

minimum daryk 6 sav,optimaliausia butu 8sav.

aisku darant kursa reikia ji isnaudoti maximaliai, bet del 8 sav. nelabai sutikciau, tai velgi nuo zmogaus ir jo organizmo priklauso, tarkim man per 4-6 sav. receptoriai beveik visiskai atsimpa, mase ir jegos sustoja vietoj ir nejauti jokio progreso, o varydamas toliau tik droziu save, gaistu laika, ismetu saibas, ilgeja ir sunkeja atsistatymo laikas, kas automatiskai atitolina ir sekanti kursa... zodziu daugiau prarandi ,nei gauni, bet cia velgi kiekvienam indidvidualiai, kad suprasti kaip geriausia, reikia is pradziu savo organizma pazinti, jei jam pirmas kuras, ar siaip dar nelabai zino kaip organizmas reaguoja, ilgiau kaip 6 sav. kurso nelaikyciau.
Pats ilgiau 5 sav. daugiau nekursuoju, trumpas kursas turi nemazai privalumu, va po paskutinio vos 2 menesiai praejo, o jauciuosi 100% atsistates, kiekviena ryta dzigitas stabiliai 12 valandu musa, ir zmona patenkinta smile , jei ne kaledos, iskart sauciau kursa, tik va bijau, kad trenas gali santykius su artimaisiais sugadinti big_smile

as taip pat laukiu nesulaukiu svenciu pabaigos big_smile
iskart sausio men kursas eis.taip pat 5 sav.

Ka planuoji saut?

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-09-16
Žinutės: 149

#7979 2010-12-15 10:54

planuoju po nauju daryt sitaip.
5sav varau 5ne ir taip iki vasaros.
priaparatai eis savaima aisku greito veikimo;vinis,propas,trenas,masteris,fenilas.
ziuresiu kokiu rezultatu pasieksiu tokiu budu smile

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis

#7980 2010-12-15 10:54

provironas rašė:

mazaididelis rašė:

HRS rašė:

minimum daryk 6 sav,optimaliausia butu 8sav.

aisku darant kursa reikia ji isnaudoti maximaliai, bet del 8 sav. nelabai sutikciau, tai velgi nuo zmogaus ir jo organizmo priklauso, tarkim man per 4-6 sav. receptoriai beveik visiskai atsimpa, mase ir jegos sustoja vietoj ir nejauti jokio progreso, o varydamas toliau tik droziu save, gaistu laika, ismetu saibas, ilgeja ir sunkeja atsistatymo laikas, kas automatiskai atitolina ir sekanti kursa... zodziu daugiau prarandi ,nei gauni, bet cia velgi kiekvienam indidvidualiai, kad suprasti kaip geriausia, reikia is pradziu savo organizma pazinti, jei jam pirmas kuras, ar siaip dar nelabai zino kaip organizmas reaguoja, ilgiau kaip 6 sav. kurso nelaikyciau.
Pats ilgiau 5 sav. daugiau nekursuoju, trumpas kursas turi nemazai privalumu, va po paskutinio vos 2 menesiai praejo, o jauciuosi 100% atsistates, kiekviena ryta dzigitas stabiliai 12 valandu musa, ir zmona patenkinta smile , jei ne kaledos, iskart sauciau kursa, tik va bijau, kad trenas gali santykius su artimaisiais sugadinti big_smile

o ka trenas labai agresija keliai? nes as kurseli  zadu po svenciu ,kurse bus tren-a, pirma pazintis man .

Man tai ziauriai kelia, darosi sunku su namiskiais sugyventi, darbe irgi buna nelengva, kartais pats saves issigastu big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#7981 2010-12-15 10:58

Masteris rašė:

priaparatai eis savaima aisku greito veikimo;vinis,propas,trenas,masteris,fenilas.

as siaip irgi uz toki buda, tik 5sav mazokai..6-7 on, 8 off mano nuomone wink

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521

#7982 2010-12-15 10:59

mazaididelis rašė:

provironas rašė:

mazaididelis rašė:

o ka trenas labai agresija keliai? nes as kurseli  zadu po svenciu ,kurse bus tren-a, pirma pazintis man .

Man tai ziauriai kelia, darosi sunku su namiskiais sugyventi, darbe irgi buna nelengva, kartais pats saves issigastu big_smile

as tai jau seniai buvau vares, tai pastebiu, nors tik ant testo sedziu, bet pakiles irzlumas, nuotaiku kaita

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#7983 2010-12-15 11:01

nenormalus rašė:

Masteris rašė:

as siaip irgi uz toki buda, tik 5sav mazokai..6-7 on, 8 off mano nuomone wink

man ties jau 6-7sav viskas sustoja o per 4sav kas uzauga tas.
po to jau nebent kokia 8sav vel kakza uzsimetu,bet ant ilgu kursu man su libido bedu buna tai tik uz trumpus kursus ant saves.

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis

#7984 2010-12-15 11:02

Masteris rašė:

Oho planas- chuliganas smile idomiai cia, bet mano akimis 5 sav. Pertraukos Kiek per trumpos, nu bet bus matyt, manau vistiek daugiau pasieksi, nei darydamas ilga 3-4 men. Kursa..
O pct aisku darysi per pertraukas?

Paskutinį kartą taisė mazaididelis (2010-12-15 11:04)

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#7985 2010-12-15 11:07

jei man toliau augs tai varysiu pora sav ilgiau,per kursa viskas bus aisku,kaip ka daryt.
jo pct taip pat priklausys nuo savijautos.bet manau pregnylio neprireiks.neturetu pradet salutiniai lyst,tuo labiau kad mano dozes mazos.
praeita kursa masteri+propa varydamas kas 3 dienas po 100mg kiekvieno labai ryskiai pakeiciau savo formas.

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-02-15
Žinutės: 2587
Atsiliepimai: 10

#7986 2010-12-15 14:04

tai kiek tu sveri kad 100mg kas trecia ryskiai formas keicia ?

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis

#7987 2010-12-15 14:06

Taboo rašė:

tai kiek tu sveri kad 100mg kas trecia ryskiai formas keicia ?

kai pradejau sveriau 86kg
kai baigiau 92buvo.bet forma pasikeite gan ryskiai.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#7988 2010-12-16 17:06

sveiki, gal kas turit ideju kaip vini prie kurso damesti nes ziurejau savo papildu kambeli ir radau 10vinio suviu besimetanciu

kursas siaip butu mazdaug toks
trena,bolda, test 1-6sav
6-9 test, masteris, clen
nu ir nzn galvoju ar pries masteri wini varyti ar po.. gal kas turit kokiu ideju?

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#7989 2010-12-16 18:22

provironas rašė:

rolka78 rašė:

dzempas rašė:

nu penis irgi raumuo , tai kala deka,metana ir daug ji tampo,bando uzaugint big_smile,gal lai uzveda kursu loga big_smile

Žinok, penis ne raumuo big_smile Audinys panašus į kempinę..

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis

#7990 2010-12-16 18:50

gazuotas rašė:

provironas rašė:

rolka78 rašė:

nu matai tampymo specelistas tu, geriau zinai big_smile

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#7991 2010-12-16 18:58

gazuotas rašė:

provironas rašė:

rolka78 rašė:

isardes buvai? big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#7992 2010-12-16 19:24

Staffordshire rašė:

gazuotas rašė:

provironas rašė:

isardes buvai? big_smile big_smile big_smile

Tu viską ardai, kad išsiaiškintum kas ir kaip?

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#7993 2010-12-16 19:25

provironas rašė:

gazuotas rašė:

provironas rašė:

Lopas, atrodo metuose esi, bet duchas kaip reta.

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#7994 2010-12-16 19:46

gazuotas rašė:

provironas rašė:

gazuotas rašė:

nesinervuok gazuotas,i avatara paziurek big_smile

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis

#7995 2010-12-16 20:01

gazuotas rašė:

provironas rašė:

gazuotas rašė:

gazuotas as jau tau sakiau apie tavo pasisakymus ,tu susikurk savo tema ir ten komentuok save

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#7996 2010-12-16 20:04

Staffordshire rašė:

sveiki, gal kas turit ideju kaip vini prie kurso damesti nes ziurejau savo papildu kambeli ir radau 10vinio suviu besimetanciu

kursas siaip butu mazdaug toks
trena,bolda, test 1-6sav
6-9 test, masteris, clen
nu ir nzn galvoju ar pries masteri wini varyti ar po.. gal kas turit kokiu ideju?

gal cia kas nori pasisakyti? ar tik apie tampyma kalbesim syvakara

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#7997 2010-12-16 20:05

provironas rašė:

gazuotas rašė:

provironas rašė:

gazuotas as jau tau sakiau apie tavo pasisakymus ,tu susikurk savo tema ir ten komentuok save

Jei neatsimenu, reiškia nusišikt man ant tavo pasakymų.

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis

#7998 2010-12-16 20:12

gazuotas rašė:

provironas rašė:

gazuotas rašė:

matau tu graziuoju nesupranti , reikes tau baudos tasku uzdeti .

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#7999 2010-12-16 20:23

provironas rašė:

gazuotas rašė:

provironas rašė:

matau tu graziuoju nesupranti , reikes tau baudos tasku uzdeti .

čia ką turėtų reikšti?

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#8000 2010-12-16 20:42

kad tu esi juodajame sarase ! big_smile

Neprisijungęs